Oricât de mult avansează tehnologia, este întotdeauna nevoie de un antivirus bun.

Pentru că, probabil, internetul nu va fi niciodată un loc sigur pentru datele și informațiile dvs. Atâta timp cât îl utilizați, trebuie să vă asigurați că aveți un antivirus bun instalat pe computer pentru protecția împotriva virușilor, malware, ransomware și alte amenințări periculoase.

Cei mai mulți dintre noi ignorăm partea de „securitate”, dar vă sfătuiesc cu fermitate, motiv pentru care am compilat această listă cu unele dintre cele mai bune soluții antivirus. Dacă ați căutat un computer antivirus excelent pentru computer, atunci această listă vă va ajuta în acest sens.

Malwarebytes

Foarte intuitiv și puternic, Malwarebytes, odată cu actualizarea lor 4.0, a devenit mai mare și mai bun ca niciodată. Poate scăpa de diverse amenințări, cum ar fi spyware, malware și viruși, și există mult mai mult pentru aceasta. Suporta mai multe dispozitive diferite, cum ar fi:

 • ferestre
 • Mac
 • Chromebook
 • Android
 • iOS

Malwarebytes nu este unul dintre antivirusurile tradiționale, ci mai degrabă unul inteligent cu AI-built pentru detectarea, potrivirea comportamentului și întărirea aplicațiilor pentru demolarea amenințărilor.

În funcție de dispozitivul selectat, prețul variază pentru planurile premium, dar puteți încerca mai întâi versiunea lor gratuită.

Cylance

Antivirus cu un creier inteligent, Cylance poate prezice atacuri și le poate preveni cu ușurință. Software-ul lor are o AI care este pregătită pentru un miliard de circumstanțe diferite și, odată ce o descărcați, luați mâna pe acea AI pentru a vă proteja sistemul. Software-ul funcționează tăcut în fundal și își face munca pentru prevenirea atacurilor.

Cylance funcționează cu Windows și macOS și îl poți descărca instantaneu pentru a începe să scapi de viruși. Dacă scopul tău este să-l folosești doar pe un singur dispozitiv, atunci planul de intrare la 29 USD / an este tot ce ai nevoie.

ESET

Oferind o tehnologie mai sigură cu o interfață simplă, ESET este unul dintre cele mai vechi și de încredere de pe piață. Vă puteți aștepta la un nivel foarte ridicat de protecție online, alături de scanarea în timp real. De fapt, studii recente au dovedit că ESET oferă 100% eficacitate când vine vorba de combaterea programelor malware.

Unele dintre principalele caracteristici ale celui mai potrivit plan includ:

 • Detectarea și prevenirea virusului
 • Securitate de navigare
 • Protecție împotriva phishing
 • Scanare inteligentă bazată pe cloud pentru verificarea sistemului
 • Modul de joc special conceput pentru jucători pentru a-și proteja sistemul

Acest serviciu funcționează cel mai bine pentru Windows, macOS, Android și Linux. Planurile de prețuri încep de la doar 59,99 USD / an / dispozitiv.

Kaspersky

Câștigând premiul Choice Choice pentru platformele de protecție endpoint, Kaspersky gama de pachete antivirus premium merită analizate. De la nevoile foarte de bază la cele avansate, planurile sunt adaptate pentru tipul de cerință.

Iată câteva dintre numeroasele caracteristici ale Kaspersky:

 • Protecție în timp real și la cerere împotriva amenințărilor
 • Protecție împotriva phishing
 • Previne furturile cu carduri de credit
 • Control parental inteligent
 • Manager de parole încorporat

Planul de pornire are un preț de 6,74 USD și este potrivit pentru nevoile de bază. Dacă doriți funcțiile avansate, puteți alege planurile lor superioare.

Trend Micro

Trend Micro vă poate proteja computerul și vă poate ajuta în recuperarea împotriva amenințărilor periculoase în orice moment. Software-ul este format în principal din trei componente:

 1. Securitate cloud hibridă
 2. Apărare rețea
 3. Protecția utilizatorului

Fiecare dintre acestea vă poate ajuta să vă asigurați computerul, să detectați amenințări și să vă protejați cu tehnica potrivită la momentul potrivit. Poate scăpa de amenințări imediat ce apar.

Trend Micro este asociat cu unele dintre cele mai mari companii, inclusiv Amazon AWS, Microsoft și IBM.

F-Secure

Un software antivirus premiat, F-Secure suita de produse de securitate, te va uimi. În funcție de cerințele dvs., puteți selecta cele mai potrivite din colecția lor. Iată diferite produse și utilizările lor:

 • F-Secure TOTAL: Pentru securitatea internetului, administrarea parolelor și utilizarea VPN
 • F-Secure SAFE: Include doar securitatea internetului care poate lupta împotriva diverselor amenințări și asigură o navigare sigură
 • VP-LIBERTATE F-Secure: VPN puternic pentru accesarea site-urilor blocate și prevenirea urmăririi
 • Tastă F-Secure: Pentru stocarea parolelor în siguranță
 • F-Secure Internet Security: asigură utilizarea securizată a internetului, dar pentru o cantitate limitată de dispozitive
 • F-Secure Anti-Virus: protejează computerul de virus, spyware, malware și alte amenințări

Fiecare dintre aceste planuri are prețuri diferite, așa că merită să le verifici pe toate. Antivirusul lor, care este vorba despre acest articol, costă 29,99 EUR / an / computer.

Norton

Un alt antivirus foarte fiabil, Norton, oferă o protecție puternică pentru dispozitivele tale. Funcția lor de protejare a amenințărilor în timp real face o treabă strălucitoare de a vă proteja computerul împotriva noilor amenințări emergente și a malware. De asemenea, asigură că informațiile dvs. personale sunt păstrate bine securizate în lumea online.

În plus, primiți:

 • Manager de parolă
 • Firewall inteligent
 • Backup cloud de 2 GB

Planurile de prețuri încep de la 19,99 USD / an la plata anuală.

Panda Dome Premium

Disponibil pentru Windows, Android și Mac, Panda Dome Premium combină protecția, confidențialitatea și performanța într-un singur plan plin de valori. Vine cu o mulțime de caracteristici incredibile, cum ar fi:

 • VPN premium încorporat
 • Control parental
 • Previne furtul de date personale și de identitate
 • Localizator telefonic pentru a găsi rapid telefonul pierdut
 • Manager securizat de parole
 • Îmbunătățiți-vă dispozitivele pentru viteză maximă

Panda Dome Premium costă 100 USD, care include toate cele trei compatibilități ale dispozitivului.

McAfee

Cu protecție antivirus, identitate și confidențialitate, McAfee este unul dintre software-urile de securitate utilizate pe scară largă pentru computere. Au protejat peste 500 de milioane de dispozitive până acum, ceea ce arată clar cât de credibile sunt.

Puteți utiliza varietatea lor de instrumente încorporate pentru a vă proteja navigarea pe internet, datele personale, informațiile sensibile și multe altele. Partea cea mai bună este că nu încetinește dispozitivul nici măcar un pic.

Planurile de prețuri încep de la doar 34,99 USD / an / dispozitiv.

Emsisoft Anti-Malware Home

Emsisoft Anti-Malware Home este bine echipat pentru combaterea diverselor tipuri de amenințări, inclusiv:

 • Ransomware
 • malware
 • Phishingul
 • PNA
 • Bots de virus

Scanerul lor cu motor dublu poate scana și detecta amenințările existente în doar câteva momente. Nu numai asta, dar beneficiați și de protecție la navigare, scaner de fișiere, prevenire a amenințărilor și detector de ransomware.

Browserul lor strălucitor aruncă îngrijorarea pentru securitate și confidențialitate, deoarece este creat pentru protejarea dispozitivului și a informațiilor dvs. cu orice preț.

Puteți obține o probă gratuită de 30 de zile înainte de a opta pentru un plan plătit începând de la 20 USD / an / dispozitiv.

Bitdefender

Compatibil cu Windows, lui Bitdefender Antivirus Plus este un antivirus cu adevărat ușor care oferă performanțe grele. Oferă protecție în timp real împotriva tuturor tipurilor de amenințări, previne phishingul și alte fraude online și vine, de asemenea, cu un VPN premium.

Este foarte ușor de instalat și nu vă încărcă sistemul. În plus, puteți fi lipsit de stres, știind că computerul dvs. este sigur și sigur cu acest software.

Pentru o perioadă limitată de timp, puteți obține Bitdefender Antivirus Plus pentru trei dispozitive la doar 29,99 USD pentru primul an. Aceasta este o reducere de 50% la prețul inițial.

Thor

Cu o rată de detecție de neegalat, Thor Vigilance Home oferă un nivel ridicat de securitate pentru computer. TrustPilot a fost evaluat 5/5 deoarece poate:

 • Blocați ransomware-ul
 • Preveniți scurgerea de date, viruși și exploatări
 • Detectează rapid malware
 • Scanați local și, de asemenea, printr-un sistem cloud
 • Previziti atacurile viitoare

Puteți începe cu proba lor gratuită de 30 de zile și apoi puteți trece la un plan plătit începând de la 44,96 USD / an pentru trei dispozitive.

Avira Prime

Compatibil cu o gamă largă de dispozitive, Avira Prime este o suită de securitate care poate detecta amenințări, cripta navigarea web și chiar vă permite să mergeți anonim. În plus, puteți accelera dispozitivele și stoca parolele în managerul lor securizat.

Un lucru foarte bun despre acest software este că puteți sincroniza datele pe toate dispozitivele selectate. Și oh, obțineți acces și la un VPN premium, astfel încât să puteți naviga pe internet fără să vă dezvăluiți locația și IP-ul.

Puteți acoperi până la 5 dispozitive pentru 47 de dolari / an ca plan de intrare.

BullGuard

Doar 29 USD / an / dispozitiv, lui BullGuard antivirusul oferă un pic prea mult pentru a-și justifica capacitatea. Dacă aveți un buget restrâns, acesta este o opțiune fenomenală pentru a merge. A câștigat mai multe premii și este foarte puțin probabil să greșească.

Cu ajutorul învățării automate, poate detecta cu ușurință amenințări noi, emergente și încăpățânate. Puteți fi ferit de atacuri de tip phishing, troieni și alte malware. De asemenea, antimalware-ul lor de ultimă generație vă poate ajuta să identificați fără efort dacă site-urile pe care le vizitați sunt sigure sau nu.

Există mult mai multe lucruri și le puteți încerca pe toate folosind proba lor gratuită de 15 zile. După aceea, planurile de prețuri încep de la doar 29,99 USD / PC / an.

Concluzie

După cum am spus, securizarea computerului personal și a identității online este esențială. Sper că soluțiile enumerate mai sus vă vor ajuta în acest sens.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me