Site-ul dvs. web este chipul afacerii dvs. Acesta nu numai că servește ca mijloc de a interacționa cu utilizatorii și de a genera venituri, dar, de asemenea, stabilește prezența mărcii dvs. pe web.

Prin urmare, securitatea site-ului dvs. web este unul dintre aspectele cruciale pe care trebuie să le acordați atenție, având în vedere numărul de infracțiuni informatice în creștere rapidă.

Una dintre provocările semnificative din lumea Internetului este lista neagră a adreselor URL. Motoarele de căutare și autoritățile lista neagră a adreselor URL și site-urilor web suspecte din motive de securitate. Google listele negre în jurul a 10.000 de adrese URL ale site-ului web în fiecare zi, care se consideră suspecte. Aceasta implică faptul că aceste site-uri web nu sunt sigure pentru vizitatori.

Google listează adrese URL pentru a proteja experiența online a utilizatorului.

În acest articol, veți cunoaște o informație detaliată asupra listei negre a adreselor URL, cum se întâmplă, care este impactul acesteia și cum puteți să o rezolvați.

Asadar, haideti sa începem!

URL Lista neagră: Ce este?

Pe scurt, lista neagră a URL-urilor este un proces în care motoarele de căutare și alte autorități, cum ar fi Google, Norton Safe Web, Bing, McAfee SiteShare, etc., lista neagră sau elimină o adresă URL a unui site web din indexul respectiv. Aceștia fac acest lucru în ceea ce privește găsirea site-urilor ca fiind potențial rău intenționate, care ar putea fi sub diverse forme, cum ar fi scheme de phishing, cai troieni, spamuri etc..

În acest fel, autoritățile și motoarele de căutare împiedică utilizatorii să înainteze site-ul și să anunțe proprietarul site-ului, împiedicând astfel intențiile rău intenționate ale atacatorului.

Cum apare o adresă URL listată neagră?

Motoarele de căutare precum Google se angajează să ofere utilizatorilor săi o experiență online protejată. Pentru a atinge acest obiectiv, motoarele de căutare și alte autorități de securitate investesc resurse în detectarea și semnalarea site-urilor web dăunătoare care pot prezenta potențiale amenințări online.

Deoarece motoarele de căutare nu doresc niciodată să-și piardă utilizatorii din cauza site-urilor web infectate care pun computerul utilizatorului în vătămare, acestea nu afișează astfel de site-uri în rezultatele căutării..

Există atât de multe motive pentru care un site web poate fi listat negru.

Poate include:

 • Scheme de phishing
 • cai troieni
 • Pharma se descurcă
 • Desfacerea informațiilor
 • spams
 • Descărcarea programelor nedorite
 • Pluginuri sau biblioteci nesigure

Așadar, dacă un site web se găsește cu astfel de vulnerabilități, browserul afișează avertismente de securitate și informează vizitatorii că nu este sigur de vizitat. Poate afișa avertizări ca mai jos, dacă site-ul conține malware.

Cu toate acestea, mulți proprietari de site-uri nu au nici o idee că site-ul lor este deja amenințat sau hackat deja. Deci, cum puteți verifica dacă adresa URL a site-ului dvs. este listată neagră?

Să aflăm cum!

Site-ul dvs. este listat negru?

Puteți efectua diferite verificări de securitate pentru a afla dacă site-ul dvs. web este listat sau nu.

Navigare sigură de Google – afișează probleme asociate cu site-ul dvs. web și dacă este listat sau nu.

Căutare de listă neagră de Geekflare – alimentat de Google Web Risk API. Aflați rapid dacă un site este considerat sigur sau nu.

Verificați traficul de site-uri web – ar exista o scădere rapidă a traficului. Puteți utiliza Google Analytics pentru a verifica traficul de site-uri și, dacă observați o scădere rapidă, poate indica un avertisment că site-ul dvs. Web ar fi putut fi listat negru.

Cum are impact asupra afacerilor?

Lista neagră a URL-urilor se poate dovedi a fi într-adevăr devastatoare pentru companii atât din punct de vedere al veniturilor, cât și al reputației. De fapt, un site poate pierde aproximativ 95% din traficul său organic de către motorul de căutare. Drept urmare, aceasta are un impact direct asupra vânzărilor, precum și asupra veniturilor.

lowwebsitetraffic

Nu doar traficul cu motoarele de căutare, dar când utilizatorii accesează site-ul dvs. manual, browserul va afișa avertismentele, iar acest lucru nu este bun. Potențialii dvs. clienți vor părăsi site-ul dvs. imediat și vor merge în altă parte.

Cum să evitați înscrierea adreselor URL pe lista neagră?

Cum se spune –

„Prevenirea este mai bună decât vindecarea”

Trebuie să fii atent la securitatea site-ului.

Țineți-vă la curent

Plug-in-urile învechite, bibliotecile și temele pot face site-ul dvs. vulnerabil la posibile amenințări. Drept urmare, infractorii cibernetici pot exploata cu ușurință site-ul dvs. web atunci când detectează lacune.

Actualizați software-ul

Utilizați un mecanism pentru actualizarea automată a componentelor site-ului.

Dacă utilizați WordPress, atunci puteți lua în considerare utilizarea Sincronizare iThemes, care vă permite să gestionați mai multe site-uri web în mod central. Puteți actualiza sute de site-uri cu un singur clic.

Nu folosiți programe de încredere

Încercați să nu utilizați software de la dezvoltatori de încredere. Acest lucru se datorează faptului că în încercarea de a-l elibera gratuit, vă puneți în pericol site-ul dvs. web în ceea ce privește securitatea sa online. Puteți găsi atât de multe site-uri web care oferă teme și pluginuri gratuite. Dar este întotdeauna o decizie înțeleaptă să se abțină de la surse de încredere, deoarece ar putea deschide ușile către activități rău intenționate.

Ori de câte ori este posibil, accesați software și instrumente premium de pe site-uri web de încredere pentru a menține securitatea site-ului dvs. web.

Mergeți pentru o platformă de găzduire fiabilă

Este recomandat să mergeți pentru o platformă de hosting sigură în care vă puteți încrede.

Și, în sfârșit, să verificăm unele dintre cele mai bune servicii pentru a monitoriza site-ul pentru lista neagră și remediere.

Supravegherea manuală a site-ului dvs. și remedierea acestuia atunci când apare pe lista neagră poate dura mult timp. În schimb, puteți lua ajutor de la servicii fiabile care pot monitoriza securitatea site-ului dvs., precum și reparați-l la listarea neagră. În acest fel, vă puteți economisi timp și investi în alte sarcini importante care vă solicită atenția.

Sucuri

Sucuri este una dintre cele mai fiabile platforme de securitate și lideri gândiți atunci când vine vorba de securitatea site-ului web. Cu vasta lor expertiză din domeniul industriei în spațiul de securitate, ei pot analiza rapid ce și modul în care atacatorii își execută intențiile.

Poate efectua verificări eficiente de securitate pentru a detecta malware, spamuri și alte activități dăunătoare pentru a vă proteja site-ul. Și dacă site-ul dvs. este listat la negru, îl poate repara și la autorități, cum ar fi:

 • Lista neagră Google
 • Navigare sigură Norton
 • Lista de blocuri de domenii SpamHaus
 • Yandex
 • Bing Lista neagră
 • Rezervorul de phishing
 • ESET
 • Site-ul McAfee
 • AVAST și multe altele ….

Sucuri oferă o gamă largă de securitate a site-ului, profitând de scanerele sale malware de ultimă generație pentru a oferi securitate optimă.

 • Scaner de securitate
 • Monitorizare certificat SSL / TLS
 • Uptime & Monitor DNS
 • Scanare prin spam SEO
 • Backup & restabili
 • WAF bazat pe cloud

Te poți baza pe Sucuri pentru a-ți proteja site-ul de vulnerabilitățile online și pentru a-l rezolva pe lista neagră.

Astra

Astra oferă servicii de top pentru a combate hackerii și alte amenințări online. Puteți lua protecția web în timp real de 360 ​​de grade împotriva programelor malware, roboți, hackeri, SQLi, spam, etc.

Oferă soluții de securitate pentru diferite platforme precum WordPress, Magento, Drupal, Joomla, OpenCart, PrestaShop, etc. Există sute de funcții care includ soluția de securitate..

SiteLock

Unul dintre furnizorii de securitate web recunoscut pe scară largă, SiteLock, oferă soluții automate de securitate cibernetică pentru a ajuta întreprinderile împotriva activităților dăunătoare.

SiteLock oferă o soluție puternică dar accesibilă. Cu patch-ul lor automat, nu trebuie să vă faceți griji pentru securitatea site-ului dvs..

MalCare

MalCare oferă securitate WordPress eficientă pentru proprietarii de site-uri, dezvoltatori și agenții.

Acesta scanează în mod eficient site-ul dvs. web pe serverul său dedicat pentru a reduce încărcările serverului. Dacă site-ul dvs. este înregistrat pe listă neagră, MalCare vă poate ajuta să îl remediați rapid, utilizând informații colective care să utilizeze rețeaua de site-uri web și detectând amenințări sofisticate în timp real.

Concluzie

Numărul crimelor informatice crește rapid și afectează în mare măsură întreprinderile atât în ​​ceea ce privește veniturile, cât și reputația. Lista neagră a URL-urilor este una dintre astfel de companii care suferă în prezent. Prin urmare, implementarea securității site-ului web este necesitatea orei.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me