Soluție completă de prevenire și securitate a hack-urilor pentru aplicația dvs. web.

In conformitate cu Raportul privind starea infracțiunilor informatice 2017, atacurile cibernetice ar costa întreprinderilor 6 trilioane de dolari anual până în 2021. Pe măsură ce încercările de hacking devin mai sofisticate, întreprinderile online au nevoie de o abordare holistică a cibersecurității.

Să aruncăm o privire rapidă asupra costului încălcării datelor pe țări.

SUA au scor ridicat, dar un lucru este clar, încălcarea datelor peste tot.

Dacă sunteți proprietar de afaceri online, atunci aveți nevoie de o soluție de securitate a site-ului web ușor de implementat, oferă o protecție instantanee adecvată, cu reguli în modul de blocare și elimină durerea gestionării continue și a actualizărilor.

Există multe soluții bazate pe cloud pentru asta, dar în acest articol mă voi concentra pe AppTrana de Indusface.

AppTrana este o soluție SaaS (software-as-a-service) complet gestionată, fiabilă și accesibilă pentru securizarea aplicațiilor dvs. web.

AppTrana are încredere în mii de companii online globale de afaceri, inclusiv Asigurări de Relianță, Bursă Națională, HDFC Life, Tata Motors, etc..

Este un set de soluții de securitate care acoperă următoarele.

Scaner de vulnerabilitate a aplicației

Scanarea este primul pas pentru gestionarea unei afaceri sigure.

Gartner a estimat că mai mult de 70% din încălcări se întâmplă la nivelul aplicației. Hackerii au o motivație mai mare în direcționarea către aplicații pentru a reduce procesele de afaceri critice.

Este esențial să găsiți tot felul de vulnerabilități pe care hackerii ar putea să le exploateze. Cu AppTrana, obțineți o combinație de scanare automată și manuală pentru a căuta probleme comune de securitate, inclusiv SQLi, XSS, CSRF, etc..

Este capabil să efectueze o scanare automată și testare manuală de penetrare pentru a identifica riscurile aplicației.

Firewall pentru aplicații web (WAF)

Cea mai semnificativă barieră în calea utilizării corecte a WAF este aceea că necesită abilități de întreținere și actualizare, care consumă timp. Ca proprietar de afaceri, în schimb, preferați să vă concentrați asupra produsului și vânzărilor.

WAF general vine, de regulă, cu reguli standarde fără a înțelege nevoile specifice ale aplicației. Pericolele unor astfel de abordări sunt:

 • Putină înțelegere a contextului aplicației, deci vulnerabilitățile specifice aplicației pe care hackerii le pot exploata rămân neprotejate.

După cum spune această afirmație, securitatea este la fel de bună ca cea mai slabă legătură

 • Majoritatea scanerelor sunt ineficiente atunci când vine vorba de site-uri JavaScript-grele / dinamice.
 • Golurile vulnerabilităților în logica de afaceri pot fi găsite doar prin testarea pen-ului. Rezultatele importate de la aceste scanere sunt la început inadecvate și, cel mai adesea, protecția împotriva riscurilor substanțiale nu este realizată cu exactitate de majoritatea modulelor WAF.
 • Regulile care nu sunt disponibile sunt rezonabile într-un scenariu ideal. Cu toate acestea, aplicațiile din lumea reală sunt departe de a fi perfecte, ceea ce duce la o mulțime de falsuri pozitive & false negative, făcând soluția ineficientă.
 • Implementarea corectă a WAF necesită reglarea fină a regulilor standard pentru a răspunde nevoilor specifice aplicației, dar, din păcate, aceasta necesită multă expertiză și timp.

AppTrana WAF abordează problema pentru a îndepărta de la client durerea de configurare și gestionare a securității aplicației. Este capabil să învețe aplicarea informațiilor despre trafic pentru a oferi o protecție excepțională.

Riscurile sunt atenuate prin corecția virtuală WAF, ceea ce înseamnă că nu este necesară repornirea aplicației. Are următoarele opțiuni.

 • Reguli avansate – Reguli care sunt scrise de experți în securitate și care vin cu o garanție falsă pozitivă zero.
 • Reguli premium – Reguli complexe pentru o protecție sporită care poate genera unele FP bazate pe proiectarea și comportamentul individual al aplicației. Acestea sunt aplicate în modul jurnal, fiind monitorizate și reglate pentru a asigura Zero FP pentru o aplicație înainte de a fi puse în modul bloc.
 • Reguli personalizate- Reguli specifice aplicației, scrise de experți în securitate, cu o garanție zero falsă pozitivă bazată pe cererea clienților.
 • Învățare continuă- Există vizibilitate 24/7 a riscurilor curente prin scaner și starea de protecție a acestuia prin intermediul WAF.

Tentativele de atacuri blocate pot fi evaluate, inclusiv de unde provin și ce au încercat să facă, care acționează ca informații pentru actualizări suplimentare pentru îmbunătățirea continuă.

Protecție DDoS

Atacurile DDoS sunt o amenințare uriașă pentru companii la nivel mondial. Indiferent de cât de multe vulnerabilități vă plasează, toată lumea este deschisă atacurilor DDoS.

AppTrana oferă monitorizare permanentă și asistență expertă pentru atenuarea atacurilor sofisticate DDOS, asigurând disponibilitatea site-ului dvs..

Cu modulele WAF și Scanner bine integrate, se asigură că există o învățare constantă care este împărtășită între ambele, îmbunătățind eficacitatea detectării & protecție pentru toate tipurile de atacuri.

Și, puteți oricând să blocați o anumită regiune sau IP pentru a opri atacurile imediat.

Sper mai sus să vă fac o idee despre oferirea de servicii AppTrana.

Iată câteva dintre caracteristicile esențiale oferite din cutie.

 • Protecție instantaneu în câteva minute, completată cu zero dezactivare pe toată durata tranziției
 • Infrastructură compatibilă cu PCI pentru securitatea aplicațiilor lor web, care poate fi modificată la terabyte de date fără probleme
 • Protecție de securitate instantaneu prin patch-uri virtuale create de experți și vizibilitate împotriva riscurilor de zi cu zi

Începeți cu AppTrana pentru a vedea cum funcționează. Puteți începe procesul fără a furniza un card de credit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me