Megzavarodja a megfelelő megosztott tárhely kiválasztása?

Itt van a megoldás!

Ebben a digitalizált világban minden más vállalkozásnak van saját weboldala. Akár terméket, akár szolgáltatást értékesít, a webhelynek elengedhetetlen az ügyfelek elérhetőségének és hitelességének növeléséhez. Tehát, ha még nem adott hozzá weboldalt üzleti stratégiájához, akkor itt az ideje.

Miután létrehozta a kívánt weboldalt, el kell fogadnia azt. Rengeteg lehetősége van arra, hogy eldöntse, hol tárolja webhelyét. Választhat a megosztott tárhelyre, amely az egyik legnépszerűbb típus az első webhelyet létrehozók számára.

Mielőtt tovább lépnénk, először meg kell értenünk, hogy mi a megosztott tárhely:

A tárhelycsomag meghatározza, hogy több webhely fog használni egy szervert. Leginkább nem ismeri ezeket a megosztott webhelyeket. Mindazonáltal értesítést kap a felhasználható szerver erőforrások teljes mennyiségéről.

Ez egy egyszerű és költséghatékony lehetőség a webhelyek első alkalommal történő tárolására. A legtöbb társaság ugyanolyan mennyiségű tárhelyet és helyet kínál, ezért ügyeljen rá válasszon egy megbízható céget.

Vizsgáljuk meg néhány népszerű megosztott tárhelyet.

A2 tárhely

2001-ben indult, A2 teljesítette a leggyorsabb szerversebességet. A legjobb hardvert, szoftvert és optimalizálást használja, hogy akár 20-szor gyorsabb kiszolgálókat biztosítson exkluzív turbószerver lehetőségekkel. Ez arra készteti az ügyfelet, hogy hosszabb ideig maradjon az oldalon, és így nő az átváltási arány.

Ha megbízható tárhelyet keres, akkor az A2 tárolása 99,9% -kal meghosszabbítja az Ön fiókját. Sőt, teljesen skálázható terveket biztosít, amelyek segítségével változhat, amikor a webhelye növekedni kezd. Tehát, ha kinövi a meglévő tervet, az A2 segít áttérni egy magasabb erőforrás-megosztott tárhely-tervre.

Az A2 tárhely segítségével olyan egyedi funkciókat élvezhet, mint a korlátlan sávszélesség és tárolás, ingyenes SSL és bármikor pénzvisszafizetés. Ezenkívül exkluzív A2 SiteBuilder eszközét is kínálja, hogy egyéni webhelyeket húzzon & csepp szerkesztés, vonzó témák és gyors közzététel. Ha már rendelkezik valahol másutt üzemeltetett webhellyel, az A2 Hosting ingyenes webhely-migrációs szolgáltatást nyújt annak kiszolgálókra való áthelyezéséhez, amelyet egy szakértő webhely-migrátorok csoportja végez..

Az A2 tárcsázás lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról található adatközpontok listájából kiválaszthassa webhelye legmegfelelőbb helyét, hogy adatai közelebb álljanak a látogatókhoz, és gyorsan elutazzanak. Az A2 sebességjellemzői mellett a földrajzi helyzet kiválasztásának lehetősége a csökkentett késleltetés fontos előnye.

A 24 órás ügyfélszolgálatnak köszönhetően mindig segítséget nyújt Önnek. Kedvező árú lehetőség a kezdő számára.

SiteGround

A megosztott tárhely a legolcsóbb terv SiteGround ajánlatokat. Ha készen áll arra, hogy elkötelezzen magát egy szolgáltató mellett, élvezheti a különleges áraikat is. Ezen felül a SiteGround megosztott tárhely Linux Containers technológiát használ, amely elősegíti a dedikált szerverek létrehozását a megosztott erőforrások egyenlő és jobb elosztása és hatékonysága elérése érdekében..

Az is ismert, hogy kiváló biztonságot nyújt. Az alkalmazás és a szerver esetében kezeli a webhely teljes biztonságát. Az adatait biztonságosnak tarthatja az ingyenes titkosított SSL és napi biztonsági másolatok készítésével, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendelkezik-e minden szükséges információval.

A tervek között szerepel a WordPress kezelése a telepítéstől, a WP kezdő webhelyének felépítésétől a szoftverig, valamint a bővítmények frissítése. Sőt, ugyanazon a helyen kezelheti a webhelyét és a domainjét is.

A SiteGround összes terve számos különféle érdekes finomságot kínál felár nélkül, például CDN-t, e-mailt korlátlan számlával, nem mérhető forgalmat és korlátlan adatbázisokat. Annak érdekében, hogy hangsúlyt kapjon a teljesítményre, a cég kifejlesztette a gyorsítótárazási megoldását, a SuperCacher elnevezést. Ez a technológia felgyorsul weboldal sebessége többször is, és a SiteGround minden ügyfelének elérhető, három választható gyorsítótárazási lehetőséget biztosítva.

Annak érdekében, hogy a webhelyet a semmiből építhesse a SiteGroundon, lehetősége van WordPress vagy Weebly. A magasabb tervek néhány specialitást felvesznek, például egy átmeneti eszközt, Git-integrációt, korlátlan helyszíneket és még sok minden mást.

A teljes SiteGround tárhely platform a Google Cloudon épül, rendkívül gyors hálózata és SSD meghajtói segítségével. Ha további speciális funkciókat adunk az egyenlethez, mint például az NGINX Direct Delivery, CDN és a kiszolgáló szintjén található többszörös szoftvermegoldások, az egyszerű eredmények szupergyors webhelyek.

DreamHost

DreamHost itt van, hogy a jobb lábánál kezdje meg online utazását. Könnyen megkaphat egy nagyszerű webhelyet a megosztott tárhely megoldásokkal. Élvezze az olyan szolgáltatásokat, mint a domain létrehozás, az SSL-tanúsítvány, a magánélet védelme és a professzionális e-mail cím, ingyenesen, és sikerüljön online platformon.

Használjon korlátlan helyet a webhelyén, így ha még a nagy forgalom idején is ne kell aggódnia a tárolás miatt. A DreamHost fejlett, de könnyen használható paneleket biztosít. Gyorsan létrehozhat a Let’s Encrypt SSL-t, új e-mail fiókokat, felvehet felhasználókat, továbbküldheti domaineket és telepítheti a WordPress alkalmazást. Ha Ön WordPress rajongó, akkor komolyan fontolnia kell a DreamHost alkalmazást, mivel eszközöket kínál a WordPress webhely gyors, hatékony és kódolás nélküli testreszabásához és testreszabásához. Több mint 200 kezdőhely-sablonnal rendelkezik, amely minden iparágot lefed.

A DreamHost szervereket az optimális WordPress teljesítmény szem előtt tartásával tervezték, a kiszolgáló konfigurációjától az adatbázisig, tehát meg kell fontolni a WordPress alapú webhelyek esetében is. További fejlett és nagyon elismert funkciók között szerepel egy Subversion-tároló, teljes Unix-shell, hozzáférés a nyers naplófájlokhoz, Crontab hozzáférés, teljes CGI hozzáférés, többek között.

A DreamHost teljes biztonságot nyújt felhasználói személyes adatainak, anélkül, hogy bármiféle további költséget elfedne. Kiváló ügyfél-elégedettségi rekorddal bízhat a DreamHost-on megosztott tárhelyén.

Bluehost

A webhely létrehozásától és tárolásától kezdve a marketingszolgáltatásokig, az eszközökig és a fizetett hirdetési jóváírásokig mindent megtalálhat egy ház alatt, hogy növelje webhelye globális elérhetőségét. Létrehozhat egy élő webhelyet üzleti igényeinek megfelelően percek alatt, megfizethető áron.

A megosztott tárhely használata is egyszerű, ha nincs weboldal tervezési vagy fejlesztési tapasztalata. Sőt, olyan funkciókkal rendelkezik, mint az egy kattintással telepített webhelyek, például a WordPress, testreszabási és kezelőpanellel.

A BlueHost olyan technológiát használ, amely a szükséges erőforrásokat használja a webhelyek azonosításához, és ideiglenesen hozzárendelheti őket izolált rendszerekhez. Ily módon nő a webhely teljesítménye, és csökken a megosztott szerver biztonsági kockázata. Ez azt is lehetővé teszi, hogy egy hatalmas opcióra váltson, miután vállalkozása növekedni kezd.

A Bluehost a tárhelytermékek portfólióját egyedi, hozzáadott értéket képviselő szolgáltatásokkal egészíti ki, például marketingsegítéssel, webdizájnnal, SEO szolgáltatásokkal és kattintásonként fizető szolgáltatásokkal, amelyeket fel lehet bérelni, hogy a vállalkozás működtetésére összpontosítson. Ugyanakkor vigyáznak az apróságokra is.

Namecheap

2000-ben alapították, Namecheap képes volt megalapozott elégedett ügyfélbázist kialakítani. Ezért garantálja a pénz-visszafizetési ajánlatot 30 napon belül. Ha jó és erős domain nevet keres, akkor ez a hely az Ön számára. De nem biztosítja a webhelyek számára a leggyorsabb betöltési sebességet. Az átlagos oldalsebesség 687 ms az elmúlt 24 hónapban, ami az ipari szabvány szerint megfelelő eredmény.

Minden szükséges szolgáltatást megkap, mint például a nem mérhető sávszélesség, 100% -os rendelkezésre állás, az igénye szerinti lemezterület, ingyenes automatikus SSL telepítés, korlátlan parkolt domain, webhely-készítő és még sok más. Továbbá, még a tervezett vagy nem tervezett karbantartás idején is, webhelye mindig online lesz.

A valódi stabilitás érdekében a Namecheap kiszolgálói terhelései egyenletesen oszlanak el, így a webhely látogatói száma nem befolyásolja virtuális szomszédait. Ezenkívül a robusztus adatreplikációs rendszernek köszönhetően a megosztott tárhelyszolgáltatás további védelmet nyújt az előre nem látható eseményekkel szemben.

Hostinger

Ha éppen építette webhelyét, és nem akar sok pénzt költeni, akkor böngésznie kell Hostinger a tervek: a helyszíni követelményeknek megfelelően vannak kialakítva, különböző szinteken. Ez az út a weboldal egyszerű, könnyen használható és költségvetés-barát tárhelyének megszerzéséhez.

A Hostinger legolcsóbb csomagja havonta csak 0,99 dollárba kerül (az apró betűvel írva, ez a kiindulási ár; megújításkor 2,15 dollárra emelkedik), de kissé korlátozott: csak egy webhely, egy e-mail fiók, 100 GB maximális sávszélesség és 1x feldolgozási teljesítmény és memória. Ha megengedheti magának, hogy méretezze a prémium tervek egyikét, ingyenes domain regisztrációt, korlátlan webhelyeket, korlátlan e-mail fiókokat, korlátlan sávszélességet, valamint 2x vagy 4x feldolgozási teljesítményt és memóriát (a terv szerint) kap. A felső opció napi biztonsági másolatokat és SSL-tanúsítványt ad hozzá.

A Hostinger által üzemeltetett webhelyek felhőalapú technológián futnak, háromszor optimalizált WordPress sebességgel. A webhelyek biztonságának megőrzése érdekében a Hostinger a BitNinja segítségével minden felhasználót megvédi, és kiszolgálói lehető legbiztonságosabbá teszi az egyedi gyártású biztonsági szoftverek futtatásával és az infrastruktúra folyamatos frissítésével..

HostGator

HostGator az összes legjobb tartalomkezelő alkalmazást tárolja az interneten, például a WordPress, a Wiki, a Joomla, a Magento és még sok más. Itt olyan funkciókat kap, mint a rugalmas, könnyen használható kezelőpanel, korlátlan aldomainek, FTP-fiókok és e-mail fiókok, erős és stabil 99,9% -os rendelkezésre állási garancia, nem mért sávszélesség, ingyenes SSL tanúsítás és 45 napos pénz-visszafizetési garancia..

Ha megpróbálja áthelyezni a meglévő webhelyet, megkapta a HostGator visszatérését. Könnyedén bármilyen webhelyfájlt, adatbázist, szkriptet és akár egy domain nevet áthelyezhet az Ön számára. Még akkor is, ha több webhelyet telepített, ezek fedezik Önt.

A HostGator rengeteg útmutatót biztosít a kezdőknek a DNS és az adatközpontok közötti navigálásához. Ezen felül van egy 24 órás prémium támogatási megoldása, így egyik kérdése sem marad megoldatlan.

Több mint 8 millió tárolt domain – a személyes oldalaktól a Fortune 500 cégéig – a HostGator-ban található, élvezi annak 99,9% -os rendelkezésre állási garanciáját..

FastComet

A világ minden tájáról 11 adatközponttal – 4 az Egyesült Államokban, 3 Európában, 3 Ázsiában és 1 Ausztráliában – működő hálózattal. FastComet átlagosan 99,97% garantált üzemidőt biztosít. Habár az árak kissé magasabbak lehetnek, mint a többi megosztott tárhely lehetőség, azért cserébe meg kell fizetni: csak SSD-kiszolgálók, Let’s Encrypt SSL tanúsítvány, ingyenes napi biztonsági másolatok és rosszindulatú programok ellenőrzése & jelentések, többek között a funkciók.

A társaság teljes 45 napot biztosít pénzének visszatérítésére, így kipróbálhatja szolgáltatásaikat és kipróbálhatja a webhelyet, mielőtt rájuk rendezné. Ingyenesen letöltheti a frissített verziókat, és 30 napig tárolhatja a biztonsági mentéseket webhelyeken kívül.

Sőt, még az alaptervük szerint is kaphat egy ingyenes Cloudflare tartalomszolgáltató hálózatot (CDN). Ez elősegíti, hogy bárki és bárhol azonnal betöltse a webhelyet azáltal, hogy adatait világszerte szervereken tárolja. Ezenkívül minden terv tartalmazza a RocketBooster technológiát: 3x több erőforrás fiókonként és 3x kevesebb felhasználó egy olyan kiszolgálón, amely nagy teljesítményű php7 tárhelyi környezetet tartalmaz, amely LiteSpeed ​​LSAPI, APC-t tartalmaz. & OPcache, statikus és dinamikus lakk gyorsítótár.

Nagy szikla

Nagy szikla olcsó web hosting megoldást kínál, amely kiválóan alkalmas kisvállalkozások és személyes oldalak számára. A néhány név között, amelyek megosztott tárhelyet kínálnak mind a Linux, mind a Windows számára. Először Indiában indították el, és most egy nemzetközi csoport tagjaként a BigRocknak ​​sikerült erős ügyfélkört felépíteni.

Úgy gondolják, hogy az üzleti igényeinek megfelelően testreszabott tárhely-megoldásokat szállítanak. Teljesen fel vannak szerelve egy cPanel vezérlőpanellel, amely csupán néhány kattintással telepítheti a nyílt forráskódú alkalmazásokat, például a WordPress, a Joomla stb..

Az alaptól a haladóig minden terv olyan funkciókkal rendelkezik, mint a korlátlan hely, kivéve a kezdő tervet (10 GB), az összes korlátlan e-mailt, kivéve a kezdő tervet (200 cím), a korlátlan sávszélességet és a cPanel (Linux) kezelőpanelt vagy a Plesk (Windows) szolgáltatást. Vezérlőpult.

A tárhelyi infrastruktúra kettős négymagos Xeon processzorokat, 24 GB RAM-ot és erősen redundáns architektúrát használ. A Linux opció korlátlan MySQL adatbázisokat kínál, míg a Windows opció korlátlan MySQL, MS SQL vagy Access adatbázisokat kínál, az ASP és ASP.NET v3.5-ös verzióval együtt.

InMotion tárhely

Mozgásban egy nagy név az iparban, tehát a márka identitásuk miatt költségeik vannak. Tehát, ha valaki prémium márkát akar szerezni a projekten, folytassa az InMotion szolgáltatással. Átlagos üzemideje 99,95%, és a legjobban teljesítő listán vannak. Az adatközpontú tartalomkezeléshez, a statikus webhelyekhez és az egyéni alkalmazásokhoz nagyszerű megosztott tárhely-megoldásokat kínálnak.

Hisznek a 100% -os ügyfél-elégedettségben, így prémium szolgáltatásokat nyújtanak, mint például ingyenes SSD meghajtók, ingyenes domain, egyszerű visszaállítás és adatmentések, kódok különböző népszerű nyelveken, egyszerű alkalmazástelepítők, biztonságos IMAP e-mail, SSH hozzáférés, maximális betöltési sebesség és a Google alkalmazásintegráció.

Az InMotion több adatközpont-helyet használ, tehát lehetősége van arra, hogy webhelyét nyugati vagy keleti parton találja meg. A társaság emellett prémium sávszélesség-szolgáltatókat és fejlett útválasztási technológiát is alkalmaz annak biztosítása érdekében, hogy hálózata gyorsabb, mint a verseny.

A fenti szolgáltatások mellett korlátlan sávszélességet, lemezterületet és e-mail fiókokat biztosítanak az összes tervhez. Továbbá, ha a vásárlás után rájön, hogy a szolgáltatás vagy a terv nem felel meg az Ön webhelyének, 90 napos pénz-visszatérítési garanciával rendelkeznek.

kristály

Krystal megosztott tárhelyét tele van olyan nagyszerű szolgáltatásokkal, mint a 99,99% -os rendelkezésre állás garancia, korlátlan addon domain, domain regisztrációs szolgáltatás, korlátlan lemezterület és sávszélesség, ingyenes biztonsági mentések és ingyenes 256 bites SSL tanúsítványok. A Krystal dedikált szervereket kínál egy biztonságos létesítményből, amely garantálja az adatok teljes biztonságát.

A Krystal dedikált szervereket kínál egy biztonságos létesítményből, amely garantálja az adatok teljes biztonságát. A londoni székhelyű adatközpontja 100 Gbps nagy kapacitású, több vivővel rendelkező hálózatot alkalmaz, a legjobb útválasztási technológiákkal, hogy a legnagyobb sebességet biztosítsák a tartalom kiszolgálásakor..

Megbízható és magas színvonalú tárhely-megoldásukkal az Egyesült Királyságban a legnagyobb független webhely-szolgáltatóvá váltak. Sőt, a WordPress-re optimalizált LiteSpeed ​​gyorsítótárat is biztosítja, amely webhelyét a szokásosnál hatszor gyorsabban futtatja, és extra teljesítménynövelést jelent az SSD tárolással..

Hisznek a teljes átláthatóságban, és ezért élő statisztikai weboldalt kínálnak a szerver teljesítményükről. Itt a cPanel kezelőpaneljével könnyen kezelheti az adatok és a weboldal statisztikai elérésének tárolását, visszaállítását és biztonsági mentését.

Következtetés

Győződjön meg róla, hogy bármilyen előfizetésre feliratkozik, olvassa el figyelmesen a tárhely-szerződést, mivel a megosztott szerver-tárolás szigorú korlátozásokkal jár. Lehet, hogy megtiltják Önt bizonyos alkalmazások vagy bővítmények használatát a webhelyén.

Ha webhelye alacsony forgalmat vonz, és nem igényel hatalmas memóriát, akkor tanácsos megosztott tárhelyet alkalmazni. Ha azonban webhelye nagy forgalmat vonz, akkor a megosztott tárhelyi környezet nem megfelelő. A tervet azonban mindig átválthatja, amikor webhelye sikeresen bővíti az erőforrásokat. Ha WordPress-t használ, kipróbálhatja a prémium tárhelyet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me