Videók tárolása a hagyományos webtárhely-kiszolgálón nem a legjobb ötlet. Megtudja miért!

Ennek oka az, hogy mivel a videók száma növekszik, akkor veszélybe sodorja a szerver erőforrásait és lelassítja webhelyét. És azt hiszem, hogy egyetemes tény, hogy a lassú sebesség nem a Google számára tetszőleges.

Mindezek elkerülése érdekében választhat egy speciális video-tárhely platformot, amelyen tárolja az összes videót, majd beágyazhatja azt a webhelyére / blogjába.

Ha ez valami érdekel, akkor feltétlenül olvassa el ezt a cikket a végéig, és remélhetőleg mentse el magát a szerver erőforrások pazarlásának végzetes hatásaitól.

A videók használatának előnyei

Bár a videó használatának számos oka van, itt csak néhány ezek közül.

Könnyen fogyasztható

A videókon keresztül a cikkekkel összehasonlítva nagyon könnyű felhasználni az információkat, mivel ezek elég gyorsan összefoglalhatók. Ezenkívül a mai időben kevés embernek van ideje ülni és óriási szövegrészt olvasni.

Ez az idő, hogy elkezdjük a videókra összpontosítani, mert 2020-ig az online videók a fogyasztói internetes forgalom több mint 82% -át teszik ki.

Szoba a részletekért

A fenti ponttal kiegészítve, egy cikket nem lehet olyasmire kiterjeszteni, amely túl hosszú, csak sok részlet lefedése érdekében. Ez elrontja az olvasókat és motiválja őket, mert egy 15 000 szavas cikk elolvasása nem vicc.

Szerencsére van egy javítás, és ez a videó. A videóinak annyi részletét fedheti le, amennyit csak akar, és részekre is vághatja, hogy megkönnyítse a felhasználást.

Bizalmat teremt

Van valami a videóban, amely sikít a professzionalizmushoz (nyilvánvalóan, ha helyesen készítik!). Ez a hangátadás és / vagy az arc megmutatása növelheti az ügyfelek bizalmát. Legyen szó promócióról, termékbemutatóról vagy online tanfolyamról, nincs jobb választás, mint a videó.

Jobb átalakítás

A videomarketing sokkal jobban segíthet termékének vagy szolgáltatásának eladásában, mint nélküle. És ezt még nem is teszem. Egy nemrégiben készült tanulmány Unbounce bebizonyította, hogy egy videó feltöltése a nyitóoldalon akár 80% -kal növelheti az átváltási arányt. Mennyire biztos ez?

Ugyanakkor ugorjunk egyenesen a listára.

SproutVideo

Olyan cégek bíznak meg, mint a FedEx és a Fender, SproutVideo egy nagy teljesítményű és szuper egyszerűen használható video-tárhely platform a vállalkozások számára. Követheti és elemezheti a mutató minden egyes részét, és ennek megfelelően megtervezheti.

azt kell mondjam @sproutvideo rendelkezik a legjobban vevőszolgálati / támogatási dokumentumokkal bármilyen platformon, amelyet valaha használtam. Mindig öröm élvezni a terméküket és beszélni a csapatukkal!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 2019. augusztus 15

Ez a platform biztonságos, és különféle adatvédelmi vezérlőket biztosít a jobb videómegosztási élmény érdekében. Ezen felül létrehozhat saját videolejátszókat, lejátszási listákat és stream-ot az UltraHD-ban.

Ennél sokkal több van, és mindegyiket kipróbálhatja a 30 napos ingyenes próbaverzióval.

Brightcove

Csodálatos videoélményt nyújt, Brightcove a HTML5-et használja a videolejátszóhoz, és ez sokkal szebbé teszi a dolgokat. Biztos lehet abban, hogy az ezen a platformon keresztül eljuttatott videók bármilyen eszközön jók lesznek.

Amellett, hogy a videóit használja a webhelyén, a Brightcove lehetővé teszi megosztását különféle közösségi platformokon, és akár videókat szerkeszthet közvetlenül a rendszerükről. Ha szeretné megtekinteni az egyes videók részletes elemzését, ezt megteheti.

Remekül kezelik a biztonságot, és ragyogó támogató csoporttal rendelkeznek, amely 24 órán keresztül elérhető, így biztos lehet benne, hogy gondosan gondoskodott róla, ha bármilyen probléma merül fel.

Vidyard

Vidyard a Az all-in-one szolgáltatás megkönnyíti a videók létrehozását és megosztását különböző platformon. Felvehet interaktív CTA-kat, elemezheti a hatékonyságot a feltöltés előtt, és akár több beépített eszközt is használhat annak érdekében, hogy a lehető legjobbat tegye.

Emellett oszthat-tesztet végezhet, és megnézheti, hogyan teljesítenek videói minden platformon. Ez teljesen játékváltó, mert drasztikusan csökkenti a kézi erőfeszítéseit, lehetővé téve az idő eltöltését a fontos dolgokra.

Vidello

Nagyszerű oktatási tartalomhoz, Videollo segít az ügyfeleknek jobban megtanulni és többet elérni robusztus videótárhely-platformon keresztül. Nagyon jól ötvözi a marketing és az e-tanulás lehetőségeit videólejátszójuk, alkalmazásuk és értékesítési eszközeik segítségével.

Nem számít, ha a WordPress, a Wix, az OptimizePress vagy a ClickFunnels rendszeren van, ez a megoldás mindannyian működik. Itt van néhány egyéb jellemző, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • Gyors sebességű streaming
 • Testreszabható videolejátszó a márkájához
 • Különböző alkalmazások integrálhatók különböző célokra
 • Adjon hozzá céloldalakat és csatornákat
 • A nézőket ügyfelekké változtathatja az e-kereskedelemmel kapcsolatos diákkal
 • A videóit automatikusan SEO-val optimalizálta a JSON meta-adatokkal

A Vidello hibátlanul működik minden böngészőn és eszközön, és teljesen biztonságos.

Uscreen

Minden egyben videó terjesztési és bevételszerzési platform, Uscreen jön egy csomó érdekes funkcióval. Feltöltheti videóit, testreszabhatja az igényeinek megfelelően, és terjesztheti a rendelkezésre álló OTT alkalmazásokon keresztül. Nagyon jó, ha videóit odajuttatja a közönséghez, a szélesebb közönséghez.

Ráadásul ez a platform lehetővé teszi előfizetők számának növelését és pénzeszközök felhasználását további kiegészítő pénzért. Videó CMS-sel, webes CMS-rel, elemzéssel és fizetési átjárókkal van integrálva.

Használhatja az ingyenes próbaverzió használatát.

VdoCipher

Nagyszerű az e-learning vállalkozások számára, VdoCipher egy másik nagyszerű videó-tárhely, és korlátozza a videó letöltését a nézők számára. Sok kalózkodás történt az interneten, és ennek a platformnak a Hollywood által tanúsított DRM-je teljesen leállítja a videóit.

Ezen kívül vízjelezheti videóit különböző elemek elhelyezésével, például:

 • Szöveg overlay
 • Telefonszám
 • Email cím
 • logo
 • IP-cím

A videolejátszó testreszabható, és feliratokkal, visszatekerés / előrefelé opcióval, és még sok más lehetőséggel felveheti a feliratot. Van néhány csodálatos beszámolójuk, tehát azt hiszem, hogy ezt mindenképpen ellenőrizd.

Dacast

Amióta Dacast megvásárolta a Vzaarot, ez sokkal jobb lett, és ott az egyik legjobb versenyző. Hostálhat videóit, elemezheti az eredményeket, és több szempontból is pénzt kereshet be. Kiváló minőségű streaming élményt nyújt, és teljesen biztonságos. Valószínűleg az egyik oka annak, hogy a márkák, mint például a Nokia, a Lenovo, az eBay és a Canon bízik benne.

A Dacast általában könnyű beállítani és futtatni, de ha bármilyen probléma merül fel, könnyen felkeresheti a csodálatos ügyfélszolgálatot, amely a nap 24 órájában elérhető..

Vimeo

Valószínűleg hallottál már róla Vimeo mivel ez az egyik legnépszerűbb, odakint és okból. Ezek lehetővé teszik, hogy átalakítsa unalmas videóit érdekesvé, és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál, például:

 • Egyéni szöveg nagy betűtípusokkal
 • Különböző stílusok
 • Zeneszámok gyűjteménye
 • Szemet gyönyörködtető színek
 • A ruházat hasonlít a márkájára

Ezután hatékonyan forgalmazhatja videóit, és profi módon követheti nyomon az előrehaladást. Ha ön élő közvetítés, akkor ezt megkönnyítheti.

Wistia

Wistia egy dicsőséges videolejátszót és tárhely-platformot kínál, amellyel a legprofesszionálisabban integrálhatja a videókat az Ön webhelyén. Szupergyors sebességgel videofelvételeket játszhat el, és elkerülheti a spam jellegű, harmadik fél hirdetéseit és zavarásait.

Nagyszerű vállalkozás @wistia a videó feliratok szolgáltatásáért – nagyon boldoggá tette a felhasználót ma reggel!

– csavarhúzó (@ és csavarhúzó) 2020. március 3

Mivel az e-mail marketing minden vállalkozás számára nélkülözhetetlen, a Wistia lehetővé teszi, hogy rögzítse a nézők e-mail címeit, és később az adatok és érdeklődésük alapján később újratervezze őket. Ingyenesen indíthat és vásárlóként márkaként is megjelenhet, mint például a Moz és a Zendesk.

Jetpack Video

Készült a WordPress felhasználók számára, Jetpack Video a jól ismert pluginukból származik, és ha régóta WordPress felhasználó vagy, akkor tudja, hogy ez a plugin az egyik leginkább beszélt a piacon. Fizetett verziójuknak van egy ragyogó videó-tárhely szolgáltatás, amelyet érdemes megnézni.

Beágyazhatja videóit a webhelyére, és nem is kell aggódnia a tárhely miatt, mivel minden a rendszerükön található. Néhány szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • Reklámmentes
 • Több video formátum támogatása
 • Integrálható a post szerkesztővel és a média könyvtárral
 • Képes automatikusan lejátszani a videókat és beállítani a margókat
 • Testreszabható videolejátszó

Ha már használja az ingyenes verziót, akkor nem lesz nehéz neked alkalmazkodni a fizetett változathoz.

Youtube

Mindannyian tudjuk Youtube és integritása. Alig van valami, ami rosszul fordulhat ezen a platformon, ezért az online videotartalom számára ez a legnépszerűbb video célhely. Hatalmas népszerűségre tett szert, amikor lehetővé tette az embereknek, hogy egyszerűen és nagyon egyszerű lépésekben megosszák videóikat.

Ugyanez a helyzet a videóinak tárolásával. Közvetlenül feltöltheti videóit, és beágyazhatja webhelyére / blogjába. Mi jobb? Ez lehetővé teszi a nézők számára, hogy közvetlenül megosszák a videót és elosztsák a szót.

Ha úgy dönt, hogy otthont ad a YouTube-on, akkor nézd meg ezeket a fantasztikus eszközöket, hogy növeljék a közönséget, a bevételt és így tovább.

Dailymotion

Annak a képességének köszönhetően, hogy videókat tárolhat, tárolhat, kezelhet és pénzt kereshet, Dailymotion nagyon hasonlít a YouTube-ra. Ez lehetővé teszi saját csatornád létrehozását, előfizetői bázis felépítését és videóinak megosztását szenvedélyes közönség között.

Néhány kattintással elkezdheti a videók beágyazását webhelyére, sima megtekintési élmény mellett, és vonzza a forgalmat. Ingyenes és fizetős tervvel is rendelkezik, hogy mindenki igényeit kielégítse. A kezdéshez jól kell lenned az ingyenesével.

Következtetés

Bízhat a fenti videótárhely-platformokon, és elkezdi terjeszteni videóit a megfelelő közönségnek, a legnagyobb könnyedén.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me