Keresse meg a következő OpenCart tárhely platformját …

Az OpenCart egy nyílt forrású e-kereskedelem platform, amely akkor hasznos, ha kis- vagy közepes méretű vállalkozását költséghatékony módon kívánja mozgatni a digitális platformon. Egyszerűen fogalmazva, ez egy online áruházkezelő rendszer, amely sima platformot kínál az e-kereskedelmi vállalkozás működtetéséhez. Az Opencart piactér több mint 13000 modullal büszkélkedhet & témák ez szuper emlékeztetőnek bizonyulhat az Ön vállalkozásának a digitális világban történő katapultjában.

Az utóbbi időkben az OpenCart sok online vállalkozó számára a legkedveltebb üzletmenedzsment rendszerré vált.

És miért nem kellett volna??

Végül is előnyeivel jár. Nemcsak az Ön webhelyét jól szervezett és szisztematikus célállomássá teszi az online vásárlók számára, hanem gondtalanul és hatékonyan is teheti a dolgokat anélkül, hogy bármilyen hatással lenne a webhely teljesítményére. 

Ezen kívül elképesztő funkciókkal is rendelkezik. A lista tovább folytatódik a többszörös fizetési módoktól, az integráció képességétől az online áruházak más webhelyein, a felhasználóbarát és vonzó felhasználói felülettel, a különféle sablonokkal, valutával és nyelvekkel, korlátlan kategóriákkal, termékekkel és gyártókkal, a SEO barátságosságig..

Ha Ön is valaki kiváló nyitott kosár-tárhely-megoldást keres e-kereskedelmi vállalkozása számára, kiváló listát állítunk össze az Ön számára. Vessük át a piacon elérhető különböző nyitott kosár-tárhely-megoldási szolgáltatók ezen listáját.

A2 tárhely

Indítsa el boltját percek alatt A2 tárhely.

Átfogó tárhely-megoldás, amely korlátlan tárolást, átadást, ingyenes SSL-tanúsítványt kínál az online áruház biztonságához, a napi 24 órás támogatást és még sok minden mást.

opencart tárhely

A Turbo terv erőteljes gyorsítótárazást és gyorsítást tartalmaz, ami 20-szor gyorsabb oldalbetöltési időt eredményez. Az OpenCart hivatalosan ajánlja az A2-t.

SiteGround

A SiteGround OpenCart tárhely olyan érzést ad, hogy csak az online áruház számára készült. A gyors és zökkenőmentes élmény érdekében a Siteground több szerveropciót, ingyenes CDN-t és nagyon fejlett gyorsítótárazási lehetőségeket kínál.

A tárhely csomag 3,95 dollártól kezdődik, és havonta 11,95 dollárig terjed, ahol az összes szolgáltatást megkapja az alapcsomaghoz tartozó egyetlen webhelyhez és a legmagasabb csomaghoz tartozó több oldalhoz..

Az automatikus Opencart telepítés a Softaculous használatával történik, a legújabb PHP verzióval van konfigurálva, és szolgáltatásokat és segítséget nyújt webhelyátvitelhez, domain név regisztrációhoz, éjjel-nappal történő támogatáshoz, ingyenes napi biztonsági mentéshez, MySQL adatbázishoz, e-mail fiókokhoz, SSD tároláshoz, biztonsághoz spam, hack & adatvesztés és még sok más nagyon kedvező áron.

FastComet

FastComet nagyon gyors.

Olyan host szolgáltató, amely sok funkcióval rendelkezik, és kiváló kompatibilitást mutat az OpenCart platformon.

Az árról beszélve a FastComet egy kattintással történő telepítést, önsegítő útmutatót, ingyenes kiterjesztéseket, víruskeresést és rosszindulatú programok észlelését kínálja. & eltávolítás, speciális biztonság, ingyenes frissítések, biztonsági mentések és helyreállítások, csekély 2,95 USD / hónap áron.

Ha azonban egynél több webhely van, és nagy a helyigény, akkor a SpeedUp csomagot csak 9,95 USD / hónap áron vásárolhatja meg. A piacra érkezése óta a FastComet exponenciálisan nőtt, és rendelkezett olyan készségekkel és erőforrásokkal, hogy a legjobb hosting szolgáltatást és tapasztalatot biztosítsa a piacon, összehasonlítva a játék többi szereplőjével..

Cloudways

Nem rajongója a megosztott tárhelynek? És nem olyan jól ismeri a rendszer adminisztrációját, de továbbra is szeretne hostolni olyan felhőtárhelyen, mint például a Google Cloud, AWS, DigitalOcean, Linode, Vultr? – Találkozz Cloudways.

A kezelt tárhely platform lehetőséget kínál arra, hogy kiválassza a webhely tárhelyét. Több mint 60 adatközpont-opcióval biztos vagyok benne, hogy a megcélzott közönség közelében talál egy helyet, ahol otthont adhat.

A Cloudway vállalkozásra kész, így függetlenül attól, hogy vállalkozó vagy közép- vagy nagyvállalat, akkor rendben lesz, ha velük együtt üzemelteti az OpenCart webhelyet..

Szerezzen fantasztikus árengedményt promóciós kód használatával – GEEKFLARE

AWS

Az AWS (Amazon Web Services) felhőalapú virtuális gépet kínál, ahol a telepítést, a beállítást és mindent egyedül kell kezelnie. Ha képzett, akkor hihetetlen, mivel teljes ellenőrzést ad Önnek. Kiválaszthatja, hogy melyik helyre kívánja hostolni a webhelyet, valamint a kiszolgáló konfigurációját.

De ne aggódjon, ha nem biztos a felhő adminisztrációjában. Kihasználhatja a megoldást iSenseLabs vagy BitNami az AWS piacon. Az üzlet ~ 15-30 perc alatt elindulhat az AWS infrastruktúrán.

A Bitnami megoldás szintén elérhető a Google Cloud Platform (GCP), ha szereti a Google-t, mint az AWS-t.

Következtetés

Tudom, hogy online bolt indítása kihívást jelent; ezért mutatta be a megosztott webhelyről a felhőbe a legfelső tárhely-platformot, így választhat az igénye alapján. Biztos lehet benne, hogy a fentiek bármelyikének kiválasztása nem fog csalódást okozni. Sőt, a felsorolt ​​megosztott tárhely platform pénz-visszafizetési garanciát kínál, tehát ha nem vagy boldog, kérheti a visszatérítést.

OpenCart alternatívát keres? Próbálja meg BigCommerce

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me