A blogkészítés még soha nem volt ilyen egyszerű, számtalan választékával, amelyek manapság elérhetők. 

Ha széles közönséget szeretne felépíteni azzal, hogy oktatja és tájékoztatja őket üzleti vállalkozásairól, a blogolás továbbra is a kulcs. Az organikus elérhetőség továbbra is a forgalom domináns forrása, és a vállalatok, amelyek gyakran blogolnak, valószínűleg 97% -ot kap további linkek a saját webhelyükre.

Tehát, ha úgy gondolta, hogy elkezdi a blogolást, akkor nagyon sok lehetőség közül választhat – WordPress, Ghost, Joomla stb.

De honnan tudja, melyik működik a legjobban az Ön számára?

Manapság a Ghost gyors lendületet kap, hogy az egyik ilyen szereplővé váljon legjobb WordPress alternatívák. A tartalom közzétételét zavartalan atmoszférában nyújtja, ahol nem szabad figyelmen kívül hagyni olyan sok funkció miatt, amelyekre esetleg nincs szükség. Ha el akarja kerülni a SEO, a közösségi megosztás, az űrlapok stb. Támogatásához szükséges pluginokkal való összekeverést,., próbáld a Ghost-t

Mi a szellem??

Ne félj!!

Szellem egy nyílt forrású blogplatform.

Elsősorban a színfalak mögötti tevékenységek kezelésére összpontosít, és felügyeli az egyéb tartalmakat és hozzászólásokat. Javítja az általános blogírási élményt, az írástól és a szerkesztéstől a közzétételig. 

A platform a Node.js futásidejű környezetet használja a lángoló gyors teljesítmény eléréséhez, mint a WordPress az ügyetlen PHP-kódokat felhasználva. Takarít meg a munkaterületet zsúfolódó extra funkciók elvonásától, így teljesen koncentrálhat az írásra, hogy megkezdje a kreativitását. 

Fedezzük fel gyorsan néhány funkciót.

Beépített SEO és társadalmi megosztás

A tartalom létrehozása és közzététele nem elegendő, figyelembe véve az óriási versenyt. A tartalom terjesztése alapvető fontosságú, így a közönség széles területére érkezik, hogy profitot szerezzen belőle. 

Növelje blogjainak láthatóságát a beépített SEO segítségével, amelyet a Ghost kínál. A WordPress-szel ellentétben nincs szüksége SEO beépülő modulokra. Ezenkívül közösségi megosztási funkciókat is kínál, így terjesztheti tartalmát olyan népszerű platformokon, mint a Twitter, a Facebook stb.

A Ghost beépített Google AMP oldalakat, XML webhelytérképeket, kanonikus címkéket, mikro-formátumokat, optimalizált URL-eket, címkéket a Facebook Open Graph számára, Twitter-kártyák támogatását és szemantikai jelölést is kínál. 

Gyorsabb teljesítmény

A Node.js egy modern és gyors technológiai verem, amely a Szellemet hatalmazza fel. Ennek eredményeként 19-szer gyorsabb teljesítményt kínál, mint a WordPress. Ez azt jelenti, hogy a WordPress minden egyes válaszára a Ghost 19 kérésre képes válaszolni. Ezért javítja a SEO-t, és elősegíti az okostelefon-felhasználók elkötelezettségét. 

Egységes integráció

Integrálni szeretné blogjait más munkafolyamatokkal és eszközökkel?

A szellem eltakart téged!

Integrálhatja olyan eszközökkel, mint a Google AMP, Google Analytics, Slack, YouTube stb. 

Kínálatai túlmutatnak csak a blogoláson, mivel ez egy REST JSON API, amelynek rugalmas és robusztus architektúrája van. Ezért kibővítheti, testreszabhatja és módosíthatja az Ön igényei szerint. 

Fej nélküli CMS??

A Ghost fejetlen CMS-architektúrát használ, ahol a hangsúly a tartalom munkafolyamatainak és a tartalom alkotóinak elkötelezett adminisztratív felületének megkönnyítésére összpontosít. Ellentmond a hagyományos CMS-nek, hangsúlyozva a bemutatási rétegeket, a webhely felépítését, a tervezést, a sablonokat és így tovább. 

A fej nélküli CMS elfogadása megdöbbentő ütemben növekszik, és 2021-re várhatóan megduplázódik, míg a tartalomjegyzék szerint a felhasználók 63% -a már imádja. Ezért a Ghostba való beillesztése kiemelkedik a többi részéből, és jelzi a következő CMS evolúciót.  

Ez lehetővé teszi, hogy kiválassza a szükséges technológiát, a webhelygenerátort vagy más keretet a Ghost blog prezentációs rétegének kialakításához. Zökkenőmentesen továbbfejlesztheti webhelyét olyan programozási nyelven, mint például Python, Javascript, Swift stb., Amelyek képesek az adatok visszakeresésére szolgáló API kérelmek végrehajtására.. 

Különbség a Ghost és a WordPress között

Bár mind a Ghost, mind a WordPress nyílt forráskódú CMS, az előbbi előnyt élvez az utóbbi felett, amikor a blogokról van szó. Míg a WordPress segíti a webhelytulajdonosokat a teljes weboldal igényeinek megtervezésében és kielégítésében, a Ghost kizárólag professzionális blogszerkesztő eszközöket biztosít, hogy zökkenőmentesen haladjanak a tartalom kezelésének hullámain..

Ha azt szeretné, hogy a webhely igényeinek kezelésére szolgáló platform legyen, és a közzététel csak egy további követelmény az Ön számára, akkor elegendő lehet a WordPress. De ha őszinte kiadó vagy, aki csökkenteni akarja a zajt, és biztonságos és nagy teljesítményű megoldást keres minden kiadói igénye számára, a Ghost az út!

A szellem ingyenesen letölthető és használható. Megszerezheti a választott felhő virtuális gépét, és beállíthatja magát. Ez azonban kiszolgáló adminisztrációs készségeket és folyamatos karbantartást igényel. Egy másik lehetőség a szabadúszó hogy felállítson neked. 

De ha nem akarja pazarolni az időt a Ghost platform kezelésével, akkor vegye igénybe menedzselt hosting platform. Fedezzük fel őket.

Szellem

Tudta, hogy a Ghost is kínál hosting megoldást?

Úgy van. Használhatja a tárhelyük platformját a Ghost blog és a webhely futtatásához.

Felruházva fejlett kiadói technológiákkal, Szellem egy hatékony platform, amely segít jövedelmező vállalkozás indításában. A blogoktól és a hírlevelektől a fizetésekig és a tagságig, a nyílt forráskódú közzétételi megoldás fedezte magát!  

Modern eszközöket és funkciókat kínál a jövő igényeihez igazítva. Gazdag szerkesztője, ismerős környezetével, páratlan írási élményt nyújt. Zökkenőmentesen beillesztheti a tartalomba dinamikus blokkokat, például képeket, videókat, beágyazásokat és jelöléseket. A robusztus címkézési funkcióval kategorizálhatja tartalmát és a dinamikus útválasztást, hogy a kívánt módon felépítse. 

Ütemezze tartalmát a szerkesztői naptár segítségével a közzétételi dátum és idő beállításához. Használja ki a beépített SEO-t, az automatikus metaadatokat, a kanonikus címkéket és az XML-webhelytérképeket, valamint a gyorsított oldalbetöltést. Terjessze a tartalmat a Facebook-on, a Twitter-ben stb., Hogy jobb láthatóságot szerezzen, és a webhelyet integrálja kedvenc eszközeivel.  

A Ghost ipari szintű biztonságot kínál SSL tanúsítással, izolált alkalmazásokkal, gyógyfürdő-védelemmel és tűzfalakkal a lehetséges biztonsági sérülések megelőzése érdekében. 

FastComet

Tankolja vállalkozását FastComet hogy megoszthassa kreatív írását a világgal. Legyen teljesítmény vagy jellemzők; a platform soha nem hagyja abba a meghökkentést! Ezenkívül ingyenes domain-átadást is kínál, és az általános folyamat egyszerű és gyors.

A FastComet egy SSD-tárhely-szolgáltató, amely lehetővé teszi az adatbázishoz és a fájlokhoz való 300% -kal gyorsabb hozzáférést, mint a nem SSD-alapú tárhelyi platformok. Ezenkívül ingyenes migrációt is tartalmaz az összes e-mail és egyéb adat áthelyezéséhez. Növelje a célközönség elérhetőségét azáltal, hogy ingyenesen elosztja a jó minőségű tartalmat a Cloudflare CDN segítségével. 

A nagy teljesítményű cPanel tárhelyvezérlő lehetővé teszi a FastCloud használatát az egyszerű és gyors point-and-click szerverfiókkezelés érdekében. Emellett őrizze adatait az általuk nyújtott napi vagy heti ingyenes biztonsági mentésekkel. Ha elakad a közepén, ne ess pánikba! Keresse fel őket a 24 órás, ingyenes műszaki támogatással.

A FastCloud a FastGuard biztonságot kínálja, amely megóvja webhelyét a rosszindulatú tevékenységektől és előre értesíti. Biztonsági rétege magában foglalja a fiókok elkülönítését, a brute force védelmet, SSL titkosítást, rosszindulatú programok vizsgálatát, DDoS észlelést stb.. 

A2 tárhely

Élvezze a nagy teljesítményű teljesítményt és a megbízhatóságot A2 tárhely a tartalom közzétételére, terjesztésére és a kívánt módon kezelésére. A Ghost webhelyét a hatékony platformon, a SwiftServer-en tárolja, és 20-szor gyorsabban növeli az oldal betöltési sebességét.. 

Még az oldal betöltésének második késése is befolyásolhatja SEO rangsorolását, a visszafordulási arányt vagy a konverziót. De az A2 tárhely segítségével szupergyors teljesítményt érhet el egy ingyenes SSD-vel együtt. 

Az A2 Hosting az üzemidő 99,9% -át ígéri, mivel gondoskodik arról, hogy szervere teljes fordulatszámon működjön, és iparági szabványokat, legmagasabb szintű adatközpontokat és a legújabb biztonsági intézkedéseket alkalmazzon. Ha bármilyen nehézséggel szembesül, a 24/7/365 műszaki támogatási csoport megkapta a hátadát.

Dönthet úgy, hogy a Ghost-webhelyet a négy adatközpont egyikében tárolja.

  • Michigan, USA
  • Arizona, USA
  • Amszterdam
  • Singapore

NodeChef

Megfizethető, mégis professzionális Ghost tárhely platformot keres a tartalomkezelési igények kielégítésére?

Próbálja meg NodeChef.

A NodeChef irányítópultja egyszerű felhasználói felületet kínál a témák feltöltéséhez és eltávolításához. Figyelembe véve üzleti növekedését az idő múlásával, automatikus méretezési infrastruktúrát biztosítanak. Tehát ne aggódjon a forgalom növekedése miatt.

A NodeChef ingyenes SSL-tanúsítványt kínál, amelyet az irányítópultjáról kérhet és telepíthet. Naponta automatikusan biztonsági másolatot készít az adatokról, és egy nagyszerű kiszolgálót kínál helyi SSD-ből, amely páratlan teljesítményt biztosít. 

Kezdje el a NodeChef használatával 10 $ / hó alapáron, és élvezze az 5 GB S3 fájl tárolást, 1 GB MySQL tárolást, 100 ezer oldalmegtekintést, e-mail kézbesítést, egyéni tartományt és egy kattintással történő telepítést, miközben az összes adatot birtokolja.. 

DigitalOcean

Telepítse a Ghost alkalmazást a DigitalOceánon a segítségével egy kattintásos alkalmazás.

Havonta 5 dollárral kezdődik.

Ezzel a tervvel 1 GB / 1 CPU-t, 25 GB SSD-t és 1 TB átvitelt kap. Megfelelő annak megértéséhez, hogy a Ghost hogyan működik a kreatív írásai bemutatásakor, és megoszthatja azokat a világgal. Ha azonban megismeri, magasabb szintű terveket választhat, hogy a legtöbbet hozhassa ki belőle.

Google Cloud

Használja ki a kiváló teljesítményt és biztonságot a Bitnami által hitelesített Ghost elindításával Google Cloud.

A Bitnami igazolja a webhelyén használható összes kép hitelességét és biztonságát. Biztosítja azt is, hogy a képek az ipari szabványoknak megfelelően legyenek csomagolva, és a jobb teljesítmény elérése érdekében naprakészek legyenek. 

A Google Cloud globális adatközpontokkal rendelkezik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy blogját a célzott felhasználók közelében tárolja.

Következtetés

A Ghost kifejti azt az elképzelést, hogy zökkenőmentes tartalomkezelési élményt kínáljon a modern vállalkozások számára. Tegyen közzé kiváló minőségű tartalmat a fent említett Ghost hosting platformokon keresztül, és készen áll arra, hogy észrevegye az online jelenlét, a márkaépítés, az értékesítés és a bevétel pozitív különbségeit..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me