Optimalizálja a WordPress, Joomla vagy bármilyen más webhely képeit, hogy gyorsabban töltse be webhelyét, hogy javítsa a keresőmotorok rangsorolását és a felhasználói élményt.

Érdekes statisztika HTTP-archívum azt mutatja, hogy a weboldal átlagos mérete: 2,4 MB és a képek 64% -át teszik ki.

Így van, egy weboldal átlagos képméretének megfelelő 1,5 MB.

közepes méretű weboldal

Mekkora a weboldal mérete? Meg tudod csinálni egy gyors könyvvizsgálat utána járni.

Ha van kép-alapú webhelye vagy annak hozzájáruló tényezője, akkor optimalizálnia kell őket a méret csökkentése érdekében. A képméret csökkentésével a következő előnyt élvezheti.

  • Csökkentse a weboldal méretét
  • Mentse a sávszélességet
  • Töltse be weblapját gyorsabban, és végül segít a SEO rangsorolásában

A képek optimalizálásának többféle módja van, de a minőség elvesztése nélkül az intelligens módszer. Ebben a cikkben háromféle eszközt tárgyaltam. 

  • Önálló eszközök: Nem kell semmit telepítenie a webhelyére. Csak ellátogathat az eszköz webhelyére, és feltölti a képeket, és optimalizált képeket kap a letöltéshez.
  • WordPress beépülő modul: Telepítenie kell a beépülő modult a WordPress webhelyére, és a beállítások alapján csökkenti a méretét a képek feltöltésekor.
  • Joomla kiterjesztések: Telepítenie kell a kiterjesztéseket a Joomla webhelyen, és az optimalizálás a Joomla webhely szerverén történik.

Készen áll a weboldal sebességének növelésére?

Önálló eszközök

Az önálló eszközök használata valószínűleg a legjobb módszer a képek tömörítésére, de ezek méretét vagy a feltöltendő képek számát korlátozza. Tehát ki kell próbálnia, melyik a legmegfelelőbb.

Apró PNG

TinyPNG Okos veszteséges tömörítési technikákat használ a PNG vagy JPG fájlok fájlméretének csökkentésére. Legfeljebb 20 képet tölthet fel, legfeljebb 5 MB-ot.

tinypng

kompresszor

Tömörítse és csökkentse a képméretét 90% val vel kompresszor miközben fenntartja a kiváló minőségű felbontást. Támogatja a JPEG, PNG, GIF fájlokat & Az SVG és a fájlok méretkorlátozása 10 MB. 

kompresszor

Puny PNG

PunyPNG tömörítés, amely csak a tervezők és fejlesztők számára működik. Lehet, hogy nem megfelelő, ha a képméret MB-ban van, mivel a korlát legfeljebb 10 fájl esetén 150 KB lehet. Tömöríti a JPG, GIF fájlokat & PNG fájltípusok.

Tömörítse most

Csökkentse a képfájlok súlyát a Compressnow. Az eszköz egyedisége az, hogy az eredmények eléréséhez kiválaszthatja a tömörítés% -át. Tehát a kezedben van a kívánt tömörítési szint.

Kraken

Kraken lehetővé teszi az optimalizálási mód kiválasztását a LOSSY, LOSSLESS és EXPERT között. Feltölthet fájlt a számítógépéről, a Dropboxból, a Google Drive-ból vagy a Boxból.

Optimi Zilla

Töltsön fel legfeljebb 20 fájlt JPEG és PNG formátumban a OptimiZilla. Ha több fájlt tölt fel, akkor lehetősége van az összes letöltésre.

Imagify

Választhat a tömörített szint között a normál, az agresszív és az ultra szint között. Imagify tartsa a fájlokat 24 órán keresztül, így később letöltheti, ha szeretné.

imagify

A fenti önálló eszközöknek segíteniük kell a fájlok csökkentésében. Vessen egy pillantást a következő WordPress bővítményre.

WordPress plugins

A következő bővítményt telepítheti a WordPress-be, így amikor feltölti a képeket, az optimalizálásra kerül.

EWWW Image Optimizer

EWWW Image Optimizer az egyik legjobb elérhető optimalizáló plugin, amely csökkenti a képet, a méretet, és lehetőséget ad arra, hogy letiltsa az optimalizálást vagy a létrehozást egy adott mérethez.

Ez rendkívül hasznos, ha fényképezéssel kapcsolatos webhelyet működtet, és nem akarja elveszíteni a minőségét, ha csak a kiemelt vagy a meghatározott méretű képeket tömöríti..

ewww-image

WP Smush

Több mint 1 millió webhelyre telepítve, fantasztikus wpmudev plugin, amely lehetővé teszi a képek tömeges tömörítését vagy a feltöltés során. WP Smush a maximális ömlesztett tömörítés ingyenes verziója 50 korlátot jelent.

wp-Smush

Feldolgozza a JPEG, PNG és GIF formátumot.

Optimus

Optimus A KeyCDN segítségével a képméret akár 70% -kal is csökkenthető, de legfeljebb 100 kB fájl lehet.

  • Eredeti képek optimalizálása
  • Optimalizálja a feltöltés során

TinyPNG

Tömörítse a JPEG fájlt & PNG képek a TinyPNG. Ez az, amit jelenleg használok és elégedett vagyok vele.

tinypng-wordpress

Rövid pixel

Nem csak egy kép, hanem a PDF fájlokat is tömörítheti Rövid pixel. Kompatibilis a WooCommerce-vel is, és feldolgozza a GIF, PNG, JPG fájlokat & PDF fájlok.

rövid pixel

A WordPress beépülő modul felett a kép méretének csökkentésével elősegítheti webhelyének gyorsabb elkészítését.

Joomla kiterjesztések

A következő kiterjesztések ingyenesen használhatók, tehát próbálkozzon, és nézd meg, melyik működik az Ön számára.

Kép újrahasznosítása

Kép újrahasznosítása egy népszerű Joomla kiterjesztés, amely segít a képek és a PDF fájlok optimalizálásában. Automatikusan tömörítheti az újonnan feltöltött képeket és a meglévőket is. Lehetősége van meghatározni a médiatípus optimalizálási szintjét.

EIR

Easy Image Resizer átméretezi a médiakezelőn keresztül feltöltött kép felbontását. Kihasználja az Optimus.io által nyújtott szolgáltatást a tömörítéshez.

Következtetés

Remélem, hogy a fenti képtömörítő eszközök segítenek minimálisra csökkentni a gyors betöltési oldal teljes oldalméretet. És ha nem csupán képet, hanem teljes webhely-optimalizálást keres, akkor fontolhatja meg a CDN használatát, mint például a SUCURI.

CÍMKÉK:

  • Optimalizálás

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me