Gyakran előfordul, hogy a kis dolgok hatalmas különbséget tesznek általánosságban, mint az üzleti életben is.

Csakúgy, mint a márkaépítésben, azt hiszem, hogy a kis dolgok valóban nagyszerű benyomást keltenek a potenciális ügyfelek előtt. Ennek egyik ilyen eleme a favicon.

A favicon egy apró, 16 × 16 képpontos ikon, amely a böngésző lapon található webhely címe mellett ragaszkodik.

Segíti a felhasználókat abban, hogy az összes nyitott lap alapján azonosítsák az Ön webhelyét. Fontos szem előtt tartani, hogy a favicon különbözik a logótól, de szabadon ugyanazt a mintát viselheti mindkettőn.

Mielőtt elmondaná, hogy „ez a kis dolog nem fontos”, hadd mondjam el neked, ez tényleg az. Ez legitimitást ad webhelye számára, és segít a márkájának kiemelésében. Az is, hogy a látogatók rájönnek, hogy erőfeszítéseket tettek a design és a márkaépítés szempontjából, azonnal megteremtik a bizalmat.

Azt javaslom, hogy minden webhely rendelkezzen faviconnal, ha nagyszerű tartós benyomást szeretne csinálni a felhasználók előtt.

Most az igazi kérdés az, hogy „hogyan lehet elkészíteni”? Nos, ez nem a legkeményebb feladat. Legalább nem az alább említett forrásokkal. Ezek használatával könnyedén elkészítheti saját kedvencét.

Merüljünk bele.

Favic-o-matic

A denevérrõl két különbözõ méretet választhat Favic-o-matic. Az első a normál 16 × 16 + 32 × 32 képpont, a második pedig univerzális, amely minden eszközhez és platformon generál egy favicont..

Van néhány olyan speciális beállítás is, amelyet megnézhet, amelyek segítségével kiválaszthatja a háttér színét, az előre beállított méretet és az egyéb funkciókat. A szokásos módon letöltheti kedvencét PNG és ICO formátumban.

Közvetlenül feltöltheti a képet, és megnézheti a varázslatot. Teljesen ingyenes a felhasználása, de egy kis adományt mindig is értékelnek. Tehát, ha hasznosnak találja, ne felejtse el megtenni a részét. ��

RealFaviconGenerator

Minden egyes böngészőhöz és platformon létrehozhat egy megfelelő favicont RealFaviconGenerator, így mindenütt élesnek tűnik. Csak annyit tesz, hogy feltölti a képet, és az általánosan optimalizálja, tehát nem kell semmiféle kézi munkát tennie.

Ha abban az esetben, ha nem tetszik kedvedének megjelenése egy adott platformon, akkor az eszközük segítségével ellenőrizheti és javíthatja azt egy pillanat alatt. A teljes folyamat nem haladhatja meg az 5 percet.

Mindezen felül teljesen ingyenes a használata.

Favicon.io

Talán a legegyszerűbb módszer valaha, Favicon.io lehetővé teszi az adott kép létrehozását vagy átalakítását egy faviconná. Az eszköz használata teljesen ingyenes, és a létrehozott hírnevet bárhová teheti. Kapsz PNG és ICO formátumot az exportálásra.

Van néhány módszer a fiók létrehozására ezzel az eszközzel. Az első egyszerű szövegből származik. Ha nincs képe vagy emblémája, hogy favicává váljon, akkor ezt a lehetőséget használhatja egy normál szöveges alapú favicon azonnali generálására.

A második képből vagy logóból származik. Csak annyit kell tennie, hogy feltölti a kívánt képet / logót, és ez az eszköz megfelelő méretű és formátumúvá változtatja.

Az utolsó lehetőség a hangulatjelekből származik. Különböző előre elkészített hangulatjelek közül választhat, amelyek közül választhat, és elkészítheti kedvencét. Csak akkor javasolom ezt a lehetőséget, ha van kicsi vagy nem túl túl komoly webhely.

Fiverr

Szó szerint bármilyen szolgáltatásra gondolhat, és biztos, hogy elérhető lesz ezen a webhelyen Fiverr.

Egy hatalmas piac, ahol szabadúszókat kell felvenni egyszerű és összetett feladatok elvégzésére, és egy favicon tervezése valószínűleg az egyik.

Bár nem szükséges, hogy a platformon keresztül megvásárolt bármely szolgáltatás kielégítő legyen, azt kell mondanom, hogy a tervezési kategória szinte soha nem hagy benyomást. És amikor egy faviconról beszélünk, akkor biztosan jó lesz.

A koncertek nagy része mindössze 5 dollárból indul, és általában korlátlan számú revíziót kap, amíg teljes mértékben elégedett vagy. A vélemények nagy dolog a szabadúszók számára, így kötelesek megfelelni az Ön igényeinek. Mindössze egy megfelelő koncertet vásárol, és megadja a pontos követelményeket. A szállítási időtől függően általában egy-két nap alatt elkészítik.

Azt javaslom, hogy keressen egy koncertet, amely a favicon forrásfájlját is tartalmazza, hogy itt-ott egy kicsit megcsípesse, ha szeretné..

Faviconer

Faviconer lehetővé teszi, hogy rajzolja meg saját faviconját, vagy töltsön fel egy kész képet, hogy megfelelő formátumba konvertálhassa. Választhat a 16 × 16 és a 32 × 32 méret közül, vagy még jobb, ha mindkettőt választja.

Ennek az eszköznek egy érdekes tulajdonsága, hogy feltöltheti a képet, majd rajzolhat tovább. Ez akkor hasznos, ha apró kiegészítéseket szeretne a már készített képhez. Exportálhatja kedvencét ICO formátumban, mert ismert, hogy ez a legalkalmasabb a kutyusok számára.

Általában ezt az eszközt nagyon könnyű használni, de ha továbbra is segítségre lenne szüksége, akkor az oldal alján található video oktatóanyagokra hivatkozhat. Mindent felhasználhat díjmentesen.

Favicon generátor

Végül, de nem utolsósorban a Favicon generátor egy újabb egyszerű és ingyenes eszköz egy webhelyhez kapcsolódó fiók létrehozásához. Nincs lehetősége feltölteni egy képet, hanem inkább a semmiből készíthet képet a testreszabható lehetőségeikkel. Teljesen szöveges, de színes lesz.

Játszhat:

  • Szöveg típusa
  • Háttérszín
  • Szöveg szín
  • Szegély színe

A lehetőségek között egyszerű utasítások is vannak, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Nem kell sokat tennie attól, hogy szöveget adjon hozzá és színeket válasszon, és a favicot ICO formátumban exportálhatja azonnal a generáció után.

Ha szkeptikus abban, hogy hogyan fog kinézni a favics, ellenőrizze az oldal tetején található példákat, hogy megnézhesse magát.

Következtetés

A webhelyhez való csatlakozáshoz szükséges fenti források biztosan hasznosak lesznek a márkaépítés során. Legtöbbjük ingyenes, de ez nem veszi el azt a tényt, hogy hihetetlen.

Ha egyfajta favicon kialakítást szeretne, akkor azt javaslom, hogy folytassam a Fiverr-rel. Vagy a többi említett lehetőség nagyszerű visszatérni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me