HostGator on johtava verkkopalveluntarjoaja. Heillä on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka sijaitsee Houstonissa, Texasissa. Brent Oxley on perustanut yrityksen vuonna 2002, mutta muutaman vuoden kuluttua se ostaa Kestävyyden kansainvälinen ryhmä. EIG omistaa myös muita hosting-yrityksiä, kuten Bluehost, BigRock, iPage ja monet muut hosting-yritykset.

HostGator Review 2020

HostGatorilla on kaksi yhdysvaltalaista tietoyhteyttä Houstonissa ja Provossa, Utahissa. Viime aikoina yritys on kasvanut yli 12 000 palvelimella ja noin 9 miljoonalla verkkotunnuksella, jotka käyttävät 1% maailman Internet-liikenteestä. Yhtiö pystyy tarjoamaan 400 000 asiakkaalleen innovatiivisia tuotteita ja palveluita.

Lähes 500 yritystä yli 200 maassa käyttää Hostgator-palvelimia ylläpitämään liiketoiminnan verkkosivustoja jatkuvalla palvelulla ja tuella. Avattuaan toimiston Intiassa vuoden 2012 alussa, Hostgatorista on tullut luotettava intialainen verkkoisäntä.

hostgator-web-hosting-arvostelu

Jos etsit oikeaa web-hosting-yritystä, Hostgator saattaa suorittaa haun. WPressBlog on nyt päivitetyssä Hostgator-katsauksessa lukuisten viimeaikaisten tekijöiden suhteen:

 • HostGator-hosting-suunnitelmat
 • Erinomainen käyttöaika
 • Hyvä asiakastuki
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu
 • Vapaa siirto parannetulla turvallisuudella
 • Käyttäjäystävällinen

HostGator-hosting-suunnitelmat

Jaettu hosting:

hostgator jakoi isännöintisuunnitelmat

HostGator tarjoaa halpoja web-hosting-palveluita. Jos aloitat uuden verkkosivuston, jaettu hosting-suunnitelma on paras sinulle. Sinun ei tarvitse hankkia korkeampia hosting-suunnitelmia, koska lähtötasolla, sinulla on vähemmän verkkosivustojen kävijöitä. Jaettu hosting-suunnitelma alkaa 2,75 dollarista kuukaudessa.

Pilvipalvelu:

hostgator-hosting-suunnitelmat

Kun verkkosivustosi kävijöiden määrä alkaa kasvaa, voit siirtyä Cloud-isännöintiin. Se alkaa 4,95 dollaria kuukaudessa.

WordPress-hosting:

WordPress-hosting-suunnitelma on optimoitu WordPress-verkkosivustoille. Tämän suunnitelman avulla saat paremman suorituskyvyn ja turvallisuuden verkkosivustollesi. Se alkaa 5,95 dollaria kuukaudessa.

VPS-hosting:

Jos verkkosivustosi liikenne on valtavaa, voit hallita sitä VPS-isännöinnin avulla. Tämä suunnitelma alkaa 19,95 dollaria kuukaudessa.

Dedicated hosting:

Jos ostat erillisen palvelimen, saat täyden hallinnan siitä. Sinun on ylläpidettävä palvelin itse. Tämä suunnitelma alkaa 119 dollaria kuukaudessa.

hostgator

99,99% Erinomainen käyttöaika

Jotta verkkosivustosi saataisiin käyttäjille 24/7 tuntia, se on välttämätöntä. Jos sinulla on uteliaisuus tehdä niin, osta vapaasti Hostgator-palvelimia, joiden käyttöaika on erinomainen 99,99%.

tuki isäntätakuun takaaja

Teollisuustutkimuksen mukaan Hostgator tarjoaa 0,03% enemmän käyttöaikaa kuin teollisuuden keskiarvo viime kuukausina. Täällä me, WPressBlog, olemme luetteloineet joitain aiempia tietoja Hostgatorin käytettävyyden analysoimiseksi.

Keskimääräiset käyttöajatiedot vuonna 2018

 • Tammikuu: 99,98%
 • Helmikuu: 100%
 • Maaliskuu: 99,95%
 • Huhtikuu: 99,96%
 • Toukokuu: 99,97%

Käytettävyystakuu koskee kuitenkin vain jaettuja ja jälleenmyyjiä koskevia web-hosting-tilejä. Voit saada yhden kuukauden hyvityksen Takuuajan 99,9% puuttuessa.

Dedicated- ja VPS-palvelimille ne tarjoavat ainutlaatuisen ja erillisen verkon takuun, joka ei liity käyttöaikatakuun piiriin.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa helposti yhteyttä Hostgator-asiakaspalvelupäälliköihin sähköpostitse, chatissa tai puhelimitse. Tiimi on täysin omistautunut ja aina valmis ratkaise kaikenlaiset asiat heti.

Lisämukavuuden vuoksi he tarjoavat yhdysvaltalaisen lippujen myyntijärjestelmän ja käyttäjäfoorumin sekä 600 plus video-opastusta.

Joissakin tapauksissa käyttäjiltä voi kuitenkin olla kauheata ottaa yhteyttä Hostgatorin asiantuntijoihin. Ne vaativat pitkän odotusajan.

45 päivän rahat takaisin -takuu

Jos asiakas ei täytä vaatimuksia, hän voi siirtää peruutuspyynnöt 45 päivän sisällä ostoksesta saadaksesi täyden hyvityksen.

Hyvitys koskee vain jaettua, jälleenmyyjää tai VPS-majoitusta, ei erillisiä palvelimia, verkkotunnusta ja mukautettujen ohjelmistojen asennusmaksuja.

Jos hosting-suunnitelmassasi on ilmainen verkkotunnus ja peruutat sen vuoden kuluessa, normaalista verkkotunnusmaksusta 15 dollaria vähennetään palautuksesta.

Vapaa siirto parannetulla suojauksella

ilmainen verkkosivustojen siirto hostgatorilla

Hostgator on helppo siirtää verkkosivustojen tiedostoja uudelle isäntäpalvelimellesi. He siirtävät verkkosivustotiedostot, tietokannat, skriptit ja yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin nykyisestä palvelimestasi Hostgatoriin.

Hostgator tarjoaa kuitenkin rajoitetun määrän ilmaisia ​​tilisiirtoja uusille tileille 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Se riippuu myös siitä, millaiseen tiliin kirjaudut.

Hostgator tarjoaa täyden DDoS-suojauksen siirtäessään kaikkia premium-suunnitelmia. Voit myös nauttia päivittäisistä tietojen varmuuskopioinnista, haittaohjelmien tunnistamisesta ja poistamisesta, ilmaisesta SSL-sertifikaatista seuraavan tason verkkoturvallisuudelle.

Käyttäjäystävällinen aloittelijoille

Hostgatorilla on erittäin helppo käyttää alustaa. Vaikka isännöisit verkkosivustosi aivan ensimmäistä kertaa, et koskaan tunne minkäänlaisia ​​ongelmia Hostgator-web-isäntien kanssa. Voit käydä läpi usein kysytyt kysymykset -sivut, opasdokumentit ja yksinkertaiset vaiheittaiset ohjeet.

Hostgator tarjoaa yhteensopivan Cpanel-laitteen, joka sisältää kaikki ryhmitetyt ja selvästi merkityt. Käyttäjille on hyötyä isännöinnin ja monien SEO-työkalujen sekä markkinointipukujen hallintaan tarvittavien sovellusten helposta asennuksesta yhdellä napsautuksella.

Lisäisäntäominaisuudet

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi Hostgator tarjoaa kaikilta osin joitain lisäominaisuuksia, kuten kaistanleveys, levytila, verkkosivustojen rakennustyökalu, sähköpostitilit, MySql-tietokannat ja FTP-tilit ja paljon muuta.

 • Hostgator sisältää yhden verkkotunnuksen nimen perussuunnitelmassa ja rajoittamaton verkkotunnus kaikkien muiden pakettien kanssa.
 • Perustason isäntäsuunnitelma sisältää myös rajoittamattoman FTP-tilin. Vierailijoillesi tarkoitettu anonyymi FTP-tili sisältyy kuitenkin vain korkeatasoiseen liiketoimintasuunnitelmaan.
 • Hostgator sisältää rajoittamattoman MySql-tietokannan ja phpMyAdmin-pääsyn jopa peruspaketin kanssa.
 • Hostgatorin perussuunnitelmaan sisältyy myös AWStats myös seurata liikennetietoja reaaliaikaisten tulosten perusteella.
 • Käyttäjille tarjotaan rajoittamaton määrän sähköpostitilejä jopa perus hosting-paketin kanssa.
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys ovat myös pluskohta ostaa isännöinti tältä web-isännältä.

Hyödyt ja haitat HostGator

Hostgatorilla on paljon myönteisiä seikkoja, kuten olemme keskustelleet edellä. Sen lisäksi Hostgatorilla on myös paljon innovatiivisia puolia.

Plussat:

 • Hostgator tarjoaa ZenCart- ja Cube-kärryt ostoskorin luomiseen verkkokauppasivustoille jopa perussuunnitelmassa.
 • Ne tarjoavat ilmaisen verkkosivustojen rakentajan.
 • Hostgator tarjoaa upeita lisäominaisuuksia, joiden kanssa voit kasvaa.
 • 45 päivän rahat takaisin -takuu ja helppo asennusasennus ovat myös Hostgator-web-isännän perusetuja.
 • Rajoittamattoman levytilan ja kaistanleveyden ansiosta sinun ei tarvitse koskaan huolehtia koko- tai tiedonsiirtorajoituksista.

Haittoja:

 • Sivustojen rakentaja on monimutkaisempi kuin muut verkkoisäntäkoneet.
 • Pitkä odotusaika ottaessasi yhteyttä asiakaspalveluun.
 • Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana Hostgator on tarjonnut keskimääräisen latausajan 991 ms (11,35% hitaampi kuin keskimäärin 890 ms)
 • Lisämaksu varmuuskopioinnista ja korkeat hosting-hinnat.

HostGator-vaihtoehdot

Jos etsit vaihtoehtoa HostGatorille, voit siirtyä sivustolle SiteGround, Bluehost, Hostinger tai Dreamhost.

Voit myös tarkistaa täältä yksityiskohtaisen vertailun HostGatorista SiteGroundiin, Hostingeriin, Bluehostiin ja Dreamhostiin.

Hanki HostGator-hosting 60%: n alennushinnalla

Lue myös:

 • Bluehost Vs HostGator -vertailu 2020
 • HostGator vs. SiteGround-vertailu 2020

johtopäätös

Hostgatoria koskevan yksityiskohtaisen kuvauksen perusteella päättelimme, että Hostgator on epäilemättä paras web-isäntä kotitalous- tai henkilökohtaisille verkkosivustoille.

Jos etsit korkean profiilin yrityssivustojesi Web-isäntiä, jotka vaativat nopeita latausaikoja ja ylimääräistä turvallisuutta, valitettavasti Hostgator olisi väärä päätös.

Muussa tapauksessa palautuskäytännön, käyttöaikatakuun, käyttäjäystävällisyyden ja verkkosivustojen siirron, laadun ja suorituskyvyn kannalta Hostgator on paras isännöintipalvelun tarjoaja.

Hanki HostGator-isäntä tällä mustana perjantaina -myynnillä ja säästä 80% isännöinnistä. Napsauta tätä saadaksesi 80% alennuksen isännöintisuunnitelmista. Tällä hetkellä voit saada jopa 75% alennuksen HostGator-kuponkikoodilla.

Lue myös:

 • SiteGround arvostelut 2020
 • A2-hosting-arvostelut 2020
 • Bluehost Hosting arvostelut
 • Dreamhost-hosting-arvostelu
HostGator Web Hosting Review 2020
 • Käyttäjäystävällinen

 • Nopeus ja suorituskyky

 • Aikainen takuu

 • Asiakaspalvelu

3.3

Yhteenveto

Jos olet vasta aloittamassa, voit etsiä HostGatoria, muuten voit valita verkkosivustosi isäntäksi SiteGround tai A2 Hosting..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me