Kinsta on WordPress-hosting-yritys, joka on rakennettu Google Cloud Platform. Mark Gavalda perusti yrityksen joulukuussa 2013.

Kinsta Review 2020

Vain viidessä vuodessa yritys vakiinnutti kilpailun WordPress-hosting-markkinoilla. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, seuraavan tason edistynyt tietoturva ja ystävällinen asiakastuki ovat joitain WOW-tekijöitä Kinsta Web-palvelimille.

Ilmaiset verkkosivustojen siirtämiset, päivittäiset varmuuskopiot ja verkkosivustojen lavastus ovat heidän Web-hosting-suunnitelmiensa tärkeitä ominaisuuksia. Parasta on se, että Kinsta tarjoaa pilvipalveluita Googlen pilvialustalla.

Tällä hetkellä Kinsta omistaa 20 tietokeskusta ympäri maailmaa ja tarjoaa kaikille asiakkaille maailmanlaajuisesti CDN: tä avainkumppaninsa KeyCDN: n kautta.

Kinsta WordPress Hosting -palvelun ominaisuudet:

Kinsta tarjoaa hallittuja WordPress-hosting-palveluita. Ylläpito WordPress-isännöinti on kalliimpaa kuin hallitsematon isännöintiratkaisu.

Siksi Kinsta, mutta myös muut yritykset, kuten Bluehost, SiteGround ja Dreamhost, lisäsivät isäntäsuunnitelmiinsa joitain lisäominaisuuksia, kuten CDN, verkkosivujen nopeuden lisäämiseksi, säännöllisten varmuuskopioiden tekemiseksi ja niin edelleen..

Hanki Kinsta-hosting 2 kuukauden ilmaisella isännöinnillä

Verkkosivun vaiheistus

Mielenkiintoisin ominaisuus, jonka Kinsta tarjoaa, on verkkosivustojen lavastus. Sivustojen latausominaisuuden avulla käyttäjät voivat tehdä merkittäviä muutoksia WordPress-sivustoonsa. He voivat helposti suorittaa tehokkaan testauksen ennen käyttöönottoa.

Nopeampaa latausaikaa varten Kinsta käyttää Nginx-, PHP 7-, MariaDB- ja LXD-säiliöitä.

Korkeatasoinen suojaus

Kinsta-turvallisuus

Suojaus on toinen tärkeä ominaisuus heidän hallitsemissaan WordPress-isännöintipalveluissa. Tarjoamaan korkeatasoista tietoturvaa WordPress-käyttäjilleen Kinsta tarjoaa ilmaisia ​​SSL-varmenteita ja käytettävyyden seurantajärjestelmän, joka ilmoittaa käyttäjille, jos heidän verkkosivunsa alkaa.

Lisäksi ne tarjoavat DDoS-suojan haittaohjelmien tarkistuksilta ja laitteistopalomuureilta.

Päivittäiset varmuuskopiot ja taattu palautus

Jos jotain menee pieleen, Kinsta-alusta on valmis päivittäisillä verkkosivustojen varmuuskopioilla. Lisäksi he lupaavat palauttaa verkkosivustotiedot ja korjata verkkosivustosi, jos sitä hakkeroidaan.

Ilmainen verkkosivustojen siirto

Aina kun haluat siirtyä muiden käyttäjien Kinsta-isännöintiin, he tarjoavat ilmaisia ​​muuttopalveluita. Voit täysin varmistaa, että kaikki toimii oikein DNS: n kanssa, kun he ensin määrittivät verkkosivustosi testausalueelle.

Käyttäjät voivat pyytää verkkosivustojen siirtymistä suoraan Kinsta-käyttöliittymästä. Antakaa heille vain viimeisimmät web-hosting-tietosi siirron käsittelemiseksi.

Ilmainen verkkosivustojen siirto on saatavana kaikilla kinsta-hosting-suunnitelmilla.

Muut ominaisuudet

Suurin osa muista edistyneen tason ominaisuuksista voidaan sisällyttää myös WordPress-hosting-tiliisi. Nyt Kinsta tarjoaa asiakkailleen myös joitain lisäominaisuuksia, kuten automaattiset MySQL-tietokannan optimoinnit, itseparantava PHP, GCP-palomuuri.

Jos käyttäjät omistavat suuria yrityksiä, he voivat helposti hankkia lukuisia ominaisuuksia, kuten Cloudflare Railgun, Elasticsearch ja Redis, jne. Voit myös valita mukautetun yrityksen isännöintiratkaisun Kinsta-palvelusta tarpeen mukaan.

Asiakaspalvelu

Kinsta-asiakastuki

Kinsta tarjoaa helpon tavan ottaa yhteyttä hyvin käyttäytyvään tukihenkilöstöön. Sinun on vain kirjauduttava tiliisi ja luotava uusi keskustelu napsauttamalla viestin kuvaketta sivun oikeassa alareunassa.

Kinsta-joukkue on kokenut WordPress-asiantuntijoita ja he ylpeillä tarjoavat asiakkailleen 100-prosenttisen tyytyväisyyden heidän ongelmiensa ratkaisemiseen lyhyessä ajassa.

Tietokeskukset

Kinsta tarjoaa 20 erilaista Google-pilvipalvelinkeskusta. Voit valita minkä tahansa seuraavista 20 tietokeskuksesta.

 1. Council Bluffs, Iowa, Yhdysvallat (us-central1)
 2. St. Ghislain, Belgia (Eurooppa-länsi1)
 3. Changhuan piirikunta, Taiwan (aasia-itä1)
 4. Sydney, Australia (australia-kaakko1)
 5. Dalles, Oregon, Yhdysvallat (us-west1)
 6. Ashburn, Virginia, Yhdysvallat (us-east4)
 7. Moncks Corner, Etelä-Carolina, Yhdysvallat (us-east1)
 8. São Paulo, Brasilia (kaakkois-itä1)
 9. Lontoo, UK (Eurooppa-länsi2)
 10. Frankfurt, Saksa (Eurooppa-länsi3)
 11. Jurong West, Singapore (aasia-kaakko1)
 12. Tokio, Japani (aasia-koillinen1)
 13. Mumbai, Intia (aasia-etelä1)
 14. Montréal, Kanada (koillis-amerikka-koillinen1)
 15. Alankomaat (Eurooppa-länsi4)
 16. Hamina, Suomi (pohjoinen-Eurooppa1)
 17. Los Angeles, Kalifornia (us-west2)
 18. Hong Kong (aasian itä2)
 19. Zürich, Sveitsi (Eurooppa-länsi6)
 20. Osaka, Japani (aasia-koillinen2)

Kinsta WordPress -majoitussuunnitelmat

Kinsta WordPress -majoitussuunnitelmatWordPress-hosting-suunnitelmat & hinnoittelu

Kinsta tarjoaa isännöintisuunnitelmasi yrityksesi tarpeiden mukaan pienestä suureen.

 • Alkutason WordPress-käynnistysohjelma on varustettu 10 Gt levytilaa ja ilmaisia ​​SSL-tiedostoja sekä sisällönjakeluverkko. Saat 1 WordPress-verkkosivuston ja 20 000 käyntiä. Tämä suunnitelma maksaa sinulle vain 30 dollaria kuukaudessa.
 • Toinen Pro-isännöintisuunnitelma tarjoaa 20 Gt levytilaa ja ilmaista SSL- ja CDN-tilaa. Pro-web-hosting-suunnitelman avulla saat 2 WordPress-verkkosivustoa ja noin 40 000 käyntiä vain 60 dollarilla kuukaudessa.
 • Business1-suunnitelma sisältää 5 WordPress-asennusta ja 20 Gt levytilaa. Et voi koskaan mennä pieleen hankkimalla 100 000 käyntiä ja ilmainen SSL ja CDN vain 100 dollarilla kuukaudessa.
 • Jos siirryt business2-hosting-suunnitelmaan, saat hyötyä 10 verkkosivuston asennuksesta, 40 Gt levytilasta ja ilmaisesta SSL: stä ja CDN: stä. Tämä suunnitelma maksaa sinulle 200 dollaria kuukaudessa.
 • Jos haluat alennuksen Kinsta-isännöinnistä, he tarjoavat 2 kuukauden ilmaisen isännöinnin kaikissa suunnitelmissa.

Tosiasia, että hallittu WordPress-isännöintipalvelu, kuten Kinsta, veloittaa enemmän kuin hallitsematon verkkosivustojen hosting-ratkaisu. Syy on selvä, et voi ostaa helmiä maapähkinöiden hinnalla. Hallitsevalla WordPress-isännöinnillä saat myös paljon lisäominaisuuksia kilpaillaksesi tehokkaasti yrityksestäsi globaaleilla markkinoilla.

Siksi, jos vertailet Kinsan isännöintisuunnitelmien hintaa muihin hallittuihin WordPress-isännöintipalveluihin, ne ovat varmasti kilpailukykyisiä hinnoittelun kannalta.

Hyödyt ja haitat Kinsta Hosting

Kinstaa ylläpidetään yli 60 000 verkkosivustoa, koska monet yritysomistajat ympäri maailmaa rakastavat sen hosting-suunnitelmia. Kinsta-web-isännässä on joitain ylösalaisin.

Kinsta-isännöinnin plussat:

 • Voit isännöidä verkkosivustoasi 16 sijaintipaikassa, jotka ovat lähempänä kohdeyleisöäsi.
 • Kinsta tarjoaa määritellyn CDN-kaistanleveyden avainkumppaniltaan KeyCDN: ltä staattisen kopion tallentamiseksi verkkosivustoillesi yli 30 paikkakunnalla ympäri maailmaa..
 • Kinsta tarjoaa vertailukelpoisia verkkosivustojen nopeuspalveluita. Kinsta-alustalla isännöity verkkosivusto näyttää erinomaisen suorituskykyraportin GTmetrixistä ja Pingdomista.
 • Kinsta tarjoaa käyttäjille upeita ominaisuuksia, kuten verkkosivujen kloonaaminen, verkkosivujen järjestäminen, päivittäiset varmuuskopiot ja helppokäyttöinen MyKinsta-ohjauspaneeli.
 • Kinsta-alusta on rakennettu Google Cloud Platformiin.

Miinukset Kinsta Hosting:

 • Käyttäjät voivat tallentaa päivittäisiä varmuuskopiotietoja vain 14 päivän ajan.
 • Käyttäjän ohjauspaneeli vaatii parempaa WordPress-integraatiota

30 päivän rahat takaisin -takuu:

Kinsta-web-isäntä tarjoaa ne, jotka tarjoavat 99,99%: n käyttöaikatakuun ja nopeimman sivulatauksen. Jos sinusta tuntuu, että verkkosivustosi laskee jostakin syystä, voit vapaasti hakea täyden hyvityksen 30 päivän kuluessa tai suhteellisen hyvityksen käytetyistä palveluista, jos peruutat 30 päivän kuluttua.

Kinsta Hosting käyttää kuitenkin edistyneimpiä tietokeskuksia ja alan parhaita käytäntöjä varmistaakseen, että sivustossasi on kaikki uusimmat tietoturvakorjaukset.

Kokeile Kinsta-majoitusta ilmaiseksi 2 kuukauden ajan

Kinsta-vaihtoehdot

Vaihtoehtona Kinsta-isännöinnille voit valita WP Engine tai WPX Hosting.

Täältä löydät yksityiskohtaisen vertailun Kinstaan ​​WP Engine, WPX Hosting, Bluehost ja SiteGround kanssa.

Bottom Line

Kinsta tarjoaa luotettavan ja suojatun WordPress-isännöinnin palomerkinnän teknisen WordPress-tuen avulla. Syynä on se, miksi Kinsta on vakiinnuttanut asemansa markkinoilla ammattimaisena yrityksenä.

Lue myös:

 • WP Engine arvostelut
 • Vauhtipyörän hosting-arvostelu
 • Pressable Hosting Review 2020
Kinsta Hosting Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • Asiakaspalvelu

 • ominaisuudet

 • hinnoittelu

5

Yhteenveto

Jos haluat laadukkaan isäntäpalvelujen tarjoajan ja sinulla on budjetti, Kinsta on paras isäntä sinulle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me