Scala Hosting aloitti palvelunsa jo vuonna 2007. Pian yli kymmenessä vuodessa ScalaHosting on saanut vankan maineen yhtenä parhaimmista ja halvimmista verkkopalveluntarjoajista. Yritys tunnetaan luotettavista palveluistaan ​​ja nopeasta vastauksestaan ​​asiakkaiden kyselyihin.

ScalaHostingilla on kaksi tietokeskusta, joista ensimmäinen perustettiin Dallasiin, Texasiin, ja myöhemmin se avasi toisen tietokeskuksen Sofiassa, Bulgariassa.

Alkaen vain 3,95 dollaria kuukaudessa, on olemassa paljon paketteja, jotka sopivat tarpeisiisi täydellisesti. Katsotaanpa kaikki palvelut ja ominaisuudet tässä skaalauksen korvaavassa artikkelissa.

Scalahosting-arvostelu

ScalaHosting Services

 • Domain-nimet
 • Sivujen ylläpito
 • WordPress-hosting
 • Jälleenmyyjien hosting
 • Cloud VPS-hosting
 • Omistetut palvelimet
 • SSL-varmenteet

ScalaHosting-isännöintisuunnitelmat ja hinnoittelu

Kuten muilla isännöintipalveluntarjoajilla, Scalalla on myös erilliset paketit WordPressillä toimiville verkkosivustoille. Se on yksi harvoista luotettavista web-palveluntarjoajista, joilla on yksinoikeudella sähköpostipalvelusuunnitelmat. On paljon asiakkaita, jotka käyttävät sähköpostin hosting-suunnitelmia ja ovat erittäin tyytyväisiä palveluihin.

Sivujen ylläpito

Web-isännöinnissä on neljä pakettia, jotka alkavat 3,95 dollarista. Yhtiö väittää, että hosting-paketti aktivoituu melkein heti oston jälkeen. Asiakastuki tarjoaa lisäapua tapauksissa, joissa verkkosivut siirtyvät toisesta isännästä Scala-isännöintiin.

Web-hosting-ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkosivustojen siirtoapu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 24/7 tekninen tuki
 • Rajoittamaton levytila ​​ja kaistanleveys
 • Helppo käyttää ohjauspaneelia
 • 1-napsauta Scripts Installer
 • Ilmainen Weeblyn verkkosivustojen rakentaja
 • Suorituskykyyn rakennetut SSD-käyttöiset palvelimet
 • 99,9% Uptime-takuu

Web-hosting-suunnitelmat:

ScalaHosting-web-hosting-suunnitelmat

 • Mini: Saat 10 Gt verkkotilaa ja tämä paketti pystyy käsittelemään 90 000 kävijää kuukaudessa. Tämä paketti maksaa 3,95 dollaria.
 • Alkaa: Se on ihanteellinen pienille yrityksille. Tilalle ei ole mitään rajoituksia, ja se voi käsitellä jopa 150 000 kävijää.
 • Pitkälle kehittynyt: Ihanteellinen yritys, tämä paketti voi helposti käsitellä 270 000 kävijää kuukaudessa.
 • E-Commerce: Tämä paketti sopii parhaiten verkkokauppasivustoille, joilla on paljon liikennettä. Se pystyy käsittelemään helposti 360 000 kävijää kuukaudessa ja saat ilmaisen verkkotunnuksen myös tällä paketilla.

Hanki Web-hosting nyt vain 1 dollarilla!

WordPress-hosting

Scala tarjoaa neljä erilaista pakettia WordPress Hosting -palvelun kautta. WordPress-isännöinnin päätavoitteena on tarjota yksinoikeusominaisuuksia WordPress-kokemuksen parantamiseksi.

WordPress-hosting-ominaisuudet:

Se tarjoaa automaattisia päivityksiä ja nopeaa tukea asiakaspalvelun WordPress-asiantuntijoilta. Yhtiö väittää, että se on ottanut käyttöön erityisiä tietoturvasääntöjä estämään WordPressiin perustuvien verkkosivustojen haittaohjelmien ja virushyökkäysten ja estämään onnistuneesti 99,9 prosenttia hyökkäyksistä. Tarjolla on myös ilmainen SSL-varmenne.

WordPress-hosting-suunnitelmat:

ScalaHosting WordPress-hosting-suunnitelmat

 • WP Mini:

Se sopii parhaiten pienimuotoisiin verkkosivustoihin tai blogeihin. Saat 10 Gt verkkotilaa ja voit isännöidä yhtä verkkosivustoa. Paketti maksaa vain 3,95 dollaria. Se tarjoaa jopa 7 päivittäistä varmuuskopiota.

 • WP Start:

Paketti sopii parhaiten verkkosivustoille, joilla on kävijöitä välillä 50–75 000 kuukaudessa. Tämän paketin avulla voit ylläpitää jopa 2 verkkosivustoa. Tämän paketin mukaan verkkotilan käyttöä ei mitata.

 • WP Advanced:

Se sopii parhaiten verkkosivustoille, joilla on päivittäistä liikennettä. Se pystyy käsittelemään helposti jopa 200 000 kävijää kuukaudessa. Voit isännöidä jopa viittä verkkosivustoa tämän paketin tarjoamassa rajoittamattomassa tilassa. Sinulla on mahdollisuus hankkia ilmainen verkkotunnus tämän paketin perusteella.

 • WP-verkkokauppa:

On olemassa paljon verkkokauppasivustoja, jotka toimivat WordPressillä WooCommerce-sivustossa. Tämä paketti on suunniteltu erityisesti tällaisille verkkosivustoille. Tämän paketin avulla voit ylläpitää jopa 8 verkkosivustoa tarjolla olevassa rajoittamattomassa tilassa. Saat myös ilmaisen verkkotunnuksen. Ne, jotka käyttävät tätä pakettia, saavat ensisijaisen tuen.

Hanki WordPress-hosting 1 dollarilla vain nyt!

Sähköpostien ylläpito

Scala tarjoaa sähköpostiosoitteille neljä pakettia, joihin mahtuu minkä tahansa kokoinen yritys. Alkaen vain 12 dollaria kuukaudessa, sitä pidetään yhtenä luotettavimmista sähköpostin isännöinnin palveluntarjoajista.

ScalaHosting-sähköpostipalvelusuunnitelmat

Aloittaa:

Tämä paketti sopii parhaiten pienyrityksille, jotka vaativat jopa 10 sähköpostitiliä. Se antaa sinulle 50 Gt tallennustilaa ja voit isännöidä enintään yhtä sähköpostiverkkotunnusta tämän paketin alla. Tämän paketin avulla voit lähettää jopa 100 sähköpostia sähköpostissa tunnissa.

smallbiz:

Niille, jotka etsivät jopa 50 sähköpostitunnusta, tämä on paras paketti. Voit isännöidä jopa viittä erilaista sähköpostiverkkotunnusta tässä paketissa. Se sallii jopa 500 sähköpostia tunnissa.

Keskikokoinen:

Soveltuu parhaiten keskikokoiselle yritykselle, jolla on noin 100 sähköpostitiliä. Voit saada 150 gigatavua tallennustilaa tämän paketin nojalla ja mahtua jopa 10 sähköpostitiliä. Voit lähettää jopa 500 sähköpostia tunnissa.

Corporate:

Sopii parhaiten suurille yritysyrityksille, tämä paketti tarjoaa jopa 200 Gt tallennustilaa 200 sähköpostitilillä. Voit isännöidä jopa 20 sähköpostiverkkotunnusta tämän paketin alla. Tämä paketti sallii jopa 1000 sähköpostin lähettämisen tunnissa kaikilta tileiltä.

Hanki sähköpostin ylläpito vain 1 dollarilla nyt!

Jälleenmyyjien hosting

Scala uskoo, että asiakkaiden tulisi saada hallita omaa tilaaan haluamallaan tavalla. Se tarjoaa rajoittamattoman cpanel-tuen jälleenmyyjien isännöimisen yhteydessä, joten pienimuotoiset isännöintiyritykset helpottavat suuren määrän pienimuotoisten asiakkaiden hallintaa ilman päivityksen tarvetta.

Jälleenmyyjän hosting-ominaisuudet:

 • Ilmainen verkkosivustojen siirtopalvelu rajoittamattomille verkkosivustoille
 • Ystävällinen asiakaspalvelu
 • Isäntä rajoittamaton verkkosivustot
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • 1-napsauta Script Installer
 • Ilmainen CDN, yli 100 sijaintipaikkaa
 • Ilmainen verkkotunnuksen jälleenmyyjätili
 • 99,9% Uptime-takuu
 • Tuettu useita PHP-versioita

Jälleenmyyjän hosting-suunnitelmat:

ScalaHosting-jälleenmyyjien hosting -suunnitelmat

 • Scala1:

Tämän paketin avulla saat 25 Gt tallennustilaa ja 1 TB kaistanleveyttä. Tämä paketti maksaa 6,95 dollaria.

 • Scala2:

Tämän paketin avulla saat 50 Gt tallennustilaa ja mittaamatonta kaistanleveyttä. Tämän paketin kautta saat ILMAISEN RapidSSL-sertifikaatin.

 • Scala3:

Tämä paketti tarjoaa 75 Gt: n verkkotallennuksen rajattomasti kaistanleveyttä. Voit isännöidä minkä tahansa määrän verkkosivustoja tämän paketin avulla. Saat ILMAISEN RapidSSL-sertifikaatin ja ILMAISEN ClientExec-lisenssin.

 • Scala4:

100 Gt: n tallennustilalla ja rajoittamattomalla kaistanleveydellä tämä paketti sopii parhaiten jälleenmyyjille, joilla on isoja verkkosivuja isännöidäkseen. Saat ILMAISEN RapidSSL-sertifikaatin ja ILMAISEN ClientExec-lisenssin.

Hanki jälleenmyyjä hosting 1 dollarilla vain nyt!

Cloud VPS-hosting

ScalaHosting Managed Cloud VPS -majoitussuunnitelmat

Scala tarjoaa kaksi pakettia Cloud VPS Hosting -palvelun kautta. Hallittu VPS-hosting-suunnitelma alkaa 12 dollarista kuukaudessa 20 Gt: n SSD: llä, 1 CPU: n ytimellä ja 2 Gt: n RAM-muistilla.

ScalaHosting Itsensä hallinnoimat Cloud VPS -majoitussuunnitelmat

Itsehallittu pilvi-VPS-isäntä alkaa 10 dollarista kuukaudessa 50 Gt: n SSD: llä, 1 ytimellä, 2 Gt: n RAM-muistilla ja 2 TB: n kaistanleveydellä. Lisäominaisuuksia ovat ylimääräinen tila, Cpanel / WHM, Softcalous jne.

Saat 20% alennuksen Cloud Hosting -palvelusta nyt!

Nopeus ja suorituskyky

Tarkastelujen ja testien perusteella Scalan palvelimen nopeus on nopeampaa kuin useimmilla kilpailijoilla, jotka tarjoavat samanlaisia ​​paketteja samoilla hinnoilla.

Yhtiö varmistaa 100%: n käyttöajan, ja suurin osa asiakkaista ei ole koskaan kokenut seisokkeja. Palvelimet ovat kalliimpia ja parhaalla mahdollisella laitteistolla nopeamman vasteajan varmistamiseksi.

Tietokeskukset

Yhtiö omistaa kaksi tietokeskusta, joista toinen sijaitsee Dallasissa, Texasissa ja toinen Sofiassa, Bulgariassa. Molemmat tietokeskukset ovat erittäin turvattuja ja niissä on useita virtavarmuuskopioita.

Asiakkaat voivat valita haluamansa tietokeskuksen paketista riippuen.

turvallisuus

ScalaHosting Security

Scala väittää tarjoavansa huippuluokan suojausta kaikenlaisilta palvelimilta tehdyiltä hyökkäyksiltä. Heillä on asiantuntijoita, jotka työskentelevät 24 × 7: llä varmistaakseen, että palvelimia päivitetään säännöllisesti ja ettei niissä ole porsaanreikiä.

Asiakaspalvelu

Scala tunnetaan nopeasta vastauksestaan ​​asiakaspalvelussa. Verkkosivustolla on live chat -ominaisuus, jonka avulla asiakkaat voivat keskustella halutun osaston kanssa. Verkkosivun tietokanta ratkaisee suurimman osan yleisimmistä kysymyksistä.

Yrityksen edustajat ovat aktiivisia myös sosiaalisen median alustoilla ja reagoivat kaikkiin kyselyihin nopeasti. He myös kehottavat asiakkaitaan seuraamaan heitä sosiaalisessa mediassa nopean vastauksen saamiseksi.

Voit ottaa yhteyttä myös Scala-isännöintiin käyttämällä asiakastukipalvelun numeroa: +1 (866) 894-8284.

Hyödyt ja haitat Scala Hosting

Plussat Scala-isännöinnistä

 • Nopeat ja edulliset palvelut.
 • Lähes välitön aktivointi.
 • Nopea ja omistautunut WordPress-tuki.

Miinukset Scala Hosting

Joidenkin asiakkaiden nopeudesta ja haittaohjelmista tehtyihin hyökkäyksiin on tehty valituksia, mutta ne ratkaistiin nopeasti.

Alennukset ja tarjoukset

Scala Hosting tarjoaa ajoittain erityisiä alennuksia nykyisille ja uusille asiakkaille. Voit käyttää suuria alennuksia paketeihin erityistilaisuuksissa, kuten joulu ja musta perjantai.

Tällä hetkellä he tarjoavat majoitusta 1 dollarilla kolmen ensimmäisen kuukauden aikana.

Hanki Scala-hosting 1 dollarilla vain nyt!

Scala-hosting-vaihtoehdot

Vaihtoehtona scala-isännöinnille voit valita GreenGeeks-, A2-hosting- tai SiteGround-isännöinnin. Heillä on melkein sama hinnoittelu ja ominaisuudet skaalaostumiseen.

Johtopäätös: Scala Hosting Review 2020

Yli vuosikymmenen kokemuksella Scala Webhosting on osoittautunut yhdeksi edullisimmista verkkopalveluntarjoajista. Se on yksi harvoista sähköpostiosoitteita isännöivistä yrityksistä, jotka eivät vaadi sinua perustamaan verkkosivustoa palvelimelleen sähköpostien isännöintiin.

Yhtiöllä on erittäin ammattitaitoinen asiakaspalvelutiimi ja he toimivat aktiivisesti kaikilla sosiaalisen median alustoilla tarjotakseen välitöntä tukea. Yhtiö kasvoi pienestä yrityksestä suureksi Internet-palveluntarjoajaksi lyhyessä ajassa ja he elävät tavoitteensa mukaisesti tarjota parhaat palvelut kohtuulliseen hintaan.

Lue myös:

 • GreenGeeks arvosteluja & mielipiteitä |
 • SiteGround Review 2020
ScalaHosting Review 2020
 • Nopeus ja suorituskyky

 • turvallisuus

 • Asiakaspalvelu

 • hinnoittelu

5

Yhteenveto

Yritys, joka kasvoi pienestä yrityksestä suureksi Internet-palveluntarjoajaksi lyhyessä ajassa tarjoamalla huippupalveluita. Voit ehdottomasti valita tämän palveluntarjoajan verkkosivustollesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me