Vaikka emojat ovat ottaneet haltuun tekstiviestien maailman, emme silti pääse yli tyypitetyistä hymiöistä. Ja olkapäät-hymiöiden on oltava suosikkimme!

Kuinka kirjoittaa Shrug Emoji

Hymiöt ja erityisesti tyypillisesti kehitetyt hymiöt ovat japanilaistyylisiä hymiöitä, tunnetaan myös nimellä Kaomoji. Tämä hymiötyyli käyttää japanin kielen Katakana-käsikirjoituksen elementtejä.

Nykyään suurin osa, ellei kaikki, näppäimistöt ovat qwerty-tyylisiä. Näillä näppäimistöillä on joskus helpompaa käyttää graafisia hymiöitä kuin kirjoittaa hymiöitä. Mutta jos olet silti tyypillisten olkapää hymiöiden fani, olemme saaneet selkänsä.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle, kuinka voit käyttää qwerty-näppäimistöä eri alustoilla ja pystyt silti luomaan tyypillisen hymiön, jota kaikki rakastavat nopeasti!

Mitä tarkoittaa Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯??

Ennen kuin voimme tosiasiallisesti oppia kirjoittamaan oikaisevat hymiöt, ensin ymmärretään, mitä se todella tarkoittaa. Jos et ymmärrä olkille kirjoitetun hymiön merkitystä, et voi käyttää sitä asianmukaisesti. Mitä se tarkoittaa?

Olkalaatikko on visuaalinen esitys yksilöstä, kuten se, joka käyttää hymiötä. Se edustaa kahta mahdollisuutta; huolimattomuuden tila, jossa henkilö ei välitä tilanteesta tai sen seurauksista. Samalla hymiö tarkoittaa myös sitä, että sitä käyttävä henkilö ei ole tietoinen tai hänellä ei ole tietoa tietystä keskusteltavasta aiheesta. Kaikki riippuu tilanteesta ja tilanteesta, jossa sitä käytetään!

Shrug-hymiön historia?

Hymiöllä, jota käytetään nykyään niin laajasti ja usein, on oltava takana syvät juuret ja rikas historia. Hymiö, joka ottaa haltuunsa Internetin ja muuttuu yleiseksi kieleksi, on peräisin japanilaisista hymiöistä, joita kutsutaan myös Kaomojiksi.

Katakana on japaninkielinen käsikirjoituksen muoto, joka käyttää laajasti samoja elementtejä, kuin löydämme olkapää hymiössä. Internet-ja meemien maailmassa hymiö tuli kuitenkin laajalti suosituksi ja käyttämäksi twitterissä ja Facebookissa Kanye-skandaalin jälkeen..

Kanye ampui Taylor Swiftin menemään Beyoncén hyväksi tekemällä hyvin samanlainen ele hymiöön, ojennettuna käsiin ja olkapäilleen. Se tapahtui vuonna 2010 ja on siitä lähtien ollut olennainen osa Internet-kulttuuria!

Kuinka kirjoittaa Shrug Emoji iPhoneen, Androidiin, Maciin & PC

Koska tekniikassa on niin paljon monipuolisuutta, nykyään ei ole yhtä yleistä tai vakioalustaa, jota kaikki käyttävät. Nykyään älypuhelimista tableteihin ja tietojenkäsittelyyn on monenlaisia ​​ohjelmistoja, joihin yleisimmin kuuluvat MAC-käyttöjärjestelmä, Windows, iOS ja Androids.

Siksi jokainen näistä ohjelmistoista vaihtelee toisistaan, ja niillä on joitain tärkeitä muunnelmia, jotka vaikuttavat käyttöliittymään. Joten olkapäiden kirjoittaminen on erilainen kaikilla näillä alustoilla. Lue eteenpäin, niin saat selville, kuinka omat hymiöt kirjoitetaan käyttämällesi ohjelmistolle tai mobiili-käyttöjärjestelmälle.

Shrug Emoji -sovelluksen käyttö Macissa (OS X)

Katsotaanpa ensin, kuinka oikaise hymiöitä ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ Macissa.

Kuinka käyttää Shrug Emoji -tapahtumaa Macilla

 1. Avaa Mac ja siirry asetusten / järjestelmäasetusten käyttöliittymään.
 2. Valitse näppäimistöasetukset.
 3. Kun napsautat näppäimistöruutua, tekstiruutu tulee näkyviin. Valitse se.
 4. Kun siirryt tekstiruutuun, alakulmasta löydät “+” -kuvakkeen. Napsauta sitä.
 5. Nyt lopulta korvaavaan sarakkeeseen sinun on laitettava avaimet ja merkit, jotka haluat korvata korvaavilla olosuhteilla. Kun nämä merkit asetetaan, ne korvataan joka kerta kun kirjoitat nämä merkit.
 6. kopioi ja liitä osina ”with” -kohta; ¯ \ _ (ツ) _ / ¯.

Onko sinulla Windows?

Windowsissa ei ole sisäänrakennettua ominaisuutta oikeinkirjoituksen automaattiseen korjaamiseen. Siksi et voi korvata mitään näppäimiä tai merkkejä ominaisvanteilla. Voit kuitenkin silti käyttää joitain ilmaisia, ladattavia ohjelmia, kuten PhraseExpress, käyttää savuttelevia hymiöitä Windowsissa tai tietokoneessa.

iPhonen käyttäjät voivat käyttää myös Shrug-hymiötä

IPhonen käyttäjille voit käyttää kutistavia hymiöitä seuraamalla (jos sinulla on iPhone ja MAC, voit synkronoida näppäimistöasetukset ja aloittaa sen käytön nopeasti):

 1. Avaa asetussovellus. Siirry kohtaan “Yleinen”.
 2. Siirry Yleiset näppäimistö-asetuksiin.
 3. Siirry kohtaan ”Oikotiet” ja napsauta plusmerkkiä näytön yläkulmassa.
 4. Kirjoita korvattavat merkit ja napsauta Tallenna!

Kirjoita Shrug Emoji ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ iPhonellesi nyt!

Kuinka käyttää sitä Android-puhelimissa

 1. Kopioi ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ viitteeksi.
 2. Siirry valikossa Asetukset-sovellukseen.
 3. Valitse kieli ja syöttövaihtoehto.
 4. Siirry kohtaan “kaikki kielet”.
 5. Napsauta “+” -painiketta. Lisää haluamasi merkit tähän korvataksesi hymiöillä.
 6. Liitä viite-hymiö Kirjoita sana -kenttään.

Lopullinen sana

Nyt kun olet oppinut, kuinka kirjoittaa oikaisevat hymiöt ¯ \ _ (ツ) _ / ¯ jokaiselle alustalle, mene eteenpäin ja ole söpö ja luova kaikissa seuraavissa twiitteissä ja Facebook-viesteissä. Seuraa suuntauksia käyttämällä Japanista peräisin olevaa hymiötä, joka on ottanut internetin myrskyn kautta!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me