Node.js-ohjelmaa, joka on suosittu avoimen lähdekoodin tekniikka, parannetaan jatkuvasti. Päivityksiä on usein suorituksen varmistamiseksi. Voit päivittää Node.js: n uusimpaan versioon seuraavasti:!

Kuinka päivittää Node.js uusimpaan versioon

Aivan kuten suurin osa muista avoimen lähdekoodin ympäristöistä, Node.js-ohjelmasta on tullut melko nopeasti kehittyvä projekti. Lähes kahden viikon välein on päivitetty jotain tai toista turvallisuuden ja vakauden lisäämiseksi. Päivitykset eivät rajoitu vain yhteen versiohaaraan; ne ovat levinneet kaikkien keskuuteen.

Node-sovelluksen päivittämiseksi uusimpaan versioon eri käyttöjärjestelmissä on olemassa useita menetelmiä. Joten sinulla ei ole ongelmia viimeisimmän Node.js-version hankkimisessa.
Seuraavassa artikkelissa olemme maininneet helpoimmat, mutta tehokkaimmat tapaa asentaa uusin Node-versio. Me peitämme Linux, Mac käyttöjärjestelmä, ja Windows-perustuvat koneet.

Ennen kuin aloitat, selvitä sinulla oleva Node.js-versio. Voit tehdä tämän kirjoittamalla solmu -v komentokehotteeseen.

3 Node.js-päivitysmenetelmät Linux-koneissa

Olemme luetteloineet kolme yleistä ja tehokkainta tapaa päivittää solmu Linux-käyttöjärjestelmässä. Suosittelemme menetelmää yksi sen yksinkertaisuuden vuoksi. Jos et kuitenkaan pysty käyttämään Solmuversionhallintamenetelmää, voit päivittää joko binaaripakettien tai pakettien hallintaohjelmien kautta.

1. Käytä Solmun versionhallintaa

NVM (Solmun versionhallinta), kuten aiemmin mainittiin, on paras tapa päivittää solmu. Tätä varten tarvitset C ++-kääntäjän, build-essential- ja libssl-dev-paketit. Suorita ensin päivitys, jotta paketit saadaan käyttämällä näitä komentoja:

sudo apt-get -päivitys
sudo apt-get install build-essential tarkista asenna libssl-dev

Jos haluat asentaa tai päivittää Solmun versionhallintaa, hanki asennusohjelma cURL: lla:

curl -o- https://raw.githubusercontent.com/creationix/nvm/v0.32.1/install.sh | lyödä

Sulje ensin ja avaa terminaali uudelleen. Voit kuitenkin tarkistaa asennuksen onnistumisen komennolla -v nvm. Jos kaikki toimi, komento antaa nvm: n.

Kun kaikki on valmis, päivitetyn Solmu-version asentaminen ei ole tuskin mitään vaikeuksia. Voit tarkistaa tällä hetkellä asennetun Solmun version kirjoittamalla nvm ls. Voit nähdä myös version, joka voidaan asentaa nvm: ls-remote -ohjelmalla.

Lataa, käännä ja asenna sitten viimeisin Node-versio kirjoittamalla nvm install #. #. #. Muista, että # -merkki korvataan haluamalla Solmu-versiolla. Voit myös ilmoittaa nvm: lle version, jota haluat käyttää jokaisessa kuoressa, ja nvm käyttää numeroa #. #. #. Aseta myös oletus nvm-alias oletusnopeuden alias oletussolmulla.

2. Käytä paketinhallintaa

Toinen paras vaihtoehto nvm: n jälkeen on paketinhallinta. NPM (node ​​pack manager) auttaa löytämään, jakamaan ja käyttämään koodia. Sen avulla käyttäjät voivat hallita riippuvuuksia. Solmu on jo asennettu npm: llä; manageria päivitetään kuitenkin useammin kuin solmua.

Tarkista versio, joka sinulla on npm -v. Asenna sitten viimeisin npm-päivitys kirjoittamalla npm install [Email protected] -g. Varmista, että npm päivitetään oikein, ajamalla npm -v.

Tarvitset myös npm: n n-moduulin päivittääksesi Solmu. Suorita seuraava koodi tyhjentääksesi välimuisti ja asentaa n viimeisimmän Solmuversion mukana:

sudo npm välimuisti puhdas -f
sudo npm install -g n
sudo n vakaa

Asenna viimeiseksi n viimeisin asentaaksesi viimeisimmän version. Voit myös saada tietyn solmuversion suorittamalla n #. #. #.

3. Käytä binaaripaketteja

Yritä parhaasi välttää tätä reittiä. Viimeisenä keinona siirry Node.js: n viralliselle lataussivulle. Täältä saat 32- tai 64-bittisen Linux-binaaritiedoston. Tässä on kaksi vaihtoehtoa. Voit ladata binaaritiedoston selaimesta. On kuitenkin parempi käyttää konsolia. Muista, että Solmu-versio muuttuu, kun uusia päivityksiä julkaistaan.

wget https://nodejs.org/dist/v6.9.2/node-v6.9.2-linux-x64.tar.xz

Tarvitset myös xz-utils tiedoston purkamiseen. Joten asentaaksesi tämä suorita koodi sudo apt-get install xz-utlis. Käytä sitten seuraavaa koodia asentaaksesi binaaripaketti usr / local: iin:

terva C / usr / paikallinen – nauha-komponentit 1 -xJf node-v6.9.2-linux.x64.tar.xz

Nyt sinulla on sekä solmu että npm. Joten seuraavaa päivitystä varten kokeile ensin toista menetelmää.

Solmun päivittäminen Windowsissa / MacOS-sovelluksessa Nodejs.org-asennusohjelmien avulla

Node.js: n lataussivu sisältää binaaripaketit sekä MacOS: lle että Windowsille. Elämästäsi ei kuitenkaan tarvitse tehdä vaikeaa. Prosessin helpottamiseksi on saatavana valmiita asennusohjelmia: .msi Windowsille ja .pkg MacOSille. Nämä paketit tekevät asennuksesta tehokkaan ja helpon ymmärtää.

Lataa tiedosto vain ja suorita se. Ohjattu asennustoiminto hoitaa loput. Jokaisella lataamallasi päivityksellä sekä npm: n että Node: n vanhemmat versiot korvataan uusilla.

UKK-osio

Mikä on solmu solmussa JS?

Node.js on alusta, joka perustuu Google Chromen Java-käyttöaikaan. Sen päätarkoitus on rakentaa nopeasti nopea, skaalautuva verkko-sovellus. Node.js käyttää estämätöntä tapahtumapohjaista mallia, joka tekee siitä tehokkaan ja kevyen. Siksi se on ihanteellinen reaaliaikaisille dataintensiivisille sovelluksille, jotka toimivat eri laitteiden välillä.

Kuinka voin tarkistaa solmun JS-version?

Voit tarkistaa tietokoneeseesi asennetun solmuversion avaamalla komentorivityökalun. Voit käyttää Powershelliä, komentoriviä tai mitä tahansa muuta. Kirjoita avaamisen jälkeen solmu -v. Näin tulostetaan versionumero kuten v0.10.35.

Mihin solmua JS käytetään?

Ensisijaisesti Node.js: tä käytetään tapahtumapohjaisiin, estämättömiin palvelimiin. Tämä johtuu siitä, että sillä on yksisäikeinen luonne. Sitä käytetään myös backend API -palveluihin sekä perinteisiin sivustoihin. Se on kuitenkin suunniteltu käyttämällä reaaliaikaista ja push-pohjaista arkkitehtuuria.

Kuinka päivität NPM: ää?

Jos käytät Mac-tietokonetta, käytä seuraavaa koodia:

sudo npm asenna -g npm

Voit päivittää myös vanhentuneet paikalliset paketit käyttämällä npm-päivitystä ilman ongelmia. Samoin voit päivittää vanhentuneet globaalit paketit käyttämällä npm update -g.

Lopullinen sana

Joten, Node-päivitys on nyt valmis. Itse asiassa sekä npm: n että solmun päivittäminen on vasta alku. Sinun on myös päivitettävä muut paketit ja riippuvuudet. Se maksimoi sekä turvallisuuden että yhteensopivuuden, jotta voit nauttia Node-toiminnon käytöstä!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me