Etkö ole varma, kuinka tehdä Minecraft-palvelin? Olemme peittäneet sinut. Tämä yksityiskohtainen opas vastaa kaikkiin kysymyksiisi ja antaa sinun tehdä palvelimestasi helppoa!

Kuinka tehdä Minecraft-palvelin vuonna 2019

Sinun on täytynyt olla kuullut pelistä Minecraftista. Loppujen lopuksi se on maailman toiseksi suosituin videopeli, jossa on enemmän kuin 121 miljoonaa kappaletta myyty jo. Mitä monet eivät kuitenkaan tiedä, on, että Minecraft ei ole vain uusi videopeli. Se on myös hyödyllinen työkalu, joka voi opettaa lapsia koodaamaan, ja se on avoin alusta, jota mod-kehittäjät voivat laajentaa. Se on kuitenkin myös maailmanlaajuisesti laajentuneen luojayhteisön sydän.

Tietenkin, aloittelijana, voit ostaa pelin ja aloittaa. Täydellisen kokemuksen saamiseksi sinulla voi kuitenkin olla yksityinen Minecraft-palvelin. Seurauksena on, että voit luoda oman Minecraft-maailman.

Tämä opas näyttää sinulle askel askeleelta, kuinka voit tehdä sen. Tarkastellaan kuinka tehdä Minecraft-palvelin päälle Windows, mac, ja Linux. Katsotaan myös, onko Minecraft-isäntä parempi vaihtoehto. Joten aloitetaan!

miten-to-make-a-minecraft-palvelin-taulukko-of-sisältö

Miksi sinun täytyy rakentaa palvelin?

Koska joku on Minecraftin luovan maailmankaikkeuden uusi, helpoin asia on tutustua peliin aloittamalla luova tila. Voit jopa käyttää Microsoft Realmsia ja tehdä mielikuvituksesi avulla Minecraft-maailman. Mutta tietysti siinä ei ole pelin täyden potentiaalin loppumista.

Niille, jotka etsivät täydellistä kokemusta, paras vaihtoehto on perustaa oma palvelin. Näin voit rakentaa minkä tahansa haluamasi maailman käytännöllisesti. Voit jopa asentaa kaikki modifikaatiot, luoda omat säännöt ja hallita yleisesti kaikkia pelin osa-alueita!

Tärkeitä neuvoja ennen aloittamista

Ennen kuin aloitat oman Microsoft-palvelimen määrittämisen, on sinun tiedettävä asiat. Vaikka sen asettaminen ei ole vaikeaa, sinun on oltava varovainen.

Onko perustiedot

Palvelimen asentaminen vaatii vähän vaivaa. Sinulla on oltava myös tekninen tieto sen määrittämisestä. Verkkokonseptien perustiedot ovat myös ratkaisevan tärkeitä palvelimien hallinnalle. Erityisesti sinun on oltava mukava seuraaviin:

 • Reitittimen kokoonpano, jos valitset kodin asetukset
 • Järjestelmäsi sekä verkon asetukset
 • Verkkokonseptit, kuten portit, DHCP ja IP
 • Käytä komentoriviä

Minecraft-palvelimen asentaminen kotona

Palvelimen käyttöönottoa varten sinun ei tarvitse huippuluokan järjestelmää. Pöytätietokone toimii hienosti.
Tietysti on mahdollista käyttää sitä ja pelata peliä samassa järjestelmässä. Tätä varten tarvitaan kuitenkin tehokkaampi kone.

Myös langallinen Ethernet-yhteys sopii paremmin palvelimelle langattoman yhteyden sijasta. Tämä johtuu siitä, että langallinen yhteys on luotettavampi vaihtoehto.

Onko mitään vaihtoehtoa palvelimen asettamiselle kotona?

Kun isännöit palvelinta kotona, se tarkoittaa, että paljastat yksityisen kotiverkon koko maapallolle. Joten, jos et halua ottaa paljastuksen riskiä, ​​voit käyttää isännöintipalveluntarjoajan palveluita. Tietysti joudut maksamaan joko vuosittaisen tai kuukausimaksun. Yhtiö huolehtii kuitenkin vaivoista hallita kaikkia palvelinlaitteita.

Kuinka luoda Minecraft-palvelin ilmaiseksi

Minecraft-konsepti

Vaikka sinun ei tarvitse olla tietotekniikan ammattilainen Minecraft-palvelimen asentamiseen, sinulla on oltava ymmärrys tietyistä aiheista. Näitä ovat esimerkiksi reititin, verkko, järjestelmän kokoonpano ja komentorivi. Toisin sanoen sinun on tunnettava tietokone- ja verkkokonseptit, jotka ovat ratkaisevia palvelimen käynnistämisessä.

Jos sinulla ei kuitenkaan ole aikaisempaa käsitystä tällaisista käsitteistä, voit silti tehdä sen. Voit etsiä yhden monista Minecraft-palveluntarjoajista, joka auttaa asettamaan kaiken ilman koodauskokemusta.

Mutta ennen kuin siirrymme kyseiseen vaihtoehtoiseen paikkaan, katsotaan kuinka voit tehdä palvelimen kotoa ilmaiseksi!

Kuinka tehdä Minecraft-palvelin Windowsissa

 1. Java-version uusimman version asentaminen
 2. Palvelintiedostojen sijainnin valitseminen
 3. Uusimman ohjelmistoversion asentaminen
 4. Palvelimen ja verkon määrittäminen
 5. aloittaminen

1. Java-version uusimman version asentaminen

Avaa ensin Windows-ohjauspaneeli. Etsi Ohjelmat-osiosta Java ja napsauta sitten päivitys nyt. Avaa seuraavaksi komentokehoteikkuna ja kirjoita Java-versio. Muutoin tuloksena on versionumero. Siirry sitten kohti Java-verkkosivusto tarkistaaksesi ohjelman uusimman version. Jos sinulla on vanhentunut versio tai jos Java-ohjelmaa ei ole asennettu tietokoneellesi, lataa se virallinen sivusto.

2. Sijainnin valitseminen Minecraft-ohjelmistoille

Ennen ohjelmiston lataamista sinun on valittava sijainti tietokoneellasi. Tämä on paikka, jossa palvelin toimii. Kun suoritat palvelinta ensimmäistä kertaa, luodaan muutama asetustiedosto. Siksi on ihanteellista, että kaikki nämä tiedostot tallennetaan yhteen erilliseen kansioon.

Missä sijoitat, tämä kansio on täysin sinun tehtäväsi. Voit sijoittaa sen asiakirjoihin, työpöydälle tai jopa ohjelmasi kansioon.

3. Minecraft-palvelimen uusimman version asentaminen

Seuraavaksi käy Minecraft-verkkosivusto ja lataa palvelin sieltä. Huomaat, että se tulee Java-tiedostoksi .jar. Tallenna tiedosto aiemmin valitsemaan sijaintiin.

Nyt kaksoisnapsauta .jar-tiedostoa palvelimen käynnistämiseksi. Tämä luo palvelimen kokoonpanotiedostot, joita sinun on muokattava ennen kuin voit aloittaa niiden käytön.

Hyväksy seuraavana vaiheena EULA. Kun tiedostot on ladattu, näet tiedoston nimeltä eula.txt. Avaa tekstieditorilla tämä tiedosto ja muuta eula = false arvoksi eula = true. Muussa tapauksessa tietokoneesi ei käynnistä palvelinta.

4. Palvelimen ja verkon määrittäminen

Sinun on nyt sallittava portin edelleenlähetys reitittimessä. Jos isännöit palvelinta vain paikallisen verkon pelaajille, porttien edelleenlähetys ei ole sinun huolestasi. Jotta palvelin olisi maailman käytettävissä, sinun on kuitenkin sallittava portin edelleenlähetys reitittimessä.

Parasta on löytää reitittimen ohjeista ohjeet laitteen portin edelleenlähetysten määrittämisestä. Erityisesti Minecraft-laitteiden osalta sinun on välitettävä TCP-portti 25565.

Sinun on myös annettava palvelimesi paikallinen IP-osoite palvelimen IP- tai lähtö-IP: llä edelleenlähetetylle portille. Tämä on niin, että reititin tietää, mihin laitteeseen osoittaa. Jos haluat tietää palvelimesi paikallisen IP: n, avaa komentokehote ja kirjoita ipconfig.

5. Palvelimen käynnistäminen

Käynnistä lopuksi Minecraft-palvelin avaamalla komentokehote. Etsi tiedostopolku, johon pelin palvelintiedosto asennettiin. Käynnistä seuraavaksi palvelin komennolla:

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar {palvelimen tiedostonimi} nogui

Huomaa, että jos haluat käyttää palvelimen käyttöliittymää, voit poistaa nogui tästä komennosta. Lisäksi voit myös luoda .bat-tiedoston, jos haluat erotella komennot yhdessä.

Nyt kun palvelin on käynnissä, kutsu muita muodostamaan yhteys palvelimeen kotiverkon paikallisen IP-osoitteen kautta. Vaihtoehtoisesti voit kutsua heidät liittymään palvelimeen käyttämällä julkista IP-osoitetta, jos he eivät ole kotiverkossa.

Löydät julkisen IP-osoitteen etsimällä ”IP-osoitteeni” Googlessa. Voit myös lisätä julkisen IP-osoitteen sisään varmistaaksesi palvelimen saatavuuden Minecraft-palvelimen tilan tarkistaja.

Kuinka tehdä Minecraft-palvelin Macilla

 1. Asenna Java
 2. Valitse sijainti palvelintiedostoille
 3. Lataa palvelinohjelmisto
 4. Ota reitittimen portin edelleenlähetys käyttöön
 5. Käynnistä Minecraft Server

1. Asenna Java järjestelmään

MacOS: n uusissa versioissa on oletuksena Java. Jos käyttöjärjestelmä on vanhempi kuin OS X, sinun on ladattava Javan vanha versio osoitteesta Applen verkkosivusto.

2. Valitse sijainti Minecraft-palvelintiedostoille

Luo kansio, joka sisältää palvelintiedostot. Voit tehdä kansion missä tahansa järjestelmässä; Päätös on sinun.

3. Lataa palvelinohjelmisto

Siirry Minecraft-sivustolle ja lataa palvelinohjelmisto. Se on Java .jar-tiedosto, jonka voit tallentaa aiemmin valitsemaan sijaintiin. Käynnistä seuraavaksi TextEdit ja aseta muoto selkeäksi. Sen jälkeen kirjoita:

#! / Bin / bash
CD "$ (Dirname "$ 0")"
exec java -Xms1G -Xmx1G -jar {palvelimen tiedostonimi} nogui

Tallenna tiedosto nyt start.command-tiedostolla samaan kansioon, joka sisältää palvelimen .jar-tiedoston kuin start.command. Avaa nyt päätelaite ja anna käyttöoikeudet uudelle start.com-komennolle. Kirjoita chmod a + x ja välilyönti komennon jälkeen. Lopuksi vedä ja pudota tallennettu tiedosto pääteikkunaan ja paina enter-painiketta.

4. Ota reitittimen portin edelleenlähetys käyttöön

Portin edelleenlähetys, kuten aiemmin mainittiin, on välttämätöntä vain, jos haluat tehdä palvelimesta maailmanlaajuisen pääsyn. Katso käyttöohjeesta, kuinka voit määrittää portin edelleenlähetyksen tietylle laitteellesi. Muista vain, että Minecraft-laitteissa sinun on välitettävä TCP-portti 25565.

Sinun on myös annettava palvelimesi paikallinen IP-osoite palvelimen IP- tai lähtö-IP: llä edelleenlähetetylle portille. Tämä on niin, että reititin tietää, mihin laitteeseen osoittaa. Jos haluat tietää palvelimesi paikallisen IP: n, avaa komentokehote ja kirjoita ipconfig.

5. Käynnistä Minecraft Server

Kaksoisnapsauta luomasi start.command-tiedosto. Tämä avaa terminaali-ikkunan. Kun suoritat palvelinta ensimmäistä kertaa, näet myös virheilmoitukset, jotka ovat melko normaalia. Kun palvelin on käynnissä, voit kutsua muita pelaajia muodostamaan yhteyden tekemääsi palvelimeen.

Kuinka tehdä Minecraft-palvelin Linuxissa

Jos et halua Minecraft-palvelinta kotona, voit valita sen sijaan Linux-hosting-suunnitelman. Tällä tavalla et ole vastuussa laitteiston hallinnasta. Lisäksi et altista kotiverkkoasi myös yleisölle.

Linux VPS-hosting-suunnitelma on hyvä vaihtoehto, jos vain kourallinen pelaajia liittyy palvelimellesi. Kuitenkin, jos odotat useita pelaajia, omistettu Linux-palvelin on parempi vaihtoehto.

Minecraft-palvelimen luominen Linuxissa sisältää seuraavat vaiheet. Kun noudatat näitä vaiheita, sinun on muodostettava yhteys isäntään SSH: lla.

1. Asenna Java

Kun olet SSH-palvelimessa pääkäyttäjänä, kirjoita seuraava komento komentoriville:

apt-välimuistin haku openjdk

Näin luettelee kaikki käytettävissä olevat OpenJDK-paketit, joita voit käyttää Java-ohjelmiston asentamiseen. Täällä sinun on valittava yksi. Päivitä sitten etävarastojen kaikkien käytettävissä olevien pakettien luettelo seuraavan komennon avulla:

apt-get-päivitys

Asenna nyt aiemmin valitsemasi ohjelmistopaketti (tässä esimerkissä valitsemme openjdk-9-jdk). Voit tehdä sen seuraavasti:

apt-get install openjdk-9-jdk

Kun sinulta kysytään lupaa tallennustilaa tiedoston asentamiseksi, paina “Y.” Kun tämä on valmis, varmista, että Java on asennettu kirjoittamalla: java -version. Tämä näyttää asennetun Java-version.

2. Tee sijainti pelin palvelintiedostoille

Tee isännästä hakemisto, johon pelin palvelintiedostot tallennetaan. Kun tämä on tehty, siirry hakemistoon. Voit tehdä sen seuraavasti:

mkdir minecraft
cd minecraft

3. Lataa palvelintiedostot

Suorita wget-komento Minecraft-hakemistossa, jotta palvelintiedostot voidaan ladata. Sen jälkeen asenna ja käytä näyttöä, jotta palvelin jatkaa toimintaansa, kun et ole yhteydessä verkkoon. Kirjoita tämä:

yum asennusnäyttö
kuvaruutu

4. Käynnistä Minecraft Server

Anna seuraava komento käynnistääksesi palvelin:

java -Xmx512M -Xms512M -jar minecraft_server.jar nogui

Varmistaaksesi, että kaikki toimii sujuvasti, voit pysäyttää palvelimen kirjoittamalla stop komentokehotteeseen. Muokkaa seuraavaksi “server.properties”-tiedosto ja kirjoita:

enable-kysely = true

Tallenna nyt “server.properties”-tiedosto ja käynnistä palvelin uudelleen. Tarkista, onko palvelimesi julkisesti saatavissa kirjoittamalla IP-osoite Minecraft-palvelimen tilan tarkistaja.

5. Osoita verkkotunnus Minecraft-palvelimelle

Anna pelaajille verkkotunnus, joka on helppo muistaa monimutkaisen sijaan. Tämän seurauksena pelaajien on helpompaa muodostaa yhteys palvelimellesi.

Verkkotunnuksen osoittaminen palvelimellesi on melko yksinkertaista. Päivitä vain verkkotunnuksesi DNS-tietueet lisäämällä A-tietue joko verkkotunnuksellesi tai aliverkkotunnuksellesi. Verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen tulisi olla sellainen, joka osoittaa Minecraft-palvelimesi IP-osoitteeseen.

Muista, että DNS-muutosten tapahtuminen maailmanlaajuisesti voi viedä melkein päivän.

Minecraft-palvelimen tekeminen vs. osto-isäntä

Vaikka oman Minecraft-palvelimen luominen kuulostaa mielenkiintoiselta, siinä on kuitenkin huomattava osuus ongelmista. Ensisijaisesti on kaksi ongelmaa. Tekninen prosessi voi olla hieman hankala, vaikka sinulla olisi aiemmin tietoa verkkonäkökonseptista. Saatat alkaa tuntea itsesi nopeasti. Joten, jos haluat vain nauttia Minecraft-pelistä ystävien kanssa, oman palvelimen luominen on aivan liikaa vaivaa.

Minecraft-palvelin vs. isännöinti

Toiseksi, kun tietokoneesi on alhaalla, se tarkoittaa, että palvelimesi on myös alhaalla. Joten ihmiset eivät voi kirjautua palvelimellesi. Muista, että reititin ja tietokoneesi pitävät palvelimen käynnissä. Siten sinun on pidettävä molemmat käynnissä jatkuvasti, mikä ei vain ole mahdollista. Tulee aika, jolloin palvelimesi on lakattava toimimasta.

Tästä syystä Minecraft-isäntä näyttää olevan parempi vaihtoehto. Sen sijaan, että antaisit palvelimen luottaa tietokoneeseesi, voit kääntyä ammattilaisten puoleen. Palvelimiensa kanssa ympäri maailmaa he pystyvät pitämään projektisi käynnissä.

Lisäksi kaiken asettaminen on helppoa. Saat myös erityisen asiantuntijaryhmän auttamaan sinua. Samoin palvelin jatkaa toimintaa, vaikka tietokoneesi olisi kytketty pois päältä. Parasta on, että isännöinti ei ole ollenkaan kallista!

Lopullinen sana

Nyt kun tiedät molemmat Minecraft-palvelimen valmistusmenetelmät, sinun on päätettävä parempi vaihtoehto. Voit joko aloittaa sellaisen tekemisen tekemällä töitä tietokoneellasi. Tai voit aina mennä Minecraft-isännöintiin. Vaikka joudut kuluttamaan vähän rahaa, saat entistä paremman käytettävyyden ja helpon käytön.

Tietenkin, lopullinen valinta on sinun. Toivomme, että tämä opas oman Minecraft-palvelimen luomiseen oli hyödyllinen. Kerro meille haluamasi tapa tehdä yksi kommenteissa!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me