Så du skriver en e-mail, du korrekturlæser den, og du trykker kun på knappen Send for at se fejlmeddelelsen # 007. Det kan efterlade dig ødelagt. Vær ikke bekymret, det er et almindeligt problem og er let at løse. Lad os gøre dette i 5 enkle trin.

gmail-serverfejl 007

Gmail er et af de største e-mail-netværk i dag, men det er ikke frit for fejl og goof-ups. Gmail-serverfejl 007 er de mest almindelige fejl, som brugere står overfor, og selvom det kan se ud som en årsag til bekymring, er løsningen på dette problem ret let.

Det første spørgsmål, der kommer til tankerne – er der noget galt med Google, eller er det min computer, der fungerer igen? Læg dine bekymringer til side. Der er ikke noget galt med din pc, da det er et Google-relateret problem, men du kan løse det.

Så hvordan kan du løse et problem, der er relateret til Google? Problemet er generelt knyttet til Gmail Lab-funktioner. Dette er funktioner, som brugerne kan vælge at aktivere eller deaktivere i henhold til deres likes og ikke-lignende.

Da Google fortsætter med at prøve nye funktioner og introducere nye elementer, hvoraf nogle kan være forudaktiverede, kan sådanne fejl opstå på ethvert givet tidspunkt.

At lege med disse funktioner og korrigere, hvad der er galt, kan løse problemet.

Reparation af Gmail Server Fejl 007

“Ups… der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 007) ”fejlen er let at rette og kræver ikke meget teknisk viden. Her er den trinvise vejledning:

 1. Åbn Gmail i enhver browser, og log på din konto.
 2. I øverste højre hjørne ser du et ikon, der vises som en gearkasse. Klik på det og vælg “Indstillinger”.
 3. gmail-indstillinger

 4. Her finder du fanen “Lab” (Avanceret) og klikker på den.
 5. gmail avanceret fane

 6. Deaktiver alle tilgængelige indstillinger.
 7. gmail deaktiverer alle indstillinger

 8. Du er færdig. Luk og åbn browseren igen.

Hvis du gør dette, løses Gmail-fejl 007 i de fleste tilfælde. Hvis det ikke gør det, kan du prøve de nedenfor anførte løsninger.

Flere detaljerede løsninger!

Ovennævnte trin fungerer muligvis ikke i nogle tilfælde, eller problemet kan i sidste ende vende tilbage. Hvis det er tilfældet, kan du prøve disse indstillinger:

 1. Opdater din browser, hvis en nyere version er tilgængelig.
 2. Ryd cache og cookies (åbn Google Chrome-indstillinger, rulle derefter til knappen Avanceret).
 3. gmail rydde browserdata

  gmail rydde cookies og cache

 4. Deaktiver alle tilføjelser og browserudvidelser, da de kan forårsage funktionsfejl i Gmail.
 5. Deaktiver dit antivirusprogram. Dette lyder måske underligt for nogle brugere, men antivirusprogrammet kan forårsage dette problem. Hvis dette er tilfældet, skal du skrive til dit antivirusfirma og forklare problemet for dem. De kan muligvis give en løsning.
 6. Åbn Gmail med alle deaktiverede indstillinger i fanen Avanceret.

Vi håber, at en af ​​disse løsninger ville have hjulpet dig med at slippe af med problemet. Hvis du er en nysgerrig sjæl, kan du tjekke nogle ofte stillede spørgsmål om “ups… der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 007) ”fejl.

Lab baggrundsafsendelse: Hvad gør det?

Funktion for baggrundssending kan være nyttig, men det er ikke nødvendigt, og derfor skal du ikke tænke to gange, før du deaktiverer det, hvis det får Gmail til at vise fejl.

Funktionen giver Gmail mulighed for at arbejde i baggrunden, dvs. fortsætte med at sende e-mailen, selv efter at du har forladt vinduet. Mange af os skriver en e-mail og klikker på send og gå for at gøre noget andet på vores konto uden at vente på, at afsendelsesprocessen er afsluttet.

Det er denne funktion, der sikrer, at processen er afsluttet, og e-mailen bliver sendt. Funktionen hjælper dig med at spare tid, men den kan ved nogle lejligheder fungere og forårsage fejl.

Hvis dette er tilfældet, er deaktivering det muligvis den eneste mulighed. Du kan dog prøve at aktivere det igen og se om tingene har ændret sig, eller du stadig får “oops … der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 007) ”fejl.

Hvad hvis jeg fortsætter med at få “Ups … der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt (# 007)” Fejl, selv efter deaktivering af baggrundssøgning?

Mens Background Send er den skyldige i 95% af sagerne kan nogle andre problemer også føre til fejl # 007. Hvis det er tilfældet, skal du prøve alle de andre tricks, der er angivet ovenfor. De fungerer, men vi har fundet tilfælde, hvor intet af det gjorde.

I et sådant scenario kan din eneste mulighed være at geninstallere din browser eller prøve fra en anden enhed. Du kan også prøve appen. Hvis det fungerer på andre enheder, kan problemet også være med din computer eller software og ikke Gmail-indstillinger.

Andre tip inkluderer:

 1. Venter. Giv det lidt tid. Det kan tage lidt tid, før tingene går tilbage til det normale.
 2. Overvej at genstarte din browser og din computer, så ændringerne træder i kraft.
 3. Sørg for, at det er # 007. Nogle fejl kan forekomme ens, men de er det ikke. Koden er den bedste måde at identificere en Gmail-fejl på.
 4. Fjern eventuelle vedhæftede filer, og dobbeltkontrol afsenderens adresser.

Disse tip hjælper dig med at slippe af med “ups”, der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 007) ”fejl. Til tider er den bedste mulighed at vente, fordi nogle fejl kan være midlertidige.

Det sidste ord

“Ups… der opstod en serverfejl, og din e-mail blev ikke sendt. (# 007) ”fejl kan være en stor hindring, men med nogle enkle løsninger. Da Google konstant ændrer sig, er disse fejl normalt midlertidige.

Gå ikke i panik, hvis du skal deaktivere nogle af funktionerne. Du kan prøve at aktivere dem senere, og problemet er muligvis ikke der, da Google også frigiver programrettelser og foretager ændringer i bagenden for at slippe af med problemer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me