Cloudflare er et populært navn i branchen i dag. Lad os finde ud af mere om, hvad det handler om.

Sådan bliver du en programmør

Det er vigtigt at vide, hvad der er Cloudflare, hvis du ser alvorligt på sikkerheden og hosting af dit websted. Det er en af ​​de mest populære virksomheder, der tilbyder sikkerhedsløsninger. I denne artikel vil vi vide mere om den.

Hvad er Cloudflare?

Cloudflare er et indholdsleveringsnetværk, ofte skrevet som CDN. Lad os først kende CDN’er. Dette er netværk, der er ansvarlige for levering af indhold.

Det vil ikke være forkert at oplyse, at internettet ikke fungerer uden en ordentlig CDN. Faktisk bruger du CDN hver dag til at få adgang til internettet, åbne din blog osv. Uden selv at vide det.

CDN’er sikrer, at du kan få adgang til data, der findes på nettet. Dette inkluderer alt fra skriftligt indhold som nyhedsartikler og anmeldelser til videoer på YouTube og andre sådanne platforme. Faktisk involverer hver bit af browsing, inklusive platforme på sociale medier, brugen af ​​CDN’er.

Behovet for CDN’er er helt tydeligt. Dagens generation er utålmodig uden tid til at vente på, at et websted indlæses. De fleste brugere vil forlade et websted, hvis det tager mere end 3 sekunder at indlæse.

Denne forsinkelse skyldes nogle ting, hovedsageligt den fysiske afstand mellem dig og det indhold, du prøver at få adgang til. CDN’er overbryder dette hul for at sikre, at du kan få adgang til indholdet med en hurtig hastighed, uanset hvor det er vært.

Hvordan fungerer et indholdsleveringsnetværk?

En CDN’s opgave er at bygge bro mellem dig og serveren, men hvordan fungerer det? Konceptet er ganske enkelt. Det fungerer ved at bruge cacheteknologi.

CDN’er kopierer websteder og gemmer disse kopier på forskellige internationale lokationer, så brugerne kan nå det uden problemer.

Du behøver ikke adgang til hovedserveren for at gennemse indhold. Du kan nå den nærmeste server og dermed reducere den tid, der er nødvendig for at oprette forbindelse. Som et resultat indlæses webstedet hurtigere, og ydeevnen er garanteret.

Cache er en populær teknik. Næsten alle browsere holder en cache på de browsede websteder. Næste gang du besøger et sted, vælger browseren den cache-fil, der er gemt på din computer, og reducerer dermed den tid, det tager at indlæse en side. CDN’er fungerer på lignende måde takket være lokale servere.

Interessante ting, du har brug for at vide om Cloudflare

Cloudflare er et stort firma, men ikke mange mennesker ved, hvordan det fungerer, eller hvad det handler om. Lanceret i 2010 på den meget omtalte TechCrunch-konference. Dette San Francisco-firma er en reverse proxyudbyder og CDN med over 60.000 steder under platformen.

Her er nogle af de mest interessante tjenester:

1. Beskyttelse mod distribueret afslag på tjeneste (DDoS): DDoS er et Denial of Service-angreb, der bruger flere inficerede systemer til at ramme et mål. Angrebet resulterer i et DOS-angreb og bringer systemet ned. De fleste hostingudbydere tillader ikke god beskyttelse mod sådanne angreb. Det kan resultere i, at din blog går ned. Cloudflare beskytter systemet for at forhindre sådanne angreb ved hjælp af en blanding af sikkerhedsfunktioner inklusive captchas.

2. Domain Name Service (DNS): Cloudflare håndterer DNS-anmodninger til brugere på et anycast-netværk. Virksomheden tilbyder de bedste responstider derude og er meget efterspurgt af denne grund.

3. Levering af indhold: Cloudflare opretter cache-versioner af indhold og spreder det på tværs af det store antal internationale servere. Brugere kan få adgang til den server, der tilbyder den hurtigste responstid, dvs .: er den tætteste, for at sikre lavere CPU-brug, bedre hastigheder og lavere båndbreddekrav.

Cloudflare er et populært navn i dag og bruges af et stort antal virksomheder, herunder Medium, Yelp, DigitalOcean og Stack Overflow.

Hvordan virker det?

hvordan virker det

Cloudflare fungerer som en omvendt proxy og er kendt for at være ganske pålidelig. Det lyder muligvis meget kompliceret på papir, men det er ret nemt at bruge.

Tilmeld dig tjenesten, og en kopi af dit websted gemmes på Cloudflare-servere, også kendt som datacentre. Dernæst skal du linke DNS og dit websted vil være let tilgængeligt for brugere. Serverne forbedrer levering ved at gemme indhold på deres datacentre. Disse servere er pålidelige og kan også håndtere tung trafik.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at du skal cache dit websted manuelt, hver gang du foretager ændringer til det. Systemet fungerer automatisk; Det kan dog tage ca. 24 timer for DNS-serverne at få forbindelse første gang.

En anden stor funktion ved Cloudflare er webstedets sikkerhed. Det kan blokere trusler baseret på en række faktorer, såsom sortlister, omdømme og HTTP-headere. Bortset fra dette kan Cloudflare også forhindre spam, stoppe DDoS-angreb og beskytte nøgleporte mod hackere.

Hvad andet Cloudflare har at tilbyde

Cloudflare tilbyder også billedoptimering. Dens avancerede teknologi kan reducere filstørrelsen med ca. 35% uden at påvirke kvaliteten. Plus, det sikrer også, at billederne er mobiloptimeret, hvilket forbedrer den samlede ydelse og belastningstider.

Dette er meget vigtigt, da billeder kan påvirke belastningstiderne på en meget negativ måde.

Den brugervenlige platform er også kendt for flere kickass-funktioner som IPv6, SPDY, HTTP / 2, dedikerede SSL-certifikater, trafikregler osv. Du kan vælge mellem en række planer om at vælge en der passer bedst til dig.

Cloudflare: Det sidste ord

Nu hvor du ved hvad der er Cloudflare, vil det være let at forstå, hvordan det kan hjælpe dig. Der er et antal CDN’er derude, men Cloudflare står højt takket være dens fantastiske funktioner. Det beskytter steder, er let at bruge og forbedrer også hastigheder.

Mens der er potentiale for forbedringer, kan det stadig være en klog idé at prøve den gratis plan for at vide, hvad det handler om. Det er også meget let at opdatere til et betalt program.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me