Processen med at blive programmerer er en lang og udfordrende, men alligevel givende. Det kan også være sjovt, hvis det gøres rigtigt!

Sådan bliver du en programmør

Vi ved alle, at det at lære programmering kræver hårdt arbejde. Problemet er mange guider om, hvordan man bliver programmør, og prøv at skræmme læserne. Eller de foreslår dem at tilmelde sig dyre programmer på deres lokale universitet. Men det er ikke det, vi ønsker.

Vi vil fortælle dig, hvordan du kan finpudse dine programmeringsevner uden at bruge meget! Så lad os se, hvordan man bliver en computerprogrammør til en rimelig pris.

10 lette trin for at blive ekspertprogrammer

Vi har dækket alt hvad du har brug for at vide om, hvordan man bliver programmerer. Vi gennemgår alle de grundlæggende detaljer, så du ikke har problemer! Lad os se de ti lette trin på denne givende rejse!

1. Lav et mål, og følg det strengt

Naturligvis er det første skridt at være hundrede procent sikker på at blive programmerer. Så før du starter, skal du tænke det hele igennem og forpligte dig til det fuldt ud. Ved, at læringskurven vil være vanskelig, og du kan synes, at de første par lektioner er hårde.

Når du først lærer det grundlæggende, finder du programmering ret sjov. Faktisk bliver det lettere fra da af. Start med at gå igennem de tilgængelige materialer. Hvis du finder det interessant, og du er sikker på, at du ikke vil opgive det snart, skal du undersøge det alvorligt.

2. Vælg dit programmeringssprog

Det næste trin er at vælge det ideelle programmeringssprog, du ønsker at lære. Dette er sandsynligvis den hårdeste beslutning, og du skal overveje alle aspekter, før du vælger en. Nogle populære indstillinger i dag inkluderer JavaScript, Ruby on Rails, Python og Java. Mens der er mange muligheder, er nøglen ikke at blive overvældet.

Du kan starte med at fokusere på et sprog. Start ikke med at lære to eller flere fra starten. Når du har et solidt greb over en af ​​dem, kan du flytte til en anden.

Husk, at du skal være tålmodig. Du skal lære alle de grundlæggende elementer uden at springe noget over. Vi anbefaler at starte med Ruby on Rails. Ikke kun er det effektivt, men det er også lettere end et par andre sprog også. Desuden er der et stort samfund af udviklere, da det er open source. Så du kan få adgang til mange ressourcer gratis.

3. Øv dig så meget som muligt

Det næste trin i, hvordan man bliver programmerer, er at øve. Uanset hvilket sprog, du vælger, vil det kun at øve det hjælpe dig med at lære. Der er ingen genvej. Fastlæg en tidsramme for træning hver dag. Det er nødvendigt, at du fortsat prøver forskellige koder, uanset hvad der sker. Hvis du ikke forstår en bestemt del, kan du tjekke de guider eller tutorials, der er tilgængelige online.

Det er ikke så svært som det ser ud. Ifølge eksperter kan studerende tage fire måneder til ti måneder at lære et sprog. Så kom til at øve!

4. Lær om programmeringsværktøjer & Bliv en proff

At finde det bedste værktøj, du er helt tilpas med, kan hjælpe dig meget i dit praktiske liv. For eksempel er Codecademy en fantastisk gratis ressourceplatform. Du skal kun indtaste i en browser, og du får et resultat i henhold til din præstation. Men det er ikke, hvad en programmør virkelig gør.

Du kan bruge disse gratis ressourcer til at lære. Du skal dog bruge de værktøjer, som programmører bruger til at øve. Nogle gode valg for Ruby on Rails inkluderer Opal, Breakman, Bullet, Hobo og Pry. I mellemtiden er PHP nogle ideelle værktøjer Netbeans, Eclipse og PHPStorm. Du kan finde adskillige tutorialvideoer på nettet, som du kan lære, hvordan du bruger disse værktøjer effektivt.

5. Lær hvordan du læser kode

De fleste mennesker har en tendens til at springe dette trin over. En god programmør kan dog læse den eksisterende kode og derefter ændre den i overensstemmelse hermed. Når du først kan læse koden, kan du finde ud af, hvordan programmet fungerer. Dette gør også din læringsproces hurtigere. Du kan bruge dokumentation som GitHub til at hente den eksisterende kode og derefter debugge den for at lære, hvordan den kører. Vælg kun en, og giv dig vej gennem hver linje. Når du er dygtig til det, kan du skrive kode på egen hånd.

6. Bliv den del af et samfund

En væsentlig del af, hvordan man bliver programmerer, er at tilmelde sig et samfund. Faktisk kan valg af en vise sig at være god for dig. Som en del af et samfund får du det skub, der er nødvendigt for at lykkes med denne vanskelige rejse. Plus, at arbejde i en gruppe gør læringsprocessen ret smertefri.

Hvis du sidder fast på et problem, kan du nemt bede om hjælp. Mens personlige grupper er store, er de ikke altid tilgængelige. Så prøv at holde sig til onlinesamfund, hvor support er tilgængelig 24/7. Som en start kan du vælge Reddit, Stack Overflow og The DEV community. Alle disse har en række programmerere, der spænder fra begyndere til eksperter.

7. Brug dine projekter & Byg dem

Selvom det er sjovt at se tutorials eller videoer, er det bare ikke godt at gøre det. Således skal det næste trin være at bruge dine erhvervede færdigheder til at opbygge et projekt. Før du slutter dig til en gruppe, skal du prøve et solo-projekt først. Når du har lavet nogle vellykkede programmer, skal du slutte dig til en gruppe, der arbejder sammen med opgaver.

8. Arbejd med dine timinger

Selvom det er dejligt, at du selv kan opbygge projekter, hvis det tager dig ganske lang tid at gennemføre et projekt, skal du polere dine evner. For at gøre en karriere ud af dine computerprogrammeringsevner, skal du være meget produktiv. Du vil være en del af adskillige projekter, og det kan være vanskeligt at vedligeholde alle sammen, hvis du er langsom. Så det næste trin er at gøre dig hurtigere.

9. Lær andre sprog

Når du behersker det ene sprog, skal du begynde at arbejde på det andet. Kun at holde sig til en vil ikke være nok. At blive ekspert på mere end et sprog kan faktisk åbne store muligheder for dig. Selvom det er meget arbejde, kan det være meget gavnligt for din fremtid!

10. Har dit eget professionelle netværk

At opbygge projekter eller blive en del af et samfund hjælper med at udvide dit netværk. De fleste mennesker ønsker at lære programmering, fordi de ønsker en karriereændring.

Uanset om det drejer sig om en veletableret karriere eller freelancing, så opbygning af et netværk sikrer succes for dine færdigheder. Faktisk ansættes de fleste nye programmerere på denne måde. Du kan frivilligt ved arrangementer, deltage i møder eller endda starte en blog. Disse måder er ideelle til at sprede ordet om programmeringsmarkedet.

Er der visse programmeringssprog, jeg skal lære?

Hvis du lige er begyndt at kode, skal du undre dig over hvilket programmeringssprog der er bedst at lære. Eller du kan være en kodende veteran, der ønsker at prøve et nyt sprog.

Så hvordan kan du beslutte, hvilken du vil lære? Du lærer mange programmeringssprog gennem din karriere. Det er alligevel bedst at prioritere en ved at tænke over de projekter, du først vil gøre. Sådan kan du beslutte:

Centrale punkter

At vælge et sprog til at lære føles ofte som den endelige beslutning, som du længe sidder fast med. Det er dog slet ikke tilfældet. Mens du føler, at dette er normalt, skal du huske, at mange erfarne udviklere er dygtige til mange forskellige sprog.

Mens et program muligvis kræver Ruby, kan et andet behov C ++. Så uanset hvilket sprog, du begynder med, vil det ikke være det sidste. Da udviklere er livslange lærere, bliver du nødt til at gøre dig bekendt med mere end et programmeringssprog gennem hele din karriere.

Sprog er ofte ens

Naturligvis har hvert sprog forskellige regler og syntaks og er designet til at tackle visse problemer. Den gode ting er, at de alle deler nogle begreber og ligheder også. Så når du lærer et sprog, bliver det næste sprog meget enklere at lære, da du har det grundlæggende.

Berømte programmeringssprog

Du finder ret mange jobmuligheder, når du lærer nogle af disse. Din placering er en anden vigtig faktor i afgørelsen af, hvilken man skal vælge. For eksempel, hvis du er i en lille by, som bare et par teknologivirksomheder, vil C ++ være det mest nyttige for dig.

Nogle fjernudviklere og freelancere vælger også at specialisere sig i sprog, der er mindre udbredt. Så de klarer sig godt som ekspert på et sprog, som mange andre ikke kender. Som nybegynder er det imidlertid bedre at starte med et mainstream programmeringssprog.

Med hensyn til jobåbninger skal du overveje fremtidsudsigterne for dit valgte sprog. For eksempel er målsætning-C muligvis ikke den bedste idé, da flere iOS-udviklere vælger Swift, noget som Apple investerer i.

Selvfølgelig er det vanskeligt at afgøre, hvilken der er på vej op, og hvem der snart bliver forældet. Derfor er det bedst at holde sig i løkken, være opmærksom og undersøge. Gå gennem jobsøgningssider for at kende de sprog, som tech-giganter får til.

Hvilken teknologi interesserer dig?

Før du vælger et sprog at vælge, skal du også tænke på den teknologi, du er mest interesseret i. At vælge teknologien gør det først meget lettere at vælge et sprog. Så hvis du vil bygge MacOS- eller iOS-apps, skal du starte med at lære Swift. Tilsvarende, for at oprette Android-apps, skal du begynde at lære Java, som er det officielle Android-udviklingssprog.

Desuden er det bedst at lære C-baserede sprog til spiludvikling. Alt dette er et bevis på, at det er bedst at vælge et sprog, når du tænker på det, du er interesseret i. Plus, entusiasme for teknologi hjælper dig også med at arbejde gennem de vanskelige tider i læringskurven.

Vores anbefalede berømte programmeringssprog i 2019

Berømte programmeringssprog

JavaScript

Da det allerede er indbygget i webbrowsere, kræver dette mindst mulig opsætning for at komme i gang. Desuden er dens syntaks relativt let. Det er vigtigt at lære JavaScript, hvis du vil lave utroligt interaktive ting til webbrowsere.

Python

Python er berømt for sine store kapaciteter på trods af sin enkelhed. Der er ikke for meget strenghed omkring syntaks, og koden er også let at læse. Så for at komme i gang med Linux er dette sproget at lære.

Java

Dette er helt sikkert et af de mest berømte programmeringssprog. Det håndhæver også objektorienterede principper, der ofte bruges i moderne sprog som Python, C ++ og PHP. Det bruges også til forskellige formål og er virkelig et praktisk sprog.

C

Det mest populære og mest anvendte programmeringssprog er C. Det er et sprog på maskinniveau, der danner grundlaget for Linux. Med C kan du lære, hvordan et bestemt program interagerer med hardware. Du kan også lære de grundlæggende programmering på det laveste niveau. Dog er kodning i C ganske streng og har også en ganske stejl indlæringskurve. Så selvom du lærer at kode effektivt, vil det tage tid at lære nok af C til at programmere noget nyttigt.

Nyttige tip til din programmeringsrejse

Nu hvor du ved, hvordan man bliver programmerer, er følgende tip, der kan hjælpe dig undervejs:

Kode, når du kan

Selvom at lære mere end et sprog har sine fordele, har det også ulemper. Hvis du stopper med at kode, når du har lært et sprog, vil dit hårde arbejde ikke være til nogen nytte. Så du skal øve dine evner, når du får chancen.

Prøv at udfordre dig selv

Du kan ikke blive ekspert, hvis du ikke giver dig selv en udfordring fra tid til anden. At skubbe dig selv er en ideel måde at mestre din nyligt erhvervede færdighed på kort tid.

Bidrag med noget til lokalsamfundene

Der er mange open source-samfund derude. At bidrage med noget der kan være en betydelig milepæl. Dette hjælper med at forbedre dine programmeringsevner og gør dig også del af et større samfund.

Gå sammen med programmerere

Samarbejde med dygtige programmører er også et andet stort trick ved at blive ekspert. Da de har mere viden, kan de guide dig godt.

Realiser din specialitet

Hver programmerer er ikke dygtig til alle sprog, du kender. Faktisk er de fleste mennesker de bedste på kun et par sprog. Så at kende din specialitet vil være til stor fordel for dig, når det kommer til gruppeprojekter.

Hold dig opdateret

At være opdateret med den seneste udvikling er vigtig. Foretag omfattende undersøgelser, eller læs bøger for at lære nye kodningstricks. Da teknologien ændrer sig hurtigt, vil det være meget fordelagtigt at holde sig ajour.

FAQ-sektion

Hvor meget tid der kræves for at blive programmerer?

Generelt tager det to år for studerende med en bachelorgrad at gennemføre deres kandidatgrad i computerprogrammering. Masterprogrammet introducerer mere komplekse emner sammenlignet med dem, der er dækket i bachelor- eller associerede programmer.

Hvilke uddannelsesmæssige kvalifikationer er nødvendige for at blive programmerer?

De fleste arbejdsgivere kræver, at programmerere skal have en bachelorgrad. Graden kan være til områder som informationssystemer, matematik og datalogi. Der er dog nogle job, der kræver en kandidatgrad.

Er det nødvendigt at have en grad til et programmeringsopgave?

Mens mange computerprogrammører har en bachelorgrad, ansætter nogle arbejdsgivere medarbejdere med en tilknyttet grad. Plus, hvis du vil blive netværksarkitekt, har du brug for en computervidenskabelig grad.

Hvad er lønnen for en programmets indgangsniveau?

Den gennemsnitlige årlige løn for programmerere på startniveau går så højt som $ 80.500 og så lavt som $ 20.000. I øjeblikket varierer et flertal af lønningerne for entry-level programmerere i USA fra $ 35.000 til $ 62.500.

Afsluttende tanker

Når du først er en dygtig programmør, vil techverdenen helt sikkert sætte pris på dig. Sandheden er; efterspørgslen efter en dygtig programmerer aftager i det mindste ikke i den nærmeste fremtid.

Så det er muligt for dig at finpudse dine evner og opbygge en god karriere. I sidste ende, hvis du ønsker at lykkes, skal du sørge for at følge vores guide nøje!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me