Det er en almindelig fejl, der fungerer som en advarsel og skal tages hånd om, inden tingene går ude af hånden.

Sådan rettes server DNS-adresse kunne ikke findes Fejl

Hvis du bruger Google Chrome for at surfe på nettet, skal du have stået over for den hadede “server DNS-adresse kunne ikke findes” fejl allerede. Denne fejl kan gøre brugerne meget bekymrede. Men lad det ikke belaste dig. Det er en almindelig forekomst og vedrører DNS-serveren.

Browseren skal være i stand til at komme i kontakt med serveren, for at et websted kan indlæses. Hvis der ikke er nogen forbindelse, modtager du en fejl. I denne artikel taler vi om, hvorfor denne fejl kan opstå, og hvordan vi løser den.

Contents

Hvad er server-DNS-adresse kunne ikke findes?

Denne fejl kan også vises som “DNS-server er ikke tilgængelig”, er en almindelig fejl, der fungerer som en advarsel og skal tages hånd om, inden tingene går ude af hånden.

Det angiver, at browseren ikke kan oprette forbindelse til DNS-serveren, og kan derfor ikke finde den adresse, du leder efter. Problemet opstår på Microsoft Chrome, som er blandt de mest berømte browsere i dag, på Windows-computere.

Server-DNS-adresse-Kunne-Not-Be-Found

5 lette trin til at løse problemet

“DNS-server IP-adresse kunne ikke findes” kan lyde som et meget komplekst problem, men det er ret let at løse, hvis du har adgang til de rigtige oplysninger.

Problemet er i dit system og ikke på serveren, hvorfor alt er i dine egne hænder. Lad os se på fem ting, du kan gøre for at løse problemet.

1. Kontroller & Opdater dine drivere

Forældede, korrupte eller forkerte drivere kan få dig til at se denne fejl. Derfor skal dit første skridt være at køre en automatisk kontrol af drivere og sikre, at de fungerer korrekt. Hvis dit system ikke tilbyder dette, kan du muligvis udføre en manuel opdatering.

Automatiske opdateringer

Du kan bruge Driver let at udføre jobbet. Det er et pålideligt program, der kan identificere forældede eller manglende drivere og også opdatere dem i overensstemmelse hermed.

Vi foreslår, at du vælger indstillingen “Opdater alle”, så alle de gamle eller forkerte drivere kan opdateres automatisk.

Manuel opdateringer

Hvis automatiske opdateringer ikke er en mulighed, kan du prøve at opdatere driverne manuelt. Gå til producentens websted og søg efter de nyeste versioner af relevante drivere, og sørg for, at du har de nyeste versioner installeret. Hvis ikke, skal du downloade og installere de nyeste drivere fra webstedet.

Hvis du har problemer, kan du enten søge professionel hjælp eller komme i kontakt med producenten for at hjælpe dig med at identificere de nyeste drivere.

I de fleste tilfælde vil opdatering af driveren løse problemet. Hvis det ikke fungerer, skal du gå til valgmulighed nr. 3.

2. Ryd Chrome’s Host Cache

Det er typisk for Chrome-host-cache at ødelægge eller bliver fuld. Du kan møde fejl i et sådant scenario, og det kan derfor være den rigtige løsning at rydde cachen.

klar-vært-cache

Problemet er let at løse. Åbn Google Chrome, og kopier og indsæt dette i adresselinjen: chrome: // net-internals / # dns.

Du kan også indtaste adressen som den er. Sørg for, at der ikke er nogen skrivefejl. Klik på Enter, så får du straks en konfigurationsside. Find knappen “Ryd Host Cache”, der er lige under tabellen og ved siden af ​​overskriften Host Resolver Cache, som er fremhævet med fed skrift. Hvis du klikker på knappen, ryddes cachen.

Luk nu Chrome og åbn det igen for at se, om tingene er tilbage til det normale. Hvis ja, kan du fortsætte med at gennemse, ellers skal du flytte til mulighed # 3.

3. Gå til din ‘ETC’-mappe, og slet filer

Denne enkle løsning kræver kun et par sekunder.

Åbn ETC-mappen ved at gå til dit C-drev, Windows, System32 og drivere. Du kan også kopiere-indsætte eller indtaste denne adresse i adresselinjen for direkte adgang til mappen: C: \ Windows \ System32 \ drivere \ osv..

Slet alle de filer, du ser i mappen, og ryd også papirkurven.

Luk nu Chrome og åbn det igen for at se, om tingene er tilbage til det normale. Hvis ja, kan du fortsætte med at gennemse, ellers skal du flytte til mulighed 4.

4. Skift dine DNS-serverindstillinger

Det er muligt for problemet at være der på grund af dine DNS-servere og deres konfiguration.

Se på dine DNS-servere, og sørg for, at de er korrekt konfigureret. Tryk på R- og Windows-tasterne på dit tastatur samtidig. Systemet vil bede om en Run-kommando. Skriv Kontrolpanel i boksen, og klik på Ok. Systemet åbner din CP. Hvis dette lyder kompliceret, kan du muligvis også åbne Kontrolpanel direkte fra Windows-menuen, hvis du har Windows 10.

Find nu i Kontrolpanel Netværks-og delingscenter og klik på Skift adapterindstillinger knap findes på venstre side af din skærm. I dette vindue skal du højreklikke på Lokalt eller trådløst netværksforbindelse ikon og vælg Ejendomme.

Skærmen viser en liste over elementer, der bruges af forbindelsen. Klik på knappen ‘Internet Protocol Version 4’ og se dens egenskaber ved at klikke på skærmen Ejendomme knap.

Du vil nu se fanen Generelt. Vælg Få automatisk DNS-serveradresse mulighed, hvis ikke allerede valgt. Ellers skal du vælge Brug følgende DNS-serveradresse og klik på OK.

Sørg for, at dine DNS-indstillinger vises sådan:

Foretrukket adresse: 8.8.8.8.
Alternativ adresse: 8.8.4.4.

Åbn nu Chrome for at se, om tingene er tilbage til det normale. Hvis ja, kan du fortsætte med at gennemse, ellers skal du flytte til mulighed # 5.

5. Forny og ryd din DNS

Windows OP gemmer automatisk IP-adresserne på websteder, du besøger. Denne cache hjælper websteder med at indlæse hurtigere, når de besøges igen.

Mens formålet med cachen er at fremskynde processen, kan det blive ødelagt og forårsage problemer. Løsningen ligger i at rydde og forny cachen.

Åbn igen Run prompten og skriv cmd i boksen. Tryk derefter på ‘Control, Shift and Enter’ samtidig for at åbne kommandoprompten.

Du kan også indtaste eller kopiere-indsætte ipconfig / flushdns og trykke på Enter. Din cache bliver skyllet ud, hvis den er korrupt eller forældet. Skriv eller kopi-lim derefter ipconfig / forny og tryk igen Enter. Skriv eller kopiér-ipconfig / registerdns nu, og tryk på Enter.

Du er færdig. Genstart computeren.

Åbn nu Chrome for at se, om tingene er tilbage til det normale. Hvis ja, kan du fortsætte med at gennemse, ellers skal du muligvis konsultere en professionel.

FAQ-sektion

Hvad er en server-DNS-adresse?

En DNS-server, forkortet til en Domain Name Service-server, er en computer, der samler en database med IP-adresser og værtsnavne, der er knyttet til IP’erne. Disse oplysninger bruges til at oversætte eller løse forespørgsler.

DNS-servere bruger specielle protokoller og software til at kommunikere med hinanden.

Hvad betyder det, når du har en DNS-adresse, der ikke blev fundet ”Fejl?

Fejlen forhindrer dig i at gennemse webstedet og angiver et problem med systemet. Det opstår, når computeren ikke kan søge efter den IP-adresse, der er tilknyttet et domæne.

Hvordan finder jeg min server IP-adresse?

Processen er ret ligetil:

  1. Åbn vinduet Kør ved at trykke på Windows-R. Skriv cmd i tekstfeltet, og tryk på Gå ind. Dette åbner kommandoprompten.
  2. Skriv ipconfig i tekstboksen og tryk på Gå ind. Dette åbner et nyt vindue med nogle værdifulde oplysninger, inklusive din computers IP-adresse vises ved siden af IPv4-adresse linje.

Hvordan finder jeg mine DNS-serveroplysninger?

Skriv eller kopiér-lim ipconfig / all i kommandoprompten (uden citater), og tryk på Gå ind. Dette kører kommandoen og viser netværksrelateret information på din skærm. Du finder computerens primære DNS-adresse under feltet ‘DNS-servere’.

Hvordan kan jeg nulstille min DNS-server?

  1. Åbn vinduet Kør ved at trykke på Windows-R.
  2. Skriv eller kopiér-lim ipconfig / flushdns, og tryk på Gå ind.

Det sidste ord

Vi håber, at løsningen ovenfor hjælper dig med at slippe af med fejlen ‘DNS-server ikke fundet’. Prøv hver løsning en efter en, og sørg for at indtaste alle kommandoerne omhyggeligt og uden anførselstegn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me