Dreamhost har tilbudt webhostingstjenester siden 1997. Virksomheden har kontorer i Los Angeles og Berea i Californien, Oregon og Portland. Dreamhost er en af ​​de bedste webhostingfirmaer, der leverer 1,5 millioner websteder til 450.000+ medlemmer over hele verden.

I årenes løb er Dreamhost blevet et brand for sine avancerede hostingfunktioner. For at udvide sin portefølje og forbedring af pålideligheden har Dreamhost introduceret cloud-hosting og computertjenester. Hvis du er villig til at starte et lille websted med WordPress, kan du shortlist Dreamhost for at erhverve dets hurtige og forhåndshostingsfunktioner.

Dreamhost Review 2020

Dreamhost har et unikt forhold til WordPress. Det tilbyder forskellige plug-in med den øjeblikkelige installation med et enkelt klik. Dreamhost er nu en open source-teknologi og gør et stærkt engagement i at hjælpe en kunde. Dreamhost tilbyder alle mulige hosting såsom delt hosting, VPS hosting, WordPress hosting, dedikeret og cloud hosting.

I det følgende afsnit har vi hos WPressBlog nævnt forskellige Dreamhosts hostingplaner og -pakker. Bare kig et kort kig, og listen den bedste hostingplan til din virksomhed.

Dreamhost-funktioner

 • Gratis domænenavn
 • WP Website Builder
 • Ubegrænset båndbredde & Opbevaring
 • Avanceret, brugervenligt brugerdefineret kontrolpanel
 • GRATIS beskyttelse af personlige oplysninger
 • Automatiske sikkerhedskopier
 • Hurtig SSD-opbevaring
 • Gratis SSL-certifikat
 • 100% oppetidsgaranti
 • 97-dages pengene-tilbage-garanti

Dreamhost-hostingplaner

dreamhost hosting planer

Delt hosting:

Der er to delte hostingplaner, delt starter og delt ubegrænset. Deres priser er $ 2,59 / mo og $ 5,95 / mo, hvis du køber deres service i tre år.

I delt hosting får du et gratis domæne, ubegrænset trafik, WP-webstedsbygger, SSD-opbevaring og gratis SSL-sikkerhedscertifikater.

Dreamhost tilbyder også mere avancerede funktioner såsom PHP7.1 support, IPV6 support, Fuld CGI adgang, let kontrolpanel og ubegrænset MySQL databaser og mere.

Prøv DreamHost i 97-dages risikofri

VPS Hosting

Hvis du har en højere forventning til hjemmesidens ydeevne og dit websted kræver tunge ressourcer, er du velkommen til at købe VPS-hosting. VPS-hosting er normalt dyrere end delt hosting, da det tilbyder serverressourcer dedikeret til dig.

Dreamhost tilbyder forskellige eksklusive VPS-hostingplaner såsom Basic VPS, Business VPS, Professional VPS og Enterprise VPS.

Grundlæggende VPS-plan: Det er den bedste plan for nye og små websteder. Denne plan koster dig $ 10,00 pr. Måned, hvis du fik den i 3 år. Grundlæggende VPS-plan inkluderer 1 GB RAM, 30 GB lagerplads, ubegrænsede domæner og ubegrænset hostede domæner, Linux Ubuntu OS med fuldt styrede tjenester.

Business VPS-plan: Det har mere avancerede funktioner end Basic VPS. Denne plan er bedst egnet til små virksomheder. Du kan købe Business VPS-plan for $ 20,00 pr. Måned, hvis det fik 3 år. Det inkluderer 2 GB RAM, 60 GB lagerplads og ubegrænset båndbredde.

Professionel VPS-plan: Hvis du leder efter VPS-hosting til ressourceintensive websteder, skal du gå til Professional VPS-planen. Denne plan koster dig $ 40 pr. Måned. Det inkluderer 4 GB RAM og 120 GB lagerplads og også ubegrænset båndbredde.

Virksomhedsplan: Denne plan er velegnet til websteder med høj handel og høje ressourcer. Denne plan koster dig $ 80 per måned. Det er udstyret med 8 GB RAM og 240 GB lagerplads med ubegrænset båndbredde.

Dedikeret hosting:

Dedikeret hosting er perfekt til højtrafikwebsteder, store e-handelswebsteder, agenturer med højprofilerede klienter, forhandlerhosting… .. osv. Dedikerede servere giver dit websted fremragende hastighed og pålidelighed.

Dreamhost tilbyder en dedikeret server til kun $ 149 per måned. Den komplette dedikerede hosting-pakke inkluderer 100% oppetidsgaranti, DDoS-beskyttelse, RAID1-opbevaring, 24X7support og serverovervågning og Full Root and Shell Access (SSH). Dreamhost tilbyder maksimal RAM-kapacitet, dvs. 64 GB, som er højere end for Godaddy, HostGator og Bluehost.

Hvis du er en webdesigner og udvikler, kan du købe en dedikeret server til at være vært for din klients websted på din egen server.

Cloud Hosting:

Dreamhost tilbyder SSH på mindre end 30 sekunder. Du kan ændre enhver del af din server når som helst med dens Open Stack-kompatible API-anmodninger gennem kommandolinjeværktøjer. Dreamhost kan hjælpe dig meget, hvis din virksomhed har brug for den private sky for at opnå tilstrækkelig vækst.

Dreamhost tilbyder 3 hosting-planer for sky-servere, således at 512 MB RAM-server, 2 GB RAM-server og 8 GB RAM-server.

Alle planer inkluderer 1v CPU, 80 GB SSD-disk, gratis båndbredde, 100 GB blokopbevaring, og omkostningerne er $ 4,50 pr. Måned. Mens 2 GB og 8 GB servere har de samme funktioner snarere end dets omkostninger maks. $ 12 pr. Måned og $ 48 per måned.

Du bør tjekke den mest passende dedikerede serverplan fra Dreamhost.

WordPress Hosting:

Dreamhost er den bedste WordPress-hostingudbyder. Det er officielt anbefalet af WordPress.org. Du kan også købe WordPress-hosting fra Dreamhost til startomkostninger $ 2,59 pr. Måned.

Dreamhost tilbyder 4 typer WordPress-hostingplaner såsom Starter, Basic, Plus og Advanced. Hvis du er villig til at købe WordPress-hosting til dit startwebsted, er starter WordPress-hostingplan den mest passende for dig. En grundlæggende WordPress-hostingplan er den mest velegnede til din blog. For et moderat trafikeret websted kan du købe Plus WordPress-hostingplan, og for et websted med meget trafikeret websted kan du købe Advanced WordPress-hostingplan.

De fælles funktioner i alle WordPress-hostingplaner er e-mail-hosting, support 24 timer i døgnet og let at bruge brugerdefineret kontrolpanel.

Kunde support:

Dreamhost tilbyder 24X7 kundesupport. Deres ekspertholdsmedlemmer yder venlig hjælp øjeblikkeligt til at løse enhver slags problemer. Du kan oprette forbindelse til Dreamhost kundesupport via e-mail eller chat.

Fordele ved Dreamhost Hosting

 • Dreamhost tilbyder ubegrænset datalagring og ubegrænset båndbredde i henhold til dens ‘Ubegrænset politik‘ vilkår.
 • Det tillader hosting ubegrænset websteder med ubegrænset MySQL-databaser.
 • Det tilbyder et gratis domæne med whois privatliv.
 • Dreamhost tilbyder hver plan med 100% oppetid og 97-dages pengene-tilbage-garanti.

garanteret drømhost oppetid

 • Timing af sideindlæsning er 18% hurtigere end andre webhosts.

Ulemper ved Dreamhost Hosting

 • Ekstra gebyrer kræves for at have optimeret WordPress-hosting.
 • Tekstbaseret kontrolpanel.
 • Langvarig varighed kræves for live chat support.
 • Dyrt hosting gebyrer. (Billig pris for delt hosting)

Ofte stillede spørgsmål om Dreamhost

Er DreamHost en god websted vært?

Dreamhost er en WordPress.org-anbefalet hostingudbyder og tilbyder også en 100% oppetidsgaranti. Det er et godt hostingfirma.

Ejes DreamHost af EIG?

Nej, DreamHost ejes ikke af EIG. Det er et privatejet selskab.

Hvilken slags hosting-tjenester tilbyder Dreamhost?

Dreamhost tilbyder delt hosting, WordPress-hosting, VPS-hosting, dedikeret hosting, cloud-hosting, domænenavne, webdesign, e-mail-hosting og G Suite.

Hvad er DreamPress?

DreamPress er Dreamhosts administrerede WordPress-hostingtjeneste.

Hvad er startprisen for Dreamhost-hosting?

Startprisen for Dreamhost-hosting er $ 2,59 / mo.

Tilbyder Dreamhost nogen rabat på deres hostingplaner?

Dreamhost tilbyder op til 50% rabat til sine nye kunder.

Tilbyder Dreamhost et gratis domænenavn?

Ja, Dreamhost tilbyder et gratis domænenavn.

Tilbyder Dreamhost et gratis SSL-certifikat?

Ja, Dreamhost tilbyder gratis SSL-certifikater.

Tilbyder Dreamhost pengene tilbage-garanti?

Ja, Dreamhost tilbyder 97 dage pengene tilbage-garanti på delte hosting-planer. Domæneregistreringsafgiften gælder ikke for refusion.

Hvor er DreamHost-servere placeret?

DreamHost-skytjenester er placeret i USA, men tilgængelige overalt overalt i verden. DreamCompute er placeret i Ashburn, Virginia-datacenter, og DreamObjects er placeret i Irvine, Californiens datacenter.

Bruger DreamHost cPanel?

Dreamhost bruger ikke standard cPanel. Det har et specialbygget panel, hvorfra du kan styre alt.

Hvilket er det bedste Dreamhost-alternativ?

A2 Hosting er det bedste alternativ til Dreamhost.

Prøv DreamHost med 97 dages pengene-tilbage-garanti

Hvis du ikke ved noget om Dreamhost-hosting, kan du nemt oprette et websted på det ved hjælp af følgende videovejledning.

Hvis du har spørgsmål, er her DreamHosts vidensbase for at få øjeblikkelige løsninger på dine spørgsmål.

dreamhost vidensbase

Disse data giver alle oplysninger som fakturering, værdipapirer, fejlfinding og alt om dets hosting.

Afsluttende ord på Dreamhost Hosting Review

Vi håber, at du her har fundet noget værdifuldt for dig. Derudover kan du bruge vores Dreamhost-kuponkode til at få en rabat på alle hosting-planer. Nu er du fri til at vælge den bedste webhostingudbyder til din virksomhed. Vi anbefaler dig at fortsætte med at læse vores forskellige blogindlæg til andre webhostingfirmaer.

Læs også følgende nyttige artikler,

 • Dreamhost-kuponkoder
 • Dreamhost Black Friday-tilbud
 • Dreamhost vs HostGator

Andre hostinganmeldelser,

 • WP Engine Hosting Review
 • SiteGround-anmeldelser
 • Bluehost anmeldelser
 • A2 Hosting anmeldelser
 • HostGator anmeldelser
Dreamhost Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Prisfastsættelse

 • Funktioner

 • Sikkerhed

 • Kunde support

5

Resumé

Dreamhost tilfredse for mange kunder ved at levere de bedste administrerede tjenester, 100% oppetid og 97-dages pengene-tilbage-garanti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me