Hver dag kommer tusinder af nye websteder live over hele kloden. For at være foran konkurrencen er det meget vigtigt at vælge den rigtige udbyder af webhostingtjenester.

GreenGeeks blev lanceret i 2008 af Trey Gardner, der er inden for webhosting siden 1999. Et andet nøglemedlem i teamet er Kaumil Patel, der har været en aktiv tjenesteudbyder siden 2001. Virksomheden har afsluttet 10+ år på området og har mere end 300 000 websteder, der er vært på deres servere over hele kloden.

GreenGeeks Review 2020

GreenGeeks tilbyder webhosting, WordPress-hosting, VPS-hosting, dedikeret hosting og webstedsbygger. Det leverer miljøvenlige og billige webhostingtjenester. Her i GreenGeeks hosting-gennemgangsartikel leverede vi hos wpressblog GreenGeeks-planer, -priser, deres kundeservice, hastighed og ydelse, rabat-tilbud og deres bedste alternativer.

GreenGeeks værtplaner og priser

GreenGeeks har holdt er så enkel som muligt med pakkerne. Der er to hovedkategorier, under hvilke de leverer webhostingtjenester til slutbrugerne sammen med et separat afsnit for forhandlere.

Webhosteplaner

GreenGeeks web-hosting planer og priser

Ecosite Starter:

Dette er den mindste pakke tilgængelig med GreenGeeks, der kun koster $ 2,95 pr. Måned. Det er perfekt til små virksomheder og blogs, der lige er kommet i gang med deres online tilstedeværelse.

Under denne pakke får du uovervåget plads og båndbredde. Der er ingen grænse for antallet af e-mails og domæner, der også er vært. Under denne pakke får du et domæne gratis, og du kan sende op til 100 e-mails i timen.

Ecosite Pro:

Det er ideelt til mellemstore virksomheder og websteder, der leder efter flere ressourcer og bedre ydelse med hensyn til hastighed og responstid.

Pakken giver ubegrænset plads og båndbredde og har et gratis domæne inkluderet i pakken. Under denne pakke kan du sende op til 300 e-mails i timen. Med hensyn til ydeevne er den næsten dobbelt i forhold til Starter-pakken.

Ecosite Premium:

Denne pakke er ideel til websteder med høj trafik og e-handel, med ubegrænset plads og båndbredde. Denne pakke giver dig mulighed for at sende op til 500 e-mails i timen, hvilket er meget vigtigt for travle forretningswebsteder.

Med næsten 4 gange hastigheden og ydeevnen sikrer denne pakke, at dine besøgende får alle de oplysninger, de har brug for inden for få sekunder.

Hent GreenGeeks webhosting

WordPress Hosting Planer

GreenGeeks WordPress Hosting Planer og priser

Alle pakkerne under WordPress Hosting er de samme som en normal hostingpakke med yderligere WordPress-relaterede funktioner. Med WordPress-hosting får du 1-kliks installationsprogram, automatiske opdateringer, automatiske sikkerhedskopieringer baseret på dit valg af frekvens, avanceret sikkerhed optimeret til WordPress-baserede websteder og 24/7 support, hvor du kan løse alle de spørgsmål, der er relateret til WordPress inklusive opsætning, migrering og snart.

Ecosite Starter til WordPress:

Under denne pakke får du ubegrænset båndbredde og plads til $ 2,95 pr. Måned. Ekstra WordPress support og funktioner er inkluderet i denne pakke.

Ecosite Pro til WordPress:

Denne optimerede til WordPress-pakke giver dig ubegrænset plads og båndbredde. Du kan køre et websted med anstændig trafik under denne pakke.

Ecosite Premium til WordPress:

Denne pakke er designet til websteder med høj trafik baseret på WordPress. Ideelt set skal WooCommerce-websteder være vært under denne pakke for glitch-fri ydelse. Denne pakke inkluderer ubegrænset plads, ubegrænset båndbredde, SSL-certifikat og 24/7 support.

Hent GreenGeeks WordPress Hosting

Forhandler vært planer

GreenGeeks forhandler hosting planer og priser

Hvis du kontrollerer mere end et websted eller vil videresælge webområdet til dine klienter, er dette de pakker, der er specielt designet til dine behov. GreenGeeks leverer fem forskellige pakker under Reseller hosting, som du kan vælge imellem efter dit krav. Forhandlerpakken giver dig også adgang til domænepanel, hvorfra du får engrosprisen for forskellige TLD’er.

Forhandler 10:

Prisen koster $ 19,95 denne pakke giver ubegrænset plads og båndbredde. Du kan være vært for op til 10 websteder under denne pakke, som har separate cPanels. WHMCS-licens er inkluderet under denne pakke.

Forhandler 20:

Med ubegrænset plads og båndbredde kan du være vært for op til 20 websteder under denne pakke. WHMCS-licens er inkluderet i denne pakke.

Forhandler 30:

Under denne pakke kan du være vært for op til 30 websteder på den ubegrænsede plads og båndbredde, du får. Alle cPanel- og WHM-funktioner er inkluderet under denne pakke.

Forhandler 40:

Denne pakke er beregnet til små hostingfirmaer og til dem, der ejer flere websteder. Du kan være vært for op til 40 websteder i denne pakke. Der er ingen grænser for brug af plads og båndbredde.

Forhandler 50:

Dette er den største tilgængelige pakke til forhandlere, hvorunder du kan være vært for 50 websteder. Båndbredden og rummet måles ikke. WHMCS-licens er inkluderet i pakken.

Hent GreenGeeks-forhandlerhosting

VPS-hostingplaner

GreenGeeks VPS Hosting Planer og priser

GreenGeeks leverer fem forskellige VPS-hostingpakker. Nedenfor finder du alle VPS-webhotellister fra GreenGeeks.

1 GB RAM:

Under denne pakke får du 2 GB SSD-lagerplads, 1000 GB premium båndbredde og 4-core-behandling til kun $ 39,95. Det er ideelt til de websteder, der har et lavt lagringsbehov, men fodfaldet er stort.

2 GB RAM:

Under denne pakke får du 50 GB lagerplads, 1500 GB båndbredde og 4-core-behandling. Det er ideelt for dem, der kører flere websteder eller har et mailingsystem til at administrere.

3 GB RAM:

Det er ideelt til websteder med høj trafik og giver 75 GB lagerplads, 2000 GB båndbredde og 4-cores behandling.

4 GB RAM:

Bedst egnet til store virksomheder denne pakke giver 100 GB lagerplads og 2500 GB båndbredde.

5 GB RAM:

Hvis du har et stort websted for e-handel, vil denne pakke være ideel til dig. Under denne pakke får du 125 GB lagerplads og 3000 GB båndbredde.

Hent GreenGeeks VPS Hosting

Dedikerede servere

GreenGeeks dedikerede hostingplaner og priser

GreenGeeks har fire dedikerede serverindstillinger at vælge imellem.

Indgangsserver:

Under denne pakke får du Intel Atom 330 Dual Core, 2 GB RAM, 500 GB lagerplads og 5 IP-adresser. Det koster dig $ 169 pr. Måned.

Standard server:

Denne pakke giver 4 GB RAM, Xeon E3 eller tilsvarende processor, 5 IP-adresser, 2 × 500 GB lagerplads og 10k GB båndbredde.

Elite Server:

Denne pakke giver 3,2 GHz processor, 8 GB RAM, 2 x 500 GB lagerplads og 10 k GB dataoverførsel sammen med 5 IP-adresser.

Pro Server:

Med Xeon E5 eller tilsvarende processor giver denne pakke 16 GB RAM, 2 x 500 GB lagerplads og 10 k GB dataoverførsel.

Få GreenGeeks dedikeret hosting

Hastighed og ydeevne

Virksomheden hævder, at de regelmæssigt opdaterer serverenes hardware for at følge med kravene fra klienterne. Webstedsbelastningstid forbliver mellem 612 ms – 680 ms for de fleste websteder.

Datacentre

GreenGeeks datacentre

GreenGeeks har fem datacentre beliggende i Phoenix, Chicago, Toronto, Montreal og Amsterdam. Ud af disse fem datacentre understøtter kun Chicago Datacenter alle tjenester og hviler fire understøtter kun Shared / Reseller hosting-konti.

Sikkerhed

Virksomheden hævder, at det har sikret serverne til at forhindre enhver form for sikkerhedstrussel og har et team af ekspertingeniører, der regelmæssigt opdaterer serverkonfigurationer for at holde dem i gang.

De giver også sikkerhedsscanning i realtid, beskyttelse mod spam-snikmorder, automatisk registrering af brute force og SSL-sikker server sammen med dem muligheden for at kodeordbeskytte dine mapper som yderligere sikkerhedsfunktioner.

Kunde support

GreenGeeks har et team af eksperter, der yder dedikeret support til kunderne. De er aktive på sociale medienetværk som Facebook og Twitter og svarer næsten øjeblikkeligt på spørgsmålene.

Du kan kontakte dem via forskellige kanaler, hvis du har brug for hjælp, der inkluderer chat, sociale medier og e-mail.

Tilbagebetalings politik

GreenGeeks giver 30 dages returret. Hvis du annullerer hosting-service inden for 30 dage efter køb, får du en fuld refusion.

Fordele og ulemper ved GreenGeeks

Fordele ved GreenGeeks:

 • Det er en grøn virksomhed og hævder at have brugt teknologi, der reducerer kulstofaftrykket.
 • Det har flere pakkeindstillinger at vælge imellem baseret på krav og budget.
 • Et dedikeret supportteam for WordPress-hosting er altid online for at give WordPress-specifik support.
 • Belastningstiden er bedre end mange konkurrenter.

Ulemper ved GreenGeeks:

 • Der har været nogle klager over oppetiden.

GreenGeeks rabatter

Virksomheden leverer specielle rabatter og tilbud fra tid til anden til nye kunder. De leverer kuponkoder, som du kan indløse pr. Din registreringsfaktura. GreenGeeks kommer med særlige rabatter ved lejligheder som Black Friday, nytårsaften og mange andre.

Få GreenGeeks-hosting med 70% rabat

GreenGeeks alternativer

GreenGeeks er en miljøvenlig og overkommelig hosting-udbyder. Som et alternativ til GreenGeeks kan du vælge Scala Hosting eller HostGator hosting-tjenester.

Konklusion

Den samlede oplevelse med GreenGeeks er god. De hævder at være en grøn virksomhed og fremme vedvarende energikilder. Pakkerne er overkommelige, og WordPress-hosting er førsteklasses. Serverens oppetid har været stabil mellem 99,97% og 99,99%. Generelt er det et godt valg til websteder og blogs i alle størrelser.

Læs også:

 • Scala Hosting Review 2020
 • HostGator anmeldelser
GreenGeeks Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Sikkerhed

 • Kunde support

 • Pengene tilbage garanti

5

Resumé

GreenGeeks er en miljøvenlig web-hosting-udbyder, der tilbyder hosting-tjenester til meget overkommelige priser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me