Med en bred vifte af konfigurationer og indstillinger tilbyder Hostwinds top webhostingstjenester, der appellerer til både små og mellemstore virksomheder. Alle tjenester og funktioner er nævnt i denne Hostwinds-gennemgangsartikel.

Hostwinds Review 2020

Hostwinds anmeldelse

Hvis du leder efter god service, hurtig kundesupport og Bitcoin som betalingsmetode, vil Hostwinds helt sikkert være en af ​​de bedste muligheder for dig. Det skal bemærkes, at virksomheden ud over at give Bitcoin som betalingsmulighed ikke leverer nogen anden særlig anatomi-funktion.

Prøv Hostwinds med 60 dage pengene tilbage garanti

Hostwinds Hosting-planer

Virksomheden tilbyder både Windows og Linux-baserede hosting-tjenester. Nogle af de mest populære hostingplaner er:

Delt hostingplaner:

Hostwinds Shared Hosting-anmeldelse

Fra bare $ 3,29 pr. måned er dette en af ​​de billigste planer, som Hostwinds har at tilbyde. Der er ingen låg på brug af plads og båndbredde under denne plan. Der er tre underplaner, der tillader 1, 4 og et ubegrænset antal domæner.

Forretningshosting:

Hvis du leder efter hurtighed og pålidelighed til en overkommelig pris, er dette det rigtige valg for dig. Denne plan er dybest set for små virksomheder, der leder efter en pålidelig webhosting, der tilbyder god båndbredde og stabilt e-mail-system.

Cloud hosting-planer:

Hostwinds Cloud Hosting-anmeldelse

Du kan benytte fakturering pr. Time eller månedlig baseret på dine krav. Det er en af ​​de mest stabile sky-tjenester, du kan finde over internettet. For hver skyserver lover virksomheden mindst 1 GB port.

VPS-hostingplaner:

Hostwinds VPS Hosting Review

Hostwinds er et af de bedste VPS-hostingfirmaer. Virtuelle private servere er bedst for dem, der har websteder med høj trafik, men ikke ønsker at skifte til en dedikeret server. VPS’en er tilgængelig i både Windows og Linux med administrerede og ustyrede planer. Prisen starter lige $ 4,49 pr. måned for ikke-administreret og $ 5,17 til styrede planer.

Dedikerede hostingplaner:

Hostwinds dedikeret hostinganmeldelse

Fra $ 106 pr. Måned tilbyder virksomheden administrerede og ustyrede servere til klienterne. Der er 100 forskellige serverkonfigurationer tilgængelige, som du yderligere kan tilpasse efter dit krav på købstidspunktet.

WordPress Hosting Planer:

Virksomheden tilbyder specielle pakker til dem, der vil være vært for WordPress-baserede websteder på deres servere. Planen starter på kun $ 4,99 pr. Måned og har specielle tilføjelser, der hjælper med at forbedre WordPress-hostingoplevelse.

Forhandler-hosting:

Disse pakker er ideelle til de kunder, der ejer webudviklingsfirmaer eller ønsker at levere hostingløsninger i mindre skala. Planerne starter på kun $ 25 pr. Måned. Du kan også vælge VPS-hosting til videresalgsformål.

Hastighed og ydeevne

Hostwinds lover den øverste konfiguration og den bedste hardware på serverne, der sikrer høj hastighed og bedre ydelse. Virksomheden garanterer 99.999% oppetid, som ikke er let at matche.

Tilbagebetalingsgaranti / refusionspolitik

Hostwinds pengene tilbage garanti

Virksomheden tilbyder en 60-dages pengene-tilbage-garanti uden spørgsmål. Du kan bruge enhver pakke i 60 dage, og hvis du ikke kan lide tjenesterne, kan du bede om refusion.

Kunde support

Det er her, Hostwinds slår en masse konkurrenter. Virksomheden er kendt for et hurtigt svar fra kundeansvarlige på alle medier, inklusive chat og e-mail. De er hurtig med at svare på deres sociale mediehåndtag.

Datacentre

Hostwinds har datacentre på to steder, der er Seattle, Washington og Dallas, Texas.

Datacentret i Texas var den første etablering af virksomheden. Datacentrene har fuldstændig sikkerhedskopiering af strøm, og der er intet punkt på fiasko, der eliminerede muligheden for driftsstop på grund af strømafbrydelse. Hele datacentre er temperaturstyret og forseglet for at undgå luft udefra.

Fordele og ulemper ved Hostwinds

Fordele ved Hostwinds:

 • Hastighed: Alle servere på hostwinds-datacentre har moderne hardware og får regelmæssige opdateringer. Sammenlignet med konkurrenter er serverne 400% hurtigere end andre i mange tilfælde.
 • Pålidelighed: Med real-time data back-up og 24 × 7 power-backup leverer virksomheden 99.999% oppetid, som det er svært at matche. De meget sikre servere giver dig sikkerhed mod trusler som malware, vira osv.
 • Kunde support: Virksomheden leverer 24x7x365 kundesupport, og den er aktiv på alle platforme. Det har et indbygget chatsystem på webstedet, hvor kunderne direkte kan kontakte repræsentanterne. Virksomhedsrepræsentanter er aktive på sociale medier platforme såvel som Facebook og Twitter, hvor de regelmæssigt og hurtigt besvarer spørgsmålene.

Ulemper ved Hostwinds:

 • Manglende mulighed for windows: Der er et antal planer tilgængelige med Hostwinds, der ikke har Windows-mulighed.
 • Manglende klarhed omkring tilknyttet program: Virksomheden leverer et omfattende tilknyttet program, men det er ikke let at forstå.
 • Tab af data under overførslen: Nogle kunder har rapporteret et tab af data under overførslen af ​​et websted fra Hostwinds til andre tjenesteudbydere, men sådanne tilfælde er meget mindre i antal.

Kuponkode og rabat tilbud

I gennemsnit giver virksomheden 10% til 60% rabatter på webhostepakker. Disse tilbud kan benyttes under specielle lejligheder som jul, nytår, sort fredag ​​og mange andre. Virksomheden tilbyder også rabatkuponer til nye og eksisterende kunder fra tid til anden. Du kan kontrollere de aktuelle tilbud på deres websted.

Få 53% rabat på Hostwinds Hosting nu

Hostwinds-alternativer

Der er meget få virksomheder, der står i sammenligning med Hostwinds. Nogle af de store spillere, der giver hård konkurrence til Hostwinds med hensyn til service og pris, er:

 • SiteGround: Dette firma har verdensomspændende penetration og tilbyder webhostingtjenester til en meget overkommelig pris.
 • Cloudways: Et velkendt navn inden for cloud-hostingtjenester. Det har også en bred rækkevidde og tilpassede pakker.

Konklusion

Under gennemgang af tjenesteudbyderen var den samlede oplevelse med virksomheden fremragende. Fra opsætning af kontoen til overførsel af et eksisterende websted på deres server var hele processen glat. Kundeservicen var fremragende og du bliver bedt om alle platforme.

Præstationsmæssigt var belastningstiden bedre end størstedelen af ​​tjenesteudbydere, og oppetiden var på linje med kravet fra Hostwinds. Hvis du har et websted med mindre virksomheder med begrænset trafik, vil en hosting-pakke med lav pris være mere end nok for dig. Men hvis du har et websted med høj trafik, skal du vælge VPS eller en dedikeret server med Hostwinds.

Læs også:

 • SiteGround Hosting-anmeldelse
 • Cloudways Review
Hostwinds Review 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Prisfastsættelse

 • Money back-garanti

 • Kunde support

5

Resumé

En hosting-tjenesteudbyder med den bedste kundeservice og 99,99 oppetid. Hvis du har brug for den bedste hosting-tjenesteudbyder, er Hostwinds den bedste vært for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me