For enhver, der ejer et websted, er webhosting den mest afgørende del af det, som om hostingfirmaet ikke leverer oppetid, kan du miste kunder. Opsætning af en hosting-konto skal være enkel nok til, at en lægmand kan gøre det uden megen besvær.

WebHostingPad-gennemgang 2020

WebHostingPad hævder at levere problemfri webhosteløsninger, og faktisk er det rigtigt i deres taglinie. Med et stort antal positive anmeldelser for virksomheden har dette 10 år gamle firma leveret billige og førsteklasses webhosteløsninger.

Virksomheden mener, at kunden skal være den øverste prioritet, og dens dedikation over for kunderne viser, hvad de betyder.

WebHostingPad-hostingsplaner og -priser

Delt hosting

Webhostingpad-delte hostingplaner

Hvis du leder efter den bedste billigste webhosteløsning til at kræve din plads på internettet, men ikke ønsker at bruge hundreder hvert år på det, vil disse planer fra WebHostingPad glæde dig.

Power Plan Mini:

Dette er en af ​​de mest ønskede webhosteplaner for en lille virksomhed, der ikke har stor trafik og ønsker at have et lille websted for deres etablering. Den faktureringscyklus, du vælger, bestemmer det beløb, du vil betale.

De billigste planer giver dig friheden til kun at betale $ 3 pr. Måned på webhosting. Det bedste er, at prisen aldrig ændres, selv ved fornyelse, og at du betaler den samme pris på hver faktura, uanset hvor meget virksomheden hæver prisen på andre pakker.

I henhold til denne plan får du 5 GB lagerplads, 100 GB båndbredde, 100 e-mail-konti og en mulighed for at være vært for op til 2 domæner.

Power Plan:

Med uovervåget hosting og båndbredde er dette en af ​​de bedste planer for begyndere. Du kan være vært for så mange websteder, som du vil, og du får også et domæne med pakken.

Du kan købe denne plan til kun $ 1,99 pr. Måned, hvis du vælger en 5-årig faktureringscyklus.

Power Plan Plus:

Hvis du leder efter et hurtigere serverrespons og vil tilføje et SSL-certifikat uden ekstra omkostninger, er dette den bedste plan for dig. Plads og båndbredde forbliver uændret også under denne plan.

WordPress Hosting

Webhostingpad WordPress Hosting Planer

WordPress er den mest berømte content management platform over hele kloden. Vil millioner af sider, der bruger CMS, en dedikeret hostingplan lige til det WordPress-baserede websted, være blevet en prioritet for webhostingfirmaerne.

WebHostingPad har tre eksklusive planer for kunder, der vil være vært for deres WordPress-baserede blogs eller websteder på deres servere.

I alle WordPress-hostingpakker får du WordPress-specifik support, forbedret sikkerhed designet specifikt til WordPress og premium WordPress-tjenester.

WP Basic:

Dette er den billigste pakke, der er tilgængelig til WordPress-hosting. Det er bedst egnet til begyndere eller for dem, der får mindre end 20 000 besøgende på deres websteder hver måned.

Du kan være vært for op til 5 domæner på den angivne plads. Det bedste er, at WebHostingPad ikke overvåger webplads og båndbredde under denne pakke, hvilket betyder, at hvis du har tunge filer, der er hostet på dit websted, bliver du ikke opkrævet ekstra.

Ved 3-årig fakturering koster denne pakke dig kun $ 2,99 pr. Måned, mens den med et års fakturering koster $ 4,99.

WP Pro:

Denne pakke er designet til mellemstore virksomheder og websteder og kan understøtte op til 10 websteder. Serverhastigheden er bedre, og du vil nyde yderligere funktioner under denne pakke som premium backup-service.

WP Premium:

Dette er den øverste pakke, der er tilgængelig med WebHostingPad til WordPress-hosting. Under denne pakke får du uovervåget web plads og båndbredde.

Du kan være vært for op til 25 websteder under denne pakke, hvilket gør den ideel for dem, der har flere antal websteder, der får stor trafik. Du får også gratis SSL med denne pakke.

Weebly Hosting

Webhostingpad Weebly-hostingplaner

Weebly er en af ​​de mest berømte webstedsbyggere over hele verden og bruges af tusinder af brugere til at oprette et websted uden meget viden om kodningen.

Enkelt-klik-opsætningen og træk-og-slip-funktionen i webstedsbyggeren gør det lettere for brugerne at opbygge websteder af højeste kvalitet på få minutter.

WebHostingPad leverer eksklusive hostingpakker til hosting og bygning af websteder via Weebly. Der er fire pakker at vælge imellem.

Enkel:

Denne pakke er beregnet til små virksomheder, der har op til et websted på 5 sider. Det har Weebly-branding, og virksomheden opkræver ikke noget for denne pakke.

Forret:

Uden sider og ingen Weebly-branding er denne pakke bedst egnet til små virksomheder, der ønsker at fremskynde deres forretning til et nyt niveau. Den månedlige pakke starter ved $ 9.

Pro:

Denne pakke er bedst egnet til dem, der vil fremvise deres arbejde. Du kan være vært for op til 23 e-handelsprodukter på denne pakke.

Forretning:

Dette er den bedste pakke under Weebly hosting. Alt fra plads til et antal sider og e-handelsprodukter måles ikke. Du får også lagerstyring, forsendelsesregnemaskine, skatteregner, sælger digitale produkter og introducerer kuponkoder. Denne pakke koster dig $ 29 per måned.

E-mail-hosting

Webhostingpad E-mail-hostingplaner

Der er mange virksomheder, der har dedikerede domæner bare til e-mails. Disse virksomheder er ikke vært for noget på domænerne og bruger dem til at interagere med medarbejderne eller kunderne.

De fleste af hostingfirmaerne leverer ikke dedikeret e-mail-hosting, og du er nødt til at være vært for domænet for at kunne bruge e-mail. På den anden side har WebHostingPad ikke sådanne begrænsninger. Der er to pakker, som du kan vælge imellem.

Padmail:

Denne pakke giver dig 1 GB lagerplads, som du kan være vært for ubegrænset e-mail-konti på. Denne pakke er bedst egnet til virksomheder og enkeltpersoner, der ikke sender en masse vedhæftede filer, og e-mails er lette i størrelse. Det koster dig $ 40 om året.

Padmail Plus:

Hvis du har en stor virksomhed og vil være vært for ubegrænset e-mail-konti, er dette pakken for dig. Med 5 GB / 10 GB lagerplads og næsten minimale begrænsninger på e-mails i timen, giver denne pakke dig de e-mail-hosting-tjenester, du har været på udkig efter.

VPS hosting

Webhostingpad VPS Hosting Planer

WebHostingPad er en af ​​de bedste leverandører af VPS-hosting. For dem, der har websteder med stor trafik og ønsker dedikerede ressourcer til deres websteder, er VPS-hosting den bedste mulighed. Du får dedikerede ressourcer, bedste kundepleje og hurtig respons under disse pakker. Der er 6 forskellige pakker at vælge imellem.

 • Nybegynder: Under denne pakke får du 20 GB lagerplads og 100 GB båndbredde sammen med 1 GB hukommelse. Det koster dig $ 29,95 pr. Måned.
 • Pro: Med 80 GB lagerplads og 250 GB båndbredde kan du nyde den hurtige respons fra serveren på alle dine websteder.
 • Præmie: Pakken inkluderer 160 GB lagerplads og 1 TB båndbredde pr. Måned. Den leveres med 4 GB hukommelse, hvilket betyder, at den kan håndtere stor trafik.
 • Super: Med 200 GB lagerplads og 1,5 TB båndbredde er denne pakke bedst egnet til store firmaer og websteder med stor trafik.
 • Ultra: Under denne pakke får du 250 GB lagerplads og 2 TB båndbredde med 6 GB hukommelse.
 • Lykkedes: Hvis du leder efter fuldt styret VPS til en overkommelig pris, er denne pakke lavet til dig. Det inkluderer lagring på 300 GB og 4 TB båndbredde.

Hastighed og ydeevne

Virksomheden leverer web-hosting af høj kvalitet til en overkommelig pris. Med en 99,99% oppetidsgaranti er servernes hastighed meget bedre end konkurrenterne i en lignende prisklasse.

Sikkerhed

WebHostingPad leverer billig webhosting, men det påvirker ikke servernes sikkerhed. Det har et fantastisk team af ingeniører, der holder serverne opdateret og automatiseret system for at undgå spam, malware og DDoS-angreb.

Kunde support

WebHostingPad er kendt for sit hurtige support svar. Det er aktivt på sociale medieplatforme, hvor du får hurtige løsninger på dine spørgsmål. Vidensbasen på hjemmesiden har også svar på de fleste af de ofte stillede spørgsmål.

De tilbyder 24/7/365 teknisk support gennem telefonopkald, e-mail og chat. Deres supportkontaktnummer er +1 847 346 1801.

Fordele og ulemper ved WebHostingPad

Fordele ved WebHostingPad

 • En af de billigste udbydere af webhosting.
 • Flere pakker at vælge imellem i henhold til kravet.
 • Hurtige og pålidelige servere.
 • Datacentre flere steder.

Ulemper ved WebHostingPad

Nogle kunder havde klaget over langsomme servere og forsinkede svar på forespørgsler. Der var nogle tilfælde, hvor serverne styrtede ned uden nogen mulighed for gendannelse. Virksomheden har imidlertid forbedret serverkvaliteten og reduceret responstiden også.

Rabatter og tilbud

Fra tid til anden tilbyder WebHostingPad rabatkuponer og tilbud til nye kunder. Hvis du fakturerer et år eller mere, får du også rabatter.

Hent WebHostingPad nu!

WebHostingPad-alternativer

WebHostingPad er en overkommelig webhostingudbyder med mange funktioner. Som et alternativ til WebHostingPad kan du gå til GreenGeeks, Hostinger, Hostwinds eller iPage.

Konklusion

Hvis du leder efter en hurtig og pålidelig webservice, men til en overkommelig pris, er WebHostingPad det bedste valg for dig. Du kan opgradere konti uden besvær og i en reel forstand står virksomheden højt på sin tagline med problemfri hosting.

Læs også:

 • GreenGeeks Review 2020
 • Hostinger anmeldelser
 • Hostwinds Hosting anmeldelse
 • iPage Review 2020
WebHostingPad-gennemgang 2020
 • Hastighed og ydeevne

 • Kunde support

 • Sikkerhed

 • Prisfastsættelse

5

Resumé

Hvis du leder efter en pålidelig webservice til en overkommelig pris, så er WebHostingPad bedst for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me