Sosiaalisesta mediasta on tullut yksi parhaista lähteistä bloggaajille saada kohtuullinen määrä liikennettä verkkosivuilleen. Ei ole epäilystäkään siitä, että tällä digitaalisella aikakaudella sosiaalisen verkottumisen sivustot ovat osoittautuneet erittäin hyödyllisiksi bloggaajille ja Internet-markkinoijille.

Etsitkö parhaita sosiaalisen jakamisen laajennuksia WordPress-verkkosivustollesi? Saatavana on paljon WordPress-sosiaalisen jaon laajennuksia, joista voit valita, mutta monien verkkosivustojen omistajien on suosittavaa valita paras laajennus..

Tässä artikkelissa on lueteltu joitakin WordPressin parhaimmista sosiaalisen jakamisen laajennuksista, jotka voit asentaa ilman hämmennystä.

Julkaisemisen lisäksi laadukas sisältö blogissa sosiaalisen jakamisen kuvakkeiden tulisi olla yksinkertaisia, kevyitä ja helposti löydettäviä. Tämä rohkaisee lukijoita jakamaan artikkelisi perheen ja ystävien kanssa. Siksi sinun on valittava paras blogin suunnitteluun sopiva sosiaalisen jakamisen laajennus.

Katsotaanpa luetteloa.

Suosituimmat WordPress-laajennukset, jotta saat enemmän sosiaalisia osakkeita vuonna 2020

1. Sosiaalinen sodankäynti

Sosiaalinen sodankäynti

Sosiaalinen sodankäynti on peräisin Warfare-laajennuksista ja yksi tehokkaimmista ja houkuttelevimmista sosiaalisen jakamisen laajennuksista WordPressille. Sen avulla voit lisätä automaattisesti tai manuaalisesti pakottavia sosiaalisen jakamisen kuvakkeita artikkeleihisi. Nämä sosiaaliset kuvakkeet voidaan näyttää ennen sisältöäsi ja sen jälkeen.

Laajennus tukee suosittuja sosiaalisia verkostoja ilmaisessa versiossa: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ ja LinkedIn. Tämän laajennuksen pro-versio tukee useita muita sosiaalisen median verkkoja, pin-painiketta kuville ja paljon muuta.

2. WordPress.comin JetPack

jetpack

Sosiaalisten jakamispainikkeiden lisäksi Jetpackilla on yli 20 tärkeätä ominaisuutta WordPress-sivustolle. Ominaisuuksista puhuttaessa se tarjoaa ainutlaatuisen vierailijalaskurin, tietoturvan, SEO: n, automaattisen sosiaalisen jakamisen, kuvan optimoijan ja paljon muuta.

Laajennus on saavuttanut paljon suosiota hyvin lyhyessä ajassa, ja sillä on yli 4 miljoonaa aktiivista asennusta.

3. Jaetut määrät

Jaetut määrät

WordPressin sosiaalisen median jakamislaajennus on nopea ja helppo käyttää, ja siihen sisältyy erilaisia ​​sosiaalisen median painikkeita: Facebook, Twitter, Pinterest, Google+, LinkedIn ja Yummly.

Jaetut laskennat -laajennuksella on useita painityylejä, ja voit helposti valita, missä painikkeet näytetään (viestien ylä- tai alaosa), tai voit asettaa sen manuaalisesti. Laajennus laskee sosiaalisen osuuden jokaisessa verkossa, ja voit myös valita, näytetäänkö jakelujen kokonaismäärä.

4. ShareBang

ShareBang

Sharebang on yksi parhaimmista laajennuksista sosiaaliseen jakamiseen. Se tukee yli 40 sosiaalista sivustoa ja tarjoaa 20 sosiaalisen jakamisen painiketta. Sharebang-painiketeeman luojan avulla voit luoda rajattomasti räätälöityjä teemoja tai voit käyttää yli 35 valmiin teeman.

Kuvakkeet ovat erittäin kauniita ja reagoivia. Sharebang on täydellinen työkalu lisätäksesi blogejesi sosiaalista osuutta, liikennettä, sitoutumista ja muuntoprosenttia.

5. AddtoAny

AddToAny

AddtoAny on WordPressin suosituin sosiaalisen jaon laajennus. Se on optimoitu nopeaan lataamiseen sekä mobiili- että työpöydällä. AddtoAny antaa sinun lisätä kaikki sosiaaliset kuvakkeet sisältöön ja tarjoaa tavalliset ja kelluvat sosiaalisen jakamisen palkit.

Siinä on universaali jakamisvalikko, jossa kävijät voivat jakaa sisältösi monenlaisiin verkkoihin yhdellä universaalikuvakkeella. Voit näyttää sosiaaliset kuvakkeet: kelluva palkki, vakiorajapinta, lyhytkoodi tai sivupalkin widget.

6. Monark

Hallitsija

Monarch on luonut tyylikäs teema ja tunnettu joustavuudestaan. Sen avulla voit näyttää yli 30 sosiaalista jakamispainiketta eri paikoissa. Jakamispainikkeet voidaan näyttää sisältöalueen alapuolella, sisältöalueen yläpuolella, automaattisena ponnahdusikkunana tai kelluvana sivupalkina, kuvien ja videoiden kanssa tai fly-in-ruudussa..

Fly-in- ja pop-up-jakamislaatikoissa voit näyttää jakamispainikkeet sen jälkeen, kun käyttäjä on kommentoinut artikkelia tai ostanut tuotteen myymälästäsi.

7. Shareaholic

Shareaholic

Se on enemmän kuin vain sosiaalisen median jakamislaajennus. Shareaholic on ilmainen ja all-in-one-sisällön vahvistusalusta tärkeille ominaisuuksille, joita tarvitset: sosiaalisen jaon kuvakkeet, sosiaalinen analytiikka ja niihin liittyvät viestit. Se auttaa sinua parantamaan sitoutumista, verkkosivustojen liikennettä, lisäämään tuloksia ja ansaitsemaan rahaa.

Laajennuksen ilmainen versio tukee sosiaalisia verkostoja, kuten Facebook, LinkedIn, Twitter, Google+, Pinterest ja Flint. Shareaholic antaa sinun lisätä tytäryhtiölinkkejä, mainostettua sisältöä ja natiivimainoksia. Siinä oli 4 tyylikästä teemaasettelua: tasainen neliö, klassinen, litteä ympyrä ja niin edelleen.

8. Sassy Social Share

Sassy sosiaalinen osuus

Sassyn sosiaalinen jakaminen on helppokäyttöinen ja ilmainen WordPressin sosiaalisen median jakamislaajennus, joka sisältää kauniit jakopainikkeet ja paljon vaihtoehtoja. Se tukee erilaisia ​​sosiaalisen median verkkosivustoja ja sivuston omistajat voivat näyttää painikkeita postissa, kotisivuilla, otteissa ja tarttuvana kelluvana sosiaalisena valikkona.

Lisäosassa on useita painityylejä: neliö, pyöristetty ja suorakulmainen. Kelluvien ja tavallisten sosiaalisten palkkien kohdalla voit asettaa sijaintipaikan lisäosien asetuksista.

9. Swifty Bar

Nopea baari

Swifty bar on toinen paras sosiaalisen jaon painike -laajennus. Se näyttää palkin sivujen alaosassa. Palkki näyttää sosiaalisen jakamisen painikkeet, viestiluokan, kirjoittajan tiedot, viestin otsikon, arvioidun lukemisajan ja seuraavan / edellisen painikkeen.

Plugin-asetuksissa voit muuttaa tekstiä ja poistaa sosiaalisen median verkot käytöstä ja ottaa ne käyttöön. Tämä laajennus auttaa tekemään sisällöstäsi käyttäjäystävällisemmän ja antaa sivustosi kävijöille monia vaihtoehtoja.

10. jsSocials

jsSocial

jsSocials on joustava, yksinkertainen ja antaa viestien jakamisosastollesi premium-ilmeen. Voit mukauttaa sosiaalisia painikkeita monella tavalla. jsSocial-laajennuksessa on 10 eri asettelua ja 4 teemaa, joista valita.

Voit näyttää sosiaalisia painikkeita yhdessä etikettien kanssa, painikkeita jakolaskelmien kanssa, painikkeita laskurien ja tarrojen kanssa tai mukautettuja logoja yhdeksi artikkeliksi.

johtopäätös

Joten tässä on WordPressin suosituimmat sosiaalisen jakamisen laajennukset, joista voit valita. Näiden laajennusten avulla voit lisätä sisältöön kauniita joukkoja sosiaalisia jakopainikkeita, jotka rohkaisevat lukijoita jakamaan viestisi sosiaalisissa verkostoissa. Sinun on käytettävä yhtä näistä laajennuksista lisätäksesi sosiaalista jakamista ja käyttäjien sitoutumista nopeasti.

Lue myös:

  • 10 parasta WordPress-laajennusta sosiaalisen median automaatioon
  • 10 parasta WordPress-laajennusta sähköpostitilaukseen
  • Ilmaiset Image Optimizer WordPress -laajennukset
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me