Etsitkö WordPress-teemoja Adsense-tulojen lisäämiseksi? Google Adsense -optimoidut WordPress-teemat auttavat sinua tässä.

Google Adsense on paras tapa ansaita rahaa verkossa blogin tai verkkosivuston kautta. Premium Adsense -optimoidut WordPress-teemat auttavat sinua tuottamaan enemmän tuloja kuin ilmaiset WordPress-teemat.

Siksi me WPressBlogissa olemme luoneet sinulle luettelon parhaista Adsense-optimoiduista WordPress-teemoista. Näihin teemoihin voit sijoittaa mainoskoodeja, joista saat korkeimmat napsautukset ja näyttökertaa. Tämä johtaa sinun Adsensen tulot.

Lue myös: Parhaat WordPressin Google AdSense -laajennukset ansaitsevat enimmäistuoton vuonna 2020

Täältä löydät 10 parasta WordPress-teemaa google Adsenselle vuonna 2020.

Parhaat Google Adsense -optimoidut WordPress-teemat vuodelle 2020

1. Sanomalehti

sanomalehti

Sanomalehti on edelleen suosituin WordPress-teema, jonka myynti on yli 60 000. Sitä käyttävät enimmäkseen bloggaajat, jotka pitävät blogejaan ansaita rahaa verkossa. Siinä on yhteensä 56 mallia ja voit käyttää mitä tahansa niistä. Jotkut niistä on lueteltu alla, jotka ovat suosittuja ikuisesti.

  • Oletuslehti
  • Lifestyle Magazine
  • vempaimia
  • TechNews
  • Uutislehti

Tästä teemasta saat sisäänrakennetun Adbox-widgetin, Sosiaalinen laskuri-widgetin, Kirjailija-ruudun widgetin, Instagram-widgetin, suositun luokan widgetin ja Sää-widgetin..

2. Admania – AD: lle optimoitu WordPress-teema Adsenselle & Affiliate-harrastajat

Admania

Admania on paras ja halvin Adsense-optimoitu WordPress-teema. Tässä teemassa on 6 vaikuttavaa asettelua, joihin voit sijoittaa mainoksia korkean tuloksen saaneille paikoille. Sillä on käyttäjäystävällinen asetus, jonka avulla voit sijoittaa ja muokata mainosta käyttöliittymän live-editorilla.

3. TrueMag

TrueMag

True Mag on moderni ja puhdas Adsense-teema, joka on suunniteltu aikakaus- ja videosisältöön. Tässä teemassa on sisäänrakennetut video-widgetit, videomainoslaajennus, videon lyhytkoodit ja paljon muuta. Siinä on reagoivia mainosyksiköitä, jotka näyttävät täydellisen ilmoituksen kaikissa laitteissa

4. Jarida

Jarida

Jarida on monikäyttöinen WordPress-teema, jossa on liian monta uusinta ominaisuutta. Siinä on vetämällä ja pudottamalla kotisivunrakentaja, megavalikko, sisäänrakennettu tarkistusjärjestelmä, tahmea navigointivalikko ja siinä on liian monta väriä teeman valitsemiseksi.

5. Gillion

Gillion

Gillion on hämmästyttävä WordPress-teema, joka on suunniteltu blogeille, uutisille ja lehdille. Siinä on yhteensä seitsemän demoa, ja se käyttää Visual Composeria editointiin. Tämä on SEO-optimoitu WordPress-teema, joten koodausta ei tarvita. Se on yksinkertainen ja sujuva Adsense WordPress -teema.

6. Newsmag – uutislehti sanomalehti

Newsmag

Newsmag on myös google Adsensen suosituin WordPress-teema. Sillä on yli 12 000 myyntiä tähän päivään asti. Siinä on älykäs mainosominaisuus, jossa on 10 ennalta määritettyä mainospaikkaa. Jokainen paikka on sijoitettu strategisesti sisältöasetteluihisi korkeimman mahdollisen napsautussuhteen saavuttamiseksi. Lisää AdSense-koodi kerran ja rentoudu

7. GOLIATH – Mainoksille optimoidut uutiset & Arvostelut Magazine

GOLIATH

Goliath on täysin reagoiva ja Adsense-optimoitu WordPress-uutisten ja -lehden teema. siinä on sisäänrakennettu luokitusjärjestelmä, Visual Composer ja Revolution Slider. Sillä on myös WooCommerce- ja bbPress-tuki.

8. Grimag – AD & AdSense-optimoitu aikakauslehti WordPress -teema

Grimag

Grimag on paras WordPress-teema SEO-asiantuntijoille. Se on suunniteltu saamaan aikaan suurin kaupallistaminen. Yksi tämän teeman parhaista ominaisuuksista on, että voit näyttää koko sivuston mainoksia sivupalkin avulla. Sillä on sisäänrakennettu AdSense-ratkaisu.

9. DizzyMag – mainos & Tarkista WordPress Magazine

DizzyMag

DizzyMag on AdSense-valmius lehden teema, joka tarjoaa suuren mainostilan verkkosivuston päälle. Siinä on reagoivia mainosyksiköitä, jotka auttavat sinua kaupallistamaan verkkosivuston AdSenseen. Siinä on sisäänrakennettu tarkistusjärjestelmä, jonka avulla voit julkaista perusteellisen katsauksen.

10. Jannah-uutiset

Jannah News

Jannah on WordPress-uutisteema, joka on ihanteellinen ansaita rahaa Google AdSense -sivulta. Sillä on yhteensä 22 Adsense-optimoitua asettelua, mikä lisää sen latauksia päivä päivältä. Sillä on liikaa demoja kaikille toimialoille. Jannah on erittäin vaikuttava Google AdSense -optimoitu teema.

Adsense-tulojen lisäämiseksi älä unohda käyttää näitä parhaita blogityökaluja, jotka lisäävät verkkosivustosi tehokkuutta ja auttavat ansaitsemaan enemmän.

Lue myös:

  • Vinkkejä Google AdSense -tilin estämiseksi
  • Parhaat eniten maksavat Adsense-vaihtoehdot
  • Nopeimmin ladattavat WordPress-teemat 2020
  • Parhaat WordPress-teemat bloggaajille 2020

johtopäätös

Käyttämällä mitä tahansa Adsense-optimoitua WordPress-teemaa yllä olevasta luettelosta, löydät varmasti lisäyksen Adsense-tuloihin. Kerro meille, mikä teema pidit eniten kommentoimalla kommenttiosassa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me