Oletko verkkosivuston omistaja tai aiot perustaa verkkosivuston WordPressin avulla?

Jos kyllä, niin sinun pitäisi tietää, että suunnittelu on suurin tekijä verkkosivustosi menestyksessä. Olemme kaikki törmänneet paljon hienoa sisältöä Internetissä, mutta kuinka monella näistä verkkosivustoista on intuitiivinen ja houkutteleva muotoilu?

Ei ollenkaan!

Vaikka onkin hienoa saada ”virusperäistä” sisältöä, huonolla suunnitellulla verkkosivustolla voi olla paljon huomiota herättävää tekijää. Mutta kaikki meistä eivät ole suuria suunnittelijoita, joten mitä teemme?

Se on totta, valitsemme sen sijaan ennalta suunnitellun teeman!

Henkilökohtaisesti minulla oli paljon vaikeuksia yrittää valita oikea teema. Pidän erittäin haastavana selata tuhansia teemoja, joita sadat WordPress-teeman tarjoajat tarjoavat.

Onneksi löysin Studiopressin – yhden parhaista teeman tarjoajista koettelemukseni aikana ja arvioin samaa tässä viestissä.

merkintä: Suosittelemme, että valitset Studiopress-teemat, koska ne ovat täydellisiä kaikkiin tarkoituksiin.

Genesis-teema

Hanki Genesis-teema nyt!

Katsotaanpa lyhyesti Studiopressia:

StudioPress on yksi alan johtavista WordPress-teeman tarjoajista. Ne tarjoavat hyvin suunniteltuja malleja, jotka täyttävät yrityksesi vaatimukset. Parasta StudioPressistä on se, että heillä on 500 000+ WordPress-sivustoa Genesis-verkossa yli 200 000 tyytyväisen asiakkaan kanssa ympäri maailmaa.

Studiopressin Genesis-kehys – Yksityiskohtainen katsaus

Studiopressin Genesis Framework on WordPress-kehys, joka auttaa sinua suunnittelemaan SEO-ystävällisen verkkosivuston pienellä vaivalla. Maallikon kannalta Genesis on pino koodeja, jotka ovat haluamasi teeman ja WordPress-ohjelmiston välillä. Se on yksi alan parhaimmista WordPress-kehyksistä, ja tuhannet tyytyväiset käyttäjät käyttävät Genesis-teemoja omille verkkosivustoilleen.

Genesis-teeman puitteet

Yksi syy siihen, että käyttäjät ovat niin onnellinen, on, että heidän ei tarvitse murehtia paljon SEO: taan verkkosivustollaan!

Genesis WordPress -teemat on suunniteltu olemaan hakukoneystävällisiä ja takaamaan käyttäjille korkea tietoturva sekä nopeammat sivujen latausajat. Kiitos kevyt koodaus. Tämän lisäksi heillä on myös 24 × 7-tukitiimi, lapsiystävälliset teemat ja paljon muita ominaisuuksia.

Kakun jäätäminen on, että kehittäjät päivittävät kaikki toiminnot säännöllisesti, joten sivustosi rakenne ei ole koskaan vanhentunut!

Genesis WordPress-teemapaketti

StudioPress on kuratoinut paketit pitäen asiakkaan mielessä käyttäjän vaatimusten ja liiketoimintamallien perusteella.

Genesis-teemakehys on saatavana kahdessa vaihtoehdossa eri hinnoittelulla.

1. Genesis-puitepaketti:

Tämä paketti on tarkoitettu niille, joilla on rajoitettu budjetti, mutta jotka tarvitsevat premium-mallia. Tässä ovat tämän paketin ominaisuudet:

  • Välitön pääsy
  • Säännölliset päivitykset
  • 24 × 7 -tuki
  • Pääsy yksityiskohtaisiin oppaisiin
  • Kertaluonteinen ostomaksu

Tämän paketin voi ostaa vain 59,95 dollarilla.

Hanki Genesis-kehys nyt 59,95 dollarilla

2. Pro Plus -jäsenyys

Genesis WordPress -teeman käyttäjänä uskon, että Pro Plus -jäsenyys on paras vaihtoehto.

Pro Plus -jäsenyyden hintaan 499,95 dollaria vuodessa saat välittömän rajoittamattoman pääsyn, säännölliset päivitykset, rajoittamattomat verkkosivustot ja 24 × 7 -tuen kaikille StudioPressin julkaisemille teemoille. Tämän lisäksi sinun ei tarvitse myöskään huolehtia säännöllisistä päivityksistä aiheutuvista vuosimaksuista – siellä on vain kertaluonteinen ostomaksu!.

Siinä harvinaisessa tapauksessa, että et ole tyytyväinen tuotteeseen, StudioPress tarjoaa jopa 30 päivän rahojen palautustakuun. Joten voit olla varma, saat joko rahasi arvoisen tai saat rahasi takaisin!.

Jos sinusta tuntuu, että tämä on kallista, älä huolestu – olen etsinyt ja löytänyt hienoja tarjouksia Genesis WordPress -teemoista, joista voi saada vähintään 20% alennuksen tietyistä paketeista. Jos sinulla ei ole kiirettä, pidä silmällä Genesis-verkkosivustoa, koska he tekevät mielenkiintoisia tarjouksia jatkuvasti.

Hanki Pro Plus -jäsenyys vain 499,95 dollarilla

Ominaisuudet Genesis WordPress-teema

Kuten edellä mainittiin, käyttäjät rakastavat Genesis-teemoja, koska ne tarjoavat kaiken mitä tarvitset. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti Genesisin ominaisuuksia.

Hakukoneystävällinen

Hakukoneet ovat optimoineet hakukoneille optimoidut verkkosivustot. Tämä tarkoittaa, että jos verkkosivustosi on hakukoneystävällinen, se saa enemmän liikennettä, joka muunnetaan muuntamalla parempaa liiketoimintaa.

Toinen tärkein etu on, että ne tukevat schema.org-koodia, mikä tarkoittaa, että voit helposti saada mikrotiedot suoraan sivustosi koodista.

Elämäsi helpottamiseksi kaikki Googlen julkaisemat koodipäivitykset päivitetään automaattisesti itse Genesis-kehyksen kautta!.

Genesis-reaktiiviset mallit

Tänä digitaaliaikana kaikki käyttävät matkapuhelinta.

Pitäen tämän mielessä StudioPress on työskennellyt ahkerasti varmistaakseen, että Genesis-kehys on reagoiva ja yhteensopiva kaiken näytön koon matkapuhelimien ja tablettien kanssa.

Genesis WordPress -teeman kanssa mobiilisivustosi muuttuu automaattisesti sopivaksi käyttämäsi laitteesi kanssa. Tämän lisäksi HTML5-koodaus takaa lisätoiminnot tarvittaessa riippumatta siitä, millaista sisältöä verkkotunnuksessasi ylläpidät.

Genesis WordPress Theme – Rajoittamaton kaikki

Me kaikki tarvitsemme rajattomia vaihtoehtoja, eikö niin?

No, onneksi sinulle, Genesis tarjoaa rajoittamatonta tukea, päivityksiä ja verkkosivustoja. Yhdellä alhaisella hinnalla se tarjoaa rajoittamattoman verkkotunnuksen, johon voit rakentaa.

Rajoittamaton tuki:

Toisin kuin useimmat muut teematoimittajat, Genesisillä on oma ryhmä, jonka ensisijaisena tavoitteena on vastata kaikkiin kysymyksiisi ennätysajassa. Tämä ei ehkä tunnu olevan iso asia, mutta syy siihen, että ihmiset valitsevat Genesisin minkä tahansa muun tarjoajan yli.

Rajoittamaton päivitys:

Genesis-kehittäjät pyrkivät jatkuvasti parantamaan, lisäämään ja teemoja tekemään käyttäjäystävällisemmiksi toistuvien kyselyiden ja toistuvien kyselyjen perusteella.

merkintä: Jos sinulla on valituksia tai tarvitset ratkaisuja kysymykseesi, studiopressilla on erillinen yhteisösivu, jolla voit kysyä kyselyitäsi ja saada ratkaisun.

Ilmatiivis suojaus Genesiselle

Suosituilla, korkealla sijoituksella varustetuilla verkkosivuilla, jotka johtavat monien liidien joutumiseen, on yleensä uhri Black Hat SEO -tekniikoista ja kostohakereista. Tämä johtaa liiketoiminnan menetykseen, ajanhukkaan ja vahingoittaa mainetta.

Sinun ei tarvitse huolehtia mistään tästä Genesiksen kanssa, koska tietoturva-asiantuntija ja WordPress-kehittäjä Mark Jaquith ovat rakentaneet kehyksen. Rakenne on luotettava ja hakkerit vihaavat sitä.

Käyttäjäystävällinen räätälöinti

Toisin kuin monet tuotemerkit, Genesis antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa sivustosi eri puolia haluamallasi tavalla. Kaikkien sivupalkissa olevien widgetien ansiosta olet käytännössä itse kehittäjä!

Parasta on, että voit sekoittaa ja sovittaa asettelusi tarvittaessa ja saada jopa 6 asettelua jokaiselle verkkosivustosi viestille..

Voit milloin tahansa muuttaa sivuston typografiaa, väriä, kirjasinkokoa, reunusasetuksia ja paljon muuta käyttämällä Genesis-teeman yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja.

Genesis-lasten teemat:

Genesis-lapsitemat ovat vain Genesis-kehyksen osajoukkoja, jotka aktivoidaan sen jälkeen, kun olet ladannut tai asentanut Genesis-kehys verkkosivustollesi. Jos Genesis (vanhemmisivusto) päivitetään, lapsiteema (lapsisivusto) et menetä mitään kovasta työstäsi.

Jos tarkistat Studiopress-hakemiston, huomaat, että Genesis-puitteissa on saatavilla yli 50 lapsiteemasta, joista voit valita haluamasi lapsiteeman vaatimuksen mukaan.

Lue myös – Paras Genesis-lasten teemat 2020

Pro-vinkki:

Niille, jotka eivät ole vielä kuulleet, WP Engine (maailman johtava hallittujen hosting-ohjelmien) pariksi onnistuneesti Genesis (maailman suosituin WordPress-suunnittelukehys).

WP Moottorin johto on nopea vakuuttamaan yleisölle, että Genesiksen kehitys ja tuki jatkuvat hyvin tulevaisuudessa. He ovat myös tehneet selväksi, että he noudattavat kaikkia nykyisiä asiakassitoumuksia.

Jos etsit web-hosting-palveluita ja haluat saada verkkosivustollesi parhaimmat työkalut, joilla on vastinetta rahalle, ehdotan, että etsit WP Engine WordPress -hotellia.

Siellä on käynnistys-, kasvu-, mittakaava- ja mukautettuja suunnitelmia, jotka tukevat kaikkea pienistä sivustoista valtaviin. Parasta on se, että sen jälkeen kun WordPress on ostanut StudioPressin heinäkuussa 2018, StudioPress ja Genesis-puitteet tulevat osaksi WP Engine -verkkosivustopakettia..

Tämä tarkoittaa, että saat kaikki StudioPress-työkalut ja Genesis-kehys yhdessä paketissa, kun ostat WP Engine Plan!

Mutta ota huomioon, nämä suunnitelmat eivät ole halpoja. Voit kuitenkin säästää 20% WP Engine: ssä kuponkilla.

Lopulliset ajatukset

Tällä digitaaliaikakaudella voit saada n-määrän teemoja verkkosivustollesi, mutta ei vain kuka tahansa auttaa parantamaan liiketoimintaa, kuten Genesis voi tehdä sinulle..

Jos olet todella huolestunut WordPress-verkkosivustostasi ja haluat lisätä liikennettä sekä vauhdittaa liiketoimintaa, Studiopressin Genesis-teemat olisivat suositukseni sinulle. En sanoisi, että tämä on markkinoiden paras tarjoaja, koska heillä on todella hyviä kilpailijoita, kuten Headway, Elegant, Thesis jne..

Suosittelen tätä, koska olen kokeillut kaikkia yllä olevia ja todennut, että Genesis on paras helppokäyttöisyyden ja toimivuuden suhteen.

On mahdollista, että sinulla on erilaisia ​​vaatimuksia kuin minun. Siksi ehdotan, että vertaat Genesis-kehystä muihin tuotemerkkeihin ja tee lopulta tietoinen päätös.

Lue myös:

  • Parhaat WordPress-teemat SEO-yritykselle
  • Paras yritys WordPress-teemat 2020
  • 7 parasta WordPress-teemaa blogeille

Kirjailijan bio:

Gnanasekar on sisällötutkija Kuratoidut tarjoukset. Hän rakastaa varaamaan aikaa teknisten ja muiden kuin teknisten artikkeleiden kirjoittamiseen. Työn lisäksi hän rakastaa pelata ulkopelejä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me