WordPress este cunoscut pentru o platformă de blogging, dar peste un deceniu, a evoluat drastic pentru a fi o platformă puternică și robustă, capabilă să îndeplinească cerințele complexe ale aplicațiilor web.

Drept urmare, în prezent, multe companii adoptă WordPress. Conform statisticilor, 35% din internet este alimentat de WordPress. A devenit platforma de publicare online pentru majoritatea marilor companii precum CNN, Facebook, Time Inc, Spotify, Sony, Microsoft, iar lista este lungă.

Dar care este sosul secret din spatele uriașei popularități a acestei platforme?

Ei bine, motivul este că WP oferă o platformă ușor de utilizat, personalizată și de suport multimedia pe care oamenii le place să o folosească. Acesta acceptă o gamă largă de pluginuri profesionale care ajută proprietarii site-urilor să-și reprezinte datele cu un efect vizual care atrage atenția.

De ce este mai bine să utilizați pluginuri WP profesionale?

Adăugarea de date mai utile și utile postărilor tale crește credibilitatea acesteia. Deși găsirea datelor nu este dificilă (mulțumită Internetului), dar prezentarea lor într-un mod în care cititorii consideră că este ușor de digerat este elefantul din cameră. Listarea statisticilor și cifrelor la nesfârșit face dificil pentru cititori să înțeleagă mesajul. În cele din urmă, se plictisesc! Cu toate acestea, funcționează atunci când prezentați date într-un aspect vizual, de exemplu, tabele, diagrame și grafice.

Acum, pentru a adăuga acel efect vizual, mulți utilizează imagini, tabele implicite sau grafice de încorporare, ceea ce nu este un mod simplu. Se datorează faptului că această metodă nu ar funcționa dacă doriți să actualizați datele.

Pentru aceasta, aveți nevoie de o soluție dinamică care poate fi acoperită de pluginuri WP profesionale. Din fericire, puteți găsi o varietate de plugin-uri grozave disponibile pentru simplificarea întregului curs de creare a unor imagini vizuale dinamice și cu aspect deosebit.

Visualizer

Crearea de grafice și diagrame interactive este foarte ușoară cu Visualizer. Are o gamă largă de clienți de peste 40.000, deoarece oferă capacitate de răspuns și soluție personalizată.

Puteți adăuga diagrame și tabele prin Visualizer Library care pot fi adăugate la WP Media Library. Introduceți datele importând-o dintr-un tabel de calcul Google sau din CSV-uri existente și modificați-le direct. Acceptă un număr mare de tipuri de date, inclusiv numere, șiruri, booleană, data și ora. Graficele populare, inclusiv linii, bare și plăcintă pot fi create și personalizate în funcție de stil, design, culoare și comportament.

Puteți edita graficele instantaneu și previzualiza pentru a obține o privire în timp real.

Caracteristici cheie

 • Editarea datelor pe pagina
 • 15 tipuri de diagrame – 6 din Charts.js și 12 din topurile Google
 • Baza de date ușor de importat
 • Sincronizarea automată a datelor prin crearea de programe
 • Grafice animate
 • Graficele private
 • Crearea graficului bazat pe postările, atașamentele sau paginile WP
 • Căutare instantanee
 • Filtrați rezultatele pe baza textului
 • Comandare cu mai multe coloane
 • Funcție de permisiune pentru controlul vizualizării și editării graficelor

Visualizer oferă portabilitate mobilă și compatibilitate cu browserul.

wpDataTables

Aveți încredere în peste 30.000 de companii, cel mai bine vândut plugin WordPress wpDataTables vă permite să vă gestionați datele fără efort cu tabelele, graficele și graficele sale ușor de creat. Indiferent de tipul de date pe care doriți să le reprezentați, acest plugin poate acoperi toate acestea, inclusiv date științifice, financiare, comerciale, statistice și alte date.

Puteți crea tabele rapid în WP din surse de date precum Excel, Google Spreadsheet, CSV, interogare MySQL, JSON, XML, PHP, etc..

Pentru a utiliza wpDataTables, urmați acești trei pași:

 • Inserați date în tabel. Pentru aceasta, puteți încărca un fișier, introduceți o adresă URL, puteți furniza o interogare MySQL sau introduceți manual datele.
 • Reglați bine tabelul conform cerințelor dvs., cum ar fi editarea, formatarea condiționată, răspunsul, etc.
 • Salvați tabelul și apoi introduceți-l în postarea dvs..

Caracteristici cheie

 • Se pot crea diagrame și tabele responsive care funcționează bine pe o varietate de dispozitive diferite.
 • Creează rapid tabele foarte mari cu milioane de rânduri
 • Căutare avansată și filtre pentru a restrânge rezultatele
 • Conținutul tabelelor poate fi editat.
 • Evidențierea celulelor, coloanelor și rândurilor în funcție de conținut
 • Trei motoare puternice redă diagrame și pot fi schimbate în timp real.
 • Selectarea limbii de interfață
 • Tabelele pot fi ascunse până când sunt complet încărcate.
 • Tabelele pot fi exportate în funcții PDF, CSV, AMD XLS.

Tabelul responsiv pentru WP

Dacă sunteți în căutarea unei soluții accesibile, dar eficiente pentru un plugin WP, Tabelul responsiv pentru WP este o soluție excelentă. Puteți crea diagrame folosind Charts.js și acesta acceptă șapte tipuri de diagrame, inclusiv plăcintă, bara, gogoașă, linie, radar, bara de progres pentru bootstrap și diagrama polară.

Datele pot fi introduse manual sau pot fi încărcate direct prin CSV-uri. De asemenea, oferă șabloane CSV pentru a vă permite să vedeți modul în care datele sunt organizate înainte de a continua să le încărcați. Puteți derula orizontal tabelele HTML pe ecrane mai mici folosind acest plugin. Prin urmare, se poate potrivi cu ușurință bine pe ecran.

Pentru a insera graficele și tabelele, nu este necesar să utilizați shortcodes. În schimb, funcționează excelent cu un tabel HTML normal în Gutenberg sau în Editorul clasic. Acest plugin oferă diverse setări de stil, având opțiuni diferite pentru a schimba capitonarea, marjele, tipografia, culorile etc..

amCharts

Adăugarea hărților și graficelor JavaScript într-o postare WordPress este o invitație la enervare. Se datorează faptului că WP elimină tot conținutul JavaScript. amCharts te salvează de această problemă permițându-ți să creezi fragmente de cod ale unui grafic pe care îl poți introduce în postarea sau pagina ta sub forma unui cod scurt.

Mai mult, puteți utiliza o funcție PHP pentru a invoca graficul creat într-un șablon. Folosind acest plugin WP, nu trebuie să includeți biblioteci JavaScript în codul dvs. tematică, deoarece va avea grijă de acesta. Toate bibliotecile JavaScript de care aveți nevoie ar fi disponibile automat în subsolul paginii.

Caracteristici cheie

 • Comutarea între stocarea bibliotecii găzduite local sau CDN pentru hartă / diagramă
 • Puteți seta valori implicite în funcție de tipul grafic.
 • Compatibil cu WPML pentru a crea hărți și diagrame specifice limbii

Generator de tabele de date

Generator de tabele de date by Supsystic are peste 30.000 de instalări și poate crea automat tabele responsive în mod implicit. Cu toate acestea, puteți opta, de asemenea, să dezactivați această caracteristică pentru a ajusta dimensiunile tabelului. Puteți introduce cât mai multe rânduri și coloane de care aveți nevoie în tabel și puteți sorta și filtra graficele și graficele dvs..

În plus, puteți selecta, de asemenea, culoarea de fundal și textul, apoi specificați alinierea orizontală și verticală pentru acestea. Deoarece diferite tipuri de date au nevoie de tipuri diferite de reprezentări; acest plugin oferă o varietate de diagrame diferite, cum ar fi diagramă de zonă, diagramă liniară, diagramă plăcută, diagramă de bare, diagrama de coloane și diagramă cu bule.

Folosind Generatorul de tabele de date, puteți importa tabelele dvs. din Excel, CSV și foi de calcul în timp ce exportați la PDF, CSV, XLS și XLSX.

Caracteristici cheie

 • Moduri responsive pentru optimizarea aspectului tabletei pentru a se potrivi cu diferite dimensiuni de ecran
 • Editare front-end
 • Sursa bazei de date pentru a afișa un tabel cu câmpurile sale din baza de date
 • Căutare
 • Triere
 • Paginarea pentru a asigura o navigare mai bună pe site
 • Diagrame și diagrame Google

M Diagrama

Când căutați un plugin WP gratuit, M Diagrama este o bună alternativă. Vă permite să prezentați date sub formă de diagrame prin bibliotecile de diagrame Highcharts sau Chart.js. Puteți gestiona toate seturile de date printr-o interfață de foi de calcul și puteți încorpora graficele prin intermediul unui cod scurt în postarea dvs..

Aceste date prezintă următoarea diagramă:

Folosind „setările generale” din „Setări grafică M”, puteți decide dacă puteți previzualiza graficele sau nu și dacă aveți voie să încorporați la distanță. Acesta vă oferă patru tipuri de diagrame, și anume, linie de linii, diagramă de bare, diagramă de plăcintă și diagramă de coloane.

Pentru a adăuga date într-un grafic, puteți să le introduceți manual sau să le încărcați folosind fișiere CSV și apoi să le utilizați în postarea dvs. prin shortcodes. De asemenea, vă oferă opțiunea de a exporta valorile graficului în CSV-uri, ceea ce este o caracteristică evidentă care lipsește din majoritatea pluginurilor de diagrame.

Grafice premium pentru Elementor

Creați diagrame splendide și grafice fără efort în Elementer Page Builder folosind Grafice premium pentru Elementor. Acesta susține că este primul widget Elementor sofisticat care te va ajuta să creezi diagrame cu mai multe opțiuni de personalizare.

Acest plugin acceptă șapte tipuri diferite de diagrame. Aceste tipuri de diagrame iau diverse seturi de date și totul se întâmplă în interiorul Elementor, unde puteți vedea datele sunt redate live.

Puteți crea diagrame liniare și logaritmice folosind acest instrument. Cu toate acestea, oferă o scară liniară implicită, dar o puteți schimba în logaritmică, dacă este necesar. Prin personalizare puternică, puteți prezenta date elegant pentru a se potrivi cu schema de culori a site-ului dvs. web.

UberChart

Pluginul WP avansat, cu personalizare excelentă, UberChart vă permite să creați diagrame de diferite soiuri. Acesta oferă 240 de opțiuni pentru fiecare diagramă și 30 de opțiuni pentru fiecare set de date pentru a crea diagrame adaptate cerințelor dvs. specifice.

Pluginul acceptă zece tipuri de diagrame. După ce ai selectat una dintre ele, o poți personaliza cu o multitudine de opțiuni disponibile.

Oferă opțiuni generale de personalizare pentru a defini comportamentul general al unei diagrame, cum ar fi setarea dimensiunii, a culorii de fundal și a marjei, indiferent dacă doriți să răspundă sau nu, tipul și viteza de animație, titlul și comportamentul legendei, stilul de tip tooltip etc..

Puteți, de asemenea, să personalizați fiecare set de date pentru a îmbunătăți aspectul graficului dvs., decizând lucruri precum definirea tensiunii curbei, lățimea liniei, crearea de linii în linie cu goluri personalizate, stilul punctului, raza și culoarea de fundal și multe altele.

UberChart vă permite să alegeți diferite tipuri de scară, cum ar fi liniar, logaritmic, timp și categorie. De asemenea, oferă mai multe axe pentru seturi de date de diagramă pe o axă secundară în cazul în care valorile diferă mult. De asemenea, puteți alege dacă doriți sau nu date stivuite, mutați pozițiile scării, ascundeți cântare, personalizați liniile de grilă, etc.

Folosind editorul de foi de calcul, puteți copia date în UberChart dintr-o foaie de calcul online, cum ar fi Google Sheets, MS Excel etc. și invers. De asemenea, puteți adăuga ușor date și trageți rânduri și coloane. Opțiunea de import și export este, de asemenea, disponibilă pentru a face backup în graficele dvs. sub formă de fișiere XML.

Grafice avansate

Acest plugin este un add-on pe care îl puteți utiliza în WPBakery Page Builder. Instrumentul simplu de utilizat și ușor de configurat, Grafice avansate oferă șapte tipuri diferite de diagrame.

Oferă personalizare extrem de ușoară, unde puteți modifica opțiunile de diagramă cu controale integrate ale constructorului de pagini. În plus, oferă o personalizare avansată, permițându-vă să utilizați opțiuni valide ale ChartJs folosind cod JavaScript.

Puteți prelua date de pe un server de la distanță sau WordPress folosind JavaScript sau PHP. De asemenea, vă permite să importați date prin fișiere CSV.

Concluzie

Adăugarea de date relevante și utile îmbunătățește credibilitatea unei postări. Cel mai important, reprezentarea acestor date într-o manieră pe care cititorii le pot digera este scopul real. Datorită pluginurilor WP moderne pentru crearea de tabele, diagrame și grafice; acestea fac ca datele dvs. să fie cuprinzătoare prin adăugarea unui efect vizual care se conectează bine cu publicul dvs..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me