În timp ce construiți un site WordPress, există două întrebări pe care le-ar putea lua în considerare. Ar trebui să construiesc site-ul pe cont propriu sau să angajez un dezvoltator WordPress?

Adoptarea pentru a dezvolta site-ul pe cont propriu este bine când știți WordPress. Doar cu o oarecare familiaritate, nu puteți construi un site web. Necesită mult efort de la proiectare la dezvoltare. Trebuie să fiți un expert în PHP, CSS și WordPress

Dacă nu sunteți un expert, atunci este mai bine să angajați un dezvoltator. Pot fi freelancer sau prin intermediul unei agenții de dezvoltare.

Să verificăm următoarele puncte care vă pot ajuta angajarea dezvoltatorului WordPress.

Schițați ce este necesar

WordPress-ul de astăzi nu este același; au fost câțiva ani în urmă. Este puternic și poate ajuta la construirea de la un site personal la o aplicație complexă. Deci, dacă ceri unui dezvoltator să dezvolte site-ul WP, atunci nu este suficient. Mai întâi trebuie să decizi ce cauți?

 • Este pentru blogging?
 • Magazin online?
 • Site corporativ?
 • Director?
 • Revistă?

iar lista continuă …

Aflați ce caracteristici căutați.

 • Ponderea socială integrată
 • Zone widget
 • Caseta de autor
 • Caseta de comentarii
 • Post & macheta categoriei
 • Antet și subsol

si asa mai departe…

Indiferent, ce aveți de gând să-l dezvoltați – anunțați dezvoltatorul că căutați un cod ușor, SEO optimizat pentru un site de încărcare rapidă și un clasament mai bun de căutare.

Scrierea unei descrieri a postului într-o manieră elaborată ar fi de ajutor pentru a găsi cel mai bun dezvoltator. Înainte de a posta, este important să elaborați o descriere clară și detaliată a cerințelor, luând în considerare factorii de rezultat, buget și termen. S-a văzut că majoritatea conturului nu funcționează, deoarece clienții nu sunt capabili să furnizeze informații detaliate și complete. Prin urmare, dacă nu cheltuiți timp pentru temele, atunci cum vă așteptați să obțineți dezvoltatori buni?

Folosiți referințe

Fiind un nou rezident în anumite zone, avem nevoie de mai multe lucruri. Deci, în general, întrebăm în jurul prietenilor, colegilor sau familiei. Similar este cazul dezvoltatorilor WordPress. Puteți merge cu referințele la prietenii dvs., experți sau dezvoltatori de încredere pot oferi, cu care au lucrat.

Dacă cercetarea nu s-a realizat încă, atunci ar trebui să o extindeți, implicându-vă cu WordCamps sau cu o întâlnire locală etc..

Nu ratați întreaga imagine

După alegerea unor nume din listă, nu ratați să aveți grijă de portofoliu în mod corespunzător. Puteți obține recenzii despre acestea de pe site-urile de recenzie, Dribble și GitHub, etc. Ar trebui să analizați lucrările anterioare înainte de a vă asigura să închiriați. Faptele, cum ar fi; Studii de caz bine prezentate și detaliate, contribuția la comunitatea WordPress, teme și recenzii de plug-in-uri, relevanța subiectelor cu blogurile și alte publicații ar trebui analizată și examinată corect.

Puteți verifica profilurile lor sociale și vă puteți face o idee despre cum interacționează cu ceilalți. De aici, veți înțelege atitudinea lor față de toate, la fel ca și cu munca. S-a spus că a fi cunoscător nu este nimic până când nu ești suficient de plin de resurse.

Experimentează munca lor trecută

Dacă sunteți un non-tech și nu puteți înțelege termenii de codificare și tehnici, atunci principalul lucru pe care vă puteți concentra este să experimentați munca lor trecută. Puteți să le cereți să vă arate câteva exemple care au legătură cu proiectul dvs. Comentați-l după ce ați analizat un pic.

Analizați dacă lucrările lor anterioare îndeplinesc sau nu cerința dvs.? Toate elementele de pe pagină sunt aliniate perfect? Plug-inul a trecut toate testele pe baza planului de testare? Mai presus de toate, ar trebui să fiți mulțumit de muncă și să vă convingeți să le angajați.

Angajați dezvoltatorul care se gândește la servicii

Majoritatea dezvoltatorilor au experiență de business și de freelancing în trecut. Așadar, devine benefic pentru ei atunci când încep să lucreze într-o întreprindere ca dezvoltator WordPress. Ei știu cu adevărat valoarea timpului fără a pierde un pic.

Pentru un om de afaceri de succes, ar trebui să angajați un dezvoltator care să se gândească la servicii. Primirea a ceea ce ați angajat într-o manieră cu adevărat profesională este obiectivul cheie în timp ce angajați un dezvoltator WordPress.

Verificați elementele fundamentale

Da, este important să analizăm elementele fundamentale.

 • Dacă dezvoltatorul vă poate răspunde în mod corespunzător la întrebări?
 • Vă pot oferi actualizarea stării?
 • Dezvoltatorul explică punctele pentru a vă face să le înțelegeți rapid?
 • Engleza sau limba preferată pentru comunicare?

Revizuire a Codului

Revizuirea codului este o metodă puternică de verificare a calității muncii. Unii alți dezvoltatori (terți) vor verifica codul și îl vor revizui pe baza erorilor logice, a implementării complete a tuturor cazurilor, a cantității de teste efectuate, a problemelor de securitate și de performanță. În acest fel, veți putea face o idee despre performanța dezvoltatorului și puteți solicita modificarea, dacă este necesar.

Unde să angajezi un dezvoltator WordPress?

Depinde de preferințele dvs., dar următoarele sunt cele mai bune locuri online pentru a găsi unul pentru următorul dvs. proiect.

oDesk – sute de dezvoltatori, angajați-le fie cu tarif fix, fie pe oră.

Toptal – angajați 3% din freelancer

Fiverr – bun pentru câteva mici modificări

Guru – similar cu Upwork

În mod alternativ, puteți posta și cerința dvs. pe Twitter cu hashtagul – #hiring #wordpress #development

Îți doresc mult noroc în găsirea candidatului potrivit pentru munca ta.

Articol de Emily Johns

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me