Esbrinar el millor proveïdor d’allotjament és difícil, però finalitzar el pla d’allotjament adequat pot provocar frustració. Si no coneixeu la diferència entre les opcions d’allotjament existents, pot ser un motiu del vostre comportament molest mentre escolliu un pla d’allotjament. Per superar aquesta confusió, parlarem de dues opcions més prometedores per a hosting, VPS i Dedicats.

A continuació, es pregunta quina és la diferència entre aquests dos plans d’allotjament i quins són els paràmetres que els fan existir per als llocs web. En parlarem tot en els paràgrafs posteriors, però comencem pels termes bàsics.

Què és VPS?

VPS és una sigla de a servidor privat virtual. Generalment, VPS és una màquina virtual, cosa que significa que utilitza com a servei i proporcionat pel servei d’allotjament a Internet. També està familiaritzat amb el nom anomenat servidor dedicat virtual (VDS).

VPS ofereix serveis de hosting fiables i de forma més segura & solucions compatibles per als vostres llocs web. Aquesta és la raó, que fan servir diversos usuaris. Per tant, és barat que llogar un servidor sencer. Normalment, aquest tipus d’allotjament és adoptat per propietaris de llocs web que tenen trànsit de nivell mitjà i superen el límit dels paquets d’allotjament compartits i encara no requereixen els recursos d’un servidor dedicat.

El major avantatge de les solucions VPS és que proporciona més que un servei de hosting. Per obtenir un rendiment empresarial eficaç, és molt important tenir més d’un pla d’allotjament.

Anem a fer llum per entendre el funcionament dels VPS:

Amb l’ús de la tecnologia de virtualització, el proveïdor d’allotjament fixa una capa virtual per sobre del sistema operatiu. Les parets virtuals separen els servidors en diferents seccions de manera que sigui fàcil per a un usuari instal·lar el seu sistema operatiu particular i el seu programari.

El VPS és un servidor autèntic i privat, ja que, a nivell de sistema operatiu, divideix fitxers segons els requisits de l’usuari. Amb aquesta acció, els vostres recursos, com l’espai de disc, els nuclis de CPU són segurs i no cal que compartiu recursos garantits amb altres persones.

Avantatges de l’allotjament VPS:

 • És un servidor d’allotjament ràpid i funcions fiables en comparació amb qualsevol altre servidor d’allotjament.
 • El servidor proporciona els recursos, com ara la memòria o el processament, i es garanteix que aquests recursos funcionin amb precisió i es mantinguin estables sense fluctuacions.
 • El lloc web no quedarà afectat si es generen problemes en altres usuaris del servidor. Podeu gaudir lliurement de la longevitat del vostre servidor.
 • Amb el servidor VPS, obtindreu accés de superusador (root).
 • Alt índex de privacitat. Els altres fitxers i bases de dades importants es desaran de no ser piratejats per altres usuaris de servidors.
 • Podeu gaudir dels serveis d’actualització perquè, quan el lloc web creixi, automàticament, es perfeccionaran recursos del servidor com CPU, RAM i amplada de banda..

Contres de l’allotjament VPS:

 • És un servidor més car en comparació amb allotjament compartit.
 • Es requereixen coneixements tècnics en profunditat per gestionar amb precisió el servidor.
 • La vostra seguretat es pot veure afectada si els servidors estan configurats de manera inapropiada.

Què és Hosting Dedicat?

Què és Hosting Dedicat

Un mateix allotjament o servidor dedicat és el mateix. És un tipus d’allotjament a Internet en què el client lloga o lloga tot un servidor i els seus recursos. Per tant, els paquets d’allotjament dedicat depenen del tipus de maquinari i recursos que seleccioneu.

Aquest pla d’allotjament és perfecte per a llocs web de WordPress amb major trànsit.

Avantatges de l’hosting dedicat:

 • Segura: Dedicat és un allotjament més fiable ja que teniu tota l’autoritat de seleccionar maquinari, sistemes operatius, etc. segons la vostra elecció. En aquest cas, no podeu compartir cap servidor amb ningú més, per tant, s’eradica una sèrie d’amenaces potencials. L’exemplar sorprenent d’això és que, si qualsevol compte ha estat piratejat en allotjament compartit, de manera automàtica, es pirata la resta de comptes, però amb hosting dedicat, aquest tipus de risc està prohibit.
 • Flexible: Tenir un servidor dedicat significa que el podeu utilitzar de qualsevol forma. Dóna la flexibilitat per instal·lar programari o programes nous, així com elegibles per canviar la configuració del servidor. En altres paraules, el vostre propi servidor us ofereix tots els drets per controlar-lo al vostre estil.
 • Recursos: Tots els recursos i la connectivitat només pertanyen al vostre servidor. Cap altre participant no s’entreté amb aquests paràmetres.
 • Millor rendiment: El servidor és el millor rendiment, ja que pot gestionar milers de clients un dia. Amb els vostres propis recursos, podeu millorar el rendiment del vostre lloc web. Així, es tindrà en compte un resultat millor amb el vostre treball.
 • Espai d’emmagatzematge: Tens l’oportunitat de decidir l’espai del disc i la RAM que necessites per satisfer les necessitats del client. A més, se suposa que no pagueu cap quantitat si no utilitzeu cap recurs específic.

Desavantatges de l’allotjament dedicat:

 • Inversió enorme: Hosting dedicat és molt més car que altres plans d’allotjament. Per acceptar l’alt rendiment, val aquest cost. Per tant, és molt crucial decidir amb anterioritat el pla d’allotjament segons la demanda dels vostres clients.
 • Usabilitat: El coneixement tècnic és la demanda bàsica si voleu posar la mà en un servidor dedicat. Si no teniu experiència, és molt difícil tenir un control sobre aquest servidor. Només un individu as és capaç d’instal·lar programari, manteniment diari i aplicable per controlar altres tasques. Per tant, la seva usabilitat és una mica complicat.

Diferència entre VPS i allotjament dedicat

Si sou un usuari habitual d’allotjament compartit, és el moment adequat per actualitzar el vostre pla d’allotjament. Abans de dirigir-nos a la diferència entre el VPS i el servidor dedicat, revisem alguns conceptes bàsics que us ajudaran a comprendre el concepte amb més claredat.

Allotjament virtualment privat:

El VPS és similar a la realitat virtual, és com si hagueu tingut un espai reduït per associar-vos amb altres. VPS és paral·lela a l’allotjament compartit en què es comparteixen els recursos disponibles en diversos llocs web. Si compareu allotjament dedicat i VPS, hi ha una diferència en les restriccions que s’imposen als recursos.

A més, l’assignació de recursos es classifica de manera que un usuari no pot beneficiar-se dels recursos d’un altre. L’exemple destacat és que, si teniu un pis, no podreu entrar a la sala d’estar d’una altra persona i viceversa..

Hosting dedicat pertany completament a vosaltres:

Un servidor dedicat és completament comprensible pel seu nom. Està completament dedicat a atendre els vostres serveis. Bàsicament, se t’ofereix un servidor buit i pots afegir tot el que vulguis.

Un servidor dedicat va contradir un pla compartit, en el qual no tens control sobre l’entorn del servidor i VPS, en el qual tens poc control sobre el teu entorn. Així, en aquest cas, apunteu un dit sobre el maquinari a través del qual podreu controlar completament el programari instal·lat al servidor.

Apassionat per estudiar més sobre VPS i hosting dedicat, desplaceu-vos cap avall.

Característiques comparables de VPS i allotjament dedicat

Cost:

No hi ha dubte en la afirmació que els plans VPS són rendibles en comparació amb servidors dedicats. Això es deu al fet que quan un host posa diversos usuaris en un sol servidor; Evident, cobraran un preu baix a cada client.

El servidor dedicat de gamma baixa us costa una mica més, però si aneu amb un servei de servidor dedicat Premium, és molt alt ja que ofereix maquinari de classe alta amb una configuració potent.

Seguretat:

Sens dubte, allotjament dedicat i VPS són plans segurs. L’allotjament VPS és segur, mentre que l’allotjament dedicat proporciona un nivell superior de protecció, cosa que significa que ets apte per instal·lar qualsevol programari d’acord amb el seu desig i no existirà cap factor de risc. Però en un hosting dedicat, teniu el control del 100% de qualsevol incompliment de seguretat en comparació amb VPS.

Rendiment:

Sorprenentment, però heu de dir, la dedicació està desbordada que el VPS en rendiment. Amb una enorme quantitat de recursos, el vostre lloc pot fer front fàcilment a un enorme trànsit sense afectar la velocitat de càrrega. Per contra, VPS també té una gran velocitat de càrrega, però quan diversos llocs arriben a un servidor, pot patir una velocitat lenta.

Configuració i personalització:

L’allotjament VPS i l’allotjament dedicat proporcionen plans gestionats i no gestionats i aquests plans disposen de bons recursos per dur a terme mes a mes. L’allotjament VPS difereix lleugerament, ja que es poden demanar recursos de veïns (altres llocs) si superes el límit mensual.

Escalabilitat:

En aquest cas, VPS guanya la competició. L’allotjament VPS admet el lloc que necessita allotjament compartit o dedicat. Col·laborant amb VPS, un lloc pot arribar a la destinació requerida. Per un altre costat, allotjament dedicat ofereix ajuda al lloc que necessita assistència directa.

Assignació de recursos:

Certament, el punt de bonificació passa a la categoria d’allotjament dedicat. Podeu utilitzar tants recursos com vulgueu, però a l’allotjament VPS heu d’anar amb compte amb els recursos subministrats, tot i que no és part del concurs.

Per part final, tant VPS com allotjament dedicat són plans fiables i costosos. Però després d’un cert temps, deixar un paquet d’allotjament compartit i saltar a una altra opció és una bona decisió. Simplement obtindreu el que invertiu i quan invertiu més, obviament, obtindreu resultats més perfeccionats.

Llegiu també,

 • Millors proveïdors d’allotjament VPS
 • Millors proveïdors d’allotjament dedicats

Autor bio: Jerry Peres és propietari Easy.gr per lliurar serveis de servidor Premium dedicats. Tenen plans notables que s’adaptaran al vostre pressupost. Obtenireu suport tècnic 24 hores al dia 7 de les seves ments expertes. Amb grans habilitats, gestionen tots els quadres de control avançats, així com altres serveis.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me