Nu putem lua niciodată suficiente precauții pentru a fi în siguranță în orice situație.

Întotdeauna este necesar să fim atenți și atenți în lumea de astăzi, iar acest lucru poate crește conștientizarea și siguranța personală. Din păcate, au fost multe incidente în care se găsește o cameră ascunsă în toalete, hoteluri și se întâmplă mai des decât oricând.

Și, aceste lucruri au impact în multe feluri.

Încălcă confidențialitatea

Un hotel bun va merge întotdeauna kilometrul suplimentar pentru a proteja intimitatea oaspeților, indiferent de situație. De fapt, conform legii, este obligatoriu acest lucru. O cameră ascunsă în interiorul camerei pleacă complet de la această regulă și devine nu mai puțin de o crimă gravă.

Afectează spațiul personal

Nu este nimic mai rău decât intrarea într-o cameră de hotel sau o toaletă și a fi spionat. Este firesc să ne descurcăm în locuri precum hoteluri și băi, iar găsirea unei camere de luat vederi afectează spațiul nostru personal.

Filme video fără consimțământ

O cameră ascunsă în camerele hotelului sau în locuri unde nu ar trebui să fie, intenționează probabil să înregistreze imagini video despre comportamentul tău. Pentru orice ar fi, capturarea videoclipurilor din viața unuia fără consimțământ este egală cu amenințarea.

În aceste scenarii, ne putem ajuta în mod real prin a fi mai vigilenți cu privire la împrejurimile noastre. Pentru a vă ajuta cu acest lucru, am compilat această listă de produse inteligente care vă vor ajuta să detectați dacă există o cameră ascunsă lângă dvs..

cercetaș

Perfect pentru AirBNB, hoteluri și băi, Căutătorul de camere ascunse Scout este un dispozitiv minuscul care poate detecta o cameră ascunsă lângă tine. Indiferent dacă este vorba despre un CCTV sau o cameră obișnuită, Scout o poate găsi cu ușurință datorită tehnologiei sale cu LED.

Este, de asemenea, simplu de utilizat. Urmați pașii de mai jos ori de câte ori doriți să detectați o cameră ascunsă cu acest dispozitiv:

 • Stați în fața articolului pe care bănuiați că este o cameră foto
 • Ține-l pe Scout în fața ochilor, pentru a putea trece prin vârf
 • Porniți butonul LED de pe Scout
 • Concentrați-vă ochii prin deschidere spre obiectul suspectat
 • Dacă vedeți o lumină roșie strălucind înapoi, este o cameră foto

Caseta conține toate instrucțiunile de care aveți nevoie, așa că nu vă faceți griji în acest sens.

FING

La fel de mișto ca numele, FING este o aplicație interesantă care poate scana rețele și dispozitive din apropiere. Este disponibil atât pentru Android, cât și pentru IOS. Pentru a găsi o cameră ascunsă din apropiere, puteți opta pentru oricare dintre următoarele două metode:

 • Scanează rețeaua WiFi disponibilă pentru dispozitivele conectate
 • Găsiți nume comune ale camerei IP în timpul unei scurte scanări

Ambele metode vă vor ajuta eventual să identificați camera ascunsă. Această aplicație este complet gratuită și, evident, foarte portabilă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transportarea unui dispozitiv suplimentar cu dvs..

Eilimy

Cu capacitatea de a detecta rapid diferite dispozitive din jurul tău, Set detector Eilimy este o altă opțiune excelentă de luat în considerare. Are o gamă extinsă de detectare, ceea ce înseamnă că, chiar dacă nu sunteți departe de camera ascunsă, va putea totuși să o identificați.

În timp ce este încă portabil, vine cu un set de elemente esențiale precum bateria, cablul USB, adaptorul de alimentare, antenele și detectoarele de gamă completă. Puteți utiliza acest dispozitiv într-un hotel, mașină, toaletă sau oriunde. Funcționează atât timp cât ai bateriile intacte.

Aplicația de detectare a camerei ascunse

Așa cum sugerează și numele, Detectorul camerei ascunse este o aplicație la îndemână. Are un set de caracteristici interesante precum:

 • Detectarea obiectivului camerei ascunse
 • Posibilitatea de a găsi camere ascunse prin WiFi, Bluetooth și rețea locală
 • Scanează dispozitivele din apropiere
 • Funcționează oriunde

Deși această aplicație face o treabă excelentă, cu toate acestea, ea este disponibilă doar pe iOS. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți un utilizator Android, nu veți putea folosi această aplicație. În acest caz, puteți opta pentru aplicația Fing menționată mai sus sau așteptați până când această aplicație este disponibilă pentru Android.

Detector de camere ascunse anti-spion

Acest dispozitiv este eficient din punct de vedere al costurilor și la fel de eficient când vine vorba de furnizarea a ceea ce este necesar. Poate detecta dispozitive ilegale de spionaj cu o gamă largă de mișcare, indiferent dacă este vorba despre o cameră foto, Bluetooth, un aparat de înregistrare audio sau o aplicație de sârmă..

Nu numai asta, ci Detector de camere ascunse anti-spion Poate identifica rapid și dacă mașina dvs. este echipată cu o trazătoare magnetică sau cu o cameră ascunsă. Aceasta vă asigură că sunteți în siguranță oriunde mergeți. Cu o dimensiune de 117 * 56 * 20 mm, aș spune că acest dispozitiv este destul de mic, ceea ce îl face și foarte portabil.

Detectorul camerei ascunse de spion

Detectorul camerei ascunse de spion este o aplicație iOS pentru a detecta manual sau prin modul automat. De asemenea, puteți scana dispozitivele electronice din apropiere pentru a afla dacă există ceva suspect în deghizare.

În afară de aceasta, poate detecta și dispozitivele spion prin funcția de scanare Bluetooth și EMF. Destul de cool pentru o aplicație!

Această aplicație costă 3,99 GBP pentru a fi descărcată, dar merită pentru preț. De fapt, cred că veți simți că prețul este mult mai mic decât ceea ce merită să fie.

Concluzie

Deși nu putem controla mințile din spatele acestor acte notorii, ne putem ajuta pe noi înșine prin a fi vigilenți și solizi în aceste situații. Iată câteva acțiuni pe care le puteți face dacă găsiți o cameră ascunsă:

 • Deconectați firul camerei (dacă există)
 • Dacă nu este conectat nicăieri, asigurați-vă că îl acoperiți cu o pătură
 • Încercați să înregistrați situația pentru dovezi
 • Asigurați-vă că informați autoritățile și le oferiți fotografiile / videoclipurile pe care le-ați făcut ca dovadă
 • Dacă managementul pare suspect, părăsiți locul imediat

Efectuarea acțiunilor de mai sus vă va menține cel puțin un pas înainte în chestiune.

În ultima perioadă au existat o mulțime de cazuri despre persoane care găsesc camere ascunse în camerele lor de hotel, care se îndreptau direct către pat. Sper ca cele de mai sus să vă ajute să fiți mai vigilenți și să abordați aceste tipuri de situații.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me