С интернет, изпълнен с много хищници, които чакат плячка да попадне в капана си, появата на прокси сървъри е закупила за някакво ниво на разумност.

Освен защита от киберпрестъпници, прокси сървърите ви помагат да получите достъп до библиотека с неограничено съдържание онлайн, без да се притеснявате. Можете също така да се насладите на вашата поверителност – смесени чувства?

Повечето хора смятат, че поверителността е проблем с прокси, и те са прави да смятат това. Но, (да, има, но), този проблем е приложим само когато използвате безплатни прокси сървъри.

Безплатните пълномощници са предимно с висок риск, тъй като не се работи много, за да се направят безопасни. Затова не се изненадвайте, ако сте на прокси сървър и все пак получавате очакваната поверителност. Причина? Може да използвате същия безплатен прокси, има вашия хакер – доста иронично!

И така, какво е решението?

Краткият отговор е – опитайте премиум прокси. Преди да се увлечете, разгледайте това.

Какво е прокси сървър?

Прокси сървърът е просто посредник между клиент и други сървъри. Този „посредник“ по същество живее, за да получава заявки от клиенти, които търсят ресурси от други сървъри.

Например, когато клиент се свърже с прокси сървъра, той изисква някакъв вид услуга, като например файл, връзка или други ресурси, достъпни от друг сървър. От своя страна прокси сървърът анализира тази заявка и намира начин да опрости и контролира нейната сложност.

Можете също да си представите прокси сървъра като мост, като ви отвежда от мястото, където сте на мястото, което искате да бъдете. Повечето пъти, когато се обсъжда този шлюз, той се описва като точно това – шлюз или шина. Истината е, че на прокси сървъра има повече от това.

Докато прокси сървърът е посредник, той служи и като защитна стена и уеб филтър. Ако имате нужда от споделени мрежови връзки и кеш данни, за да ускорите често срещаните заявки, не гледайте твърде далеч.

Освен това може да направи леки промени в данните, които изпращате, но все пак да получите информацията, която сте поискали. Прокси сървърът също може да промени вашия IP адрес, така че уеб сървърът може да продължи да размишлява къде се намирате в света!

И…

Най-хубавото на прокси сървъра е, че той осигурява спокойствие от цялата лудост в интернет. За хакери и нападатели на нападателя тази разпоредба е много необходима.

Въпреки че много хора се объркват дали да използват прокси сървър или VPN, това объркване ще се деактивира, докато четете на.

Защо да изберете прокси сървър?

Използването на прокси сървър има много предимства, въпреки че хората все още вярват, че VPN е по-добър. Както каза по-рано, има повече от прокси, отколкото просто да ви свърже към вашата дестинация в интернет. Ето някои причини да изберете прокси сървър;

Защита на поверителността

Използването на прокси сървър ще ви помогне да сте защитени, докато сърфирате в мрежата – дори и скритите части от нея. Повечето хора използват прокси сървъри, за да сърфират в интернет частно. С възможността да променяте / скривате IP адреси, вашата идентичност и лична информация са частни. Това означава, че на целевия сървър е отказано да знае кой е направил оригиналната заявка.

Може би се чудите как става това?

Прокси сървърът обикновено има свой IP адрес. Така че, когато го използвате за свързване към уебсайт, той ще вижда само IP адреса на проксито, но не и Вашия IP адрес.

Достъп до ограничено съдържание

Друго полезно нещо за прокси сървъра е неговата способност да ви заобикаля базирано на местоположението ограничено съдържание и да ви дава достъп до блокирани уебсайтове.

Използва се доста лесно, просто го включете и това е всичко. Единственото нещо е, че трябва да сте сигурни, че използвате прокси сървър, който е на правилното място. Например, ако сте със седалище във Великобритания и се опитвате да получите достъп до видеосъдържание, което е блокирано във вашата страна, но е достъпно в САЩ, тогава ще трябва да използвате прокси сървър, базиран в САЩ..

Подобрена производителност

Една функция, на която винаги можете да се доверите на всеки прокси сървър, е по-добрата и подобрена производителност на мрежата. Прокси сървърите могат да кешират съдържанието на сайта.

Значение всеки път, когато влизате в уебсайт, прокси сървърът запазва информацията на този уебсайт. След последващи посещения на този уебсайт, прокси сървърът ще провери дали това е най-скорошното копие на сайта, след което ще ви изпрати запазеното копие.

Например, когато стотици потребители влизат в уебсайт едновременно от същия прокси сървър, сървърът изпраща само една заявка до сайта, докато съдържанието не бъде променено. Този процес помага на прокси сървъра да обслужва съдържанието по-бързо.

Защо Premium Proxy?

Премиум сървърът е бърз, надежден и напълно анонимен прокси сървър. Те са стабилни, сигурни и анонимни. За разлика от безплатните прокси сървъри, които са натоварени с рискове, премиум прокси сървърите са много по-надеждни и ефективни по отношение на функцията.

Използването на премиум прокси сървър ви спестява от проблемите при преминаването през цял списък на обществен прокси сървър. С премиум прокси ще имате контрол върху удостоверяването му, плюс можете да почивате лесно.

Друго нещо е за разлика от безплатните прокси сървъри; тези първокласни сървъри не се сриват или изключват. Не е нужно да се притеснявате, че ще се прекъснете.

причина?

Сървърите се управляват от надеждни компании и се конфигурират и поддържат от експерти. Така че тук няма притеснения!

Надявам се досега да имате представа за прокси ползите. Нека разгледаме следните премиум прокси решения.

Smart Proxy

Достъп до целия пул от 10M + въртящи се жилищни IP адреси в повече от 195 места по целия свят и се изстържете свободно с Smartproxy. Те също така предлагат всякакви вкусотии като въртящи сесии, случайни IP адреси, гео-таргетиране, лепкави сесии, автоматичен прокси ротатор и други.

Моят IP скрий

Моят IP скрий е един от надеждните премиум прокси сървъри. Той има много страхотни функции и има повече от 75 сървъра в 22+ страни.

Можете да използвате вградените криптирани връзки, за да заобиколите всяка защитна стена, достъп до всеки уебсайт по всяко време. Моят IP Hide е бърз и стабилен. По-стабилен от безплатния прокси и 13 пъти по-бърз от VPN! Друго нещо е, че можете да го използвате на всяко от вашите устройства (Windows, Mac, Android и Linux). Това означава, че вашите устройства могат да използват същия лиценз, тъй като няма ограничение за прехвърляне на данни.

Варови прокси

с Лиме прокси, можете да се насладите на висока производителност и функционалност на мрежата. Напълно автоматизираният контролен панел улеснява навигацията ви.

Премиум прокси

Освен това можете да промените вашия IP адрес по всяко време. Плюс това можете да добавите още 25 IP адреси, които да бъдат удостоверени за използване на прокси.

Прокситата за вар позволяват автентификация, базирана на IP и потребителско име, и вие се наслаждавате на специален IP адрес. Това означава, че никой не споделя вашия адрес с вас!

Proxy-Продавач

Proxy-продавач ви дава надеждна техническа обработваемост на прокси. Всички предлагани пълномощни се считат за изключително надеждни, що се отнася до производителността и стабилността.

Имате възможност да закупите IPv4 или IPv6 прокси.

Oxylabs

Oxylabs Ви дава незабавен достъп до постоянно поддържани жилищни прокси. Можете да се насладите на 100% анонимност в мрежата, с гладко и ефективно изстъргване, подобно на човека.

Oxylabs получиха над 30 милиона IP адреси по целия свят и могат да бъдат перфектен избор за домашния потребител, както и за бизнес като следното.

  • Ценова интелигентност
  • SEO мониторинг
  • Доставка и защита по имейл
  • Проучване на пазара
  • Потвърждаване на рекламата
  • Събиране на данни
  • гъсеничен

IP са налични в почти всички страни, включително Китай.

Netnut

Изстържете мрежата с Netnut и никога не се блокират. Тя ви дава система, която ще гарантира, че получавате идентификатор, картографиран към вашия IP. Можете да определите статичния си IP адрес, като използвате този уникален идентификатор.

Също така сървърът предоставя уникален IP за всяка сесия на браузъра, който може да бъде интегриран във всеки браузър. Заедно с достъпа до таблото, всички статистически данни за използването ви се предоставят в почти реално време за извличане чрез обикновен API.

Geosurf

GeoSurf жилищните IP са базирани на P2P мрежа. Това означава, че можете да добиете интернет чрез достъп до пул от над 2 милиона деблокирани IP адреси.

С вградения API за въртене на IP можете да се насладите на голям обхват & високоефективни дейности на ниво предприятие. Можете също да изпращате неограничени паралелни заявки чрез милиони 100% проверени работещи IP адреси. GeoSurf ви предоставя и подробна статистика за използването на вашия акаунт. Позволява ви да наблюдавате и оптимизирате процеса на събиране на данни.

заключение

Premium proxy е малко по-скъп от VPN, но като се имат предвид предимствата му, напълно си заслужава! Надявам се гореизброеното решение да ви помогне да изберете едно за вашите изисквания.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me