PHP este foarte ușor de implementat. Dar asta nu înseamnă că nu va face nicio platformă de găzduire – mai ales atunci când sunteți serios în privința afacerilor.

În multe feluri, PHP a preluat mantaua de la Perl – a fost un limbaj de script ușor, care ar putea încorpora chiar în HTML (sau a încorpora HTML în sine, în funcție de modul în care doriți să îl priviți), a fost susținut de serverele web populare open source ( * tuse * Apache) și a avut legături la bazele de date relaționale populare (yup, MySQL).

Dar, spre deosebire de Perl, PHP a fost suficient de inteligent pentru a inova mai repede când a venit să rămână relevant – HHVM a fost o amenințare suficient de mare pentru a face Zend să renunțe la orice plan pentru PHP 6 și să sară la PHP 7 (ceea ce duce la o creștere a performanței de 200%) și tocmai când arăta ca scena de dezvoltare din PHP se referea la codarea maimuțelor sau la realizarea unui cadru propriu, Laravel a aruncat o bombă.

Este clar, PHP-ul de astăzi nu este nicăieri aproape de cel al vechilor ani – are coarne, aripi, trage lasere cu ochii și poate desface un copac sau doi fără nicio problemă. Cei care s-au blocat de mine (eu însumi, principalul motiv fiind lene :-P) au acum un set de instrumente modern, excelent pentru construirea aplicațiilor web.

Ceea ce ne aduce într-o altă zonă trecută jenantă – găzduirea. Da, furnizorii de găzduire PHP sunt încă mulți o duzină, iar mulți dintre ei au fost construiți pentru a produce suferință publicului nesăbuit, dar la fel de adevărat, există acum tot felul de opțiuni solide și excelente..

Această postare este destinată dezvoltatorului sau oricui îi pasă de calitate, libertate și performanță; cel care se cutremură la gândul la încărcările FTP și CPanel (deși știe să lucreze cu ele!).

DigitalOcean

Este probabil să fi auzit DigitalOcean deja, dar dacă nu, aceasta este o platformă incredibil de rentabilă și puternică pentru găzduirea aplicațiilor dvs..

În esență, DigitalOcean este faimos pentru serverele private virtuale (VPS) care oferă performanțe și control foarte bune pentru echipa DevOps. Cu această libertate vine și responsabilitatea, desigur – sunteți responsabil pentru optimizarea, gestionarea și securizarea infrastructurii. Dacă aveți o aplicație PHP modernă, cel mai probabil este ceea ce căutați.

DigitalOcean are câteva caracteristici uimitoare, ceea ce face aproape un mini-AWS pentru dezvoltatori:

 • Instalări cu un singur clic pentru aplicații PHP populare
 • Instrumente precum echilibrele de încărcare, rețelele private etc..
 • Depozitare obiect, stocare bloc, stocare SSD, etc.
 • Mai multe tipuri de servere în funcție de nevoi – scop general, procesor ridicat sau RAM mare
 • Gestionarea infrastructurii bazate pe API pentru o scalare ușoară în sus sau în jos
 • Monitorizare bogată și utilizare și statistici
 • Marketplace, imagini cu sistem de operare personalizate, copii de rezervă etc..
 • Baze de date găzduite (PostgreSQL ca la scriere, dar MySQL și altele vin în curând)

DigitalOcean este ceea ce folosesc pentru găzduirea de proiecte client, site-uri web WordPress, scripturi PHP în linie de comandă și ce nu, și nu am avut niciodată o singură problemă în ceea ce privește performanța sau securitatea. Foarte recomandat celor pentru fiabilitate și flexibilitate.

A2 Gazduire

A2 Gazduire este un serviciu de găzduire mare și de încredere, specializat în PHP. Dacă te-ai săturat de problemele de performanță cu platformele de găzduire actuale și vrei totuși să păstrezi cheltuielile într-un control strict, A2 Gazduire merită verificat.

După cum vedeți, planurile sunt minunate, dar acesta nu este un schit de marketing – A2 Hosting oferă. O comparație rapidă a planuri dezvăluie că pentru sub 10 dolari pe lună, primiți un server cu 2 GB RAM, două nuclee și hardware optimizat.

A2 Gazduire excelează prin găzduire PHP simplă și tradițională – WordPress, Magento, cadre simple, scripturi de o pagină etc., dar are mult sens atunci când performanța discului este o problemă.

Forja

Laravel este cel mai popular și mai popular cadru PHP și va rămâne probabil „cel” mult timp. Ceea ce înseamnă că dacă sunteți dezvoltator PHP, probabil că codificați în Laravel.

Acum, Laravel este un cadru solicitant, iar problema implementării se complică; cu atât aplicația dvs. este mai bogată în funcții. Dacă vă aflați în barca respectivă și doriți să scăpați de toate problemele legate de desfășurare (da, vreau să spun toate), Forja este ceea ce îți lipsește.

În primul rând, primele lucruri – Forge nu are servere sau gazduire la ofertă. Mai degrabă, este o interfață bazată pe web pentru implementarea și monitorizarea aplicațiilor dvs. PHP pe serviciile populare de găzduire precum DigitalOcean (acoperit mai sus), Linode, AWS, etc. Iată ce are de oferit Forge echipelor Laravel:

 • Scalare orizontală
 • Echilibrarea sarcinii
 • Management SSL
 • Cozi simple și gestionare cron
 • Managementul site-ului și actualizări automate
 • Scripturi de implementare personalizate

Pentru doar 20 de dolari pe lună, puteți gestiona servere nelimitate prin Forge și există reduceri anuale. Sincer, nu este mai bun decât asta!

Heroku

Heroku a fost în mod tradițional asociat cu Ruby on Rails și ecosistemele Python (pentru dragostea sa pentru PostgreSQL și pentru implementări simple, aproape artistice). Dar acum, dezvoltatorii PHP se pot bucura și ei!

Fie că este PHP simplu, Laravel, Symfony, HHVM sau orice altă variantă / pachet, Heroku face totul cu o simplă apăsare a git-ului, care pare prea bine pentru a fi adevărat, dar este de fapt. Scalarea este îngrijită automat și există mai multe servicii Heroku (suplimente) pentru a vă facilita viața de implementare.

Heroku este printre platformele de găzduire mai costisitoare pentru PHP, dar este foarte solid și vine cu o mare reputație pentru calitate și stabilitate.

Cloudways

Este posibil să vedeți meritele platformelor de găzduire precum DigitalOcean, Linode etc., dar nu aveți o echipă de încredere care să facă lucrurile DevOps. Dacă da, Cloudways este o alternativă excelentă care va gestiona aplicația dvs. PHP pe o platformă pe care o alegeți.

Desigur, asta înseamnă că prețurile cresc. Am făcut o verificare rapidă și murdară a planurilor de prețuri și, de regulă, plătiți dublu față de ceea ce plătiți în mod obișnuit acestor platforme de găzduire. Ceea ce, sincer, este o afacere destul de dulce, dacă mă întrebați, mai ales având în vedere că Cloudways oferă ajutor de migrare gratuit pentru site-ul dvs. web.

Adică, pentru mai puțin de 50 de dolari pe lună, puteți rula un magazin de e-commerce care generează mii de dolari de vânzări pe lună și se ocupă foarte bine de piroane.

Câștigi toate caracteristicile frumoase pe care le oferă platforma de vis și îți câștigi liniștea sufletească. Ce mai puteți cere? ��

Nodechef

Nodechef? Da, la asta m-am gândit.

In timp ce Nodechef este cunoscut pentru soluțiile de găzduire nativ-native, se pare că au îmbrăcat PHP și oferă o platformă destul de dulce.

Ai fi de plată oriunde de la 100 $ la 200 $ pe lună pentru un server decent, dar ideea este că serviciile esențiale precum MongoDB, MySQL, Redis etc. sunt deja coapte și vor face eforturi fără efort. Asistența plătită este disponibilă și începe de la 300 USD pe lună.

Merită? Da, dacă aveți nevoi specifice și doriți fiabilitatea și rezolvarea rapidă a problemelor.

Runcloud

Uneori, aveți nevoie de ambele – o soluție de găzduire administrată pentru PHP (pentru echipele dvs. de proiectare care realizează marcaje de bază și funcții PHP în scripturi simple) și un mediu flexibil (aplicație PHP bazată pe Docker, bazată pe ElasticSearch, hiperlocal, poate?).

În aceste cazuri, Runcloud este o afacere dulce.

Runcloud înlocuiește cPanel, WHM și alte astfel de utilități cu tabloul de bord personalizat, care, sincer, este în afara lumii:

Gestionați totul prin această interfață frumoasă, care include tot ce vă puteți gândi – versiunea PHP, configurația Supervisor (apropo, aceasta pare a fi prima gazdă PHP care include pachetul Supervisor), jurnalele, baza de date, totul.

Din nou, Runcloud nu oferă servere proprii, dar cu doar 15 dolari pe lună, vă va permite să vă conectați și să gestionați servere nelimitate. Există chiar și un plan gratuit dacă trebuie să gestionați un singur server și nu doriți clopotele și fluierele!

Platform.sh

Cum încep chiar să descriu Platform.sh? �� Bine, haideți să încercați acest lucru – probabil ați auzit de Symfony (cel mai robust cadru web PHP de acolo), Magento (platforma de comerț electronic când vine vorba de ridicarea grea) și TYPO3 (un CMS complex, extrem de modular) , dreapta?

Ei bine, toate acestea au Platform.sh ca gazdă PHP la alegere.

Motivul este că Platform.sh depășește apelul de serviciu, furnizând tot ceea ce este necesar într-o aplicație PHP modernă – de la asistență pentru cele mai recente versiuni PHP până la implementare simplă, cu un singur clic pentru microservicii.

Dacă aveți o afacere mare, serioasă, care funcționează pe PHP, Platform.sh ar trebui să fie numărul 1 pe radar.

Și nu este ca și cum ar costa o avere. Pentru 270 de dolari pe lună (comparați planurile aici), puteți rula un site web care gestionează cu ușurință câteva milioane de vizualizări de pagini pe lună. Acum, sunt de acord că sună foarte mult 270 USD, mai ales când găzduirea PHP este disponibilă, de exemplu, pentru 5 dolari pe lună. in orice caz, Platform.sh este un schimbător de jocuri pentru schimbătorii de jocuri și nu trebuie luat ușor. ��

Motorul de aplicații Google

Profitați de infrastructura rețelei cu latență scăzută Google.

Motorul de aplicații Google este administrată platforma fără server care vă permite să rulați aplicații PHP, Nodejs, Python, C #. Cel mai bun lucru este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea infrastructurii – Google o face pentru voi.

Plătești pentru ceea ce folosești și scali automat pentru a se adapta vârfurilor de trafic.

Concluzie

Nu există lipsă de furnizori de hosting PHP pe piață. Doar o căutare Google și vă veți îneca în alegeri. Cu toate acestea, nu toți furnizorii de găzduire merită să fie selectați, oricât de bună este copierea site-ului lor sau cât de incredibile sunt planurile lor.

Poveștile de groază despre bug-uri, hacks și probleme de performanță nerezolvate sunt prea frecvente în rândul furnizorilor de gazdă PHP „populari”, motiv pentru care acest articol se concentrează pe opțiunile mai puțin cunoscute, dar ucigătoare..

Sper ca ajuta! ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me