Căutarea de a învăța o limbă nouă ucide timpul începătorilor. Am auzit vocea ta, și aici este lista cu cele mai bune resurse pentru a învăța Python.

Acest articol vă ajută să găsiți resurse prietenoase pentru începători pentru a învăța cel mai popular limbaj de programare – Piton.

De ce ar trebui să învățăm Python?

Mulți oameni doresc acum să învețe limbajul de programare la cald, adică., Piton. Unii dintre ei au un motiv, iar alții nu.

Înainte de a merge să înveți orice limbaj de programare, pune-ți întrebări despre asta de ce ai de gând să o înveți? Această întrebare vă oferă o anumită claritate. Și știi ce poți face dacă te înveți singur limbajul de programare. Cel mai probabil, aceste două întrebări oferă o idee clară despre planurile de învățare a acesteia.

Este o practică bună să cunoașteți caracteristicile limbajului de programare pe care sunteți interesat să le învățați. Și ce funcții poate face pentru tine? Îi vom vedea pe toți.

Ce este Python?

Piton este un limbaj la nivel înalt, interpretat și open-source. Python acceptă atât paradigme de programare orientate pe obiecte, cât și procedurale.

De ce este atât de popular Python?

Să vedem caracteristicile Python, care îl fac unul dintre cele mai importante limbaje de programare.

Engleza ca Sintaxa

Sintaxa lui Python este atât de confortabilă pentru începători. Dacă citiți codul Python, veți avea senzația de a citi limba engleză. A redus stresul pentru a-și aminti sintaxa. Dacă nu mă credeți, văd fragmentul de cod de mai jos.

a = 1
b = 1
dacă a este b:
imprimare("Salut")
a = 2000
imprimare("Da!") dacă un% 2 == 0 altceva tipărește ("Nu!")

Vei cunoaște măreția Python-ului odată ce vei intra în el.

Biblioteci

Python vine cu un număr mare de module și biblioteci încorporate. Există un ocean de biblioteci pentru limbajul de programare Python. Modulele și bibliotecile facilitează viața unui programator. Ele ajută la rezolvarea problemelor care nu pot fi rezolvate cu ajutorul caracteristicilor standard ale Python.

Tipat dinamic

Este un limbaj tastat dinamic. Nu trebuie să ne facem griji cu privire la declarațiile variabilelor din codare. Dacă vedeți alte limbaje de programare, cum ar fi C, C ++, Java, etc.., trebuie să declaram variabilele folosind oricare dintre tipurile de date acceptate de limbajul de programare. A se vedea exemplul cod în limba.

#include

int main () {
int a = 1;
printf ("% d", A);
returnare 0;
}

Să vedem același cod Piton.

a = 1
de imprimare (a)

Python va prelua automat tipul variabilei în funcție de valoare. A redus mult timp pentru dezvoltatori. Nu trebuie să ne facem griji pentru tipul de date. Doar atribuiți.

portabilitate

Python urmează proverbul de programare, adică., Cod Odată rulat oriunde. Putem folosi Python pe orice platformă. Ai nevoie doar de tine Piton pentru a rula orice cod Python. Lui Python nu îi pasă de platforma dvs..

Acestea sunt cele mai populare caracteristici ale Python. Are o mulțime de alte caracteristici care vă vor ajuta să vă atingeți obiectivele în dezvoltare.

Ce putem face cu Python?

Putem folosi Python în majoritatea câmpurilor software. Să vedem zonele standard și cele mai utilizate ale Python.

Învățarea mașinilor și știința datelor

Este preferat Python învățare automată și știința datelor.

Putem calcula ecuațiile matematice complicate folosind Python fără efort. Avem biblioteci de genul panda, numpy, matplotlib, etc.., care îi ajută pe ingineri de învățare mașină și oameni de știință în date.

Dezvoltare web

Există cadre pentru dezvoltarea web în Python.

Cele mai populare cadre web pentru Python sunt Django și sticlă. Django este un cadru mai robust decât Flask. Puteți dezvolta un site web simplu pentru o aplicație web complexă folosind aceste cadre. Ambele cadre sunt prietenoase pentru începători și ușor de învățat cu documentația.

Răzuire web

Răzuirea web este una dintre principalele zone ale Python.

Putem face crawlere web în Python cu o bibliotecă numită scrapy, BeautifulSoup4 și multe altele pentru razuirea datelor.

Scripting

Puteți face literalmente orice lucru pentru a automatiza sarcinile repetate de sysadmin.

  • Interacțiunea cu sistemul de operare (Windows, UNIX etc.)
  • Efectuarea întreținerii
  • Implementarea unei aplicații
  • Testarea site-ului web
  • Descărcarea datelor

Putem folosi și Python pentru GUI (Interfață grafică pentru utilizator) dezvoltare, Jocuri dezvoltare cu pygameReţea programare, etc., puteți avea șansa de a explora lumea Python odată ce ați început.

Sper să vă faceți o idee despre motivul pentru care Python obține atâta popularitate. Pentru o limbă în creștere precum Python va avea multe resurse (plătite și gratuite) de învățat. Aceasta este o problemă pentru începători ca mine (o dată). Avem multe opțiuni pentru a învăța Python. Este atât de confuz.

Dar nu vă faceți griji, următoarele sunt atent tratate.

Cursuri video

Avem multe site-uri web care oferă cursuri video gratuit și gratuit. Să vedem cele mai bune cursuri de la ei.

Udemy

Udemy este un site web care oferă cursuri video online la un preț nominal.

Veți găsi o mulțime de cursuri disponibile pentru a învăța Python. Cea mai populară, care este prietenoasă pentru începători, și costuri mai mici Python Bootcamp complet: treceți de la zero la erou în Python 3.

Curs Udemy Python

După finalizare, veți obține un certificat de finalizare. Dar nu adaugă nicio valoare CV-ului tău. Cunoașterea pe care o obțineți de la curs este importantă, nu certificatele.

Mergeți la curs și verificați conținutul și ce învățați de la curs. Dacă sunteți mulțumit de structura cursului și de previzualizarea videoclipurilor, accesați-l.

EDX

edX oferă cursuri gratuit, dar dacă sunteți interesat să obțineți certificate de finalizare, atunci trebuie să plătiți o sumă. Acestea oferă un curs excelent pentru începători să înceapă cu Python. Cursul este Introducere în Python: Absolut Beginner.

Mergeți la curs și aruncați o privire rapidă asupra conținutului cursului pentru a decide dacă este potrivit pentru dvs. Nu vă faceți griji dacă nu vă mulțumiți cu conținutul cursului.

Pregătire TalkPython

Pregătirea TalkPython este un curs care învață Python prin construirea de proiecte.

Puteți afla cum să faceți proiecte în Python împreună cu sintaxa Python. După finalizarea acestui curs, puteți lucra la proiectele dvs. în Python. Cursul este Python Jumpstart prin construirea a 10 aplicații. Costul cursului $ 69 pentru acces pe viață.

Vorbiți cu Python Training

Înainte de a merge la orice curs plătit, verificați conturul și conținutul cursului.

Canalul YouTube de Corey Schafer

Un prietenos începător Tutoriale Python adică complet GRATUIT.

Corey Scharef

Site-uri

Unii dintre voi poate nu vă plac cursurile video. Dacă vă place să citiți, atunci această secțiune este pentru dvs..

W3Schools

W3Schools este renumit pentru dezvoltarea web. Dar în ultimele timpuri, au adăugat noi tutoriale de genul Python, Java, C ++, C #, etc.., Puteți găsi tutorialele aici. Tutorialele sunt complet gratuite și vă ajută să învățați Python fără niciun efort.

W3Schools

Programiz

Tutorialele de pe Programiz sunt ușor de înțeles și de învățat. În tutoriale vom găsi o mulțime de exemple pentru fiecare concept. De asemenea, oferă un interpret online pentru a lucra cu Python. Puteți vedea cursul aici.

Programiz

Educativ

Educativ este o platformă de învățare premium. Accesați cursul aici.

Veți învăța toate elementele de bază ale Python și veți obține suficiente cunoștințe pentru a vă îmbunătăți abilitățile Python în continuare.

Educativ

După finalizarea elementelor de bază pe educativ, veți găsi o mulțime de alte cursuri pentru a vă duce abilitățile Python la următorul.

Cărți

Dacă vă place să citiți cărți, atunci această secțiune este pentru dvs. Vom vedea cele mai populare cărți pentru a învăța Python.

Curs Python Crash

Cartea Python Crash Course vă învață în mod natural Python. De asemenea, puteți lucra la unele proiecte din carte. Eric Matthes, autorul te parcurge prin diferite tipuri de proiecte precum dezvoltarea jocului, vizualizarea datelor, etc., îl poți găsi pe Amazon.

Cartea de curs Python Crash

Head First Python

Head First Python este o carte care învață Python fără a se plictisi. După cum sugerează și numele, este o carte prietenoasă cu creierul pentru învățarea Python. Puteți obține cartea de la Amazon.

Head First Python

Automatizați lucrurile plictisitoare cu Python

Dacă vrei să înveți lucruri practice folosind Python, atunci aceasta este cea mai bună carte pentru tine. Cartea parcurge conceptele Python folosind exemple practice. La sfârșitul acestui lucru, puteți crea proiectele dvs. cu cunoștințele pe care le-ați obținut din carte. Puteți comanda această carte de la Amazon.

Automatizați lucrurile plictisitoare cu Python

Această carte este disponibilă și pe Safari.

Învățarea Python

Învățarea Python, ediția a V-a, este una dintre cele mai populare cărți Python din O’Reilly publicații. Veți aprofunda cunoștințele folosind această carte. Puteți cumpăra cartea de la Amazon.

Aflați Python

Concluzie

Parcurgeți previzualizările cursurilor înainte de a începe. Ajută foarte mult. Dacă vă place modul în care autorul explică lucrurile, atunci mergeți pentru asta. Avem o mulțime de opțiuni pentru a învăța Python.

De asemenea, vă puteți referi la funcționar Documente. Ca începător, este posibil să simțiți dificil să începeți cu documentația oficială. Așadar, vă sugerez să luați pe cineva din lista menționată din articol.

Sper să găsiți câteva resurse utile pentru a începe călătoria dvs. ca programator Python.

Învățare fericită ��

ETICHETE:

  • Piton

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me