Ако търсите система за бизнес телефон, вероятно сте виждали централната централа за съкращения доста. PBX е кратък за Частен клон. За разлика от обществена телефонна мрежа, централата дава възможност на предприятията да управляват своята телефонна мрежа сами.

Традиционно PBX системите се предлагаха само като локални решения. Това означава строго самоуправление, високи разходи за поддръжка и сложност на високо ниво.

И въпреки че все още са налични като локални решения, съвременните PBX потребители се насърчават да домакин на своята телефонна система през облака.

Не само защото е много по-достъпно, но и защото е по-лесно да се управлява и можете да се възползвате от уникални функции. За илюстрация ето някои от тези характеристики:

 • Хостинг извън сайта. Вашата телефонна система се управлява и поддържа от вашия доставчик, което означава, че центровете за данни са извън сайта. Това облекчава необходимостта от редовна поддръжка на хардуер.
 • IP телефони. Облачните базирани централи работят изцяло над Ethernet. Това означава, че цялата ви компания може да използва VoIP телефони и / или мобилни телефони от всяка точка, където има интернет връзка.
 • Просто управление. Облачните базирани централи интегрират всички основни функции в онлайн таблото за управление. Това означава, че можете директно да маршрутизирате, разпределяте разрешения, да управлявате конфигурации на телефона и т.н. от вашия браузър.
 • гъвкавост. Независимо дали сте в командировка или извън офиса, Cloud PBX гарантира, че клиентите и екипът ви могат да се свързват с вас всеки път.
 • Без допълнителни разходи. Решенията, показани в тази публикация, са изградени единствено върху модел, базиран на план. Вие плащате само за нужните функции, не повече и не по-малко.

И на последно място, преминаването към цифрова система гарантира, че можете да интегрирате вашата платформа за Cloud Cloud PBX с вашите любими инструменти за управление на взаимоотношенията с клиенти също. Харесванията на Salesforce, Zendesk, застой, Freshdesk, и много други.

В един момент превръщането на цифрови в системата на вашия бизнес телефон е свързано с икономическа ефективност. Тези дни можете да се възползвате от повишена производителност, лекота на мащабиране и стотици интеграции с инструменти, които вашият бизнес вече използва.

Така че, нека разгледаме по-подробно изборите, които имате за някои от най-добрите решения за Cloud PBX на пазара.

Просто звънни

Просто звънни

JustCall е облачна базирана централа, която предоставя на собствениците на фирми телефонни номера в повече от 70 страни. Телефонните номера, създадени от JustCall, се показват като местни номера, когато се свързвате с клиентите си, което осигурява задълбочено ниво на прозрачност.

Местен номер елиминира необходимостта клиентите да се притесняват за легитимността на обажданията, които получават. Малко след като се регистрирате като клиент на JustCall, ще имате възможност да генерирате нови телефонни номера в коя държава предпочитате.

Най-хубавото е, че не става въпрос само за опростен набор от телефонни номера. Списъкът с функции на JustCall достига далеч и широко, когато става въпрос за това, че вие ​​и вашите клиенти винаги сте във връзка. И ето как.

 • Пренасочване на обаждане. На почивка? Не е проблем. JustCall може да препраща или разпространява обаждания до номер по ваш избор, дори когато сте извън офиса.
 • Разпределение на екипи. Никое обаждане не трябва да остава без отговор. Екипните функции на JustCall ви позволяват да присвоите няколко служители на един номер.
 • Назначения. Използвайте една от предоставените джаджи на уебсайта, за да добавите форма за среща към вашия уебсайт. По този начин клиентите могат да насрочват разговори в удобно за тях време.
 • интеграции. JustCall поддържа повече от 30 интеграции с любимите ви CRM и Helpdesk платформи.
 • мониторинг. Планирате да обучите нова партида служители на центъра за обаждания? Вградените функции за мониторинг ви позволяват бързо да идентифицирате потенциалните грешки, които правят обучаваните, и да ги поправяте в движение.

Компанията непрекъснато актуализира платформата си с нови функции и инструменти, за да ви помогне да извлечете максимума от вашата телефонна система. Що се отнася до ценообразуването, то е справедливо и гъвкаво. С най-достъпния план, започващ от едва 25 долара на месец на брой.

Aircall

AirCall

Търсите решение за бизнес телефон, което може да се разраства с растежа на бизнеса ви? Не гледайте по-далеч от Aircall. Перфектен избор за собствениците на фирми, които искат да стартират собствен кол център и да го разширят заедно с растежа на бизнеса.

И така, колко е трудно да се използва Aircall на практика? Добрата новина е, че всичко от регистрацията до създаването на първия ви телефонен номер е доста автоматизирано. След като настроите вашата екипна структура, можете да започнете да добавяте телефонни номера от повече от 50 държави.

Всяко създадено от вас число може да бъде персонализирано според изискванията на държавата, а освен това можете да зададете номер на конкретен член на екипа. Например някой, който работи от регион, в който избирате номера, който да се намира.

Aircall за по-добър бизнес

Но това не е всичко. За да направите вашия телефонен център възможно най-пълен, ще ви трябва поддръжка за интеграция на трети страни. Вероятно е, че вече управлявате списъка с клиенти, като използвате софтуер за помощни служби или по друг начин.

И дори в този отдел, Aircall е изключително предстояща с подкрепата, която оказват. Настоящият списък на интеграциите включва повече от 100 инструмента и платформи, които съвременните бизнес собственици използват. Харесва Zoho, Shopify, SnapCall, Pipedrive и много други.

RingCentral

RingCentral

RingCentral е основният избор на телефонна система за повече от 400 000 собственици на бизнес по целия свят. Независимо дали сте малък или растящо предприятие – RingCentral предоставя много функции, за да отговори на вашите нужди.

Като облачна базирана VoIP платформа, RingCentral се откроява с функции за гласови повиквания, мобилни текстови съобщения, но и опции за конференции за видео и аудио.

RingCentral преглед на повиквания

Една от най-търсените функции за RingCentral е тяхното обединено мобилно и десктопно изживяване. Това гарантира, че служителите винаги могат да имат достъп до важни обаждания (пропуснати или не) независимо дали са в движение или в офис.

Чрез дистрибуцията можете да разпределите различни екипи за различни различни клонове във вашия бизнес. Напр. Клиентите, които се нуждаят от техническа или финансова помощ.

Ценообразуването започва от $ 20 на месец за план Essentials, като Ultimate (all inclusive) започва от $ 50 на месец. Имайте предвид, че тези разходи за абонамент не покриват индивидуални телефонни номера, които започват от около $ 5 за един международен номер.

8 х 8

8х8

8 х 8 е фокусирана върху подпомагане на собствениците на малък и среден бизнес да създадат динамична телефонна система в цялата бизнес структура. Чрез технологията от световна класа – 8 × 8 е в състояние да предоставя високоскоростни УАТС услуги, като не използва нищо друго освен интернет връзка.

Като платформа „всичко в едно“, 8 × 8 е в състояние да осигури нещо повече от традиционна система за управление на телефона. За да илюстрираме, ето представяне на трите основни продукта, които 8 × 8 предоставя на своите клиенти:

 • Виртуален офис. Традиционна облачна телефонна услуга, използваща VoIP. Идеален за собственици на малък бизнес, които се нуждаят от надежден телефонен номер, за да достигнат до клиентите.
 • Виртуален Office Pro. Професионалната версия на същия план включва допълнителни функции като факс, конференции и възможност за записване на разговори. Идеален, ако бизнесът ви се разраства и искате да сключите бизнес в отдалечена работна среда.
 • Виртуален контакт център. Пълноценно изживяване на контактния център в облака. Това включва инструменти за генериране на отчети, анализиране на данни във времето и много други. Подходящ за установени фирми, които ежедневно се занимават с хиляди клиенти.

Една от характеристиките, с които 8 × 8 се откроява е тяхното работно табло. Това табло ви помага да обедините всички свои служители в една единствена система. Служителите могат да разговарят помежду си, да назначават обаждания или да управляват изоставане на гласови съобщения.

Не на последно място, ако решите да отидете с 8 × 8 – един от техните PBX специалисти ще ви даде встъпителна обиколка на продукта, която продължава до един час. Това ще гарантира, че сте напълно запознати с всичките им основни функции и как тези функции могат да се възползват от вашия бизнес.

RingOver

RingOver

RingOver е базирана на френска телекомуникационна платформа, която ви помага да създадете свой собствен цифров център за разговори за по-малко от 5 минути. От това, че нямате кол център до телефонен номер и първото си обаждане на клиента. Всичко благодарение на старателно оптимизирана инфраструктура, която да ви помогне да постигнете целите си.

За да разберем допълнително как RingOver превъзхожда традиционните вътрешни телефонни централи, нека разгледаме основните характеристики.

 • Създайте телефонен номер в повече от 60 държави, без ограничения за изходящи или входящи повиквания.
 • Използвайте своя облачен център за обаждания, за да изпращате текстове, да разговаряте с клиенти, да изпращате факс или да получавате гласови съобщения.
 • Работи с Desktop и Mobile – приемайте обажданията на клиента си от всяко място, където има достъп до Интернет.
 • Динамичното разпределително табло, което можете да използвате за структуриране на интерактивни навигационни навици за вашите клиенти. Например Натиснете 1 или 2 за достъп до конкретен отдел.
 • Напълно подробни отчети за входящи / изходящи повиквания, история на служителите и др.
 • Лесна интеграция с любимата ви платформа за управление на връзки с клиенти.

Най-хубавото е, че няма какво да правите извън процеса на инсталиране на RingOver. Таблото за управление, което получавате след регистрация, е ол инклузив. Това означава, че можете да започнете да добавяте нови номера и членове на екипа веднага след като приключите с регистрацията.

Интеграция с RingOver

Най-популярният план (Power) започва от около 60 долара на месец. Това включва неограничени обаждания към повече от 100 страни по целия свят. Освен това ще имате възможност да интегрирате своя кол център с повече от 15 от най-популярните CRM платформи на пазара.

Индивидуалните отзиви показват, че RingOver има силна оценка за техническа поддръжка. С други думи, ако никога досега не сте използвали решение за Cloud PBX – финият фолклор в RingOver с удоволствие ще ви помогне да започнете възможно най-бързо.

Nextiva

Nextiva

Nextiva е едно от най-старите и може би най-популярните облачни PBX решения на пазара. Компанията се гордее с повече от 15 години опит в системното пространство на цифровия телефон. И, преживя множество смени в общата VoIP технология, която виждаме в мрежата днес.

Коронното бижу зад успеха на Nextiva е неговата непрекъсната работа върху NextOS платформа. NextOS обхваща всички аспекти на комуникацията, свързани с бизнес среда. По-конкретно, Nextiva е посветена на обединяване на комуникацията между екипа и клиента в едно единствено табло. Това от своя страна осигурява безпроблемно изживяване с цифрови разговори.

Nextiva NextOS

От основни функции като гласови повиквания, пренасочване на повиквания и опашки за повикване до по-сложни инструменти като информация за клиента и детайли за бизнеса.

В дългосрочен план Nextiva ще ви помогне да натрупате достатъчно информация за клиентите си, така че да разберете по-добре техните нужди.

Това е направено с помощта на A.I. което помага на Nextiva да събира критична информация за клиента в реално време. И тъй като това е доста уникален подход, той би бил най-подходящ за средния бизнес, който иска да расте експоненциално в предвидим срок.

CloudTalk

CloudTalk

CloudTalk е консолидирана облачна базова телефонна система с интегрирана платформа за кол център. Той е създаден да работи със съвременни бизнес инструменти, сервизни бюра и магазини за електронна търговия, което спомага за оптимизиране на комуникацията между клиенти и фирми. Най-популярният месечен план започва от 20 долара и може да бъде надстроен в зависимост от вашите нужди.

За разлика от досадни вътрешни телефонни централи – CloudTalk работи изцяло от браузъра. Това гарантира, че настройването на вашия кол център отнема само няколко моменти и можете да започнете да получавате обаждания в първия ден.

Анализ на CloudTalk

Вие и вашите служители имате възможност да записвате всяко отделно обаждане и да правите бележки в реално време. Като такъв, вие имате свободата да вземате дългосрочни решения, които ще повлияят положително на бизнеса ви. И ако не сте убедени, винаги можете да опитате CloudTalk с 14-дневен безплатен пробен период.

HubSpot е един от партньорите, с които CloudTalk работи отблизо, така че ако имате съществуваща HubSpot инфраструктура – можете да комбинирате и двете платформи за далеч по-плавно преживяване на взаимодействието с клиентите от всякога.

заключение

Все повече и повече фирми обхващат дигиталната среда. И тъй като по-старите системи стават по-скъпи за поддръжка – има смисъл само да се търсят надеждни алтернативи. Облачните телефонни системи предлагат гъвкавост за сключване на бизнес от където и да сте.

Най-хубавото е, че повечето се случват от вашия браузър. Обажданията все още могат да се записват, можете да управлявате служители и някои от решенията в този списък излизат извън пътя си, за да осигурят възможно най-доброто комуникационно преживяване с клиенти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me