Какво ще правиш този месец?

Blogging, да знам, че ще добавите още чисто нови публикации на убийци в блога си. Но имате ли план за задачи, които ще приключите този месец, или сте закрепили някои задължителни неща?

Защо трябва да планирам календара си за съдържание в блогове, питате вие?

Помислете за вашия идеален блогър и съм сигурен, че той / тя създава своя календар за съдържание на блогър, за да получите повече от един месец.

Съдържателният календар има множество предимства и трябва да положите усилия, за да създадете своя календар със съдържание за блогове. С чудесен план можете да вършите всичките си задачи по добре планиран и организиран начин.

Календарът със съдържание ви подготвя да уцелите сроковете. Така вие получавате възможност да изпълнявате задачите си в дадения момент. Създаването на календар за съдържание на блогове ви прави по-професионален.

Една от най-добрите части на календара на съдържанието на блогове е, че можете да разчупите по-големи задачи на малки парчета и по този начин става лесно за изпълнение и управляемо.

Ако искате да сте успешен блогър, трябва да сте страхотен планиращ и да планирате блоговете си, за да постигнете повече.

1. Списъци

Списъците са страхотни и това винаги привлича повече трафик към вашия сайт.

Аудиториите винаги са готови да ви погледнат Топ 10 или топ 20 съвети за блогове или подобни видове други списъци.

Всеки топ блогър, интернет маркетинг, предприемач или влияещ има повече списъци със своето блогърско съдържание, за да вземете повече трафик.

Почти всеки блогър има някаква ниша включва списъци в своите публикации в блога. Ще видите списъци на здравето, технологиите, блоговете и почти всеки тип блог.

Въпреки че тази публикация, върху която работя в момента, също е блог със списък, който се състои от десет вида съдържание, за да засилите календара си за съдържание в блогове.

Следователно, ако ще създадете своя календар за съдържание на блогове, непременно включете списъци и ако вече сте създали календара си за блогове, след това добавете списъци към него.

2. Интервюта

Интервютата са един от най-отличните начини да се свържете с съмишленици в блог индустрията. Когато включите интервюта в блога си, шансовете за получаване на повече взаимодействие и отговор от вашата аудитория се увеличават.

Трябва да включите поне едно интервю на месец в блога си.

Повярвайте ми, резултатите ще бъдат страхотни.

Поканете професионалисти да споделят идеите си във вашия блог и ако получите покани за интервю от други блогъри, направете усилие да участвате.

Това ще ви помогне в изграждането на здрави отношения с професионалистите. Хората ще копаят блога ви, за да слушат онези блогъри, които са ви дали интервюта.

Можете да вземете тази идея по-нататък и да създадете публикации в обща група изцяло въз основа на мнения на лидерите в индустрията по обща тема, например модният блогър сподели своя No1 модни съвети в тази група.

Хората винаги са готови да слушат от най-добрите професионалисти в своята индустрия и когато го направите възможен чрез интервютата си, те с нетърпение чакат следващата ви публикация в блога за интервю, което води до по-голямо взаимодействие и трафик.

3. Създаване на съдържание

Съдържанието е изключително важно и мисля, че важността и необходимостта от качествени завещания за съдържание остават същите и в бъдеще. Ще бъде почти невъзможно е да се постигне успех без качествено съдържание.

Вие не сте нищо без качествено съдържание, ако сте на работа в маркетинга за съдържание. И ако искате да постигнете повече успех, повярвайте ми, че трябва да работите много за качеството на съдържанието.

Създаването на съдържание е един от най-лесните начини за повишаване на производителността. Когато полагате усилия да добавите оригинално и качествено съдържание в блога си, вие укрепвате речника си.

Писането е добро за блоговете ви и ако днес няма да публикувате блог, не означава, че не трябва да пишете. Пишете поне 1000 думи дневно и вижте резултатите, безспорно вашата производителност и качество ще се увеличат.

4. Новини в индустрията

Вашата публика и читатели ще се радват да чуят от вас най-новите новини от индустрията. Индустрията за блогове е достатъчно голяма и затова количеството новини също е огромно.

Актуализирайте социалната си емисия с най-новите новини, за да могат да положат усилия да вървят в течение. Можете да дойдете с отлично документирани и добре проучени индустриални новини поне месец.

Ако работите в някакъв вид интернет маркетинг, трябва да положите усилия, за да анализирате интереса на клиента си, за да им предоставите подходящи новини от бранша.

5. SEO

Работете в своя блог SEO колкото можете повече, а също така предоставяйте качествено съдържание за привличане на повече трафик за вашата аудитория.

Блогърите винаги търсят целеви ключови думи и ако им помогнете да измислят тези ключови думи, те ще идват отново и отново във вашия блог.

Създавайте качествено съдържание въз основа на SEO веднъж месечно и го споделяйте с вашите читатели. Работата върху SEO ще помогне на вашите читатели да постигнат от търсачките, както и можете да приложите тези стратегии към вашия блог, за да увеличите повече трафик.

SEO е един от най-горещите теми, които читателите винаги искат да слушат и ако предоставите добре проучено съдържание за SEO, ще привлечете повече внимание от читателите.

6. Проучвания

Ще бъде лесно да достигнете до повече клиенти и да увеличите продажбите, ако знаете интереса на вашите клиенти. Винаги полагайте усилия, за да разберете поведението и нуждите на вашия клиент.

Проучванията и анкетите са най-добрият начин за събиране на данни на вашия клиент. Без значение дали се занимавате с интернет маркетинг, продажби или просто блогване, можете да осигурите по-добро обслужване или съдържание на клиентите си, след като знаете техните интереси и нужди.

Можете да използвате различни инструменти за анкети като Polldaddy.com. С тези видове инструменти за проучване можете да разберете защо вашите клиенти или читатели са отписали блога си и областите, в които трябва да работите за постигане на очакваните резултати.

7. Публикации на гости

Възможно е да сте вид човек, който има огромна аудиторна общност или полага усилия, за да грабнете повече взаимодействие с целевата аудитория.

Търсите ли начините за увеличаване на повече взаимодействия?

Правете публикации на гости поне веднъж седмично. Неизбежно публикацията на гостите няма да увеличи трафика към вашия блог, но има по-големи шансове да получите повече очи с качествена гост публикация.

Няма да повярвате, но публикациите на гости са едно от най-важните предимства в грабването на повече абонати. Много топ блогъри и влиятелни лица използват публикацията на гостите като важен инструмент за по-видимост.

8. Инфографика

Изображенията заемат повече внимание, а мозъкът ни използва за усвояване на повече инфографика в сравнение с текстовете. Постарайте се да включите страхотна инфографика, заредена с ценни данни.

Всеки топ блогър във вашата индустрия се използва, за да включва страхотна инфографика, потопена в добре проучено ценно съдържание.

Приземлете се на SproutSocial.com или Copyblogger.com и в техните блогове ще намерите много ценни инфографики.

Изображенията привличат по-голямо внимание и трябва да включите инфографика в календара на съдържанието на блога си, ако още не сте го добавили, и ако инфографика съществува в календара ви за съдържание на блогове, поздравления, че сте на път.

9. Истории за успеха

Ако имате талант за разказване на истории, това ще бъде изключително полезно за вашия блог мой приятел. Блогът се нуждае от отдаденост и историите за успех ви помагат да се посветите.

Добре документирана история на успеха е свързана с възходи и падения, с които някой се сблъсква по време на блоговото си пътуване. Хората може да искат да чуят за впечатляващите характеристики на вашия продукт и трябва да им кажете.

Всички живеят тежък живот и се нуждаят от някаква мотивация, за да продължат напред. Твоите публикации в блогове с успех ще бъдат добър източник на мотивация за останалите блогъри и вашите читатели.

Те ще кацнат във вашия блог за вдъхновяващите истории за успех и също ще чакат следващите ви истории.

Можете да предоставите казуси на вашите читатели и този тип съдържание също така води до голям трафик.

Казусите могат да бъдат създадени с различни формати, но не забравяйте да ги проектирате по начина на разказване на истории.

10. Социални медии

Влиянието и мащабите на социалните медии се увеличават с всеки следващ ден без признаци на спад. Виждах много блогъри, които полагат усилия да внесат своята идентичност в тази блогосфера, но не използват социалните медии много за своите блогове.

SEO е страхотно, но може да отнеме време от друга страна, ако имате голям брой връзки в социалните медии, можете да привлечете повече трафик към вашия блог с ефективни и убийствени промоционални стратегии.

Можете да използвате различни инструменти за планиране на вашите публикации в социалните медии, но това, което ви прави по-популярни в социалните медийни платформи, са вашите добре потвърдени оригинални публикации в социалните медии.

Заключителна бележка

Ако искате да постигнете повече успех, направете усилие да продължите напред с плановете си. Блогът се нуждае от упорита работа и ако ще го направите с план, можете да го направите бързо.

Не се занимавайте с тежка работа, а с умна работа,„Може да сте чували много от тези думи и ако сте чудесен планиращ, сте на път да бъдете умен работник.

Тази публикация е свързана със съдържанието, което трябва да включите в календара си за блогове и вашите предложения ще бъдат оценени тук.

Сигурен съм, че освен този списък има още съдържание и предстои още много.

ЕТИКЕТИ:

  • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me