Живеем в епоха, в която смартфоните могат да правят почти всяко едно нещо, което иначе би било възможно само на компютрите.

И създаването / редактирането на видеоклипове е едно от тях. Използвайки само мобилния си телефон, можете да създавате видеоклипове, които потенциално могат да станат вирусни и да ви направят красив приход до живот, ако бъдат натиснати достатъчно.

Видеото е един от най-добрите начини (ако не и най-добрият) начини да изразите и предадете своето послание на масите там. Всъщност, скорошни проучвания показват, че хората запазват 95% от съобщението, когато го гледат във видеоклип, в сравнение с 10%, когато го четат под формата на текст. Това е огромно! ��

Достигайки потенциала за доходи от правене на видеоклипове, TikTok звезди като Чарли Д’Амелио прави $ 30K- $ 51K за публикация. Смята се, че тя е най-високата печалба на TikTok досега. Има и милиони създатели на видеоклипове в YouTube, които правят цяло състояние създавайки видеоклипове в платформата.

Въпреки че всичко това може да звучи много недостижимо, това всъщност не е така. Сигурно е трудно, но с използването на правилните стратегии и приложения, може да застанете сред тези влиятели след няколко месеца / години.

В тази статия ще откриете най-добрите приложения за мобилни телефони това ще ви помогне да създадете и редактирате видеоклипове, които да публикувате онлайн. Въпреки че може би вече сте запознати с някои от тях, горещо препоръчвам да прочетете целия списък, за да намерите нещо, за което не сте знаели.

Нека скочим в него.

Филм Maker Pro

Напълно безплатно и удобно за потребителя, Филм Maker Pro ви позволява да създавате феноменални видеоклипове в холивудски стил с многобройни възможности за редактиране. Можете да разделяте, изрязвате, отрязвате, дублирате и дори отделяте аудио от видео във всеки момент от продължителността.

Можете също така лесно да създавате видео въведения, да добавяте текст, филтри и различни други елементи. Най-добрата част е, че можете да компресирате и конвертирате видеоклиповете си за различни платформи. Понастоящем можете да изтеглите Film Maker Pro само на устройства с Android.

Movavi

Ако имате iPhone или iPad, имате късмет да използвате Movavi видео редактор на вашето устройство. Той е напълно безплатен и ви позволява да създавате свои собствени филми с помощта на куп страхотни функции, като:

 • Разрез
 • Merge
 • Премахнете нежеланите елементи
 • Добавете преходи
 • Ускорете или забавете
 • Добавете музика

Можете също да добавите текст, стикери и да го експортирате в различни формати и измерения.

FilmoraGo

Ако отдавна сте във видеоклипове, знаете колко е добър Filmora за редактиране на компютър. Въпреки че не можете да използвате същия софтуер на мобилния си телефон, можете да изтеглите тяхната мобилна версия, наречена FilmoraGo. Всичко е в това да редактирате, докато сте в движение.

Той е лесен за използване и ви позволява да правите различни неща, като добавяне на музика, добавяне на ефекти, регулиране на скоростта, прилагане на преходи и много повече.

На началната им страница се казва, че е достъпна за Android, но има и версия за IOS за изтегляне.

Video Editor – Movie Maker

С над 80 филтъра и множество ефекти, Редактор на видеоклипове за IOS си струва да заемате малко място на вашето устройство. Тя ви позволява да комбинирате, отрежете и редактирате видеоклиповете си, за да имате страхотен краен продукт. Можете също така да приложите бавни и обратни ефекти към него и, разбира се, да създавате слайдшоу.

Ако обичате да играете с различни видове музика на вашите видеоклипове, можете да го направите и като ги добавите от библиотеката си. Има много повече възможности като:

 • Настройки на видео
 • Voiceovers
 • Преходите

Въпреки че приложението е безплатно за стартиране, има и платени планове, които може да ви представляват голям интерес.

TikTok

TikTok е най-горещото нещо в момента в социалните медии и определено трябва да сте част от него. От смешни кратки клипове до монолози до магически трикове до това, което сега, можете да създадете почти всеки видеоклип и все още да имате шанс да спечелите невероятно следване.

Повечето от известните личности, заедно с обикновените хора, са скочили в това приложение и няма причина да не го правите. Бих казал, че продължете напред и го инсталирайте веднага на вашето IOS или Android устройство.

InShot

Спомням си InShot беше първото приложение за редактиране на видео, което бях инсталирал на телефона си преди няколко години и бях омагьосан от неговите функции. Тя ви позволява да отрежете, разделяте, обединявате и настройвате до голяма степен видеоклиповете си. Всъщност можете да създавате невероятни vlogs с помощта на това приложение и да ги качвате в платформи като YouTube.

Той има страхотни филтри, звукови ефекти, стикери и оптимистична музика. Можете също да добавите свой собствен гласов разговор към него. InShot е наличен както за IOS, така и за Android.

жив

От различни звукови ефекти и филтри до текст и музика, жив напълно стои с името си, за да направи вашите видеоклипове АКТУАЛНО живи. Хората създават кратки и сладки видеоклипове, както и vlogs с това приложение. Виж това:

https://view.alive-story.com/oregon-1/article/service/2019/05/19/01/p03/7400473.mp4

Страхотното е, че можете да създадете своя собствена малка общност вътре в приложението и също да проверите какво правят другите хора, за да нахраните малко вашето творчество. Alive може да се изтегли на IOS и Android устройства.

Magisto

Беше награден на Apple „Тенденция на приложението на годината“ през 2019 г. и спечели няколко Google Play награди, Magisto е друг впечатляващ видео редактор към списъка. Можете да разгледате библиотеката им и да използвате множество видеоклипове и изображения с акции, за да създадете нещо свое. Приложението е супер бързо, лесно за използване и ви помага да правите ефективни видеоклипове за вашия бизнес.

Интересна концепция на това приложение е, че ви моли да изберете стила си за редактиране, преди да създадете видео. По този начин, независимо дали създавате слайдшоу или видео колажи, Magisto ще знае какво търсите и ще предложи най-добрите възможни инструменти, които да използвате в интерфейса.

Quik

Можете да смесвате и сравнявате вашите медийни файлове, като използвате Quik и представете страхотен видеоклип, който да се използва навсякъде. Той има AI технология, която открива различни настроения от вашата галерия и ги добавя към вашето видео, за да поддържа постоянна вибрация.

Например, той може да открие и добави снимки, на които се усмихвате, или можете да изберете и други критерии. Като цяло можете лесно да персонализирате, да добавите саундтрак, да добавяте ефекти и да го споделяте със света само с няколко докосвания. Можете да изтеглите Quik на своите устройства с IOS и Android.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush е друго страхотно мобилно приложение за редактиране на видео и защо не би било чудесно, идващо от Adobe инструменти. Те са известни с това, че осигуряват отлична функционалност и тази не е изключение.

Някои от основните характеристики на това приложение включват:

 • Аудио сглобяване
 • Редактиране на графики за движение
 • Предварително направени шаблони
 • Персонализирайте текст, цвят, размер, шрифт и други
 • Ускорете или забавете

Освен това можете да синхронизирате данните си на IOS, Android, Mac и Windows устройства.

PixArt

Можете да изпълнявате всестранни задачи за редактиране на видео с PixArt. Започвайки от предварително направен шаблон, можете да продължите да добавяте фонова музика, преходи, субтитри и различни други елементи на TikTok. Също така ви позволява да коригирате до голяма степен видеоклипа си според изискванията си.

Това приложение е безплатно за изтегляне на Android, а най-хубавото е, че няма водни знаци. Това е голям производител на сделки точно за никого, ако ме питате. Не много приложения ви позволяват да премахнете водния знак безплатно.

снаждане

Прост, но мощен, снаждане ви позволява да се наслаждавате на функции, подобни на десктоп в мобилно приложение. Той има много възможности за редактиране, като добавяне на текст, ефекти, преходи и много други. Можете също да смесвате различни аудио записи и да ги добавяте към вашето видео.

Той има различни опции за ориентация и възможност за добавяне на гласови разговори. Те непрекъснато добавят нови функции в приложението, така че можете да сте сигурни, че винаги се увличате по най-новия модерен стил на видео. Към момента това приложение е достъпно само за потребители на IOS.

VivaVideo

Похвален от някои от най-големите компании, като Google Play и Quora, VivaVideo улеснява създаването на професионални видеоклипове. По природа е проста, но предлага много в чинията. Освен всички традиционни функции, които вече има, VivaVideo ви позволява да добавяте стикери, теми и да прилагате различни ефекти.

Ако се нуждаете от бързо видео, което да споделите в социалните медии, тогава това приложение най-вероятно ще свърши работата доста лесно. Можете да го изтеглите на устройства с IOS и Android.

Ябълкови клипове

Едно от най-вълнуващите приложения в този списък, Ябълкови клипове наистина е напред във времето, когато става дума за създаване на видеоклипове във вирусен стил. Сигурен съм, че попадате на видеоклипове, в които хората се превръщат в истински изглеждащи емоджи и правят забавни неща с него. Той е единствен по рода си и ще можете да го използвате само на IOS устройства.

С две думи можете:

 • Създайте мемоджи
 • Създайте Animoji
 • Добавете анимирани заглавия
 • Добавете стикери
 • Добавете надписи
 • Синхронизирайте аудио в реално време
 • Прилагайте различни филтри

Можете също така да изпробвате техните „selfie сцени“, които да трансформират вашия фон в желаната от вас тема, като Incredibles на Disney Pixar 2. Като цяло е доста забавно и вълнуващо и можете да споделите видеоклипа си само с няколко докосвания.

Dubsmash

Dubsmash е като друга версия на TikTok, но с по-малко функции. Преди беше превъзходен в дните, когато TikTok не беше наоколо, но бързо се спусна към състезателя. Това обаче не прави това приложение ужасно по никакъв начин. Той има доста невероятни функции, които ви позволяват да създавате танцови / забавни видеоклипове за социални медии.

Добавете музика, ефекти, текст и много преходи, за да излезете със собствено видео в социалните медии. След като го направите, можете веднага да го споделите в предпочитаната от вас социална платформа. Можете да получите това приложение на IOS и Android.

PowerDirector

Колко страхотно би било да създавате кино клипове направо от вашия смартфон? PowerDirector ви помага да направите точно това с техните мощни функции и пакети със съдържание. Можете да станете толкова креативни, колкото искате, като използвате преходи, смесителни ефекти, маски, аудио записи и професионално изглеждащи заглавия.

Освен това ви е позволено да добавяте няколко саундтрака към времевата линия и да смесвате нещата, за да получите кратък резултат. PowerDirector се предлага както за IOS, така и за Android.

заключение

Без значение дали имате устройство с iOS или Android, създаване на професионални видеоклипове никога не е било по-лесно. Тези приложения ще ви помогнат да постигнете точния стил, който си представяте, и да излезете с страхотни видеоклипове, които да се споделят в интернет.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me