Увеличете приходите си от приходи от уебсайт, като се присъедините към най-добре платените партньорски мрежи.

Има много опции, различни от само в зависимост от Google Adsense или други рекламни платформи.

Рекламата ви плаща добре, ако получавате масов трафик, но наличието на няколко хиляди преглеждания на страници месечно може да ви разочарова.

Има и недостатък при показването на реклами.

 • Забавяне на вашия сайт
 • Няма контрол върху рекламите, които се показват
 • Няма гарантирана печалба

И така как направи повече като блогър?

Предстои един от най-популярните избори партньорски маркетинг. Има стотици партньорски програми, към които можете да се присъедините в технологичната ниша. Това е нещо, което работи както за начинаещи, така и за опитни блогъри там. Вярвам, че работи по няколко добри причини, включително:

 • Не е нужно да създавате продуктите сами
 • Не е нужно да се грижите за резултатите
 • Не е нужно да се грижите за поддръжката след продажбата

Всичко, което правиш е популяризирайте продукта и спечелете комисионна за всяка продажба, за която се позовавате. Въпреки това, за да започнете да печелите пари като партньорски маркетинг, трябва да сте сигурни, че влизате само в правилните програми и мрежи.

И ако сте били на лов за добри партньорски програми, тогава тази статия вероятно е всичко, от което се нуждаете. Изброих партньорски програми за блогъри, които са законни и плащат добре.

Ако това ви звучи интересно, нека скочим в него.

ShareASale

ShareASale е доста голяма партньорска мрежа, която приема дори нови блогъри, стига да имате подходящо и качествено съдържание. Те са от 2000 г. насам.

ShareASale

Те имат повече от 40 категории, така че изберете какво работи за вас.

 • компютър & електрически уреди
 • уеб хостинг
 • Кариера и работни места
 • маркетинг
 • SEO свързана услуга & продукти
 • Уеб услуги и инструменти за уеб администратори

След като сметката ви е създадена, вие търсите и се присъединявате към съответните търговци. Обикновено търговците одобряват вашата кандидатура в рамките на няколко дни. След одобрение ще имате необходимите маркетингови материали за популяризиране в блоговете си.

Някои от популярните програми, които може да обмислите.

 • StudioPress – ако покривате теми, свързани с WordPress
 • WP Engine – ако включвате хостинг на WordPress
 • RocketTheme – за теми, свързани с Joomla
 • SurfEasy – блогове, обхващащи VPN
 • FreshBooks – ако покрива стартиране, счетоводство, финансови услуги

Те също имат широка гама от модни партньорски програми, които трябва да проверите дали сте в тази ниша. Те плащат с чек или директен депозит.

въздействие

Не е стара, а друга страхотна партньорска мрежа, която е домакин на много продукти.

въздействие има повече от 500 търговци, които да се присъединят. Получавате подробен аналитичен отчет за кампаниите.

 • Ежедневно кликване
 • Изпълнение по дата / месец / референтен тип / рефериращ домейн
 • Топ кампании

Някои от съответните програми, за да се присъедините за технологичен блогър.

 • Стартиране, електронна търговия – AppSumo, BigCommerce, Bigstock
 • Компютър, Сигурност, Интернет – Hotspot Shield VPN, Hostgator, MaxCDN, Namecheap, SUCURI, SecureMAC
 • Учене – Skillshare, Treehouse
 • Дизайн – 99 дизайни, елементи Envato

Изплащането е ежемесечно и има няколко начина да осребрите печалбите си, включително PayPal и банков превод.

Amazon Associates

Целият световен магазин от Amazon и да могат да промотират своите продукти е само по себе си постижение.

Amazon Associates да имате първоначален квалификационен процес, който изисква да направите поне 3 продажби, преди да можете да получите одобрение.

CJ

Познат още като комисия кръстовище е един от популярните сред блогърите. Можете да търсите хиляди търговци, които да се присъединят.

Някои от функциите са:

 • Генератор за дълбоки връзки
 • Анализ на транзакции в реално време
 • Лесно намиране на търговеца, получаване на връзки, банер

Можете да се присъедините към 1&1 хостинг, Grammarly, и т.н..

Не най-добрият потребителски интерфейс, но все пак блестяща партньорска мрежа, която да бъде част. Одобрението в CJ Affiliate мрежа е лесно, но получаването на одобрение за програмите в него е малко задача. Повечето от програмите в него имат наистина строги изисквания и може да не ви одобрят, докато не изпълните изискването, например, местоположение на аудиторията.

Rakuten

Предоставете урок?

Един от страхотните начини за популяризиране на онлайн курсове от Udemy, Coursera чрез присъединяване към Rakuten партньорска мрежа.

8 гласа на партньорска мрежа номер 1 в продължение на 8 последователни години, Rakuten е страхотен, що се отнася до гамата от продукти. Съществуват и тон от различни категории.

Awin

С марки като Etsy, Under Armor и HP, Awin е чудесен по отношение на продуктовата гама и комисионната на продажба.

Единственият недостатък обаче е, че те таксуват 5 долара по време на регистрация като такса за скрининг, която може да не се справи с всички. Имайте предвид, че 5-те долара ще Ви бъдат възстановени, след като получите одобрение.

Clickbank

Известен най-вече със своите дигитални продукти, Clickbank къщи наистина подробни курсове и електронни книги от маркетолози за качество в различни ниши.

Интернет маркетинг, здраве, фитнес, бизнес, инвестиции, загуба на тегло, игри, зелени продукти, спорт, пътуване и много повече продукти, които ви очакват да промотирате.

MaxBounty

MaxBounty работи по модела CPA, който ви плаща за всяко действие като регистрация или изпращане по имейл. Имат разнообразни оферти в различни ниши.

домейн & Хостинг

Пишете за WordPress, блогвате технически неща? Популяризирането на хостинг платформата и свързаните с домейна продукти би било добра идея.

SiteGround

Един от любимите ми, SiteGround официално се препоръчва от WordPress.org за хостинг на блогове и те са много надеждни за вашите читатели.

Siteground е известен със споделеното си хостинг изпълнение, така че ще бъде лесно да се популяризира пред вашата аудитория.

Bluehost

Bluehost несъмнено е една от най-популярните уеб хостинг компании в света.

Почти всички блогъри, които се занимават с областта на технологиите, споменават хостинг планове Bluehost. Те предлагат фиксирана комисионна от 65 долара за всеки клиент, който закупи вашето препращане. Ако обаче направите повече продажби, те могат дори да увеличат вашата печалба.

Bluehost предлага рекламни ресурси като банери и реклами. Освен това получавате подробен отчет и анализ на вашите продажби. Той има специализиран екип за управление на филиали, който да отговори на всеки от вашите въпроси.

Kinsta

С бисквитка за проследяване от 60 дни и 10% повтарящи се комисиони за цял живот, Kinsta е страхотна премия WP управлявана хостинг партньорска програма, за да помислите за регистрация.

Можете да получите $ 500, когато някой регистрира бизнес план с вашия URL адрес за проследяване на филиал.

WP двигател

Блестяща партньорска програма, която ви позволява да създавате персонализирани фунии за по-добри реализации. WP двигател е надежден доставчик на хостинг услуги, който се използва от много блогъри.

Знаете ли, че можете да спечелите 7500 долара на реферал? Няма причина да не популяризирате това, когато управлявате блог или урок, свързан с WordPress.

Чрез WP Engine можете да популяризирате StudioPress, който предлага качествени теми + рамката Genesis.

Namecheap

Подобно на GoDaddy, Namecheap също има домейни заедно с хостинг услуга. Отнема само няколко минути, за да настроите нещата и да започнете да печелите комисионна за всяка квалифицирана продажба.

Можете да популяризирате техните CDN, SSL / TLS сертификат, VPN, хостинг и домейн услуги.

Интернет / Дигитален маркетинг

Ако обучавате и споделяте информация за маркетинга, SEO, следващите продукти биха били добра идея за популяризиране.

Long Tail Pro

Супер полезен инструмент за изследване на ключови думи с дълга опашка, който се използва от много търговци. Long Tail Pro е блестящ продукт, така че не би било трудно да започнете да печелите комисионни от популяризирането на това.

Samcart

С до 40% и повтарящи се комисионни, Samcart би била добра програма за вашия блог. Само за да знаете, те правят продажбата на цифрови продукти онлайн лесно.

NinjaOutreach

Супер удобен инструмент за маркетинг на влиянието, NinjaOutreach плаща месечни периодични комисионни за всяка посочена продажба.

ConvertKit

Вероятно един от най-добрите софтуер за имейл маркетинг там, ConvertKit трябва да бъде в списъка ви, за да се популяризира.

Те имат някои блестящи функции, които вашите клиенти няма да намерят никъде другаде.

SEMRush

Всичко в едно маркетингов пакет, който плаща пожизнени комисионни за насочване на клиенти. SEMRush е любим и сред търговците. SEMRush прави пълен SEO анализ на вашия уебсайт и се доверява на много професионални блогъри.

BeRush е партньорската програма на SEMRush, която дава достъп до промо материали, пълна и удобна статистика и отлична поддръжка на клиенти. Те предлагат промоционално съдържание (банери. Връзки, джаджи & специални оферти) на 9 езика – английски, испански, френски, немски, италиански, португалски, японски, корейски и руски.

За всеки нов потребител получавате 40% повтаряща се комисионна, която можете да изтеглите два пъти месечно, ако надхвърлите минималния праг.

SpyFu

SpyFu е супер полезен инструмент за шпиониране на конкуренти, който може да бъде наистина полезен за вашата аудитория. Те плащат два пъти месечно на своите филиали и това твърде повтарящи се комисионни.

SpyFu има много инструменти за дигитален маркетинг като следните.

 • Анализ на конкурентите
 • Изследване на ключови думи
 • Сравнение на домейни
 • Ранг тракер
 • PPC изследвания
 • Изследване на ключови думи
 • Състезател в AdWords
 • Проверка на обратната връзка

още много …

WordPress

Писане за блогове?

Сигурен съм, че имате публикации в блогове, свързани с WordPress, и какво може да бъде по-добре от одобряването на продукти, свързани с WP, за красива печалба?

OptinMonster

WordPress изскачащ плъгин, който драстично увеличава възможността за реализация.

OptinMonster плаща 20% за всяка продажба и можете да промотирате партньорската връзка в различни канали, включително блогове и сайтове за социални медии.

ThemeForest

Огромен тематичен пазар, за който вашите читатели ще ви благодарят за препоръката. Themeforest е част от Envato Market и те плащат 30% при всяка продажба.

Елегантни теми

Вероятно една от най-високоплащаните партньорски програми за тема на WordPress, Елегантни теми плаща щедри 50% при всяка продажба и получавате тон рекламни послания, за да започнете да популяризирате.

Чували ли сте за известния строител на име Диви?

WPForms

Можете да промотирате WPForms във вашия блог и както и в сайтове за социални медии. Голям плюс точка, ако имате голям следващ.

Има повече от 100 шаблона и можете да популяризирате като контакти, плащане, проучване, регистрация, новинарски, персонализирани формуляри.

Beaver Builder

Beaver Builder е лек създател на страници за WordPress. Те плащат чрез PayPal винаги, когато достигнете поне 100 щатски долара общо генерирани комисионни.

Бийвър се вярва на повече от милион сайтове. Той не раздува сайта, поради което уеб страницата се зарежда по-бързо.

MTS

Чухте за една от най-бързо зареждащите се WP теми – Схема?

Пазар, който има много страхотни теми и плъгини за WordPress.

MyThemeShop плаща огромна комисионна от 55% за продажба.

Elementor

Един от най-лесните създатели на плъзгане и пускане на страници, Elementor плаща 50% от всяка продажба чрез PayPal. Трябва да достигнете минимум 200 долара, за да извлечете пари.

ShortPixel

ShortPixel нелепо подобрява скоростта на уебсайта, като компресира изображения, без да губи качеството си. Те плащат 50% периодични комисионни за всички продажби.

ThirstyAffiliates

Блестящ плъгин, който прикрива партньорските ви връзки. Можете да промотирате ThirstyAffiliates и помогнете на вашите читатели да скрият техните грозно изглеждащи партньорски връзки.

Процъфтявайте теми

С високи и повтарящи се комисионни, Процъфтявайте теми определено трябва да е в списъка ви, за да се присъедините.

Те имат някои страхотни теми и плъгини за WordPress, което прави и най-трудните задачи по-лесни.

 • Архитект – Създател на страници
 • Олово – Optin разтвор
 • Quiz Builder – Създавайте викторини
 • Ultimatum – Правете вечнозелени кампании
 • Коментари – красива система за коментари
 • Оптимизиране – A / B тестване на целевите страници
 • Ученик – Създавайте електронни курсове
 • Овации – социално доказателство за автопилот
 • Clever Widgets – Пълен контрол върху джаджи

Е-обучение

Писане на уроци? Можете да промотирате курсове за електронно обучение пред вашата аудитория.

Udemy

Огромен пазар за инструктори и студенти. Можете да насочите учениците към Udemy на събиране на курсове и получавате заплащане за всяка продажба.

Корсера

Корсера е страхотен пазар за електронно обучение. Можете да спечелите до 45% от всяка генерирана продажба. Можете да популяризирате най-новите технологични курсове като дълбоко обучение, облачни изчисления, наука за данни и др.

Skillshare

Подобно на Udemy, но много по-ново и има курсове с по-къси форми. Като филиал за Skillshare, получавате плащане винаги, когато някой се регистрира за безплатна пробна версия.

Дизайн

Можете да популяризирате свързани с дизайна продукти и услуги пред вашата аудитория.

Canva

Освен ако не живеете под скала, знаете какво Canva е. Те са брилянтен онлайн редактор, който наскоро пусна партньорска програма за тяхната PRO версия.

Има много неща, които можете да проектирате с Canva и някои от тях са следните.

 • Образи в социалните медии
 • Flyers
 • Продължи
 • карти
 • представяне
 • Плакати
 • Logos
 • Infographics
 • Тениски
 • Brouchers
 • тапети
 • Бюлетини
 • Купони
 • Фактури

Те имат повече от 50 000 шаблона, за да започнат.

елементи

Можете да печелите пари от всяка покупка от Енвато елементи чрез свързване към техните дизайнерски елементи.

Elements получиха повече от 2 милиона цифрови активи от различни категории.

 • Сток видео, видео шаблони
 • Музика, Звукови ефекти
 • Снимки
 • Fonts
 • WordPress
 • CMS и уеб шаблони
 • 3D

Разни

Всички други неща, за които се сещам.

Grammarly

Удобен инструмент за проверка на грешки при писане, Grammarly ви плаща безплатен бонус в размер на 25 долара за само записване в тяхната партньорска програма + всички реферали, които правите.

Fiverr

Пазар на свободна практика за буквално свършване на работата за едва 5 долара. Печелите всеки път, когато посочения клиент закупи всякакви концерти от Fiverr.

AppSumo

AppSumo има партньорска програма, която вярва да ви развали с увеличени комисионни. Тяхната заплата става все по-висока и по-висока, когато броят на продажбите ви се увеличи.

AppSumo е известен с това, че предлага горещи софтуерни сделки, често използвани от блогъри, дигитални маркетолози, собственици на сайтове и стартиране.

Microsoft

Microsoft е една от най-популярните технологични компании стартира своята партньорска програма през 2016 година.

Можете да печелите комисиони от Office 365, Surface, Xbox, персонални компютри, включително приложения, игри, музика, филми и телевизионни предавания, които са налични в магазина на Windows.

Microsoft твърдят, че предлагат една от най-добрите цени на комисионните в бранша.

Компанията предлага два варианта на партньорска програма –

Microsoft частна партньорска програма

С партньорството си с Tradedoubler – глобална партньорска маркетингова компания, Microsoft направи опит да промотира своите продукти в над 60 страни, включително Австрия, Бразилия, Канада, Китай, Франция, Германия, Великобритания, Индия, Япония, Обединени арабски емирства, Съединени щати.

Публична партньорска програма на Microsoft

За по-нататъшно навлизане на техните продукти на местно ниво, Microsoft си партнира с местни компании, свързани с маркетингова мрежа. Microsoft предлага банери и текстови връзки за промоция. Различните продукти имат различни проценти на комисионна, които варират от 5% до 10% при 14-дневни бисквитки за проследяване.

Skyrocket вашата печалба

Пожелавам ви да покачите печалбата си, като се присъедините към горните програми. След като се присъедините към множество партньорски програми, може да ви е трудно да следите печалбата и за това можете да използвате приток (Get 25% отстъпка с код на талона – GEEKFLARE), който агрегира данни в едно единно табло.

Ако сте собственик на бизнес и искате да стартирате вашата продуктова партньорска програма, тогава разгледайте тези решения, за да ви помогнем.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me