Растете и ангажирайте с аудиторията си, като преобразувате съществуващите публикации в блогове в подкасти.

Когато имате блог, може да искате да разширите аудиторията си и да достигнете до по-широк брой потребители в интернет, които разчитат на аудио и други средства за комуникация, освен писани текст и графика.

За целта ще трябва да знаете как да конвертирате публикациите на блога си в mp3 аудио формати за изтегляне.

Това не само ще направи блога ви по-популярен, но и ще ви даде повече възможности за пускане на пазара на вашето съдържание, тъй като повече потребители придобиват възможността да общуват с вас, давайки ви повече информация за това как да развиете блога, за да отговаряте на техните нужди.

Други предимства на конвертирането на блог в подкаст са, че можете да печелите пасивен доход от същия, както можете да рекламирате други марки и да получавате партньорски комисиони в подкаста или да ангажирате по-задълбочено вашата аудитория, създавайки следното.

Следните онлайн инструменти са на разположение, за да ви помогнат в това.

Играй

Играй помага да разкажете Medium, Pocket, WordPress или статията на който и да е сайт в повече от 30 вида гласове с отлично качество. Не само английският, но също така ви помага с френски, холандски, японски, испански и португалски език.

За потребителите на WordPress има плъгин за това от Play.

Можете да започнете БЕЗПЛАТНО, без да предоставяте кредитна карта.

Ако използвате WordPress, инсталирайте приставката, отидете на таблото за управление на WordPress, за да изберете публикацията на блога, която искате, изберете гласа и езика, който искате, след което щракнете върху конвертиране в аудио.

След конвертиране на аудиото …

Обновете съответната публикация и трябва да намерите играещи вградени аудио файлове.

Както можете да видите, аудио плейърът е отзивчив и предлага красиво табло, където можете да видите анализите.

Amazon AI

Наскоро Amazon анонсира превръщането на текст в речева услуга, използвайки задълбочено обучение. Можете да конвертирате всичко, за да изградите продукт с активирана реч.

Амазонка Поли поддържа повече от 50 езика.

 • Английски
 • датски
 • испански
 • корейски
 • японски
 • португалски
 • Руски
 • Немски
 • Френски

и много други…

Представете си, че вашата английска писмена статия се преобразува в японско аудио. удивителен!

Добра новина за потребителя на WordPress …

Amazon Labs с WP Engine пусна приставка за WordPress, за да направи съдържанието достъпно за слушане.

Това е евтино решение. Опитайте да видите как работи.

Blogcast

Blogcast е най-простото решение, когато става дума за генериране на аудио за статии. Просто добавете връзка към статиите си, добавете вграждането в блога си и сте готови и работете!

Trinity Audio

Блестяща приставка за WordPress, която може да превърне съществуващите ви публикации в блогове в аудио подкасти, Trinity Audio извежда диверсификация на съдържанието на друго ниво. Тя ви позволява да избирате от различни гласове на Amazon Polly и това също на предпочитания от вас език.

Този плъгин може да окаже голямо влияние върху вашата аудитория, тъй като все повече и повече хора се обръщат към слушане на аудио; независимо дали са във фитнеса или са останали в трафика, подкастите превземат интернет. На всичкото отгоре, не всеки обича да седи пред компютъра и да чете цял блок текст.

Trinity Audio ви позволява да:

 • Конвертирайте с едно щракване и добавете плейър към всичките си публикации в блога
 • Изберете къде искате да поставите плейъра
 • Изберете глас пола по подразбиране
 • Изберете предпочитания от вас език
 • Добавете откъс за публикация в аудио плейъра

С всички тези страхотни функции можете да получите достъп до този невероятен плъгин за абсолютно безплатно.

SpeechKit

Предназначение за новинарски статии, SpeechKit незабавно ще превърне вашия текст в аудио, използвайки библиотеката им от реалистични гласове, които са длъжни да увеличат ангажираността. Можете да изпробвате тяхното незабавно демонстрация на уебсайта им. Просто копирайте и поставете URL адреса на новинарската статия и гледайте магията.

Тази услуга използва NewsNet като своя аудио технология, която е доста нова, но бързо разцъфтяваща в пространството за текст в реч. Те имат страхотен видео плейър и предлагат опции за осигуряване на приходи, които включват рекламни разположения.

Можете да проследявате и анализирате всяка част от статистическите данни за ефективността си, благодарение на задълбочената им анализа. В заключение, SpeechKit може драстично да увеличи ангажираността на вашия читател, абонаментите и приходите.

WebsiteVoice

Работи по-скоро за всички видове блогъри и издатели, WebsiteVoice е невероятен вариант за разглеждане. Отнема не повече от 5 минути, за да превърнете вашите статии в професионални аудио клипове, което води до по-добра достъпност на съдържанието.

За да започнете да използвате това решение, всичко, което трябва да направите е:

 • Регистрирай се
 • Персонализирайте бутона, за да съответства на вашия стил на марката
 • Инсталирайте на уебсайта си, използвайки само ред от скрипта

След като го инсталирате, можете да го пускате автоматично всеки път, когато публикувате ново съдържание. Също така тяхната гласова технология звучи много естествено и подобно на човека. Ако искате аудио на различни езици, можете да го направите и вие. Той поддържа над 15 различни езика, включително корейски, датски и румънски.

заключение

Мисля, че превръщането на статии в аудио за слушане от хората е чудесен начин да увеличите ангажираността и цялостното време, прекарано в сайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me