Ако сте блогър, управлявате малък и среден бизнес, тогава може да искате да спестите разходите, когато е възможно. И електронната поща ще бъде един от елементите, където можете спестете няколкостотин долара на година.

Има три вида имейл услуги, от които се нуждаете като блогър / собственик на уебсайт.

 1. Транзакционното – да изпращате имейли за събития, транзакции, известяване на поръчки, цифрови активи и т.н..
 2. Маркетинг имейли – бюлетин, промо, блог пост и т.н..
 3. Хоствани имейли – за изпращане и получаване на имейли. (имате нужда от това, ако сте на VPS или Cloud.

БЕЗПЛАТЕН доставчик на имейл транзакции

Надеждността на транзакционната електронна поща е от съществено значение, тъй като искате да осигурите на вашия посетител, клиентът получава предвидени имейли с приоритет. Може да бъде всичко, включително следното.

 • Дигитални активи – ако предлагате PDF, електронни книги, документи или някакви файлове чрез имейл, докато използвам Процъфтявайте водещи.
 • Дейност на сайта – ако искате да уведомите потребителите си, когато променят паролата, регистрирайте акаунт или уведомявайте за коментари.
 • Поръчка – за уведомяване за изпълнение на поръчката, фактура, благодарствено писмо.

Сега може да имате представа защо имате нужда от това, така че нека да видим списъка на БЕЗПЛАТНИЯ доставчик на услуги за транзакционни имейли.

Mailgun

получавам 10000 имейли всеки месец БЕЗПЛАТНО без предоставяне на кредитна карта. Можете да се интегрирате Mailgun с любимото ви приложение / рамка като PHP, Java, Net, Python, Node.js, Ruby и т.н..

Трябва да потвърдите собствеността на домейна, преди да започнете да изпращате имейл, а цялата настройка отне по-малко от 15 минути за мен.

Той има всички следните основни функции, от които се нуждаете, и отлично отчитане.

 • Проверка на имейл
 • Партидно изпращане
 • Персонализация с променливи получател
 • Планирана Доставка
 • SMTP или API
 • Справяне със оплаквания за спам
 • Работа с откази
 • Подробни трупи & анализ

mailgun-доклад-графика

SendGrid

SendGrid е една от най-популярните платформи за електронна поща, използвана от гигант като UBER, Spotify, Yelp и т.н. В безплатния план ще получите 12000 имейли на месец.

Можете да интегрирате и доставяте имейлите си чрез SMTP или API и той поддържа всички основни платформи за програмиране като curl, node.js, ruby, python, go, PHP, Java & ° С#.

sendgrid

Mailjet

Mailjet е едно решение на транзакционното & маркетингови имейли и те предоставят 6000 имейли на месец. Като стандарт можете да интегрирате Mailjet със SMTP или API и той има обширни отчети за проследяване, където можете да анализирате ефективността на вашите имейли, включително състоянието на доставка и честотата на отваряне / кликване.

Sendinblue

получавам 9000 имейли безплатно всеки месец, но имайте предвид Sendinblue логото се показва под свободния план. Sendinblue предоставя статистически данни в реално време, за да анализирате ефективността на вашата електронна поща, включително доставя, отскача, отваря, кликва.

Можете също да интегрирате Sendinblue с WordPress, PrestaShop, Magento & Drupal.

sendinblue

Надявам се някой от горните транзакционни имейли да удовлетвори вашите изисквания.

БЕЗПЛАТЕН маркетинг доставчик на имейл

Имате ли намерение да изпращате бюлетин до вашата аудитория? Имейлът е един от най-добрите начини за постоянен трафик към уебсайта Ви и ако не събирате имейлите, трябва да помислите за това.

Ако търсите да играете с платформа за имейл маркетинг или имате по-малко абонати, следването ще бъде добра сделка БЕЗПЛАТНО.

MailChimp

Една от най-популярните платформи за изпращане на красив имейл до 2000 абонати и 12000 имейли на месец безплатно. MailChimp предлага всички функции, от които може да се нуждаете от проектирането на имейла си, проследяването на работата и интегрирането с любимия ви магазин като Shopify, woo commerce, Magento и т.н..

MailChimp-мейл-редактор

Редакторът на имейли е с плъзгане, така че не е необходимо да докосвате кода.

Mailerlite

Изпрати неограничен имейли до 1000 абонати с Mailerlite в свободния план. Проектирайте имейла си за минути с редактор за плъзгане с плъзгане или изберете от съществуващите шаблони. Безплатният план ви предоставя всички функции, включително отчети за проследяване, карти за кликвания, автоматични отговори, RSS кампании, A / B сплит тестване и т.н..

mailerlite

Campayn

Campayn предлага да изпратите имейл до 500 контакта с 20 000 ограничения за изпращане в безплатния план. Свободният план получи основни отчети, но не е лошо да започнем с това. Можете да импортирате списъка от други онлайн пощенски списъци и отзивчиви имейли за минути.

TinyLetter

TinyLetter е лична платформа за бюлетини за тези, които не се нуждаят от всички бизнес функции като MailChimp. Това е напълно безплатна услуга от MailChimp и ще ви хареса, ако търсите обикновена електронна бюлетинска услуга.

Sendinblue

Sendinblue би била отлична алтернатива на MailChimp, където можете да съхранявате неограничени контакти и да изпращате 9000 имейли на месец безплатно. Можете да проектирате удобен за мобилни съобщения имейл и да получавате отчети в реално време за това кой се отваря, щраква, скача и т.н..

Omnisend

Изпрати 15,000 имейли безплатно всеки месец с Omnisend.

Стартирането на кампания е лесно с лесния им редактор, отзивчиви имейли, скреч карта & персонализация. Можете да интегрирате Soundest с Privy, Justuno, OptiMonk, Nosto, Shopify, Magento, Prestashop и т.н..

Mailjet

Mailjet би била добра алтернатива на Sendin Blue, който ви позволява да изпращате 6000 имейли на месец безплатно. Mailjet е цялостно решение, при което създавате красиви имейли, изпращате на аудиторията си и оптимизирате с отчет & анализ.

mailjet

FreshMail

FreshMail предлага до 2000 имейла до около 500 абонати всеки месец безплатно. FreshMail ви позволява да създавате различни видове кампания въз основа на вашите нужди. Някои от функциите включват;

 • Autoresponders
 • A / B тест
 • Текстови съобщения
 • Само еднократно
 • URL-базирани
 • Планиран
 • Готови шаблони
 • анализ

БЕЗПЛАТНО Хостван доставчик на имейл

Това може да не ви е необходимо, ако сте на споделен хостинг като SiteGround защото те управляват имейл. Въпреки това, ако сте на VPS като Linode, ДА, тогава имате нужда от някой, който може да хоства вашите имейли.

Zoho Mail

Хоствайте имейлите си с Zoho да изпращате и получавате на вашия @ yourdomain.com. В БЕЗПЛАТНИЯ акаунт ще получите 5 GB на пощенска кутия на потребител & съхранение на документи. Можете да хоствате един домейн и страхотната новина е, че има без реклами.

Можете да получите достъп до имейли на мобилните си устройства (IOS) & Android) и имат някои от следните функции.

 • Многостепенни папки
 • Интерфейс Drop-n-drop
 • правилник & филтри
 • Изглед с резба
 • Анти-спам и антивирус
 • CRM интеграция

zohomail

Pawlmail

Хоствайте вашия имейл с персонализиран домейн с Pawnmail и да получите 2 GB съхранение е БЕЗПЛАТНО. Можете да получите достъп до имейлите си в интернет, настолни компютри или мобилни клиенти за електронна поща.

Надявам се горните безплатни имейл решения да ви спестят няколко долара. Уведомете ме кой използвате и опита си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me