Az üzleti vállalkozás hirdetés nélküli működtetése olyan, mintha izzó lenne, de nincs áram.

És az újracélzás nélkül az üzleti vállalkozás nem tudja megteremteni a márkatudatosságot. Az újracímkézés a király a márkatudatosság és az átalakítás szempontjából.

Ahogy a technológia folyamatosan fejlődik, minden területen digitális transzformációt hoz. Ezért elengedhetetlen, hogy az üzleti tulajdonosok lépést tartsanak a legújabb marketing módszerekkel. Az egyik ilyen technológia a megjelölő eszközök használata a márkatudatosság és az átalakulás javítása érdekében.

A vállalkozástulajdonosoknak nem szabad kihagyniuk a marketing taktikák lehetőségét, amelyek bizonyítottan növelik az átalakítást. A termékek átalakításának növelése érdekében elengedhetetlen minden vállalkozás márkatudatának javítása.

Az újracélzás vagy a remarketing az, hogy visszahozza az ügyfelet azelőtt, aki korábban elveszett. Számos remarketing eszköz áll rendelkezésre, amelyek segítenek a kampányvezetőknek és az üzleti tulajdonosoknak az elveszett ügyfél átalakításában. Ha kíváncsi, hogy a remarketing hogyan fog elveszíteni az elveszett ügyfelet, ne aggódjon, mindannyian ott vagyunk. Nézzük meg az alábbi példát:

Ön felkeres egy e-kereskedelmi webhelyet, és új pénztárcát keres. Kattintson a kívánt termékre, hogy további információt keressen, vagy felvegye a kosárba. De nem vásárolsz. Tehát most az ügyfél elveszett számukra.

Egy idő után meglátogathat egy másik webhelyet, ahol információt keres, itt láthatja ugyanazt a pénztárcát. Ez a remarketing eszköz hatalma, és így átalakul az elveszett ügyfél visszatérő ügyfelekké.

Most, hogy megértettük a remarketing eszköz erejét, nézzük meg a rendelkezésre álló legnépszerűbb megoldások néhányát.

AdRoll

Az Adroll több mint 12 éve átalakítja az elveszett ügyfeleket az üzleti tulajdonosokká. Manapság a remarketing egyik legmegbízhatóbb platformjává váltak.

AdRoll felhasználható az e-kereskedelmi webhelyek, például a Shopify és a Magento összekapcsolására. Kapcsolódhat olyan marketing eszközökhöz is, mint a MailChimp és a Marketo. Az Adroll elhozza az elveszett ügyfelet az ajánlott termékekből vagy az elhagyott bevásárlókocsikból, ha később megjelenő hirdetéseket jelenít meg velük.

Átfogó megoldást kínál, amelynek valószínűleg időbe telik az ahhoz való alkalmazkodás. De nagyszerű forrásokat kínálnak az Adroll használatához és beállításához.

SimplyBook.me egy online ütemezési megoldás bármilyen méretű vállalkozás számára. Az Adroll használata után Ingvar Gudmundsson vezérigazgatója azt mondja, hogy az a forgalom 20-30% -ra növekedett, és konverziós arányuk stabil és nem csökken. Ez az egyik módja egy állandó üzleti vállalkozás felépítésének, állandó ismétlődő bevételekkel. Emellett 60% -os CPA-t értek el a cél alatt, és minden új látogatóért 0,54 USD-t értek el.

Egy másik márka Johnells újracélzó megoldásra volt szükség, és Adroll adta a teljesítményt és az irányítást. Adroll magas színvonalú szolgáltatást nyújtott nekik. Az Adroll átlagos CTR-jének 1,76% -át, CPC-jének 0,49 USD-t, vásárlási költsége pedig 9,02 USD-t adott nekik..

Facebook egyedi közönségek

Mint a Google Ads retargeting eszköz, Facebook hirdetések a saját elkötelezettségének eszközét is egyéni közönségek formájában csomagolja. Ha létrehoz egy Facebook-pixelt a termék kezdőlapjaira, és beilleszti azokat, akkor az egyéni közönségeket felhasználhatja a Facebook-felhasználók újracsatolására..

Ez nem korlátozódik csak a Facebook-tevékenységekre, mivel a pixelt beillesztheti bármilyen ellenőrzött webhelyre. Amint a felhasználó bejelentkezik a Facebook-fiókjába, megcélozhatják őket az újracélzó hirdetésekkel. Ez az egyik módja a közösségi média kihasználásának a konverzió maximalizálása érdekében.

Az új márkák és a régi márkák egyaránt jelentős hatást gyakoroltak értékesítésükre a Facebook hirdetések használatával. StyleShare a Facebook segítségével vonzza a vásárlókat, és célzott fotóhirdetésekkel növelte értékesítését. Összességében elérték 15x megtérülés hirdetési kiadásukból, a CTR 60% -kal nő az alkalmazástelepítéseknél, és 25% -kal növekszik az alkalmazásuk havi aktív felhasználói száma.

Több sikertörténetek A Facebook hirdetések itt található.

Criteo

Ez egy népszerű eszköz hatalmas átalakítás előállításához, és 2005 óta van itt. Criteo a Az internetes remarketingszolgáltatások több mint 16000 kiadót tartalmaznak, kiváló minőségű készlettel. Ezen felül hálózataik között szerepel az Instagram, a Facebook és a Google.

Ez a hatalmas márkák, például a Sony és a BMW kedvenc remarketing eszköze. Támogatásuk az egyik legismertebb, és tudásbázist kínál a kezdő vállalkozás számára.

A Criteo teljes verem-újracélzási megoldást kínál, a kampány létrehozásától az ajánlattétel, a kreatív és az újracélzás automatizálásáig..

A Polytrans egy kisállat bolt. A Criteo-t felhasználták a költségek csökkentésére és az átváltások növelésére. Polytrans arra összpontosította az internetes látogatót, aki érdeklődést mutatott és vásárlási szándékát mutatta ki az AI technológia segítségével a személyre szabott hirdetések megjelenítéséhez a megfelelő helyen és a megfelelő időben – ezáltal visszahozva az ügyfeleknek a konverziók számát és csökkentve beszerzési költségeiket.

Philips a hirdetési kiadások megtérülését (ROAS) 848% -kal látta el a Criteo szponzorált termékek megoldása és 400% -os megtérülését a Criteo együttes marketing megoldása.

Instagram reargeting hirdetések

Mivel a Facebook a Instagram tulajdonosa, ők is nagyon félelmetes módszert kínálnak a hirdetések újracélzásához. Az Instagramnak több mint egymilliárd aktív fiókja van, és kiaknázatlan marketing lehetőség rejlik.

Az Instagram hasonló platformon rendelkezik a hirdetések későbbi visszavonására Instagram. Ugyanazzal a módszerrel működik, mint a Facebook hirdetések az elveszett közönség retargetésére. A közösségi média használata nagyszerű a márka ismertségének javításához és az átalakulás növeléséhez. Kétségtelen, hogy a Facebook és az Instagram egy hatékony retargeting eszközt tartalmaz.

JOOP! a németországi legismertebb divatcímke, amelynek célja az volt, hogy fokozza a márka ismertségét a nagyobb közönség elérése érdekében. JOOP! együttműködött a szociális média ügynökséggel, és néhány lenyűgöző videohirdetést készített a német művészekkel és Toni Mahfud befolyásolóval együtt az Instagram és a Facebookon. Mind a férfiakat, mind a nőket célozták meg 20-39 éves korosztályban.

Az általuk elért eredmények lenyűgözőek voltak, 2018-ban, április 7. és május 20. között, a kampány 60% -kal növelte a hirdetések visszahívását, 27% -kal alacsonyabb költséggel, az elért személyenként.

SmarterHQ

SmarterHQ fejlett viselkedés-elemzést használ a hirdetések ügyfelek számára történő újracélzásához, hogy növelje a márka ismertségét és az átalakítást. Ezért erős versenytársak a viselkedés szegmentálásában.

Ez az eszköz elemzi a felhasználók hirdetéseivel való elkötelezettségének viselkedését, és biztosítja a megfelelő eszközöket más platformok közötti kapcsolattartáshoz. Ez biztosítja, hogy a felhasználók pontosan a megfelelő időben látják hirdetéseit, hogy megkapja a konverziót.

A Finish Line, az Egyesült Államok vezető atlétikai kiskereskedője a SmarterHQ-t használja, amely látta 50% -os növekedés a kiváltott e-mailben bevétele az elfogadása óta. Célvonal Az e-mail kampány magában foglalja a kosárról való elhagyást, a vásárlás utáni sorozatokat, a kategória böngészését, az alacsony raktárkészlet-figyelmeztetéseket, az új termékekre vonatkozó figyelmeztetéseket, a lojalitási feliratkozás elhagyását stb..

Artudata

ArtuData kihasználja az AI-t, hogy segítsen a marketingszakembereknek felfedezni és megcélozni a legértékesebb közönséget, csoportot. A használati esetek listája lenyűgöző a keresés, a megjelenítés és a társadalmi vonatkozásban.

Az ArtuData AI-alapú retargeting eszközét úgy tervezték, hogy segítse az üzleti tulajdonosokat vagy a felhasználókat hatékony és eredményes kampányok létrehozásában. Az AI segítségével az ügyfelek valószínűleg átalakítanak a megfelelő továbbcélzott hirdetésekkel.

Kabbee a londoni vezető repülőtéri taxi alkalmazás. Az ArtuData segítségével javította a felhasználói viselkedés megértését és növelte a megtérülést. Az ArtuData AI eszközét az élő adatok felhasználták a kattintások kategorizálására és a kattintás azon képességének előrejelzésére, hogy az valódi foglalássá váljon..

LiveCoach használta az ArtuData-t és látta a 17% -os növekedés az átalakulásban regisztrált és fizetõ felhasználók között. Több mint 85% -uk választotta a tíz legjobb ajánlott edző közül az egyiket, és több mint 30% -uk a három legjobb ajánlott edzőt választotta. A sikert követően a LiveCoach úgy döntött, hogy későbbi együttműködésekre használja fel.

Tökéletes közönség

Az tökéletes közönség tele van egy erőteljes hirdetési hálózattal, amely több mint 100 ezer webhelyet tartalmaz. Neveik széles körű elérhetősége miatt. Lefedik a Facebook-ot és a Twitter-et is a hirdetések későbbi célzására. Segít a reklámügynökségeknek és az üzleti tulajdonosoknak abban, hogy a csatornák közötti koordinációt folyamatosan folytatják.

99designs a világ legnagyobb grafikai tervezési piaca. Miután elolvastak róluk a TechCrunch-ban, és felhívták velük a kampányt, elérik a tökéletes közönséget. Fantasztikus eredményt értek el a konverzióval a A növekvő bevétel 134% -os növekedése és 24% -kal alacsonyabb CPA-t, mint a Google Ads.

Is, amerikai Ruházat 20x-os megtérülést ért el a hirdetési kiadásoknál, meghaladva az átlagos, tipikus 5-10x-es tartományt. Ezekkel a számokkal a ROI-diagramok messze voltak. 400% -kal növelték a ROI-t az FB retargeting-en.

A Twitter személyre szabott közönsége

Mint a Facebook pixel, megkapod a Twitter pixel, és helyezze be webhelyére. Ezután a pixel összegyűjti a látogatók süti-azonosítóját, majd egyezteti őket a Twitter felhasználókkal.

A Twitter személyre szabott közönsége egy Twitter felhasználónévből, e-mail címből, webhely látogatóiból és mobilalkalmazások felhasználóiból áll. A testreszabott közönség háromféle módon használható:

  • Web: Célzza azokat a felhasználókat, akik nemrégiben látogatták meg az Ön webhelyét.
  • Lista: Használja az e-mail címet vagy a Twitter felhasználónevet a hirdetések újracélzásához.
  • Mobil alkalmazások: A Twitter felhasználói tevékenységéből gyűjtött adatokat használja.

iClothing, egy ír e-kereskedelemmel foglalkozó weboldal, amely női ruhákat és cipőket árusít Európában. Kampányuk létrehozása érdekében a Wolfgang Digital digitális ügynökséggel együttműködtek. A Twitter testreszabott közönségét felhasználták az Írországban élő, a divat iránt érdeklődő nőkre. Ennek eredményeként a csúcsteljesítmény 25% -kal növekedett.

IMO Barcelona, egy nemzetközileg elismert szemészeti központ. Az IMO követői kampányát két céllal használta; az egyik a márka ismertségének növelése, a második az volt, hogy megosszák a legfrissebb híreket, a szem egészségéről szóló információkat az új követõkkel. 3 év alatt 600% -kal nőtt a követők száma.

Sizmek

A Sizmek két évtizeddel ezelőtt, 1999-ben alapították. Ez az egyik legrégebbi hirdetési platform, amely éves tapasztalattal rendelkezik velük. Ez egy független hirdetési platform.

2017-ben, Sizmek megszerezte a rakéta üzemanyagot, és integrálta retargeáló funkcióit az AI-meghajtású döntéshozó motorjába. Ennek elérésével Sizmek nagyszerű betekintést nyer az adatokba, és összehozza őket egy helyen. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megértsék és optimalizálják a kampányt egy helyen.

Kampányjelentéseik nagyon egyszerűen érthetők, még az új felhasználók számára is.

A Citibank futott a Citibank Platinum Jutalom kampány a Sizmek segítségével. A Dynamic Creative használatával felére csökkent a gyártási idő, és 42% -kal magasabb konverziót értek el egy összetett és optimalizált továbbcélzó kampány számára. Ez a kampány elsõ volt a maga nemében Malajziában.

Dell a Sizmek segítségével készítette el Az a képesség, hogy többet tegyünk kampány. Ezt a kampányt több mint 27 millió egyedi felhasználó nézte meg, és 162 000 látogatást generált webhelyükön.

ReTargeter

ReTargeter többféle megoldást kínál a márka ismertségére és az átalakításokra, például a Web, a Facebook, a CRM, a dinamikus újracímkézés, a keresési lehetőségek és a közönség számára.

A ReTargeter azon webhelyekre összpontosít, amelyek havonta több mint 30 ezer egyedi látogatót vonzanak, vagyis azt jelenti, hogy újraminősíti hirdetéseit a minőségi webhelyeken. Egy pixelt adnak a webhelyére, amelyet el kell helyezni a webhely látogatói nyomon követésére, majd az újracélzott hirdetéseket a márkájukkal szolgálják. Ez növeli vállalkozásának márkatudatát.

A ReTargeter szerint segítenek a márkáknak az elveszített webforgalom 98% -ának elérésében az ügyfelekké válni. Ez hatalmas teljesítmény elérése.

BattlBox a legjobb minőségű túlélő és kültéri felszerelések szállítása. A ReTargeter segítségével több mint 2900 látogatót vonzottak a webhelyükre, és több mint 500 konverziót értek el. Ez csak egy három hónapos kampány volt, és nagyszerű eredményeket hoztak.

Fixel

Fixel egy hatékony szegmentációs eszköz, amely kihasználja a mesterséges intelligencia technológiáját. Szerszámukkal az elkötelezettség működőképes mérőszámokká alakul, és ez lehetővé teszi a marketingszakemberek számára, hogy csak a legaktívabb látogatókat célozzák meg. Valószínű, hogy ha a felhasználó többet foglalkoztat, akkor azt jelenti, hogy érdekli a terméket. Ez további konverziókhoz vezet.

Más eszközökkel ellentétben nem kell megtanulnia, hogyan kell a Fixel-nél dolgozni. Integrálódnak a meglévő munkafolyamatokba, hogy az elkötelezettségi mutatóikat a hirdetési platformra továbbítsák. Használható a Google, Bing, Yahoo, Facebook, Twitter, LinkedIn, Quora stb.

299 dollárért három hónap teljes javítási szolgáltatást és havonta akár 100 ezer munkamennyiséget kapsz.

Retargeting.biz

Ennek az eszköznek az a célja, hogy megoldást kínáljon az e-kereskedelem számára. Retargeting.biz a termékek közé tartozik a személyre szabás, az e-mail marketing megoldás, valamint a hirdetéskezelés a Google és a Facebook hirdetési platformon keresztül. Ezért biztosítják az e-kereskedelem működéséhez szükséges összes eszközt.

Legjobb egyedi eszközük egy prediktív javaslatkészítő motor. Az AI erejét használja, amely javaslatokat tesz az optimális döntés meghozatalára, például mikor kínál kedvezményt és felveszi a kapcsolatot. A Retargeting.biz folyamatosan növekszik és egyedülálló tulajdonságai miatt vonzóvá válik.

A bobomoda.ro egy online áruház, amely ruhákat és kiegészítőket árusít a nők számára. Nagyon versenyképes üzleti vállalkozásban szeretnének kitűnni. Mind a Facebook Dynamic Products hirdetéseket, mind a Retargeting.biz oldalt felhasználták. A célt azáltal növelték 53,45% -os forgalomnövekedés, 2,66% átlagos megrendelési érték, 130,82% visszatérített kocsik és 12x-szeres megtérülés a hirdetési kiadásokra (ROAS).

Meteora

Meteora büszke arra, hogy elérte a hirdetési elkötelezettséget és a márka ismertségét. Ezt úgy sikerült elérni, hogy számos automatizált szolgáltatást beillesztettünk a platformjukba.

Automatizálták a kulcsszó szerinti célzást, és segít megtalálni azokat a webhelyeket is, amelyek valószínűleg nagy számú a célközönség számára. Ez hasznos a releváns első benyomások elérésében. A Meteora nagyszerű, ha a márkatudatosság növelésére összpontosít a helyi piacon, vagy az ügyfelek megcélzására meghatározott területeken.

Google hirdetések

Vártad a Google-t a listában. Nem te voltál?

Ha a Google hirdetések önmagában vagy ügynökségen keresztül, akkor tudnia kell, hogy a Google egy beépített eszközzel rendelkezik a hirdetési platformján, amely elősegíti az újracélzást. Ezzel az eszközzel a Google hirdetésekkel később visszavonhatja a hirdetéseket az elveszett ügyfél számára az interneten.

Jó, ha a Google hirdetéseket használja hirdetésre, és nagyszerű, ha elkezdi használni a beépített remarketing eszközt.

Sok kis és nagy márka a Google hirdetéseit használja termékei népszerűsítésére, és sikeresen megnöveli megtérülését. A Colgate használt Google hirdetéseket hogy felhívja a figyelmet új termékükre, a Colgate Optic White Express White fogkrémre. Láttak egy 13% -kal nőtt a márka ismertsége és 1116% -kal nőtt a márka érdeklődése.

Schmidt’s Naturals elérte a márkatudatosság 48% -át, ami 12,75% -kal jobb, mint az átlagos kampányok. Összesen 2,2 millió új felhasználó foglalkozik Schmidt hirdetéseivel. Nagyszerű, hogy CPM-jük 5,64 USD-nál volt hatékony.

Ha még nem ismeri a Google Ads alkalmazást és szeretne tanulni, azt javaslom, nézd meg ezt Udemy tanfolyam.

Következtetés

A márkatudatosság remarketing eszközeinek ezen átfogó listájának minden szinten segítenie kell a vállalkozástulajdonosokat. Bármely méretű szervezet elindíthat hirdetéseket és felhasználhat remarketing eszközöket átalakításuk javítására.

Ne felejtse el, hogy nem célzott hirdetéseket végezhet el anélkül, hogy előbb meglátogatná a webhelyét.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me