Egy olyan korban élünk, ahol az okostelefonok szinte minden egyes dolgot megtehetnek, ami egyébként csak a számítógépeken lehetséges.

És ezek közé tartozik a videók létrehozása / szerkesztése. Csak a mobiltelefon használatával olyan videókat készíthet, amelyek potenciálisan vírusosak lehetnek, és szép bevételt eredményezhetnek a megélhetéshez, ha elegendő pénzt keresnek.

A videó az egyik legjobb módszer (ha nem a legjobb) az üzenet kifejezésére és továbbadására a tömegek számára. Valójában, a közelmúltban készített tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek 95% -át megtartják az üzenetnek, amikor videón nézik meg, szemben a 10% -kal, amikor szövegesen olvassa el. Ez óriási! ��

A videó készítés jövedelempotenciálját illetően a TikTok csillagok, mint Charli D’Amelio 30 ezer dollár – 51 ezer dollár fejenként. Úgy gondolják, hogy mostanáig a legnagyobb TikTok kereső. Olyan millió YouTube-videó készítő is van, akik szerencsejátékot teremtenek a platformon lévő videók létrehozásakor.

Noha ezek mindegyike nagyon elérhetetlennek tűnik, valójában nem ez a helyzet. Ez természetesen nehéz, de a megfelelő stratégiák és alkalmazások használatával néhány hónapban / évben lehet, hogy ezen befolyásosok között állsz.

Ebben a cikkben felfedezheti a legjobb alkalmazások mobiltelefonokhoz ez elősegíti a videók létrehozását és szerkesztését az online közzététel céljából. Noha valószínűleg már ismeri ezeket a néhányat, nagyon ajánlom, hogy olvassa el a teljes listát, hogy találjon valamit, amelyről még nem tudott.

Ugorjunk bele.

Filmkészítő Pro

Teljesen ingyenes és felhasználóbarát, Filmkészítő Pro lehetővé teszi, hogy fenomenális hollywoodi stílusú videókat készítsen számos szerkesztési lehetőséggel. A hangot fel lehet osztani, kivágni, kivágni, másolatot készíteni, sőt leválaszthatja a videótól az időtartam bármely pontján.

Könnyedén létrehozhat videóintroszt, szöveget, szűrőket és különféle egyéb elemeket adhat hozzá. A legjobb az egészben, ha tömörítheti és konvertálhatja videóit különböző platformokra. Jelenleg csak a Android készülékeken töltheti le a Film Maker Pro alkalmazást.

Movavi

Ha van iPhone vagy iPad, akkor elég szerencsés a Movavi videó szerkesztő a készüléken. Teljesen ingyenes, és lehetővé teszi, hogy saját filmeket készítsen egy csomó nagyszerű funkcióval, például:

 • Vágott
 • Összeolvad
 • Távolítsa el a nem kívánt elemeket
 • Adjon hozzá átmeneteket
 • Gyorsítsa fel vagy lassítsa le
 • Adjon hozzá zenét

Szöveget, matricákat is hozzáadhat, és különféle formátumokba és méretekbe exportálhatja.

FilmoraGo

Ha már régóta foglalkozik videóval, akkor tudja, milyen jó a Filmora a számítógépen történő szerkesztéshez. Bár nem használhatja ugyanazt a szoftvert a mobiltelefonján, letöltheti a mobil verzióját, az úgynevezett FilmoraGo. Az a lényeg, hogy a szerkesztést útközben elvégzi.

Könnyen kezelhető, és különféle dolgok elvégzését lehetővé teszi, például zene hozzáadása, effektusok hozzáadása, sebesség beállítása, átmenetek alkalmazása és még sok más.

Honlapjuk szerint ez elérhető az Android számára, de van is letölthető IOS-verzió.

Video Editor – Movie Maker

Több mint 80 szűrővel és rengeteg effektussal, Videó szerkesztő az IOS számára érdemes egy kis helyet foglalni a készüléken. Ez lehetővé teszi a videoklipek kombinálását, kivágását és szerkesztését, hogy mesés végtermék legyen. Alkalmazhat rá lassú mozgatást és fordított hatásokat is, és természetesen diavetítéseket is készíthet.

Ha szereti a különféle zenéket játszani a videóin, akkor ezt megteheti úgy is, hogy hozzáadja azokat a könyvtárából. Sokkal több lehetőség van, mint például:

 • Videobeállítások
 • voiceovers
 • Transitions

Míg az alkalmazás indítása ingyenes, vannak olyan fizetett tervek is, amelyek nagy érdeklődést mutathatnak az Ön számára.

TikTok

TikTok jelenleg a legforróbb dolog a közösségi médiában, és határozottan részt kell vennie benne. A vicces rövid klipektől a monológokig, a varázslatos trükkökig a mostaniig bármilyen videót készíthet, és még mindig esélye lehet hihetetlen követésre.

A legtöbb híresség, a szokásos emberekkel együtt, belépett ebbe az alkalmazásba, és nincs ok, miért nem kellene. Azt mondanám, hogy menjen tovább, és telepítse most az IOS-re vagy az Android-eszközére.

InShot

emlékszem InShot volt az első videószerkesztő alkalmazás, amelyet néhány évvel ezelőtt telepítettem a telefonra, és jellemzői miatt elbűvöltem. Ez lehetővé teszi a videoklipek nagymértékű vágását, felosztását, egyesítését és beállítását. Valójában elképesztő vlogokat készíthet ezzel az alkalmazással, és feltöltheti azokat olyan platformokra, mint a YouTube.

Kiváló szűrőkkel, hanghatásokkal, matricákkal és vidám zenével rendelkezik. Felveheti a saját hangátvitelét is. Az InShot elérhető mind IOS, mind Android számára.

Élő

A különféle hanghatásoktól és szűrőktől kezdve a szövegig és a zenéig, Élő teljes egészében a nevén áll, hogy a videóit valósághűvé tegye. Az emberek rövid és édes videókat, valamint vlogokat készítenek ezzel az alkalmazással. Ezt nézd meg:

https://view.alive-story.com/oregon-1/article/service/2019/05/19/01/p03/7400473.mp4

A nagy dolog az, hogy létrehozhat saját kis közösséget az alkalmazáson belül, és megnézheti, hogy mások mit csinálnak annak érdekében, hogy egy kicsit táplálja a kreativitását. Az Alive letölthető IOS és Android készülékekre.

Magisto

Megnyerték Almák 2019-ben az „Év App Trend” és több nyertes is A Google Play A Magisto egy másik lenyűgöző videószerkesztő a listán. Fedezheti fel könyvtárukat, és rengeteg stock videót és képet használhat saját készítéséhez. Az alkalmazás szupergyors, könnyen használható, és segít hatékony videók készítésében vállalkozása számára.

Ennek az alkalmazásnak egy érdekes fogalma az, hogy a videó létrehozása előtt kéri, hogy válassza ki a szerkesztési stílust. Ilyen módon, függetlenül attól, hogy diavetítéseket vagy videó kollázsokat készít-e, a Magisto tudni fogja, amit keres, és javasolja a lehető legjobb eszközöket az interfészen belül.

Quik

A médiafájlok keverhetők és egyeztethetők a Quik és készítsen egy csodálatos videót, amelyet bárhol felhasználhat. AI technológiával rendelkezik, amely felismeri a galéria különböző hangulatait, és hozzáadja azokat a videóhoz, hogy állandó hangulatot tartson fenn.

Például képes felismerni és hozzáadni azokat a fényképeket, amelyekben mosolyog, vagy kiválaszthat más kritériumokat is. Összességében egyszerűen testreszabhatja, hozzáadhat egy hangzást, hozzáadhat effektusokat, és csupán néhány érintéssel megoszthatja azt a világgal. Töltse le a Quik alkalmazást IOS és Android készülékein.

Adobe Premiere Rush

Adobe Premiere Rush egy újabb nagyszerű mobilalkalmazás a videószerkesztéshez, és miért nem lenne jó az Adobe eszközökből származni? Ők ismertek nagyszerű funkcionalitásukról, és ez sem kivétel.

Az alkalmazás főbb jellemzői a következők:

 • Audio összeszerelés
 • A mozgás grafika szerkesztése
 • Előre készített sablonok
 • Testreszabhatja a szöveget, a színt, a méretet, a betűtípust és így tovább
 • Gyorsítsa fel vagy lassítsa le

Szinkronizálhatja adatait IOS, Android, Mac és Windows eszközökön is.

pixart

A körökben video szerkesztési feladatokat végezhet pixart. Az előre elkészített sablonnal kezdve hozzáadhatja a TikTok háttérzeneit, átmeneteit, feliratait és különféle egyéb elemeket. Ez azt is lehetővé teszi, hogy a videót nagymértékben beállítsa, az Ön igényei szerint.

Ez az alkalmazás ingyenesen letölthető az Androidon, és a legjobb dolog az, hogy nincsenek vízjelek. Ez egy hatalmas üzletkötő bárkinek, ha kérdezel tőlem. Nem sok alkalmazás engedélyezi a vízjel ingyenes eltávolítását.

splice

Egyszerű, de erőteljes, splice lehetővé teszi az asztali funkciók élvezetét egy mobilalkalmazásban. Rengeteg szerkesztési lehetőséggel rendelkezik, például szöveg hozzáadása, effektusok, átmenetek és még sok más. Összekeverheti a különböző audió műsorszámokat, és hozzáadhatja azokat a videóhoz.

Különböző tájékozódási lehetőségekkel és hangos átadások készítésének lehetőségével rendelkezik. Folyamatosan bővítik az alkalmazás új funkcióit, így biztos lehet benne, hogy mindig utolér a legújabb trendi video stílushoz. Mostantól ez az alkalmazás csak az IOS felhasználók számára érhető el.

VivaVideo

Néhány legnagyobb társaság, például a Google Play és a Quora, VivaVideo megkönnyíti a professzionális videók létrehozását. A természet egyszerű, de sokat kínál a tányéron. A már meglévő összes hagyományos funkció mellett a VivaVideo lehetővé teszi matricák, témák hozzáadását és különféle effektusok alkalmazását.

Ha gyors videóra van szüksége a közösségi médiában való megosztáshoz, akkor ez az alkalmazás valószínűleg elég könnyen elvégzi a munkát. Letöltheti IOS és Android készülékeken.

Apple klipek

Az egyik legizgalmasabb alkalmazás ebben a listában, Apple klipek valóban megelőzi az időt, amikor vírusos stílusú videókat készít. Biztos vagyok benne, hogy olyan videókkal találkozott, amelyekben az emberek valódi megjelenésű hangulatjelré változtatják magukat, és szórakoztató tevékenységeket csinálnak vele. Ez egyfajta, és csak IOS-eszközökön fogja használni.

Dióhéjban:

 • Hozzon létre Memoji-t
 • Hozzon létre Animoji-t
 • Adjon hozzá animált címeket
 • Adjon hozzá matricákat
 • Feliratok hozzáadása
 • Szinkronizálja a valós idejű hangot
 • Használjon különféle szűrőket

Kipróbálhatja azokat a „szelfi jeleneteket” is, amelyek átalakíthatják a hátteret a kívánt témává, például a Disney Pixar Incredibles 2-jévé. Összességében nagyon szórakoztató és izgalmas, és csupán néhány érintéssel megoszthatja videóit..

Dubsmash

Dubsmash olyan, mint a TikTok egy másik verziója, de kevesebb funkcióval. Régebben akkor volt jobb, amikor a TikTok nem volt körül, hanem gyorsan lement a versenytárshoz. Ez azonban az alkalmazást semmilyen módon nem teszi szörnyűvé. Elég lenyűgöző funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy tánc / szórakoztató videókat készítsen a közösségi média számára.

Adjon hozzá zenét, effektusokat, szöveget és egy csomó átmenetet, hogy elkészítse saját közösségi média videóját. Miután elkészítette a létrehozását, azonnal megoszthatja azt a kívánt közösségi platformon. Ezt az alkalmazást IOS és Android rendszeren is megkaphatja.

PowerDirector

Milyen fantasztikus lenne filmes videókat készíteni közvetlenül az okostelefonjáról? PowerDirector csak a hatékony funkciókkal és tartalomcsomagokkal segíti ezt. Átmenetek, keverési effektusok, maszkok, audió műsorszámok és professzionális megjelenésű címek segítségével olyan kreatívvá válhat, amennyit csak akar..

Azt is megengedi, hogy több hangzást adjon az idővonalhoz, és keverje össze a dolgokat egy furcsa végső eredmény érdekében. A PowerDirector elérhető mind IOS, mind Android számára.

Következtetés

Nem számít, ha van iOS vagy Android készüléke, professzionális videók készítése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ezek az alkalmazások segítenek elérni a képzeletének pontos stílusát, és nagyszerű videókat készíthetnek, amelyeket az interneten meg lehet osztani.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me