Újra keresel? innovatív ötletek a következő blogbejegyzésedhez?

Úgy érzi, hogy ragaszkodik ugyanazon régi témákhoz? Akkor a megfelelő helyen vagy.

Ha elfogy a témák, hagyja, hogy a webes eszközök csinálják a trükköt az Ön számára.

Itt található néhány ingyenes és könnyen használható eszköz, amelyek segítenek az Ön generálásában csodálatos eredeti ötletek hiányzott.

A Hubspot blogötleteinek generátora

Generátor a Hubspot által kitűnik, hogy az egyik legegyszerűbb blog témájú generátor. Mindezen időkben, amikor elakad, maroknyi témát kapsz, amelyekkel elindíthatja az írási folyamatot.

Pontosabban kifejezve, ez az eszköz öt exkluzív ötletet kínál egy adott 3 kulcsszó vagy kifejezés (különösen főnevek) számára. A megadott mezőbe legfeljebb 3 szóból álló sorozatot adhat meg, és az eszköz új közelgő ötleteket kínál Önnek.

Ha meg akarja változtatni az eredményeket, menjen vissza, és illessze be újra a kulcsszókészletet.

Legyen konkrét, ha pontos tartalmat keres.

Ez nem ideális eszköz, ha tucat új témát keres, de kezdőknek ez a legjobb, amit megtalálhat.

Ubersuggest

Ubersuggest könnyen kezelhető eszköz, amely egyidejűleg több száz kulcsszót generál.

Az elválasztott szavaktól kezdve az összes többi A – Z betűvel kapcsolatos témaig, kezdve a páros kulcsszavakig, ezen az oldalon minden megtalálható. Az összes lehetséges kulcsszó-kombináció átfogó listáját nyújtja.

Írja be a téma kifejezést a fejedbe, és olyan témákat fog kapni, amelyekre még nem is gondolt. Sőt, ez a webhely lehetőséget ad egy adott kulcsszó kibővítésére is, hogy a témák további részletesebb listáját láthassa.

Olyan sok témajavaslat van a kosárban, hogy biztos vagyok benne, hogy a következő alkalommal soha nem fog kifogyni a téma.

Buzzsumo

Buzzsumo egy olyan webhely, amely nem csupán témákat javasol, hanem többet is ad neked. Megmutatja számos egyéb tényező hosszú listáját, amelyek befolyásolhatják a blog témáját.

A linkek, megosztók megjelenítésétől a Facebook-on való részvétel, a Twitter, a Pinterest és a LinkedIn megosztásának számáig minden szükséges információt megkaphat, mielőtt egy adott téma kiválasztása a következő blogodhoz.

Szűrést végezhet különféle címsorokon keresztül is, nevezetesen a dátum, a tartalom típusa, a nyelv, a szavak száma és az ország alapján.

Ez lehet az egyablakos megoldás, hogy megtudja, merre tart egy adott kulcsszóval vagy kifejezéssel.

Portent tartalmi ötletgenerátora

Előjel egy innovatív eszköz, amelyet akkor lehet használni, ha témákra van szükség. Bár egyszerre csak egy témát javasol, több témát is kaphat, ha rákattint a frissítés gombra.

Mivel négy üres helyet kapott, ez a weboldal a kulcsszót vagy a keresési kifejezést használja a következő hiányosságok bármelyikére, és a többihez más releváns tartalmat ad hozzá. Ezenkívül megmutatja a másik három használt szó használatát.

Más szavakkal, ez egy egyszerű, mégis időigényes eszköz, ha témák listáját keresi. Ugyanakkor nagyon eredeti témaötleteket kap, amelyeket közvetlenül felhasználhat a blogjához, ellentétben más webhelyekkel, ahol kulcsfontosságú kifejezést kap..

Moz Kulcsszó Intéző

Moz a lista egy újabb eszköze, amely részletes tanulmánylistát nyújt a SEO jobb fejlesztése érdekében, mint csupán a blog témáinak javaslása..

Ha megad egy adott kulcsszót ehhez a kereséshez, akkor megadja a havi felhasználási mennyiséget, a nehézségi szintet, az organikus értéket és a kifejezés prioritását..

A keresés alapján további kulcsszójavaslatokat és SERP elemzést is láthat. Ezen túlmenően az oldal végén található egy lista a kulcsszó megemlítéséről más blog témákban.

Így egyszerűbben fogalmazva megnézheti mindazt, amit valaha is szeretne tudni az Ön által benyújtott témakörről.

Csípje be a Biz Tartalom-generátort

Szüksége van egy hatalmas témakör-katalógusra, amely közül választhat? Akkor Csavarja be a Biz eszközt a megfelelő lista az Ön számára. Gondolj egy olyan témára, amelyet a kulcsszóval keretelhet, és itt van minden a listán.

A témák teljes listáját ezen az oldalon is letöltheti. Növelje Facebook és Twitter népszerűségét, ha kiválasztja a megfelelő témát a választható lehetőségek listájából.

Főbb címsorok alatt olyan témákat ad, mint kérdések, karrier, hogyan, titkok, üzlet, szerelem, többek között.

Tehát ha azt gondolta, hogy csak néhány téma lehet a kulcsmondatból, íme egy lista, amely soha nem fog elbukni.

Készítsen saját blogot

Ez egy olyan webhely, amely kissé eltérő érzést ad neked, mint a fentebb említett többi eszköz. Eltérően ebben post generátor, nem kell kulcsszót vagy kulcsmondatot beillesztenie a keresési eredménybe.

Ehelyett inkább ez a webhely egy félig teljes címet ad neked, kezdetben.

Ha keresésenként csak egy eredmény található, akkor ezt az eszközt akkor is használhatja, ha nem valami konkrétra keres. Sőt, javítja az eszköz által javasolt téma kreativitásának esélyét.

Vedd fel a gondolkodásodat, és menj tovább, és válassz ragyogó, innovatív címet a következő hozzászóláshoz.

Quora

Habár Quora nem közvetlen témagenerátor, akkor biztosan egyetért azzal, hogy a Wikipedia-tól eltérő keresésre a következő webhely a Quora.

Egyetértenek velem abban, hogy ezen a weboldalon mindent megtalálnak, amire szüksége van, amikor a világ bármely kérdésére választ keres. Itt felkeresheti az érdeklődésre számot tartó konkrét témákat, vagy közvetlenül felveheti a kérdéseket, hogy válaszokat kapjon az egész világon tájékozott emberek által írt kérdésekre.

Ez az eszköz tehát helyet keres ezen a listán, mert több információval szolgál a megértés egyszerűsége tekintetében, mint sokan mások.

Számos egyéb lehetőség közül választhat, amikor a blog témáira és az ötletgenerátorokra vonatkozik. Ennek a listának azonban elegendőnek kell lennie minden igényéhez.

Reméltem, hogy ez hasznos volt

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me