Naponta mindannyian foglalkozunk a push értesítésekkel. Az alkalmazások és a webhelyek fontos dolgok elmondására használják – főleg olyan dolgokat, amelyekről beleegyezünk, hogy értesítést kapunk. Ez a push értesítések egyik fő előnye a szöveges vagy e-mail üzenetekhez képest: a felhasználók nem panaszkodhatnak, hogy nem vállaltak egyezést a kézbesítésről, és könnyű és egyszerű módjuk van a némításukra, amikor csak akarnak..

De ez nem az egyetlen előnye a push értesítéseknek. Ugyanakkor további konverziók és nagyobb felhasználói elkötelezettség eszközei is – ha megfelelő módon használják őket. Ha nem, a felhasználók dönthetnek úgy, hogy figyelmen kívül hagyják őket, és minden előnyeik elvesznek. Ezért elengedhetetlen egy jó push értesítési stratégia és a megfelelő eszköz együttes alkalmazása, amely elősegíti a kampány sikerét.

Különféle tolási módok

Mindannyian túlcsorduló beérkező levelek vannak, és mindannyian szeretjük a spamszűrőket, amelyek gyűjtik a szemetet, és csak azokat az üzeneteket hagyják, amelyeket el kell olvasnunk. Ha marketingszakértő vagy, akkor kitalálnia kell, hogyan lehet egy üzenet hatékonyan eljutni egy hatalmas közönséghez, és mostanra tudnia kell, hogy az e-mailek küldése nem a megfelelő út..

Adja meg a push értesítéseket, azokat a kattintható pop-up üzeneteket, amelyek megjelennek az eszköz képernyőjén, függetlenül attól, hogy melyik alkalmazásban vagy webhelyen tartózkodik. A push értesítést főként a következő két kategóriába lehet csoportosítani:

  • Alkalmazáson belüli push értesítések
  • Böngésző push értesítései

Az alkalmazáson belüli értesítések csak akkor jelennek meg, ha egy meglévő alkalmazás indítja el őket a mobil eszközön, míg a böngésző értesítéseket bármilyen eszközön aktiválhatják, feltéve, hogy a felhasználó beleegyezik abba, hogy azokat fogadja..

Az összes push értesítés általában címből, üzenetből, képből és URL-ből áll.

A „kevesebb több” elv teljes mértékben érvényes a push értesítésekre: a szövegnek tömörnek kell lennie, mind ahhoz, hogy illeszkedjen az eszköz karakterkorlátozásához, mind pedig ahhoz, hogy a felhasználó bemutasson; a képnek érthetőnek és egyértelműnek kell lennie, és nyilvánvalóan a teljes tartalomnak relevánsnak kell lennie a felhasználó számára. Vannak gazdag push értesítések is, amelyek videókat és legfeljebb három kattintható linket adhatnak hozzá.

Annak érdekében, hogy a szöveg a határokon belül maradjon, és varázsát és vonzerejét adja hozzá az üzenethez, helyettesítheti a szavakat olyan hangulatjelekkel, amelyek szintetizálják a megosztani kívánt érzetet.

Az értesítéseket céljuk szerint is kategóriába lehet sorolni. Például vannak emlékeztető értesítések, például elhagyott kosár értesítések, amelyeket az e-kereskedelem felhasználóinak küldünk, hogy emlékeztessék őket, hogy tételeket helyeznek a kosárba, de nem ellenőrizték őket. Léteznek FYI (az Ön információkkal) értesítések, amelyeket releváns hírek elküldésére használnak azoknak a felhasználóknak, akik beleegyeztek hozzájuk, például új munkalehetőségek, termékbesorolások stb. Vannak kiváltott értesítések: előre definiált szabályokon alapuló automatikus üzenetek és az előfizető kampánycsatorna belépése után gyűjtött valós idejű adatok.

Ha nem akarja eltölteni az egész napot az értesítések egyedüli elküldésével, akkor szüksége lesz egy eszközre, amely az üzenetküldési folyamat lehető legnagyobb részét automatizálja. Szerencsére van egy maroknyi eszköz, amely rendkívül egyszerűsíti az üzenetküldési stratégiák beállítását és finomítását. Az alábbiakban elolvashatja a legfontosabbkat.

OneSignal

A fejlesztők integrálódhatnak OneSignal Távolítson el értesítési eszközöket kevesebb, mint tíz sornyi kóddal, bármilyen fejlesztési környezetet és választott nyelvet használva. Állítólag legfeljebb 15 percig tart a szolgáltatás felállítása.

A futtatás után szinte elfelejtheti, mert az értesítések a felhasználói viselkedés alapján indulnak el. Mielőtt elfelejtne róla, érdemes létrehozni egy optimális szegmentálást: A OneSignal lehetővé teszi személyre szabott üzenetek létrehozását és a megfelelő közönségnek való elküldését. Az üzeneteket intelligensen és optimális időben továbbítják, gépi tanulási algoritmusok segítségével, amelyek eldöntik, hogy mikor kell az egyes üzeneteket elküldeni..

Abban az esetben, ha webhelye nagy előfizetői hullámot kipróbál, vagy ha az alkalmazás valóban népszerűvé válik, a OneSignal ennek megfelelően skálázódik – szükség esetén milliárd értesítést küld naponta.

Az árképzési tervek tartalmaznak egy ingyenes opciót, amely akár 30 000 internetes előfizetőt is lehetővé tesz, és tartalmaz minden olyan alapvető funkciót, amelyre szüksége lehet az értesítések küldésének elindításához. Ha olyan prémium szolgáltatásokra van szüksége, mint például a fejlett elemzés, az intelligens kézbesítés, a szolgáltatási szintű megállapodás vagy egy dedikált fiókkezelő, akkor a Starter tervet (99 dollár / hónap) vagy a Pro tervet (500 USD / mo).

A OneSignal rendelkezik egy WordPress bővítménnyel is, amely megkönnyíti a WP-helyekkel való integrációt.

SendPulse

Ha csak egy sort ad hozzá a webhely kódjához, akkor integrálhatja SendPulse szolgáltatást, és azonnal elkezdi azonnali webes értesítések küldését az összes népszerű böngészőhöz, akár okostelefonokon is.

A SendPulse gondoskodik az új előfizetők automatizálásáról és az RSS-hírcsatornákon alapuló automatikus értesítések létrehozásáról. Ez lehetővé teszi az egyéni előfizetési kérelmek létrehozását, akár a megjelenés megváltoztatásával, akár az optimális pillanat kiválasztásával a megjelenítéshez: azonnal, miután egy látogató belép az Ön weboldalára, miután időt töltött rajta, vagy egy linkre történő első kattintás után, vagy egy gomb.

Egy professzionális eszközkészlet lehetővé teszi további felhasználói adatok felhasználását személyre szabott értesítések létrehozásához és előfizetőinek szegmentálásához hely vagy egyéb adatok alapján. Az A / B tesztelő eszközök használatával az értesítés különféle verzióit tesztelheti és megnézheti, melyik jobb eredményt hoz a közönségével.

A SendPulse szolgáltatás ingyenes, ha az előfizető adatbázisában kevesebb, mint 10 000 rekord található. Akár pénzt is kereshet, lehetővé téve a hirdetők számára, hogy célzott webes push hirdetéseket küldjenek előfizetőiknek. Ha közönsége meghaladja a 10 000 előfizetőt, választhat fizetett csomagot, amely több szolgáltatást kínál, mint az ingyenes csomag. Az ár az előfizetők számától függ.

előfizetőknek

előfizetőknek kifejezetten a marketingszakemberek számára tervezett, könnyen használható értesítési megoldás. Ütemezhető, dinamikus, automatizálható és egyéni push értesítéseket kínál, amelyek visszatérő látogatói visszatérnek, még akkor is, ha nem online, miközben az üzenet elküldésre kerül. Az értesítések lehetővé teszik a gazdag tartalom megjelenítését, amely elősegíti a termékek vagy szolgáltatások bemutatását egyedi képekkel és egyedi műveleti gombokkal.

A megoldás kiváltó eseményindítókat tartalmaz az e-kereskedelmi alkalmazások vagy webhelyek speciális helyzeteinek – például az elhagyott kocsik, a készletváltozások vagy a felkapott termékek – bejelentésére. Az Előfizetők alkalmazás bizonyos specifikus marketing eszközöket is hozzáad, például az ügyfelek visszafogását, a kuponok létrehozását, a vásárlások nyomon követését és más csatornatevékenységeket, amelyek meghatározzák az érték hozzárendelését. A napi elemzés a megoldást könnyen érthető táblázatokkal egészíti ki, amelyek összes adatot egy helyen összevonnak.

A telepítés és a beállítások kifejezetten a WordPress, a Wix, a Shopify, a Google Tag Manager és más felhasználók számára készített plug-inekkel és útmutatókkal végezhetők el. A szolgáltatás akár 200 előfizető számára ingyenes. A fizetett tervek nagyobb előfizetői mennyiségeket és bizonyos prémium funkciókat tesznek lehetővé, például az értesítések előre ütemezésének, az ügyfeleknek nyújtott speciális támogatás igénybevételének és az üdvözlő csepp kampányok végrehajtásának lehetőségét..

VWO Engage

VWO Engage felajánlja, hogy az elveszített látogatókat az e-mail kampányok konverziós rátájának négyszeresére állítsa vissza. A webes push értesítések mellett a VWO Engage lehetővé teszi az ügyfelek elérését mobil értesítések útján – alkalmazás létrehozása nélkül – vagy a Facebook Messenger segítségével, a legmegbízhatóbb hálózaton keresztül, és a legfontosabb szem előtt tartása mellett..

A VWO Engage az elveszített ügyfelek újbóli vonzására összpontosít, visszahozza őket személyre szabott kosár-elhagyási kampányokon keresztül, és a befejezetlen vásárlások nyomon követésére. Arra is törekszik, hogy a lehető legtöbbet hozza ki hirdetési és marketingköltségéből, azáltal, hogy valós időben értesíti az ügyfeleket az új készletről és az új beérkezésről, elősegíti az időérzékeny ajánlatokat és megtakarít a fizetett hirdetésekre azáltal, hogy a látogatókat webes push-értesítésekkel és a Facebook-nal visszavonja. azonnali üzenetek.

A VWO Engage egy nagyobb dolog része, amelyet a VWO Platformnak hívnak, amely magában foglalja a VWO tesztelést, a VWO Insights-t és a VWO Plan-t is. Ezek az eszközök együttesen a látogatók viselkedésével kapcsolatos ismeretek gyűjtésére összpontosítanak, ami viszont segítséget jelent a felmérések lefolytatásában, a kísérletek elvégzésében és a látogatók bevonásában..

Pusher gerendák

A fejlesztők, akiknek folyamatosan kritikus tranzakciós információkra van szükségük, használhatják gerendák, egy kifejezetten számukra tervezett, hostolt push értesítések API-t. A gerendák lehetővé teszik az értesítések rugalmas továbbítását, automatikusan kiváltva őket az alkalmazás minden eseményével, egyetlen funkció használatával.

Csak egy kéréssel az értesítéseket félreérthetõen továbbíthatják az iOS vagy az Android készülékekre. A teljes eszköz-token életciklusát a Pusher Beams üzemelteti és kezeli.

A gerendák nagy volumenű átviteli és kötegelt támogatást kínálnak, automatikus méretezéssel és támogatással a szélső eseteknél. Az API kompatibilis a szerver SDK-kkal PHP, Node, Java és más nyelveken. A hibakeresési konzol segítségével megfigyelheti a megvalósítást, míg a betekintő műszerfal lehetővé teszi, hogy szemmel tartsa kézbesítési állapotát. Ezen betekintések között értesítéseket kaphat az eszközök által történő elismeréshez és a felhasználók által megnyitott értesítéseket.

Négy árképzési terv különféle igényekhez kínál lehetőségeket, kezdve az ingyenes, korlátlan push értesítésekkel és 2000 havi aktív eszköz korlátozásával, egy vállalati igényekre szabott megoldással, több mint 50 000 havi aktív eszközzel, fejlett nyitott és szállítási betekintéssel, dedikáltan támogatás.

WonderPush

Teljes funkcionalitású, GDPR-kompatibilis push szolgáltatás webre, iOS-re és Android-ra, egyetlen árazási rendszerrel, amely minden funkciót lefed, függetlenül a pénztárca méretétől: kiindulási ár havonta 1 €, plusz 1 € minden további 1000 esetén előfizetőknek.

WonderPush Az egyszerű telepítési eljárás legfeljebb 15 perc alatt elkészítheti és futtathatja. Az értesítések maximális kihasználása érdekében a WonderPush érdekes funkciókészletet kínál, ideértve a valós idejű elemzéseket is, amelyek figyelemmel kísérik a konverziókat, viselkedési és idő-alapú automatizálást, hogy segítse a felhasználókat visszatérni az alkalmazásodba, és a szegmentálás biztosítja, hogy a megfelelő üzenet elérje a megfelelőt közönség és egy barátságos, teljes mértékben dokumentált RESTful API, amely segítséget nyújt a fejlesztőknek a finomhangolás gondozásáért kevés erőfeszítéssel.

A WonderPush adatközpont a Google Cloud tárhelyén tárolja az európai adatokat az európai kontinensen, ami elősegíti a GDPR-nek való megfelelést. Az SDK-k nyílt forráskódúak, garantálva, hogy a vállalat nem gyűjt redundáns felhasználói adatokat. A WonderPush API használatával meghatározhatja, hogy az adatai meddig maradnak a szerverükön.

Használd őket okosan

Volt idő, amikor az emberek minden e-mailt elolvastak. Amíg a marketingszakemberek megkülönböztetés nélkül el nem kezdték küldeni az e-maileket, a spamszűrők szokásossá váltak. Most nyomja meg az értesítéseket, hogy modern és sokkal hatékonyabb marketing eszköz legyen, különösen azért, mert a felhasználók gyorsan elnémíthatják és figyelmen kívül hagyhatják őket. Ezért kell őket óvatosan használni.

Az itt említett push értesítési eszközök megkönnyítik az üzenetek elérését a közönség számára. De ez csak a munka egyik része. Az Ön feladata, hogy felhasználja a közönség ismereteit, hogy ezeket az eszközöket okosan használja, hogy maximalizálja az elkötelezettséget és a lehető legmagasabb konverziós arányt kapja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me