Ha blogger vagy, kis- és középvállalkozásokat működtet, akkor érdemes megtakarítani a költségeket, ahol csak lehetséges. És az e-mail lenne az egyik elem, ahol lehet takarítson meg néhány száz dollárt évente.

Háromféle e-mail szolgáltatás van szüksége, mint bloggerre / webhelytulajdonosra.

 1. Tranzakciós – e-mailek küldése eseményekről, tranzakciókról, megrendelés értesítéséről, digitális eszközökről stb.
 2. Marketing e-mailek – hírlevél, promóció, blogbejegyzés stb.
 3. Hosztolt e-mailek – e-mailek küldése és fogadása. (erre akkor van szüksége, ha VPS-en vagy Cloud-on van.

INGYENES tranzakciós e-mail szolgáltató

A tranzakciós e-mail megbízhatóság elengedhetetlen, mivel biztosítani szeretné a látogatóját, hogy az ügyfél prioritással fogadja a tervezett e-maileket. Bármi lehet, beleértve a következőket is.

 • Digitális eszközök – ha PDF-fájlokat, e-könyveket, dokumentumokat vagy bármilyen fájlt kínál e-mailben, ahogy én használom Virág vezet.
 • A webhely tevékenysége – Ha szeretné értesíteni a felhasználókat, amikor megváltoztatják a jelszavakat, regisztrálnak egy fiókot, vagy értesítést küldnek a megjegyzésekkel kapcsolatban.
 • Rendelés – értesíteni a megrendelés teljesítéséről, számlázni, köszönöm levelet.

Most elképzelése van, miért van rá szüksége, tehát nézzük meg az INGYENES tranzakciós e-mail szolgáltató listáját.

Mailgun

Kap 10.000 e-maileket havonta INGYEN, hitelkártya megadása nélkül. Integrálhat Mailgun kedvenc alkalmazásával / keretrendszerével, például PHP, Java, Net, Python, Node.js, Ruby stb.

Az e-mail elküldése előtt ellenőriznie kell a domain tulajdonjogát, és a teljes beállítás kevesebb, mint 15 percet vett igénybe számomra.

A következő alapvető szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyekre szüksége van, és kiváló jelentéstételt.

 • E-mail érvényesítés
 • Kötegelt küldés
 • Testreszabás a fogadó változókkal
 • Ütemezett kézbesítés
 • SMTP vagy API
 • Spam panaszok kezelése
 • Ugrál kezelése
 • Részletes naplók & analitika

mailgun-report-gráf

SendGrid

SendGrid az egyik legnépszerűbb e-mail platform, amelyet olyan óriás használ, mint az UBER, a Spotify, a Yelp stb. Az ingyenes csomagban kapsz 12.000 e-mailek havonta.

Az e-maileket az SMTP-n vagy az API-n keresztül integrálhatja és kézbesítheti, és támogatja az összes olyan elsődleges programozási platformot, mint a curl, node.js, ruby, python, go, PHP, Java & c #.

sendgrid

Mailjet

Mailjet az egyik megoldás a tranzakciókra & marketing e-maileket, és nyújtanak 6000 e-mailek havonta. Alapértelmezés szerint integrálhatja a Mailjet az SMTP-vel vagy az API-val, és kiterjedt nyomkövető jelentésekkel rendelkezik, ahol elemezheti az e-mailek teljesítményét, ideértve a kézbesítési állapotot és a nyitási / kattintási arányt.

Sendinblue

Kap 9000 ingyenes e-maileket havonta, de ne feledje Sendinblue A logó a szabad terv alatt jelenik meg. A Sendinblue valós idejű statisztikákat nyújt az e-mail teljesítményének elemzéséhez, ideértve a kézbesítést, a visszapattanást, a megnyitást és a kattintást.

A Sendinblue programot a WordPress, a PrestaShop, a Magento szolgáltatással is integrálhatja & Drupal.

sendinblue

Remélem, hogy a fenti tranzakciós e-mailek egyike megfelel az Ön igényeinek.

INGYENES marketing e-mail szolgáltató

Szeretne hírlevelet küldeni a közönségnek? Az e-mail az egyik legjobb módja annak, hogy folyamatos forgalmat érjünk el a webhelyedre, és ha nem gyűjti az e-maileket, akkor gondoljon rá.

Ha marketing e-mail platformmal szeretne játszani, vagy kevesebb előfizetővel rendelkezik, akkor a követés INGYENES lenne.

MailChimp

Az egyik legnépszerűbb platform, amely gyönyörű e-mailt küldhet akár 2000 előfizetőnek és 12.000 havonta ingyenes e-maileket. MailChimp az összes olyan funkciót kínálja, amelyre szüksége lehet az e-mail tervezéséhez, a teljesítmény nyomon követéséhez és a kedvenc üzletbe való integráláshoz, például a Shopify, a woo commerce, a Magento stb..

MailChimp-email-szerkesztő

Az e-mail szerkesztő drag-n-drop, tehát nem kell megérintenie a kódot.

Mailerlite

Küld korlátlan e-mailek akár 1000 előfizető számára a Mailerlite a szabad tervben. Tervezze meg e-mailjét percekben egy drag-n-drop szerkesztő segítségével, vagy válasszon a meglévő sablonok közül. Az ingyenes terv biztosítja az összes szolgáltatást, beleértve nyomkövető jelentéseket, kattintási térképeket, automatikus válaszokat, RSS kampányokat, A / B megosztott tesztelést stb..

mailerlite

Campayn

Campayn felajánlja, hogy e-mailt küld 500 kapcsolattartónak, 20 000 küldési korlátozással az ingyenes tervben. Az ingyenes terv alapvető jelentést kapott, de kezdetben nem volt rossz. A listát perc alatt importálhatja más online levelezőlistákból és a reagáló e-mailekből.

TinyLetter

TinyLetter egy személyes hírlevél platform azok számára, akiknek nincs szükségük minden olyan üzleti funkcióra, mint a MailChimp. Ez egy teljesen ingyenes szolgáltatás, amelyet a MailChimp nyújt, és tetszeni fog, ha egyszerű e-mail hírlevelet keres.

Sendinblue

Sendinblue kiváló alternatíva lenne a MailChimp számára, ahol korlátlan névjegyeket tárolhat és küldhet 9000 havonta ingyenes e-mailek. Tervezhet mobilbarát e-maileket, és valós idejű jelentést kaphat arról, kik nyitnak meg, kattintanak, ugrálnak stb.

Omnisend

Küld 15.000 ingyenes e-maileket havonta Omnisend.

A kampány indítása egyszerű szerkesztővel, reagáló e-mailekkel, kaparós kártyáival & megszemélyesítés. Integrálhatja a Soundest a Privy, Justuno, OptiMonk, Nosto, Shopify, Magento, Prestashop stb..

Mailjet

Mailjet jó alternatíva lenne a Sendin Blue számára, amely lehetővé teszi az Ön küldését 6000 havonta ingyenes e-mailek. A Mailjet egy sokoldalú megoldás, ahol gyönyörű e-maileket hozhat létre, közönségnek küldhet, és a jelentésekkel optimalizálhatja & analitika.

mailjet

FreshMail

FreshMail akár 2000 e-mailt kínál havonta körülbelül 500 előfizető számára. A FreshMail segítségével az Ön igényei alapján különféle típusú kampányokat hozhat létre. Néhány szolgáltatás a következőket tartalmazza:

 • válaszadó
 • A / B teszt
 • Szöveges üzenetek
 • Csak egyszer
 • URL-alapú
 • Ütemezett
 • Kész sablonok
 • Analitika

INGYENES házigazda e-mail szolgáltató

Lehet, hogy nem kell erre, ha megosztott tárhelyen van, például SiteGround mert kezelik az e-maileket. Azonban, ha VPS-ben van, mint a Linode, DO, akkor szükséged lesz valakire, aki tárolja az e-maileket.

Zoho Mail

Gazdagítsa e-mailjeit a Zoho küldése és fogadása a @ saját domain.com webhelyre. Az INGYENES fiókban felhasználói fiókként 5 GB-ot kap & dokumentumok tárolása. Egy domaint hostolhat, és a nagyszerű hírek vannak nincsenek hirdetések.

E-maileket érhet el mobilkészülékein (IOS & Android), és rendelkeznek a következő funkciók néhányával.

 • Többszintű mappák
 • Drop-n-drop interfész
 • szabályok & szűrők
 • Menetes nézet
 • Spam- és víruskereső
 • CRM integráció

zohomail

Pawlmail

Az egyéni domain e-mail címe a Pawnmail és 2 GB tárhely INGYENES. E-mailjeit elérheti az interneten, asztali számítógépeken vagy mobil e-mail klienseken.

Remélem, hogy a fenti ingyenes e-mail megoldások néhány dollárt takarítanak meg. Mondja meg, melyiket használja, és tapasztalatait.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me