Se întâmplă .. uneori trebuie să recuperați datele cruciale de pe dispozitivele mobile sau tabletă.

Mulți oameni au început să stocheze fișiere esențiale pe telefoanele lor mobile, deoarece acestea pot avea acces facil la date din mers sau în zilele noastre, aproape în orice situație.

Nu încape vorbă; puteți să accesați cu ușurință e-mailurile dvs., să partajați imagini, să editați și să partajați un document, să plătiți facturi și multe cu o singură atingere pe telefonul mobil. În general, toate datele dvs. personale și importante stocate pe telefon sunt sigure, cu excepția cazurilor rare, cum ar fi: pierderea telefonului, ștergerea memoriei, ruperea pușcăriei a greșit sau poate un virus.

Ce se întâmplă în continuare?

Tehnic pierdeți toate informațiile stocate, fotografii, videoclipuri, muzică, documente etc. într-o fracțiune de secundă. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să existe un back-up. Dar ce se întâmplă dacă copia de rezervă nu are niciun folos?

Una dintre cele mai sigure opțiuni este să ai un instrument fiabil de recuperare a datelor. Este una dintre cele mai ușoare și convenabile metode care vărsă fasolea de aur în timp de criză. Software-ul de recuperare a datelor ajută la extragerea cu ușurință a datelor șterse / pierdute / șterse de pe telefon. Dacă sunteți foarte specific despre datele dvs., acest articol este pentru dvs.!

Cu toate acestea, trebuie să verificați lista următoare în timp ce alegeți software-ul potrivit de recuperare a datelor-

 • Asigurați-vă că software-ul este fiabil.
 • Trebuie să aibă o interfață ușor de utilizat și intuitivă.
 • Verificați compatibilitatea software-ului cu dispozitivul existent iPad și iPhone.
 • Echipa de asistență a software-ului ar trebui să fie suficient de sârguincioasă pentru a răspunde la toate întrebările.
 • Cel mai important este că software-ul ar trebui să fie bine întemeiat și trebuie să poată face față celor mai grave dintre șervețele de date.

Reținând toate punctele de mai sus, am ales manual unele dintre cele mai bune programe de recuperare a datelor disponibile pe piață astăzi.

Tenorshare

Utilizatorii au evaluat Tenorshare ca cel mai bun software pentru recuperarea datelor. Vă ajută la recuperarea datelor care vă ajută să vă salvați de viață mai repede decât alte programe software. Un lucru minunat este că sunteți acoperiți chiar dacă sunteți prins în următoarele greșeli:

 • Ecrane sparte
 • Jailbreak
 • Daune provocate de apă
 • stucked & telefoane încuiate
 • Sistem de blocare
 • Atacuri de virus
 • Telefoane furate

Software-ul oferă trei moduri de recuperare a datelor – prin backup iCloud, prin backup iTunes sau de la backup-ul dispozitivului iOS. Partea cea mai bună este că este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor iOS și are, de asemenea, o opțiune pentru recuperarea selectivă a datelor.

Wondershare

Acest software este mai versatil în ceea ce privește publicul la care se adresează. Este disponibil pentru Windows, iOS, Mac și Android în comparație cu Tenorshare, care este exclusiv pentru dispozitivele iOS.

Recuperarea datelor este la fel de ușoară precum conectarea telefonului, scanarea acestuia și facerea clic pe „recupera date”. De asemenea, oferă utilizatorilor o versiune gratuită pe care o puteți utiliza, dar cu funcții limitate.

Interfața este elegantă, plăcută și vine cu o navigare ușoară, astfel încât oricine să o poată folosi.

Orice problemă? Descarca Wondershare.

EaseUS

Acest software are o multitudine de caracteristici atunci când vine vorba de recuperarea datelor. În primul rând, oferă opțiunea de a recupera date nelimitate de pe mai multe dispozitive iOS. Acest lucru înseamnă că acest software este cheia unică pentru toate blocajele care v-au împiedicat să folosiți dispozitivul.

De asemenea, oferă recuperare de date de la dispozitive și dispozitive care nu răspund cu probleme operaționale. EaseUS este, de asemenea, compatibil cu versiunea Microsoft Store a iTunes. În plus, au actualizări periodice și remedieri de erori pentru a menține performanța la punct.

Recuperare Android

Nu judecați niciodată o carte după copertă și nu prin acest software. Deși numele sugerează Recuperare Android, face o treabă destul de decentă pentru dispozitivele iOS despre care utilizatorii au vorbit pe diverse portaluri.

Oferă un pas rapid și simplu pentru a recupera datele de pe telefon. Partea distractivă aici este că are, de asemenea, un simplu tutorial pas cu pas pe care îl poți urmări în caz că ești blocat. Interfața este, de asemenea, netedă și grafică.

Fonepaw

Alături de datele de recuperare a telefonului, acest software oferă, de asemenea, recuperarea datelor din aplicațiile de social media pe care unele companii de software nu le ratează. De asemenea, se oferă recuperarea datelor în cazul telefoanelor furate împreună cu erorile de sistem, deteriorarea apei sau a sistemului, dispozitivul șters accidental, resetările din fabrică sau în cazul parolelor uitate.

Puteți recupera datele de pe iTunes, iCloud sau dispozitivul dvs. direct. Fonepaw interesant oferă, de asemenea, opțiuni Backup, Restaurare și recuperare de sistem iOS pentru iOS.

Extractor de backup pentru iPhone

Acest software se adresează explicit publicului iOS. Vă ajută să recuperați toate fișierele pierdute împreună cu parola de pe ecran, ceea ce vă conduce să utilizați software-ul de recuperare a datelor.

De asemenea, face o treabă excelentă de recuperare a datelor corupte. Acest lucru este foarte important, de multe ori este posibil să nu știm ce date au devenit corupte. Descoperă chiar datele criptate și backup-ul de pe iPhone. Nu numai asta, dar puteți recupera și istoricul și marcajele browserului Safari șters.

Mai multe despre asta aici.

Recuperare iPhone

Fără îndoială, versiunea pro a Recuperare iPhone are caracteristici avansate. În comparație cu celelalte programe de versiune gratuită disponibile pe piață, acest instrument are mult mai multe de oferit în lista sa.

Vă ajută să extrageți istoricul apelurilor, fișiere media, mementouri, liste de contacte, melodii, înregistrări, mesaje WhatsApp, Marcaje Safari, etc. Ca majoritatea software-ului, puteți recupera datele în trei pași simpli.

In grafic

In grafic are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, ceea ce a făcut mulți utilizatori fericiți. Vă ajută să recuperați datele pierdute sau șterse, să restaurați datele din fișiere de rezervă, suportă mai multe dispozitive și sunt disponibile atât pentru IOS cât și pentru Windows.

Puteți beneficia de aceste avantaje și în versiunea gratuită. Are două tipuri de planuri – Acasă și Tehnician. În timp ce planul de acasă se potrivește laicului, planul Tehnician este pentru profesioniștii IT.

Syncios

Syncios are una dintre cele mai prietenoase versiuni profesionale de buzunar disponibile pe piață. Acest software vă ajută în principal cu documente pierdute, imagini, videoclipuri, muzică, e-mailuri, arhive etc., date pierdute, daune pe apă și resetări din fabrică. Este un software fundamental în comparație cu unele dintre cele avansate enumerate mai sus, dar este încă foarte eficient în activitatea sa.

A câștigat inimile cu interfața ușoară și cu personalul de încredere.

Concluzie

Sper ca instrumentele de recuperare a datelor de mai sus să vă ajute să faceți backup la datele dvs. și să evitați eventualele probleme în viitor. Dacă aveți un software de recuperare a datelor, nu numai că vă ajută în lucrurile personale, dar și la nivel profesional, de aceea asigurați-vă că le utilizați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me