Lumea modernă a schimbat modul în care oamenii percep conceptul unei vieți normale. Scoate ceva timp și privește în jurul tău.

Cum arată imaginea „normală”?

Fiecare este atât de ocupat în mica lor lume, încât uită să își dea seama ce caută de la viață.

Îți petreci atât de mult timp muncind din greu pentru a-ți întâlni viitoarea „lume utopică” încât, în mod inconștient, ai tendința de a-ți pierde prezentul. Tot timpul tău este trecut în ciclul continuu al tendințelor îngrijorătoare. Nu ai absolut timp să te relaxezi sau să te gândești la viață, deoarece ești mereu pe fugă ca niște furnici minunate și ocupate.

Drept urmare, sunteți lovit de atâtea probleme de sănătate, cu mult înainte de perioada în care trebuiau să apară. Într-un fel, aceste momente stresante nu acționează decât ca un catalizator pentru a vă agrava starea mentală și fizică în rău. Oamenii sunt acum victima hipertensiunii arteriale (consultați lista noastră de dispozitive inteligente pentru monitorizarea hipertensiunii), diabet, depresie și ce nu, cu mult înainte de a atinge numărul de vârstă mijlocie.

Deci care este soluția?

Desigur, nu vă puteți permite să stați ideal și să vă mențineți calmul. Lumea a mers pe un drum înainte ca tu să faci asta. Singura modalitate de a face față este să vă mențineți suficient în formă atât fizic cât și mental, astfel încât să puteți ține pasul cu cursa fără a face compromisuri cu ceea ce aveți deja.

Și care poate fi o soluție mai bună decât să dedici doar 10-20 de minute din timpul tău pentru a medita?

Puterea meditației de a vă menține calm și concentrat este de necontestat. Nu numai că te va ajuta să obții ceea ce îți dorești, dar îți va spori și încrederea în tine, deoarece știi exact ce direcție trebuie să urmezi.

Să aflăm unele dintre cele mai bune gadgeturi și aplicații care pot fi cel mai bun prieten în timp ce plănuiești să duci o viață constantă, lină și calmă în căutarea fericirii.

Muză

Muză este un dispozitiv excelent care vă ajută să vă liniștiți mintea ocupată. Această bandă modernă se conectează la telefonul mobil prin Bluetooth și vă permite să meditați ore întregi. Dacă aveți probleme în a medita, Muse este dispozitivul pe care ar trebui să încercați imediat.

Muze, aplicație de meditare, meditație

După ce telefonul dvs. este conectat la bandă, puteți porni aplicația de meditare Muse, care este disponibilă pentru descărcare. Acum relaxați-vă cu ochii închiși. Funcționează prin măsurarea semnalelor creierului la fel cum funcționează un monitor de frecvență cardiacă. Apoi detectează activitatea creierului dvs. cu senzorii calibrați și acțiuni pentru a-l calma.

Aplicația vă permite, de asemenea, să urmăriți progresul, astfel încât să știți exact care sunt rezultatele dvs. Banda de bandă poate fi utilizată în mod continuu la o întindere de 5 ore, trebuind să o încărcați.

Puteți, de asemenea, să-l împrumutați prietenului sau familiei, deoarece nu-i limitează utilizarea la un singur utilizator.

Aplicația Muse este compatibilă atât cu dispozitive iOS, cât și cu dispozitive Android. Deci, puteți încerca acum, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Set de boluri cântând

Vechiul set de castron de cântat tehnica este unul dintre cele mai vechi moduri de vindecare și meditație. Puteți utiliza acest set pentru a ajuta yoga, meditația, pentru a calma bebelușii și sugarii supărați, pentru practici de vindecare și multe altele. Joacă setul este ușor.

Aplicație de meditare, meditație, yoga

Trebuie să țineți vasul pe mâna stângă și utilizând mazaua de lemn, atingeți vasul pentru a-l încălzi. Acum mergeți în sensul acelor de ceasornic și continuați să frecați marginea exterioară a bolului. Veți auzi cel mai liniștitor sunet care se simte ca un ecou îndepărtat al două avertismente armonice.

Acest set de castro vă va costa 39,97 USD și vine cu o pernă vibrantă de mătase pentru setul dvs. Poate fi un cadou minunat pentru o familie sau un prieten. Fiecare produs este selectat manual și inspectat de către companie pentru a se asigura că nu are defecte.

Calm

La fel cum sugerează și numele, Calm este una dintre cele mai importante aplicații de meditație pentru a vă păstra mintea proaspătă și relaxată. Este un pachet complet pentru a vă păstra mintea și corpul în alertă la tendințele în continuă schimbare ale vieții.

Indiferent dacă aveți probleme cu meditația, tulburările de somn perturbate, să vă concentrați pe obiectivele dvs. sau să vă mențineți puternic fizic, Calm vă poate oferi cea mai bună soluție pentru a vă combate toate grijile..

Muze, aplicație de meditare, meditație

Puteți încerca mai întâi gratuit. Dacă sunteți mulțumit de rezultate, mergeți mai departe și obțineți versiunea premium. Puteți descoperi o întreagă bibliotecă de povești de somn, care sunt actualizate săptămânal, programe de corp calm, mai mult de 100 de meditații ghidate care abordează cum să faceți față anxietății, stresului, somnului, relațiilor și multe altele.

Merită fiecare bănuț pe care îl veți cheltui.

 Omvana

Primul lucru care m-a lovit această aplicație, este „Omul” din nume. Semnificația sunetului „Om” în meditație nu necesită nicio mențiune. Semnifica esența realității și trezirea conștientă a sinelui interior. Omvana poate fi partenerul tău perfect pentru a te ajuta să afli mai multe despre sine și să te ajute să te aventurezi în adevărul mai profund al vieții și al realității.

Muze, aplicație de meditare, meditație, Omvana

Este o colecție de tone de piese de meditație de talie mondială care nu numai că te vor trezi cel mai în mod sensibil, dar te vor ajuta și tu să te ocupi de concentrare, pace, somn și iluminare. Cel mai bun despre această aplicație este că puteți începe să o utilizați imediat fără să plătiți nimic. Tot ce îți trebuie este să ai un smartphone și internet și ești bine să mergi.

headspace

Următorul din lista noastră este headspace cerere. Puteți să descărcați această aplicație pe smartphone sau să vă înscrieți online și să începeți să meditați astăzi. Încercați să utilizați aplicația doar trei săptămâni fără a eșua și vedeți cum vă schimbă viața. Ghidurile la care puteți accesa prin intermediul acestei aplicații pot funcționa ca un buster de stres pentru a vă impulsiona instantaneu mintea.

Muze, aplicație de meditare, meditație, spațiu de cap

Indrumarea fostului calugar Andy Puddicombe poate fi de mare ajutor daca te simti stresat de ceva sau te simti nelinistit. Acesta este într-adevăr nu orice discurs aleatoriu care vă poate ridica temporar. Acestea sunt tehnici simple susținute de știință, care îți antrenează mintea să ducă o viață mai sănătoasă, mai fericită.

Dacă îl descărcați acum, îl puteți folosi la un preț redus și ca cadou de Anul Nou.

Buddhify

Acest aplicație de meditație nu solicită niciun timp suplimentar în zilele deja aglomerate. Ca multe aplicații de meditație, nu trebuie să vă separați timpul de meditație de timpul de lucru. Pentru că puteți utiliza această aplicație oricând doriți și în orice ritm în care vă aflați.

Aplicație de meditare, Meditație, Buddhify

De asemenea, nu trebuie să plătiți nicio taxă de abonament pentru a utiliza această aplicație. Vă taxează o singură dată, care este foarte minimă și la prețuri accesibile. Inventatorul acestei aplicații și-a combinat experiența personală de meditație cu tehnologia avansată pentru a ajuta oamenii să câștige ceva mai profund și valoros.

Puteți descărca această aplicație pe dispozitivul dvs. iOS sau Android, deoarece este disponibilă pe ambele dispozitive.

Instructor de echilibru interior

Dacă în ultima vreme te simți un pic prea risipit, copleșit și neliniștit, Instructor de echilibru interior poate fi cea mai bună alegere care să te facă să te simți mai bine. Tehnologia echilibrului interior funcționează analizând ritmul cardiac și înțelegând starea emoțională a minții tale. Te antrenează să generezi o stare fiziologică extrem de eficientă numită coerența HRV. Acest lucru vă ajută să vă limpeziți mintea și să vă creșteți compostura emoțională.

Echilibrul interior

Analizând ritmul inimii tale, poți avea cea mai bună înțelegere a stării tale emoționale. Echilibrul interior vă poate ajuta exact cu asta. Așa că încercați-l acum și redobândiți-vă echilibrul și reînnoiți-vă sentimentele de apreciere și compasiune.

Vis Maestru

Când vine vorba de medicina alternativă, Deepak Chopra nu are nevoie de nicio mențiune. El vă poate oferi cea mai atentă soluție și vă va ajuta să vă rezolvați problemele în cel mai scurt timp. A lui Vagă de vis instrumentul este doar o altă soluție pentru oamenii care rătăcesc pentru a găsi pace și stabilitate în viața lor.

Vis MAster

Acest instrument constă din mai mult de 80 de programe încorporate pentru a vă ajuta să dormiți mai bine. Acestea sunt programe pentru stres, anxietate și relaxare, programe pentru meditație, programe pentru visarea, somnul, pentru crearea stărilor modificate și chiar programe pentru energizare. Multe dintre aceste programe sunt povestite chiar de Deepak Chopra.

Puteți folosi acest produs la doar 349 USD.

Insight Timer

Insight Timer a făcut meditația mai ușoară decât crezi. Folosind această aplicație, puteți crea un mediu frumos pentru a medita și a găsi liniște sufletească. Așadar, puteți să vă alăturați acum comunității Insight Timer și să faceți parte din acele mii de membri care meditează mai mult de 1 milion de ore.

Timer de meditație

Puteți selecta dintr-o serie de clopote profund pașnice din aplicație. Cronometrul din aplicație vă ajută să cunoașteți durata dvs. și chiar vă permite să setați alarma pentru a vă trezi. Cronometrul funcționează calm în fundal și vă urmărește sesiunea.

Aplicația Mindfulness

Aplicația Mindfulness

Îmbunătățește-ți starea de bine mentală și fizică cu ajutorul Aplicația Mindfulness. După ce ai această aplicație pe telefon, o poți accesa de oriunde te-ai afla.

Simțiți diferența după ce ați participat la ședința ghidată și silențioasă, care durează o durată de 3 până la 30 de minute. Producătorii aplicației erau atât de dornici să-ți îmbunătățească bunăstarea mentală, încât chiar a adăugat un buton de memento pentru a-ți aminti despre obiectivul tău de a fi concentrat. Încercați acum și spuneți-ne cum vă place.

Concluzie

Resursele enumerate mai sus sunt instrumente și aplicații excelente pentru a vă îmbunătăți bunăstarea mentală și fizică. Sperăm să vă placă colecția noastră. Dacă există o altă aplicație sau instrument pe care ați utilizat-o, spuneți-ne prin comentariile de mai jos. Dacă este bine, merită o șansă să fii în postarea noastră.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me