Cine nu vrea să ducă o viață sănătoasă?

Toata lumea face!

Dar cum vă asigurați că sunteți cu toții în formă și bine și că trăiți o viață fără orice condiție medicală periculoasă? Mai ales când sunteți atât de ocupat alergând în grabă, încercând să bifați toate casetele din lista de activități pentru ziua respectivă, care, desigur, se repetă în ciclul său nesfârșit.

Găsirea timpului pentru a vedea medicul să confirme starea ta de fitness este cu greu posibil cu astfel de programe aglomerate care te așteaptă în fiecare zi.

Care este alternativa? Acest articol este despre el.

Astăzi, avem o listă de dispozitive care vă pot controla sănătatea. Aceste trackere de sănătate au fost concepute cu cea mai avansată tehnologie pentru a urmări cum te descurci în viața ta de zi cu zi. De fiecare dată când este detectat un defect, acesta vă anunță imediat, astfel încât să puteți vedea un practicant chiar atunci când este nevoie.

Garda ECG

Garda ECG este un monitor de inimă și sănătate purtabil, care vă ține cont permanent pentru a vă asigura că aveți o sănătate excelentă. Purtând acest dispozitiv pe corp, nu numai că vă asigurați că vă păstrați ritmul cardiac, temperatura corporală și modelele de somn, dar aveți șansa de a vă gestiona nivelul de stres, de a vă controla postura și de a face mult mai mult.

Urmărirea sănătății, ECG Guard

Doar puneți dispozitivul pe orice parte a corpului și continuați cu rutina zilnică. Acesta vă va oferi o perspectivă detaliată a corpului dvs. după urmărirea activităților dvs., analizându-l cu atenție pentru dvs. Aplicația este disponibilă pentru a fi descărcată în iOS sau Android și puteți utiliza afișajul telefonului pentru a verifica rezultatele.

turlă

turlă este un tracker inteligent pentru sănătate, care este disponibil la doar 49 USD. Dacă credeți că este un dispozitiv masiv pe care trebuie să îl transportați, vă înșelați. Spire este o mică etichetă de sănătate care vine cu o aplicație care este disponibilă pentru a fi descărcată pe smartphone.

Urmărirea sănătății

Tot ce trebuie să faceți este să atașați eticheta la hainele pe care le purtați cel mai mult și să vă folosiți hainele așa cum v-ar face de obicei. Hainele tale sunt chiar gata să meargă la spălătorie cu eticheta atașată la ele. Va funcționa exact așa cum a făcut-o înainte de a fi spălată. De asemenea, aceste etichete nu trebuie să fie reîncărcate, deoarece puteți înlocui bateriile în mod gratuit odată ce se sting.

Acum, când porți hainele cu eticheta atașată la ea, funcționează monitorizându-ți ritmul cardiac, ritmul de somn etc. și ia măsuri înainte ca corpul tău să arate un simptom. Puteți avea apoi o informație detaliată asupra stării dvs. de sănătate pe monitorul în care ați instalat aplicația.  

Withings

Withings este un alt partener inteligent pentru sănătate pe care ar trebui să îl iei în considerare pentru un viitor sănătos și mai fericit. Este partenerul perfect în a vă permite să luați măsurile corecte pentru a vă menține sănătos. De la urmărirea greutății tale, a ritmului de somn, a ritmului cardiac și a mult mai mult, Withings vine cu atât de multe opțiuni pentru a vă face cunoscut fiecare detaliu al corpului..

Stabiliți-vă obiective în fiecare săptămână și faceți ca Withings să vă reamintească despre asta dacă nu îl atingeți. Ați reușit odată să vă răsplătiți pentru a vă menține motivat. De asemenea, puteți căuta inspirație conectându-vă cu prietenii sau familia prin intermediul aplicației.

Urmărirea sănătății

Nu numai acest lucru, vă permite chiar să urmăriți sănătatea copilului dvs. și oferă, de asemenea, antrenori în timpul sarcinii. Puteți, de asemenea, să vă monitorizați modul de somn și să vă asigurați că utilizați Withings pentru a vă trezi la un punct optim, astfel încât să fiți proaspăt pentru a începe ziua.

De asemenea, vă oferă și alte informații vitale despre corp, cum ar fi temperatura, tensiunea arterială, etc. Acestea sunt doar câteva caracteristici. Există mai multe pe care le oferă.

Fitbit

Încercați Fitbit Urmărirea sănătății și stai departe de toate tensiunile legate de sănătatea ta. Acest tracker purtabil a fost votat drept Tracker al anului 2018 de „Wearables”. Aceasta înseamnă că este un dispozitiv fantastic, iar oamenii l-au iubit pentru caracteristicile și ușurința de utilizare..

Îl poți purta ca un ceas obișnuit și poți obține o perspectivă cuprinzătoare asupra stării tale de sănătate și sănătate. Ceasul poate fi folosit până la șapte zile fără a-și reîncărca bateria. Cu senzorul său avansat de ritm cardiac și algoritmul, puteți descoperi și perspective semnificative în inima voastră.

Urmărirea sănătății

De asemenea, vă spune cantitatea exactă de calorii pe care le ardeți în fiecare zi. Și, bineînțeles, la fel ca majoritatea celorlalți trackeri de sănătate, acesta îți urmărește și ritmul de somn, ritmul cardiac în timp real și multe altele.

Dacă sunteți utilizator FitBit pentru femei, avem vești bune pentru dumneavoastră. Puteți dezinstala toate aplicațiile dvs. feminine, deoarece le acoperă toate. De la urmărirea ciclului dvs. de perioadă până la estimarea ferestrei ovulației și fertilității, FitBit inteligent face totul pentru a vă îmbunătăți viața.   

Moovnow

Moov Acum este următorul pe listă. Aceasta este o bandă de piele extrem de ușoară și fiabilă, care poate fi purtată în jurul încheieturii sau piciorului oriunde vă aflați mai confortabil.

Moov Now vrea să se asigure că niciodată nu trebuie să vă stresați prea mult pentru a vă menține în formă. Așa că îl puteți folosi pentru a obține antrenamente în timp real pentru un corp potrivit și sănătos. Această apă și banda rezistentă la praf oferă o durată de viață a bateriei de până la șase luni.

Urmărirea sănătății

Trupa urmărește în permanență ce exerciții faci. Dar cel mai important, monitorizează posturile. Pentru că în funcție de echipa din spatele creației sale, modul în care exercițiul este mai important decât exercițiile tale. Acest lucru înseamnă să vă asigurați că nu vă răniți în proces.

Imediat ce este detectată o postură incorectă, vă anunță prin intermediul aplicației pe care trebuie să o instalați pe smartphone. Vă ajută, de asemenea, să aflați posturile corecte în timp ce lucrați la fabrica dvs. comercială sau în timpul ciclismului interior, înotului, etc..

Inel Motiv

Inel motiv este un alt produs genial pe care ar trebui să-l analizați. La fel cum am menționat în nume, acest produs este un inel simplu pe care trebuie să-l porți pe deget pentru a ști ce se întâmplă exact cu sănătatea ta.

Este un inel conceput minimalist, inteligent, dar simplu, care este disponibil în 7 dimensiuni diferite. Îl poți purta în orice moment, chiar și când înoți. Este complet impermeabil și are o garanție de 1 an.

Trackers pentru sănătate, Inel Motiv

Inelul vă va monitoriza toate activitățile fizice și va reflecta rezultatele din aplicație. Dacă nu sunteți o persoană care nu face exerciții fizice, veți observa imediat schimbarea corpului dvs., imediat ce ați ajuns la sală sau chiar veți lua străzile pentru o alergare rapidă.  

Ba chiar urmărește momentul în care adormiți și timpul când te trezești. Acest lucru se face automat și nu trebuie să luați nicio măsură pentru ca acesta să înceapă să funcționeze.

Sănătate totală setată

Sănătate totală setată monitorizează, înregistrează, analizează și oferă informații biometrice despre sănătatea dvs., utilizând oximetrul pulsului de calitate clinică. Datele sunt apoi sincronizate și descărcate pe smartphone-ul dvs. pe care utilizați aplicația care vine cu aceasta.

Urmărirea sănătății

Kitul este livrat la pachet cu un cablu USB, Shoepod, clemă pentru pantofi și trei benzi în culori diferite. Curelele au o durată de viață excelentă a bateriei și se încarcă rapid, astfel încât să poată fi din nou folosită imediat.

Setul este ușor de utilizat și vă ajută să vă adaptați antrenamentele astfel încât să obțineți beneficiul maxim din acesta. Îți urmărește modelul de somn și toate celelalte activități pentru a te asigura că știi exact cum se desfășoară sănătatea ta.

Chakra frunzelor

Chakra frunzelor este o bijuterie frumoasă, concepută special pentru femeile care doresc să aibă grijă de ele în cel mai la mod. Aceasta este mai mult decât o simplă bijuterie inteligentă care îți îmbunătățește aspectul instantaneu.

Acesta vine în două stiluri diferite – unul cu piatra de cuarț trandafir, menit să promoveze o perspectivă pozitivă față de tine și de ceilalți. Al doilea este conceput cu Oxyn, care vă protejează de orice negativitate și vă ajută să vă mențineți concentrat și echilibrat.

Urmărirea sănătății

Puteți folosi acest lucru ca un colier sau o clemă și lăsați-l să funcționeze pentru dvs. ca un tracker de wellness, pentru a utiliza energia naturală pentru a vă face să vă simțiți pozitiv și fericit. Bateriile sunt reîncărcabile și pot fi utilizate până la 6 luni fără a le înlocui. Este rezistent la apă, iar aplicația este compatibilă atât cu iOs, cât și cu Android.

Ceasuri Garmin Fitness

Cu peste 20 de ceasuri de fitness din colecție, Garmin a fost în industrie de ceva vreme și încă nu au dezamăgit. Ceasurile lor vin în stiluri la modă diferite, iar caracteristicile fiecăruia ne lasă absolut nemaipomenite.

De exemplu, s-a numit ultima lor versiune Venu are caracteristici precum:

 • GPS-activat
 • Peste 20 de aplicații sport preîncărcate
 • Monitorizează-ți nivelul de energie
 • Îți urmărește nivelul de stres și sugerează îmbunătățiri precum respirația calmă, dacă este necesar
 • Urmează ciclurile menstruale
 • Îți amintește să rămâi hidratat
 • Vă ajută să vă îmbunătățiți modelul de respirație
 • Îți monitorizează somnul pentru îmbunătățiri în viitor
 • Îți monitorizează ritmul cardiac
 • Set complet de antrenamente în stil de animație distractiv
 • Durează până la 5 zile după o taxă completă

Cu toate aceste caracteristici grozave, aș minti dacă aș spune că nu sunt scumpe. Da, așa sunt, dar caracteristicile compensează total. Pe scurt, veți avea acces la fiecare informație de sănătate și stil de viață din interiorul ceasului.

Concluzie

Acestea au fost câteva dintre dispozitivele de urmărire a sănătății și fitness-ului pe care poate doriți să le utilizați pentru a vă menține puternic și sănătos. Cel mai mare beneficiu al utilizării acestor dispozitive este că trebuie să știți despre cea mai mică complicație din corp, chiar înainte ca organismul să înceapă să prezinte simptomele.

Deci, nu numai că vă păstrați monitorizați în permanență, ci și scăpați de toate suferințele care altfel ar apărea. Deoarece cu dispozitivul potrivit alături de dvs., vă puteți concentra întotdeauna pe sănătatea dvs. și puteți lua măsurile de precauție chiar atunci când este nevoie.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me