Логото е нещо, което говори за услугите, ценностите и стремежите на марка. Логото е най-видната и съществена част от вашето бизнес.

Следователно трябва да бъде професионален и привличащ вниманието. Можете да създадете лого за себе си или да наемете дизайнер за същото. Наемане на дизайнери ще ви струва малко по-високо и като алтернатива можете да го направите сами, като използвате онлайн инструментите.

Следните онлайн инструменти ви позволяват да създадете красиво лого за вашата марка & бизнес, без да пишете код или да го проектирате.

Логотата и марката са толкова важни. В голяма част от света хората не могат да четат френски или английски – но са страхотни в запомнянето на знаци – Карл Лагерфелд

Виж

Виж е Изкуствен интелект и напреднал производител на лого базиран производител. AI, съчетан с премиум дизайн, позволява на Looka да генерира професионални лога незабавно и на цена по-евтина от други ресурси.

Можете да създадете основно лого с ниска разделителна способност с цветен фон за 20 $. Лого с висока разделителна способност, заедно с други предимства, може да се направи на 65 $. Той вече е произвел над 1 милион лога.

Looka гарантира, че всяко генерирано лого е уникално и можете да го направите неограничени ревизии. Опитайте, докато не сте доволни от шрифт, цвят, дизайн на логото на вашата марка.

Placeit

Известен с разнообразни услуги, Placeit има брилянтен производител на лого, с който можете да създадете вашето бизнес лого само с няколко кликвания. Можете да избирате от над 8000 шаблона за различни индустрии, внимателно изработени от дизайнери от световна класа. След това можете да добавите вашето име към него, да промените шрифта, цвета и да го персонализирате изцяло, за да го направите свое.

Най-хубавото в тази услуга е, че ви позволява бързо и лесно да анимирате вашите лога в MP4 версия, която по-късно може да се използва на различни подходящи платформи като Twitch stream. Ако искате да го разпечатате, можете да го направите и с PDF файла.

Като цяло, производителят на лого на Placeit е супер лесен за използване. Ако знаете как да попълните формуляр, тогава можете да използвате и това. Това е толкова удобно.

Шивашки марки

Невероятно лесно е да направите логото си Шивашки марки. Шивашки марки, захранвани от AI, генерират нов дизайн на всеки 2 секунди. Той има над 600 000 клиенти и е създал над 2 милиона дизайни.

Създаването на лого е просто – въвеждате името на марката си >> опишете вашия бизнес >> изберете типа журнал (икона, име, първоначално базиран) и оставете магията да се случи.

След като логото ви се генерира, можете да промените иконата, цвета, шрифта, подредбата и т.н. и накрая да изтеглите висококачествените изображения на логото в множество формати.

BrandMark

Създайте уникална идентичност на марката за вашия бизнес Производител на лого на марката.

Не само професионално лого, но Brandmark ви позволява да създавате общи активи за брандиране, включително дизайн на визитни картички, Facebook корица, икони на приложения, бланка и много други.

Логотата се генерират моментално въз основа на вашите данни от системата за проектиране на AI. След като сте доволни от резултатите, можете да го персонализирате въз основа на нуждите и да експортирате в PDF, EPS, PNG и SVG файлове.

Акценти

 • Вие притежавате авторските права за вашето лого и активи на марката
 • Променете логото си по всяко време
 • Плащайте само когато сте доволни от дизайна
 • Над 1,4 милиона изображения, готови за използване

Затова продължете напред и опитайте да видите как Марката работи.

Logaster

Logaster е професионална услуга за проектиране на лого. Logaster вече е създаден 4,5 милиона лога. Той използва пионерски инструменти, за да ви предостави автентични лога за вашата марка.

Всичко, от което се нуждаете, е малко креативност, за да проектирате елегантно лого, което да представлява вашата марка. Logaster е активно достъпен 24 X 7 е в 167 страни.

След като въведете името на марката си, получавате опция за избор на дизайн от повече от 100 варианта. Винаги можете да редактирате шрифта, цвета на логото & дизайн и след като сте доволни, сте готови да използвате.

Logaster ви позволява да изтеглите високо качество изображения на лого в множество формати – SVG, PDF, PNG, JPEG.

LogoTypeMaker

Много лесен инструмент за създаване на ефектно изглеждащо лого за вашия малък бизнес, LogoTypeMaker разполага с над 250 000 лога, създадени до момента. Можете да започнете с въвеждане на информация за вашия бизнес / фирма и след това изберете най-подходящата категория. След това можете да изберете шаблон, да промените фона и всеки отделен елемент, който да отговаря напълно на вашите изисквания.

Въпреки че не е безплатен инструмент, ценообразуването изобщо не е революционно. Можете да изберете един от двата им плана, като започнете от само 1,99 евро / месец, когато се таксуват годишно.

Лого градина

Лого градина, основан от дизайнерски експерт – Джон Уилямс.

Logo Garden предлага два вида услуги. Първо е базиран на DIY (Направи си сам) процес, който ви позволява да генерирате умели лога.

В другата програма за цялостно проектиране по поръчка те вземат информация от своите клиенти и създават дизайн според техните нужди.

Акценти

 • Pocket-приятелски: Трябва да плащате само за услугите, от които се нуждаете. Можете да създадете лого за едва 5 $.
 • Простота: Инструментът му за дизайн е лесен за използване. Можете да изберете изображението, около което искате да настроите логото си. След това можете да промените цветови схеми и да добавите персонализиран текст. Освен това, ако ви е трудно да генерирате лого за себе си, са налични професионални услуги.
  Доверие: LogoGarden се е придържал към стандартите за дизайн и графика и е получил и сертификат на похвала за дизайн на софтуер за привеждане в съответствие на своя софтуер с основни графични и дизайнерски принципи.
 • гъвкавост: Можете да препроектирате лого толкова пъти, колкото искате, дори след финализиране на дизайн.
 • Приемливост на търговски марки: Можете да запазите марката на вашите лога, след като ги закупите. След като закупите логото с висока разделителна способност, то принадлежи на вас.
 • Персонализиране: Той е много адаптивен по отношение на дизайна, цветовите шрифтове, в комплект с функцията за увиване на шрифтове

Designhill

Производителят на лого на Designhill е решение направи си сам, за да създадеш персонализирано лого за своя уебсайт, блог.

Можете да добавите икони от повече от 25 категории, текст, да украсите с предварително изградена рамка, да начертаете линия и след като сте доволни – да я прегледате и изтеглите. Добре, че е БЕЗПЛАТНО, затова опитайте и вижте как работи за вас.

Можете да добавите икони, форма и да промените цвета, шрифта, оформлението в жив редактор. След като сте доволни, изтеглете го за уеб и готови за печат формати.

99Designs

Ако сте някой, който предпочита много възможности за избор, докато прави покупка, тогава 99Designs е това, което търсите. Можете да започнете конкурс, в който всички талантливи дизайнери ще се съберат и ще доставят концепции за лого според вашите изисквания. От това можете да изберете предпочитаната от вас и да платите $ 299, което е началната цена за провеждане на конкурс.

Ако смятате, че цената е висока, тогава можете да наемете отделен дизайнер от платформата и да я вземете от там.

LogoMaker

с LogoMaker, можете да проектирате персонализирано лого само за минути. Можете да избирате от над 10 000 шаблона, да зашлевите името на бизнеса си, да промените цветовете и шрифтовете и да го ощипвате изцяло, за да отговарят на вашите нужди. Те имат изключителен екип за поддръжка, който ще ви помогне във всеки момент, в случай, че се забиете.

Всеки техен шаблон за лого е изработен от талантливи и отличени с награди дизайнери, така че можете да сте сигурни, че получавате, нищо не е с високо качество. Те помогнаха на над 20 милиона малки предприятия да създадат страхотни лога и вие можете да бъдете следващият.

Logomaster.ai

Препоръчани в Product Hunt, iBrand Studio и StartupResources.io, Logomaster.ai е друг блестящ вариант, който трябва да обмислите. Можете да избирате от над 100 предварително направени шаблона и да го вземете от там.

За всяко лого, което проектирате на този сайт, ще получите всички файлове, които би ви предоставил нает дизайнер, така че наистина не пропускате нищо. Единствената разлика е, че тази услуга е много по-евтина от наемането на дизайнер. Ценовите планове започват от само 15 долара.

LogoAi

Със своята AI технология, LogoAi ви позволява да създавате красиви и професионални лога, както и друго рекламно послание. Можете да редактирате и изтегляте логото толкова пъти, колкото искате, в случай че трябва да има някакви корекции в бъдеще.

Каквито и лого да създадете, можете незабавно да ги превърнете във визитки, тениски, чанти и други продукти за брандиране. Ценовите планове започват само от $ 29.

BrandCrowd

Както при всяка друга услуга в този списък, BrandCrowd също ви позволява да проектирате професионални лога. В допълнение обаче можете да разгледате и техния каталог с „Логота за продажба“ и да изберете такъв, който вече е направен. Всичко, което ще трябва да направите, е малко да ощипвате, за да паснете на вашата марка.

Започването е безплатно и лесно. Можете да въведете името на бизнеса си или да търсите ключови думи, за да намерите шаблони, които да използвате във вашата ниша.

DesignEvo

Абсолютно безплатен производител на лого, DesignEvo е услугата, ако все още не искате да харчите нищо. Можете да избирате от над 10 000 предварително направени шаблона и да ги превърнете свои, като въведете вашето име. Можете да ги ощипвате до степен, която ще го направи 100% уникален, за да пасне на вашата марка.

Можете да избирате от широка гама от шрифтове и икони и да експортирате готовия дизайн във SVG или PDF формат. Много готино за безплатна услуга.

Canva

Canva е моят личен любим сайт за дизайн на различни рекламни послания, включително лога. Повечето от графиките и елементите могат да се използват безплатно на този сайт, но има някои, които изискват да платите малка сума пари, за да го използвате на вашето лого. Сигурен съм с броя елементи, които имат; няма да почувствате нужда да използвате нещо, което е първокласно. Те имат невероятни безплатни неща, които изглеждат професионално.

Можете да избирате от огромна библиотека от шаблони, шрифтове, икони и какво ли още не. Тя ви позволява да персонализирате всеки отделен елемент в него, както и да ги запишете за бъдещи справки. Този инструмент е супер удобен за потребителя и по-вероятно, отколкото не, ще имате своето професионално лого, създадено в първия опит.

В допълнение към всичко това можете да пренасочите логото си към визитки, брошури, банери и други дизайни.

заключение

Над премия, инструментът за създаване на лого трябва да ви помогне да създадете вашето фирмено лого за минути. Ако обаче имате нужда от експерт, който да проектира за вас, тогава можете да опитате тези Дизайнери на лого във Fiverr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me