Както правилно го казва Фред Р. Барнард – Картината струва хиляда думи

Снимките на уебсайт, статия помагат да се обясни по-добър начин. Можете да използвате снимка за представено изображение в блога си, в съдържанието на статията, социалните медии и т.н..

Въпреки това, намирането лицензирани безплатни изображения може да бъде много караница. Повечето от снимките, които се предлагат безплатно, са или с номинална разделителна способност, замъглени или поставени под воден знак. Но благодарение на следните онлайн места, където можете да получите лицензирани безплатни изображения, които да поставите на вашия уебсайт.

Pixabay

Всички снимки на Pixabay са качени от Creative Commons, американска организация с нестопанска цел, ръководена от Райън Меркли. Има милион безплатни снимки, широко достъпни за търговска употреба. Pixabay е един от любимите ми, и можете да получите почти всички видове изображения, включително:

  • Животни
  • хора
  • Храна
  • места
  • технология
  • образование
  • Бизнес
  • компютър
  • Здраве

В pixabay ще намерите не само снимки, но видеоклипове, векторна графика & илюстрации. И ако сте разработчик, ще обичате Pixabay API.

Unsplash

Правете каквото искате Unsplash снимки с висока резолюция БЕЗПЛАТНО Напоследък Unsplash пусна API, така че ако имате идея да направите приложение, плакат и т.н., опитайте.

Ако се абонирате за техния пощенски списък, ще можете да получавате десет снимки на всеки десет дни, които се наблюдават от различни фотографи. Разбира се, тя има традиционна лента за търсене, където можете да намерите изображения, които да отговарят на вашите предпочитания.

DeviantArt

Девиантното изкуство има над 3 милиона потребители и е услуга, базирана в общността. Можете да преглеждате изображенията им безплатно, стига да им дадете дължимите кредити. Основно се фокусира върху съдържанието, свързано с аниметата.

Flickr

Flickr е запълнена с над 13 милиарда снимки. След като се регистрирате, получавате потапящ достъп до богатството му. Тя осигурява 1000 GB съхранение на снимки на своите потребители. Можете също да редактирате снимките си, преди да запазите. Функцията за автоматично създаване на резервно копие гарантира, че нито една от снимките не е загубена.

Но има една уловка; не всички снимки са лицензирани безплатно. Така че трябва да приложите филтъра по следния начин.

Gratisography

Grastisography предлага висококачествени изображения без ограничения. Всички снимки се кликват от Райън Макгуайър.

Гети изображения

Гети изображения са безплатни за некомерсиални уебсайтове или блогове, но с някои ограничения. Не можете да изтегляте и качвате на своя сайт; вместо това можете да вградите изображенията.

Гети Имидж са известни с качеството и можете да получите снимките от почти всички категории.

Реалистични кадри

Реалистични снимки, лицензиран от Creative Commons Zero, е друга услуга за споделяне на снимки. Те добавяха седем нови снимки всяка седмица.

Животът на Пикс

Животът на пикс е подредено в хронологични категории в галерия. Можете също да изберете снимки, подредени според фотографите.

Безплатни запаси от природата

Изключително посветен на природата, Безплатни запаси от природата е създаден от Адриан Пелетиер. Той се актуализира ежедневно.

Magdeleine

Филтрирането на снимки въз основа на доминиращия цвят помага Magdeleine да се открояват сред останалите.

StockSnap

StockSnap, направено от Snappa, е страхотен склад на стокови снимки с висока резолюция с над 100 категории. Всички снимки са публикувани под Creative Commons – CC0, което означава, че приписването не е задължително.

Kaboompics

Заедно със скромна търсачка, Kaboompics ни предоставя цветова палитра заедно с шестнадесетичните кодове, които можем да използваме.

Пътеписна книга за кафе

Водене на блог за пътуване или уебсайт?

Пътеписна книга за кафе ще ви удиви с различните изображения на място.

ISO Република

ISO Република, основан от Том Евърсли, дизайнер и фотограф, предоставя няколко изображения с висока разделителна способност за творчески лични и търговски проекти.

MMT

Момент (MMT), основана от Джефри Бетс, съдържа изображения, насочени главно към природата, градовете и инфраструктурата.

Pexels

Pexels има похвална директория от стокови снимки и добавя почти 3000 снимки месечно към обогатеното си вече съществуващо съдържание.

PicJumbo

PicJumbo, собственост на Виктор Ханачек, е добре организиран уебсайт на доставчика на безплатни изображения. Той съдържа няколко приятни за очите снимки на храна.

Burst By Shopify

Избухвам е дъщерно дружество на Shopify, създадено като има предвид предприемачите. Всички изображения са лицензирани под Creative Commons Zero.

Скитер снимка

Скитер снимка обхваща различни жанрове, а всички снимки са създадени от собствениците.

iwaria

Насочване към Африка? Ти ще обичаш iwaria. Специален безплатен африкански фото портал за вашия уебсайт /

След като получите снимката си, не забравяйте да компресирате, за да намалите общия размер на уеб страницата за бързо зареждане. Надявам се, че това парче надпис ще ви помогне да добавите безплатни изображения към вашия блог и уебсайт.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me