Ако искате да задвижвате ангажиран трафик, видео съдържанието трябва да бъде вашият приоритет.

Проучването от цял ​​свят твърди, че видеосъдържанието може да ангажира зрителите с 90% повече в сравнение с текстово или графично съдържание. Вече не е тайна, че аудио-визуалното съдържание има по-голямо въздействие върху човешкия мозък и хората могат да запазят тази информация за дълъг период. Което просто се равнява на по-висока ангажираност и огромна възвръщаемост на инвестициите (възвръщаемост на инвестициите)

Въпреки това, за маркетолозите и собствениците на предприятия, производствената цена на видеорекламите е създала огромна загриженост. Е, този проблем може да бъде решен лесно с видеоклипове с акции.

По-долу са някои от най-добрите доставчици на видео фондове за следващата ви кампания за промоция на продукти.

Pexels

Pexels е един от най-популярните сайтове за получаване на безплатни видеоклипове с акции. Можете да търсите от онлайн видеотеката и да изберете най-подходящия за вашите маркетингови кампании.

Повечето търговци предпочитат Pexels, когато става въпрос за получаване на видеоклипове с акции. Е, този сайт предлага и стокови изображения.

Всички видеоклипове, налични на Pexels, са напълно без авторски права и можете да ги използвате за вашите рекламни кампании или за друга професионална цел. Ако обаче искате да дарите за качествени стокови изображения и видеоклипове, тогава сте повече от добре дошли.

Shutterstock

Ако сте професионален маркетинг и търсите само професионални качествени видеоклипове за вашите маркетингови кампании, то това е сайтът, който трябва да посетите.

Shutterstock разполага с една от най-големите висококачествени видео библиотеки, предлагани за професионални търговци и дигитални предприемачи.

Въпреки това, за да изтеглите висококачественото видео, трябва да плащате месечна премия на Shutterstock. Можете да избирате от годишната им програма или месечния им абонаментен пакет според вашите нужди.

В зависимост от използването и качеството на търсенето цената ще бъде определена.

Всички видеоклипове, които присъстват в библиотеката на Shutterstock, са без авторско право и можете да редактирате тези видеоклипове според вашите бизнес изисквания.

Те също предлагат широка гама от решения за всички ваши нужди, свързани с маркетинга в съдържанието. Можете да получите достъп до техния образ и музикална библиотека, като платите за малък месечен абонамент. Ако искате да ангажирате аудиторията си с професионални видеоклипове, изображения или музика, тогава Shutterstock може да ви предложи най-доброто решение за парите си.

Енвато елементи

Енвато елементи не е само за кадри с акции, но е и нещо повече от това. Ако сте професионалист, вие сте готови да научите повече за видео маркетинг или оптимизиране на канали за социални медии, тогава този уебсайт има подходящата колекция от инструменти и уроци за вас.

Ако едва започвате и желаете да популяризирате своите продукти или услуги, като използвате видео съдържание, тогава тази платформа има огромна колекция от видеоклипове на склад, за начало. 

Можете също така да получите достъп до тяхната библиотека със стокови изображения и библиотека за звукови трактове, които ще ви помогнат да направите свеж рекламно видео. С премиум пакета обаче ще получите и видео уроци без добавени допълнителни разходи. Видео уроците ще ви помогнат да навлезете в подробности за видео маркетинга и как да оптимизирате видеоклиповете с акции, за да стимулирате маркетинговите си кампании.

Videoblocks

Videoblocks е огромен запас, видео библиотека за съвременните онлайн предприемачи.

Много от фрийлансърите и влиятелните лица в социалните медии са изправени пред предизвикателства, за да получат подходящата музика за своите видеоклипове и изображения, за да създадат миниатюри. Дори блогърите също намират за много предизвикателство да създадат перфектния анимиран ефект, който да направи публикациите им в блога да изглеждат по-интересни. Videoblocks донесе решения на всички тези проблеми с въвеждането на огромната им онлайн библиотека от изображения, видеоклипове и анимирани ефекти без роялти.

Можете също да получите анимирани клипове, след ефекти и различни други интересни инструменти за създаване на зашеметяващи публикации в социалните медии за вашата маркетингова кампания.

Vimeo

Vimeo е възприел различен подход, за да изведе процеса на видео маркетинг на следващото ниво. Ще можете да изпитате умения за кинематография и видеография от висок клас на всеки кадър, наличен на тази платформа.

Vimeo има основен безплатен план за всички, който може да се използва за начинаещи. Също така, потребителите могат да надстроят своя пакет услуги според търсенето. Те също така предлагат стрийминг услуги, които ще ви помогнат да изпитате стрийминг на живо със зашеметяващо качество.

Най-голямата библиотека от ексклузивни кадри, създадени от едни от най-добрите кинематографи и този фактор прави тази платформа изключителна от конкурентите ѝ.

Adobe Stock

кирпич почти се превърна в синоним на софтуер за редактиране на снимки за видео и видео, а някои от големите създатели се кълнат в това име на марката. Въпреки това, много малко хора са запознати с предлаганите от Adobe услуги за видео и изображения. 

Adobe предлага широка гама от софтуерни услуги за редактиране, които се използват за редактиране на снимки, видеоклипове, векторни изображения. Освен това Adobe предлага някои инструменти от висок клас като Adobe Illustrator за създаване на зашеметяваща графика.

Adobe използва кредитна система и трябва да закупите тези кредити, за да използвате изображения или видео кадри. Различните стокови изображения и видеоклипове имат различни кредитни рейтинги и в зависимост от пакета, който имате, можете да направите покупката. Adobe Stock е идеален за тези търговци, които трябва да създадат зашеметяваща рекламна кампания с малък бюджет.

Videvo 

Ако търсите зашеметяващи висококачествени кадри безплатно, тогава Videvo е идеалното място за вас. Огромната колекция от безплатни кадри, изображения и музика са достатъчни, за да засилят публикациите ви в социалните медии.

Ако обаче искате да използвате видеоклиповете с професионална цел, тогава можете да изберете и премиум серията им от кадри. Видево разполага с огромна колекция от висококачествени кадри, които могат да се използват за маркетингови кампании в почти всяка ниша. Преди да направите покупката, вие също ще можете да разгледате целия кадър, който е чудесна функция. Простият лесен за използване интерфейс направи този сайт много популярен сред търговците и собствениците на бизнес. 

Pixabay

Pixabay е много популярен образ без роялти сред влиятелните социални медии. Но знаете ли, че те предлагат и видеоклипове с акции?

Най-добрата част за Pixabay е, че не се изискват пари за присъединяване към тази платформа. Освен това всички изображения и кадри, които присъстват в библиотеката с кадри, са на лиценз Pixabay и всеки може да използва тези изображения и видеоклипове във всеки канал за социални медии. 

Ако желаете да създадете зашеметяващо рекламно видео и това също безплатно, Pixabay може да бъде идеалният избор за вас. Можете също така да получите музика, илюстратори и вектори без авторско право. 

Videezy

Ако искате да направите свеж промоционален видеоклип за вашите клиенти, тогава Videezy може да бъде най-доброто решение за всички ваши нужди. Този сайт е известен с това, че е еднократно решение за търговци по целия свят.

За влияещите на социалните медии има много безплатни видео кадри, които също са налични и тези видеоклипове са по-добри в сравнение с всички други безплатни видеоклипове. Можете лесно да изработите свеж промоционално видео във всяка ниша.

Можете също така да се присъедините към професионалната програма, предлагана от Videezy, за да се насладите на пълната полза от огромната библиотека с кадри и след ефект.

Mixkit

Mixkit е безплатен запас за видео и музика, доставчик на услуги. Този сайт разполага с всички ресурси, които могат да ви помогнат да направите рекламен видеоклип от висок клас в рамките на няколко минути. Тези кадри са лесни за редактиране и са идеални за начинаещи. 

Coverr

Най- Coverr е един от най-добрите доставчици на кадрови услуги и този сайт предлага цялото му съдържание безплатно. За разлика от всички други доставчици на безплатни кадри, този сайт редовно актуализира своята видео библиотека и цялото съдържание е достъпно с вариант с резолюция 4K. 

Можете лесно да направите ясно и ясно бизнес видео, като използвате фондовите кадри на този сайт, тъй като видео кадри, които са достъпни на този сайт, са достатъчно дълги, за да експериментирате с редактирането. Няма ограничение за изтегляне на кадри, така че можете да изтеглите всички необходими ресурси, за да изработите зашеметяващо рекламно видео.

заключение

Видеосъдържанието е навсякъде в интернет и всеки легендарен маркетолог прогнозира нарастващия обхват на промоционално видео. Ако искате да увеличите степента на ангажираност на потенциалните си клиенти, тогава можете да използвате тези доставчици на видео фондове, за да създадете зашеметяващо видео за вашите продукти и услуги.

Производствената цена на промоционален видеоклип може да изразходва огромен дял от вашата печалба и можете да спестите парите, като просто изберете видеоклипове с акции от горепосочените сайтове.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me